Kandidatkinja s liste Desne lige : Otkako su muškarci ženama dali pravo glasa svijet je otišao kvragu
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Kandidatkinja s liste Desne lige : Otkako su muškarci ženama dali pravo glasa svijet je otišao kvragu
Omg, Ringo, pa ti si extremni desnicar po stavovima o zenama.:-/Ringo10 wrote:A nije ona nista krivo rekla...
Ali ne mozes se sad vratit u srednji vijek. Treba naci neku ravnotezu...
Ali sve je otislo predaleko. Zene su vecinom prilicno iracionalne i sklone krajnostima.
Ne sve naravno ...ali vecina i to prilicna, jeste
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Re: Kandidatkinja s liste Desne lige : Otkako su muškarci ženama dali pravo glasa svijet je otišao kvragu
Nije ekstremni desničar. Samo vidi isto ono šta vidim i ja i Tesla.Maggie19 wrote:Omg, Ringo, pa ti si extremni desnicar po stavovima o zenama.:-/Ringo10 wrote:A nije ona nista krivo rekla...
Ali ne mozes se sad vratit u srednji vijek. Treba naci neku ravnotezu...
Ali sve je otislo predaleko. Zene su vecinom prilicno iracionalne i sklone krajnostima.
Ne sve naravno ...ali vecina i to prilicna, jeste
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To su više zapažanja. Bilo pa prošlo. Sad se vraćat unatrag nema više smisla.
Pustit strance u državu pa nek oni postepeno doseljavanjem i jačim natalitetom izguraju domaće i neka multikulti društva i nestajanje nacija u Europi.
Ne možeš tu više ništa. Raspa se natalitet.
Pustit strance u državu pa nek oni postepeno doseljavanjem i jačim natalitetom izguraju domaće i neka multikulti društva i nestajanje nacija u Europi.
Ne možeš tu više ništa. Raspa se natalitet.
2014-04-11
Ja imam jedno riješenje,ali bojim se kako se to Galaktičkoj Federaciji neće sviđat.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Reci. Mi nemamo više rješenja jer sad kad se raspa natalitet više nije ni bitno oće.li doć lijevica il desnica na vlast tj liberalna il konzervativna struja.סמאל wrote:Ja imam jedno riješenje,ali bojim se kako se to Galaktičkoj Federaciji neće sviđat.
2014-04-11
Pa mislim da ni tvoji,ne bi bili sretni s time,kao ni moji,koji to smatraju polovičnim,nedovoljnim riješenjem.RayMabus wrote:Reci. Mi nemamo više rješenja jer sad kad se raspa natalitet više nije ni bitno oće.li doć lijevica il desnica na vlast tj liberalna il konzervativna struja.סמאל wrote:Ja imam jedno riješenje,ali bojim se kako se to Galaktičkoj Federaciji neće sviđat.
Ovako,ja bih planet reorganizirao tako,da bih ga podijelio na sektore gdje vladaju različita društvena uređenja.
Primjerice u Amerika,podjelit je na bjelački,crnači,konzervativni,liberalni sektor,i u svakom sektoru živilo bi se po pravilima tog sektora,ako ti se ne sviđa,seli u drugi sektor.
Mislim,ne mogu to u par rečenica,ali,zašto nekome nametati da živi po pravilima koja mu se ne sviđaju.Želiš kršćansku državu,gdje će svaki dan biti procesije itd. ok.kome se ne sviđa,neka seli iz tog kršćanskog sektora ili neka živi po pravilima tog sektora.
Isto tako,liberalni sektor gdje će razvratnost svih vrsta,od prostitucije,lakih droga,gay brakova,bezbožnost i u takvom sektoru religije bi bili nepoželjne.
No može se u svakom od tih sektora oformit rezervat sa različitim svjetonazorom,kao recimo što u rezervatima nativih amerikanaca vrijede njihova pravila.
2015-07-23
Žene bi ti iz tog konzervativnog dijela pobjegle u liberalni. Ne bi funkcioniralo.
2014-04-11
Pa ne bi sve,evo recimo,ne bi pobjegla Markić,Petir,Tomašić,Esih,pa ova Majčica (smješnog prezimena,pristaje joj)no možda bi i mnogi muškarci pobjegli iz liberalnog sektora.RayMabus wrote:Žene bi ti iz tog konzervativnog dijela pobjegle u liberalni. Ne bi funkcioniralo.
Ovi iz Crnog Koncila takođe nisu baš oduševljeni mojom idejom,kažu da je to uskogrudna i ograničena ideja,da sloboda treba svima a ne samo jednom malom djelu ljudi.Ja kažem,koji će kurac ta nadri sloboda onima koji to ne žele.
Recimo,ako žitelji Saudijske Aranije uživaju živiti po tim primitivnim i zatucanim vjerskim pravilima,zašto im nametati način života koji im se gadi.
Predložio sam im par geografskih područja za liberalne sektore koji bi to najlaše prihvatili.
