Caffe Venus :P
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Caffe Venus :P
Noor wrote:jesam, svaki tjedan minimalno 4 danavenus wrote:
Pa di si Norka, jesi na moru..
plaža je skoro samo moja, Bože mili, koja divota
Ko da si u devetom na plaži...
Guest- Guest
Sinoć s frendovima na večeri, baš ono turbo uspješni ljudi, posloženi, stabilni u svakom smislu. Priča frend o nekom slučaju u inozemstvu, ljudi petkom primaju plaću: ako u petak plaća nije stigla Poljaka nema na poslu u ponedjeljak, a Hrvat i dalje dolazi. Ta koliko smo mi kao narod bojažljivi borit se tražit dogovoreno, to je čudo, ta neka učmalost, osjećaj nemoći i usrani mentalitet. Fanatici raznih vrsta, bilo da su ljubitelji partizana, ustaša, lgbta i povorki, religiozni križari dižu glas u ovoj bari, a radni čovjek šuti i trpi gledajuć nemoćno sve te budale što se svojim budalaštinama hvale, pa s takvim mindsetom "šutnje" ode u inozemstvo gdje opet šuti, radi i gradi svoj život. I uhvati mi pogled jedan super post na jednoj od poslovnih mreža gdje stranac koji radi i živi u HR spaja naše ljude iz dijaspore koji žele doprinijeti ekonomskom i poslovnom razvoju zemlje. I bude mi lakše, rekoh, ima nade. One zatucanog mentaliteta treba napretkom i pozitivom poslati u bespuća povijesne zbiljnosti..:P Ma i sami će se, ljenčuge.
Evo, ispuvala sam se, sad mogu laganini
Moxy sretan put..
Moxy sretan put..
Guest- Guest
Sinoc sam imala noćnu moru.
Kupanje uz plazu, suncano vrijeme.
Odjednom oblaci, jaka grmljavin, munje udaraju posvuda. Pokusavamo spasiti sebe, pokusavamo spasiti životinje. Nakon toga mecava, pokusavamo stvoriti zalihe hrane medutim snijeg je tako gust, toliko je hladno. Ne usojevao. Mnogi umiru. Helikopteri padaju sa neba....
Odjednom oblaci, jaka grmljavin, munje udaraju posvuda. Pokusavamo spasiti sebe, pokusavamo spasiti životinje. Nakon toga mecava, pokusavamo stvoriti zalihe hrane medutim snijeg je tako gust, toliko je hladno. Ne usojevao. Mnogi umiru. Helikopteri padaju sa neba....
Guest- Guest
Uzas jbt.
Sjecam se da sam svom snagom dupina vukla u more. A on jadan ispusta bolne uplasene krikove
Sjecam se da sam svom snagom dupina vukla u more. A on jadan ispusta bolne uplasene krikove
Guest- Guest
venus wrote:kic wrote:
ja dijelim šamare.. ako treba
Dosadilo ti biti dobar (kamiličan)..? Probaj vježbati empatiju za druge s nužnim postavljanjem čeličnih granica, skroz zdravo..
Čuj...ako...:D
darth_vader-
2014-04-17
Robi je isto tak bija bojažljiv radnik, pa je svejedno spušija otkaz. I tek posli otkaza je reka sebi - Kud nisam bija ka Poljak, bar bu ima manje bilih na glavi.venus wrote:Sinoć s frendovima na večeri, baš ono turbo uspješni ljudi, posloženi, stabilni u svakom smislu. Priča frend o nekom slučaju u inozemstvu, ljudi petkom primaju plaću: ako u petak plaća nije stigla Poljaka nema na poslu u ponedjeljak, a Hrvat i dalje dolazi. Ta koliko smo mi kao narod bojažljivi borit se tražit dogovoreno, to je čudo, ta neka učmalost, osjećaj nemoći i usrani mentalitet. Fanatici raznih vrsta, bilo da su ljubitelji partizana, ustaša, lgbta i povorki, religiozni križari dižu glas u ovoj bari, a radni čovjek šuti i trpi gledajuć nemoćno sve te budale što se svojim budalaštinama hvale, pa s takvim mindsetom "šutnje" ode u inozemstvo gdje opet šuti, radi i gradi svoj život. I uhvati mi pogled jedan super post na jednoj od poslovnih mreža gdje stranac koji radi i živi u HR spaja naše ljude iz dijaspore koji žele doprinijeti ekonomskom i poslovnom razvoju zemlje. I bude mi lakše, rekoh, ima nade. One zatucanog mentaliteta treba napretkom i pozitivom poslati u bespuća povijesne zbiljnosti..:P Ma i sami će se, ljenčuge.
Moxy sretan put..
Da nisi gledala The Day After Tomorrow prethodno? Sve kaj si nabrojala mi pari na scene iz tog filma.Atlana wrote:Sinoc sam imala noćnu moru.
Meni jedan od najdražih i dan danas.
Autoput koji izgleda virovatno ovak:
nek ozdravi malo, pa za neko vrijeme idu repete :Dfridrih_niche wrote:Ono je bija masakr...Noor wrote:ja ga ne šutam, samo onog balonju prepotentnog i šupljeglavogkic wrote:
na nogometu ga šutamo, ovdje ga mazimo
:^O
Jbt, opet mi je apetit proradija, jede mi se sad ovo :D :AlfaOmega wrote:Autoput koji izgleda virovatno ovak:
Ne mislim to, nije do vas što ne kuzite moje labirinte u mozgu, riddles
Rizin kreker je do bola jednolično i dosadno jelo, kao i moj auto put
Rizin kreker je do bola jednolično i dosadno jelo, kao i moj auto put
Guest- Guest
Kalorije se uvik mogu trošiti, ko zna, zna ;)
Last edited by AlfaOmega on 19/7/2020, 20:13; edited 1 time in total
Vraća u djetinjstvo...AlfaOmega wrote:Meni jedan od najdražih i dan danas.
<3
Guest- Guest
:DNoor wrote:nek ozdravi malo, pa za neko vrijeme idu repete :Dfridrih_niche wrote:Ono je bija masakr...Noor wrote:ja ga ne šutam, samo onog balonju prepotentnog i šupljeglavogkic wrote:
na nogometu ga šutamo, ovdje ga mazimo
:^O
Sad ga ja malo masakriran...
<3
Guest- Guest
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Page 29 of 50