Caffe Venus :P
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Caffe Venus :P
jasambrend wrote:venus wrote:jasambrend wrote:
Još samo Ray-Ban s pazara... :D
...pravi Baja čisti nos na semaforu i radi loptice, a uvo čisti ključon od bmveja na kavi.
Al' ja nekako imam filing da si ti ka fini zajebant.
I fali mi tvoj prijašnji av. Ovaj mi je nekako, štajaznam.
Znači sve naopako radim...
Morat ćeš se naviknut... :p
Već sviđam tvoje naopako.
Guest- Guest
venus wrote:Moxylicious wrote:sta kaze 'oroskop za bika oj veco?!
Kaže da trebaš transformirat postojeće bolne emocije u neš pozitivno, evo vidi:
Today is about recognizing painful emotions that exist within and transforming them into something positive, Taurus. The Moon is in Leo and in your fourth house of home and emotion. The Venus square Chiron transit can make dealing with difficult emotions challenging, but it is important to understand that when we cling to positive feelings and reject negative ones, we invite suffering into our lives. The key is to recognize all emotions as ultimately positive, because then we can understand them and subsequently understand ourselves better. Harness the energy of this Moon which encourages you to be bold and face what lies within yourself. Where do your emotions guide you today, Taurus?
A ja bi ti rekla da se prestaneš boriti protiv svoje sjenovite strane (što te ukočilo) i da se skoncentriraš na iscjeljenje. Eto, pitala si :)
Ti znas da sam ja hrabra i nije mi problem suociti se sama sa sobom....hvala ti!
Polako,ali sigurno,otkrivam sustinu sebe.......
Guest- Guest
Belleza...venus wrote:fridrih_niche wrote:Još se smijen...venus wrote:fridrih_niche wrote:Desna GRUD!
:^O
O, jebenti sve, izašla mi kava na nos...
:D
...pa e.
:D
Lipo san sila u ladovinu i upravo odgledala Malenu
<3
Guest- Guest
Moxylicious wrote:Ako masturbiram,jel to transformacija u pozitivno?
Bolje masturbirat nego biti seksualno frustriran jer frustracija udara na psihu, jel.
Iako je masturbacija u duhovnom smislu besmislena potrošnja kreativne energije..npr. kao da griješ stan i otvoriš sve prozore.
Guest- Guest
Zar kreativna energija ne proizilazi iz ličenja frustracije? Jel sad masturbirati ili ne masturbirati?
Niko me ne pozna bolje od mene samog
Ja sam se bila totalno odvikla od madturbiranja,i pronašla opet tu moc fantazije....nekad je bas dobro,nekad isprazno,da ....
Ja bih to opisala vise kao da si gladan,i zelis veliki socan steak, ali posto nema,uzmes i pojedes riblje stapice ....
Ja bih to opisala vise kao da si gladan,i zelis veliki socan steak, ali posto nema,uzmes i pojedes riblje stapice ....
Guest- Guest
a decki ne moze se usporediti,pogotovo kad se dvoje vole i zele u isto vrijeme,ta potreba i ceznja,borba dvaju tijela doslovno da utaze glad koja se utazit ne da,jednostavno receno...
Guest- Guest
Znam tu situaciju, moxy. Tak smo se jako jednom, upravo u tom nalitu strasti koji si svesrdno opisala, pukli zubima da mi je caklina otišla u tri p.m.
AlfaOmega wrote:Zar kreativna energija ne proizilazi iz ličenja frustracije? Jel sad masturbirati ili ne masturbirati?
Kreativna energija ne proizlazi iz liječenja frustracije, nego je energetski protok "najbolji" kad smo u balansu.
Masturbacija je zadovoljavanje trenutnog nagona koje naprosto odnese veliku količinu energije iz tijela koja je potrebna za svakodnevno funkcioniranje, nakon takvog sagorijevanja se osjeća "slabost" ili pospanost. Čemu onda to služi, za koga je ta dobrobit..
Valjda znaš da se profi sportašima savjetuje suzdržavanje, upravo iz tog razloga.
A što bi ti, da ti neko kaže da nešto radiš ili ne?
Pa hoćeš li ili nećeš to je tvoj izbor..
Guest- Guest
Pa kažu posli dobrog užitka je san još slađi.
Sportaš jbg ne smi spat pri meča, ali posli meča zaspi ka beba.
Ja nisam sportaš, to mi je pridnost, pa mogu kad očem.
Sportaš jbg ne smi spat pri meča, ali posli meča zaspi ka beba.
Ja nisam sportaš, to mi je pridnost, pa mogu kad očem.
ne znam,memeni je masturbacija čisto otpuštanje sexualne energije u danima kad nisam sva svoja,i blizu sam euforije u tim danima ...taj tjelesni užitak i ostaje na tjelesnom nivou. ..ne da se usporediti sa sexom a kamolkamoli sa vodjenjem ljubavi...
Bez da okom trepnem bih izabrala maženje ispred jebanja.....
Guest- Guest
Moxylicious wrote:ne znam,memeni je masturbacija čisto otpuštanje sexualne energije u danima kad nisam sva svoja,i blizu sam euforije u tim danima ...taj tjelesni užitak i ostaje na tjelesnom nivou. ..ne da se usporediti sa sexom a kamolkamoli sa vodjenjem ljubavi...
Jesi ikad doživjela višestruki orgazam :)
Guest- Guest
Ovaj statusni pari opakvenus wrote:Moxylicious wrote:ne znam,memeni je masturbacija čisto otpuštanje sexualne energije u danima kad nisam sva svoja,i blizu sam euforije u tim danima ...taj tjelesni užitak i ostaje na tjelesnom nivou. ..ne da se usporediti sa sexom a kamolkamoli sa vodjenjem ljubavi...
AlfaOmega wrote:Znam tu situaciju, moxy. Tak smo se jako jednom, upravo u tom nalitu strasti koji si svesrdno opisala, pukli zubima da mi je caklina otišla u tri p.m.
Bokte, nakon seksa s tobom čeljade ode krnjavo..
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:Ovaj statusni pari opakvenus wrote:Moxylicious wrote:ne znam,memeni je masturbacija čisto otpuštanje sexualne energije u danima kad nisam sva svoja,i blizu sam euforije u tim danima ...taj tjelesni užitak i ostaje na tjelesnom nivou. ..ne da se usporediti sa sexom a kamolkamoli sa vodjenjem ljubavi...
Eto dobismo i chart.
Da, statusni je ludilo
Guest- Guest
A ni ona, ja sam otiša krnjav
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Page 43 of 50