Kanada,Novi Zeland,Florida i Kalifornija,Nizozemska i Madagaskar koji bi bio iseljen od domicilnog stanovništva a koji bi se naselio određenim profilom ljudi.
2015-07-23
Ljudi ne žele biti kmetovi i ako se otkrije Amerika a tamo nema kmetsva onda ovi praše tamo. Takva je priroda ljudi. Žele biti slobodni od okova.
Žene žele biti slobodne od okova koje im nameću muškarci i konzervativno društvo. Takva je priroda duše.
Žene žele biti slobodne od okova koje im nameću muškarci i konzervativno društvo. Takva je priroda duše.
2014-04-11
Dobro i šta tu onda ima loše ?RayMabus wrote:Ljudi ne žele biti kmetovi i ako se otkrije Amerika a tamo nema kmetsva onda ovi praše tamo. Takva je priroda ljudi. Žele biti slobodni od okova.
2015-07-23
Problem nastaje kad ta ista žena poželi brak i djecu pa onda bira šta joj se sviđa i šta ona oće a s druge strane je isto duša koja ne želi biti okovana pa vidi šta je to pa utekne pa onda nastaju lomovi u muško ženskim odnosima i pada natalitet.
Muškarci baš nisu voljni rintat cili život za neku slobodoumnu i koja bi samo ono šta njoj paše.
To ti je emancipacija.
Zato se ja nisan oženija nego sam posla par ženski u tri pm i sam prekinija te veze. Tko će to ženit ? Žalim onoga tko to oženi. Samo problemi do kraja života.
Muškarci baš nisu voljni rintat cili život za neku slobodoumnu i koja bi samo ono šta njoj paše.
To ti je emancipacija.
Zato se ja nisan oženija nego sam posla par ženski u tri pm i sam prekinija te veze. Tko će to ženit ? Žalim onoga tko to oženi. Samo problemi do kraja života.
2014-04-11
A ništa , samo pada natalitet i odeš na kvasinu jer se ne možeš realizirat na drugoj dinamici.סמאל wrote:Dobro i šta tu onda ima loše ?RayMabus wrote:Ljudi ne žele biti kmetovi i ako se otkrije Amerika a tamo nema kmetsva onda ovi praše tamo. Takva je priroda ljudi. Žele biti slobodni od okova.
Društvo postaje bolesnije i jalovo.
2014-04-11
Pa ne baš.Konzervativni sektori štancat će djecu,a kad ta djeca odrastu,sva ona koja su po njihovim standardima degenerična,prebjeći će u liberalni sektor.RayMabus wrote:A ništa , samo pada natalitet i odeš na kvasinu jer se ne možeš realizirat na drugoj dinamici.סמאל wrote:Dobro i šta tu onda ima loše ?RayMabus wrote:Ljudi ne žele biti kmetovi i ako se otkrije Amerika a tamo nema kmetsva onda ovi praše tamo. Takva je priroda ljudi. Žele biti slobodni od okova.
Imaš ti konzervativnih žena,zašto Markićka,Petirka i Esih ne bi okotile po 10 djece u skladu s njihovim uvjerenjima o obitelji,e sad ako neko od te djece bude gay,uvijek može bit deportirano ili pobjeći samo u liberalni sektor.
Evo,osobno bih konzervativnim sektorima omogućio da uvedu neradne nedjelje,zabrane pobačaje i sve što žele,ali isto tako u liberalnom sektoru pobačaj legaliziran do samog poroda.
2015-07-23
Čačka pičkukaya wrote:I što radi onda ona na listi?
C-c-c, toliki uskličnici Inače, prva Adamova žena Boga ništa nije pitala, nego je obojicu odjebala ko male majmunemortal wrote:Debilna gamadi!!!!!!!!!!!!!
nisu muškarci ženama dali pravo nego Bog!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nek oni štancaju. Meni se ne radi za njih. Lakše je drkat doma.סמאל wrote:Pa ne baš.Konzervativni sektori štancat će djecu,a kad ta djeca odrastu,sva ona koja su po njihovim standardima degenerična,prebjeći će u liberalni sektor.RayMabus wrote:A ništa , samo pada natalitet i odeš na kvasinu jer se ne možeš realizirat na drugoj dinamici.סמאל wrote:Dobro i šta tu onda ima loše ?RayMabus wrote:Ljudi ne žele biti kmetovi i ako se otkrije Amerika a tamo nema kmetsva onda ovi praše tamo. Takva je priroda ljudi. Žele biti slobodni od okova.
Imaš ti konzervativnih žena,zašto Markićka,Petirka i Esih ne bi okotile po 10 djece u skladu s njihovim uvjerenjima o obitelji,e sad ako neko od te djece bude gay,uvijek može bit deportirano ili pobjeći samo u liberalni sektor.
Evo,osobno bih konzervativnim sektorima omogućio da uvedu neradne nedjelje,zabrane pobačaje i sve što žele,ali isto tako u liberalnom sektoru pobačaj legaliziran do samog poroda.
