Izbori za Sabor 2020.
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Glasam za:
Re: Izbori za Sabor 2020.
po mojim informacijama DP na dvadesetak mandata...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
znači štanc mašina napravila svojevuksadinare wrote:po mojim informacijama DP na dvadesetak mandata...
vili40-
2015-08-02
dijagram wrote:samo ovo,...umjesto zasluzenemetilda wrote:dijagram wrote:jednostavno ih je nazvatimetilda wrote:red wolf wrote:
Jedini politički desni centar u Hrvatskoj je HDZ. Ove što ih ti nabrajaš, to je čvrsta desnica.
hdz uopće nije ni desni centar .. ne znam ni kako bih ih nazvala a ovi nisu čvrsta desnica, ni blizu
skupina briselskih ulizica i nekoliko klanova lopovcina
trebalo je nešto još žešće i oštrije za desetku
Guest- Guest
Sve je tu, samo sam pristojan i ne prostacim:)metilda wrote:dijagram wrote:samo ovo,...umjesto zasluzenemetilda wrote:dijagram wrote:jednostavno ih je nazvatimetilda wrote:
hdz uopće nije ni desni centar .. ne znam ni kako bih ih nazvala a ovi nisu čvrsta desnica, ni blizu
dijagram-
2015-08-09
vuksadinare wrote:po mojim informacijama DP na dvadesetak mandata...
pa da, to su glasovali razočarani hdzeovci i tako će sdp biti relativni pobjednik
Guest- Guest
dijagram wrote:Sve je tu, samo sam pristojan i ne prostacim:)metilda wrote:dijagram wrote:samo ovo,...umjesto zasluzenemetilda wrote:dijagram wrote:
jednostavno ih je nazvati
ma da su samo lopovi i ulizice još bih ih mogla i probavit, nema boljih (osim MOSTA u hr) ali ne mogu im oprostiti lizanje oltara - gadljivi su do bola
Guest- Guest
Bez skorinih nista
tko zeli vlast bit ce na mukama:)
tko zeli vlast bit ce na mukama:)
dijagram-
2015-08-09
Tako je logično. Na kraju neće nitko moć sastavit vladu.metilda wrote:vuksadinare wrote:po mojim informacijama DP na dvadesetak mandata...
pa da, to su glasovali razočarani hdzeovci i tako će sdp biti relativni pobjednik
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
...ako hoce koalaciju sa DP dezerter ce morati objasniti zasto je pobjegao '91 a vratio se '96metilda wrote:vuksadinare wrote:po mojim informacijama DP na dvadesetak mandata...
2015-09-08
pa dobro, i ne treba lizati oltare, ova korona i kojesta, bolje onako, sterilno:)metilda wrote:dijagram wrote:Sve je tu, samo sam pristojan i ne prostacim:)metilda wrote:dijagram wrote:samo ovo,...umjesto zasluzenemetilda wrote:
ma da su samo lopovi i ulizice još bih ih mogla i probavit, nema boljih (osim MOSTA u hr) ali ne mogu im oprostiti lizanje oltara - gadljivi su do bola
dijagram-
2015-08-09
hdz vrlo slab u 1 i 3 izbornoj jedinici..DP solidno tu...razocarani hdzovci iz tih jedinica zbore 'nista bez koalacije sa skorom'
2015-09-08
dijagram wrote:pa dobro, i ne treba lizati oltare, ova korona i kojesta, bolje onako, sterilno:)metilda wrote:dijagram wrote:Sve je tu, samo sam pristojan i ne prostacim:)metilda wrote:dijagram wrote:
samo ovo,...umjesto zasluzene
a tek koalicija sa hns-om i pupijem
Guest- Guest
ima plenky cjepivo za takvevuksadinare wrote:...ako hoce koalaciju sa DP dezerter ce morati objasniti zasto je pobjegao '91 a vratio se '96metilda wrote:vuksadinare wrote:po mojim informacijama DP na dvadesetak mandata...
vili40-
2015-08-02
vuksadinare wrote:...ako hoce koalaciju sa DP dezerter ce morati objasniti zasto je pobjegao '91 a vratio se '96metilda wrote:vuksadinare wrote:po mojim informacijama DP na dvadesetak mandata...
zato politiku treba prepustiti mladima koji su 91. još bili djeca (Božo naprimjer )
Guest- Guest
Omča za Plenkya.vuksadinare wrote:hdz vrlo slab u 1 i 3 izbornoj jedinici..DP solidno tu...razocarani hdzovci iz tih jedinica zbore 'nista bez koalacije sa skorom'
2014-04-11
pupi je okmetilda wrote:dijagram wrote:pa dobro, i ne treba lizati oltare, ova korona i kojesta, bolje onako, sterilno:)metilda wrote:dijagram wrote:Sve je tu, samo sam pristojan i ne prostacim:)metilda wrote:
oli ne vidis kako je tuzan, pati, pati zbog svih nas:)
dijagram-
2015-08-09
Kud nestade kic
Mogao bi postaviti anketu, kao kladionicu, pogadjamo omjer adeze esdepe
Pobjednik ima lavazzu
Mogao bi postaviti anketu, kao kladionicu, pogadjamo omjer adeze esdepe
Pobjednik ima lavazzu
dijagram-
2015-08-09
vuksadinare wrote:hdz vrlo slab u 1 i 3 izbornoj jedinici..DP solidno tu...razocarani hdzovci iz tih jedinica zbore 'nista bez koalacije sa skorom'
Haso za ministra kulture
Guest- Guest
dijagram wrote:pupi je okmetilda wrote:dijagram wrote:pa dobro, i ne treba lizati oltare, ova korona i kojesta, bolje onako, sterilno:)metilda wrote:dijagram wrote:
Sve je tu, samo sam pristojan i ne prostacim:)
oli ne vidis kako je tuzan, pati, pati zbog svih nas:)
bidan on
Guest- Guest
Ne znam bas. Mislim da ce haso reci, evo ustupak, plenki dolje i ja dolje, nit on premijer nit ja ministarmetilda wrote:vuksadinare wrote:hdz vrlo slab u 1 i 3 izbornoj jedinici..DP solidno tu...razocarani hdzovci iz tih jedinica zbore 'nista bez koalacije sa skorom'
Haso za ministra kulture
Prodje li Kristo mogli bi nju postaviti.
dijagram-
2015-08-09
RayMabus wrote:Omča za Plenkya.vuksadinare wrote:hdz vrlo slab u 1 i 3 izbornoj jedinici..DP solidno tu...razocarani hdzovci iz tih jedinica zbore 'nista bez koalacije sa skorom'
2014-04-11
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 24 of 50