Piši propalo. Reproduktivno evropsko stanovništvo je ušlo u neke godine kad više nije za to a mladih generacija je manje a neće ni oni sebe žrtovat jer generacije prije njih su se pravile pametne.
2014-04-11
Ma briga me,i onako ima previše otpora čak i među mojima,ima ih koji me sabotiraju,kažu,,dobra ti ideja,posebno se pokazala prije par tisuć god.kad su ti spržili taj tvoj sektor,da nije ostao ni pepeo.RayMabus wrote:Nek oni štancaju. Meni se ne radi za njih. Lakše je drkat doma.סמאל wrote:Pa ne baš.Konzervativni sektori štancat će djecu,a kad ta djeca odrastu,sva ona koja su po njihovim standardima degenerična,prebjeći će u liberalni sektor.RayMabus wrote:A ništa , samo pada natalitet i odeš na kvasinu jer se ne možeš realizirat na drugoj dinamici.סמאל wrote:Dobro i šta tu onda ima loše ?RayMabus wrote:Ljudi ne žele biti kmetovi i ako se otkrije Amerika a tamo nema kmetsva onda ovi praše tamo. Takva je priroda ljudi. Žele biti slobodni od okova.
Piši propalo. Reproduktivno evropsko stanovništvo je ušlo u neke godine kad više nije za to a mladih generacija je manje a neće ni oni sebe žrtovat jer generacije prije njih su se pravile pametne.
2015-07-23
Nek tone to sve. Muškarcima je lakše bez obveza i tereta zvanog žena i djeca.
900 djece manje
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/novi-podaci-razotkrivaju-crni-rekord-lani-nikad-manje-rodene-djece-u-hrvatskoj-9930721
Manje problema u životu , ukloniš cilo jedno područje koje je opterećenje i ne pruža više nikakvo zadovoljstvo nego su samo okovi.
900 djece manje
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/novi-podaci-razotkrivaju-crni-rekord-lani-nikad-manje-rodene-djece-u-hrvatskoj-9930721
Manje problema u životu , ukloniš cilo jedno područje koje je opterećenje i ne pruža više nikakvo zadovoljstvo nego su samo okovi.
2014-04-11
Ja znam da san šta se tiče tog područja gotov , otiša san sa živcima , ne trpin ničije gluposti i tuđi Ja a i imam i zdravstvenih problema šta se nakupilo i onda to već sad nit si za radit nit išta.
https://www.tportal.hr/lifestyle/clanak/muskarci-sve-teze-pronalaze-djevojke-a-ovo-su-prema-misljenju-znanstvenika-najcesci-razlozi-20180809
To ti je ta šema kad ti reproduktivno stanovištvo ostari , ženama je to reproduktivni sat a muškima živci , izgled , zdravlje i sposobnost da zarađuje za obitelj.
Prekriženo.
https://www.tportal.hr/lifestyle/clanak/muskarci-sve-teze-pronalaze-djevojke-a-ovo-su-prema-misljenju-znanstvenika-najcesci-razlozi-20180809
To ti je ta šema kad ti reproduktivno stanovištvo ostari , ženama je to reproduktivni sat a muškima živci , izgled , zdravlje i sposobnost da zarađuje za obitelj.
Prekriženo.
2014-04-11
Kad si bedest,nudio sam ti da pređeš na moju stranu,tako bi riješio sve zdravstvene i druge probleme,ali,nije ti to baš gratis,znaš,morao bi nešto i žrtvovat,no s obzirom da ništa ne voliš,mislim da ti to ne bi baš teško palo.RayMabus wrote:Ja znam da san šta se tiče tog područja gotov , otiša san sa živcima , ne trpin ničije gluposti i tuđi Ja a i imam i zdravstvenih problema šta se nakupilo i onda to već sad nit si za radit nit išta.
Prekriženo.
2015-07-23
Ma ne zanima me. Nema živaca , para imam svojih zdravstvenih problema i jednostavno model dok traje traje i fala k život je ograničen i onda odeš na neko bolje mjesto di nema emanicipacije.
Kad neće brdo Muhamedu...
Imam posla i na drugim planetama , ode sam samo zapeja i ne kreira mi se ovdje više ništa jer ovo nema smisla.
Kad neće brdo Muhamedu...
Imam posla i na drugim planetama , ode sam samo zapeja i ne kreira mi se ovdje više ništa jer ovo nema smisla.
2014-04-11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Rusiji vraćeno pravo glasa u Vijeću Europe
» Mađarska i Poljska traže veće pravo glasa u EU
» EU uvodi sankcije i oduzima pravo glasa Poljskoj!
» Najpopularnija poruka u natječaju - ukinimo hercegovcima pravo glasa
» Njemačka: Schultz želi dati pravo glasa svim azilantima
» Mađarska i Poljska traže veće pravo glasa u EU
» EU uvodi sankcije i oduzima pravo glasa Poljskoj!
» Najpopularnija poruka u natječaju - ukinimo hercegovcima pravo glasa
» Njemačka: Schultz želi dati pravo glasa svim azilantima
Page 4 of 11