Seattle ukida CHOP nakon pucnjava i žrtava
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Seattle ukida CHOP nakon pucnjava i žrtava
ukidanje murije je dobra stvar, alin_razbojnik wrote:nije sve 5, ali ljudi imaju vijugu više u glavi i zaju šta nosi "defund" i ukidanje murje u njihovim gradovima...a tamo bi zapravo to prošlo i puno mekše, budući da su svi doma naoružani(Ustav je sveta knjiga uz Bibliju) a crnje i antife su uglavnom tihoAssadNaPodmornici wrote:I drugim gradovima isto tako krenula masovne pljačke i sranja
Naravno gdje su demokrati na vlasti
Gdje su republikanci na vlasti i bijelci većina a to je površinom 90% teritorije usa, tu je sve 5
ono jebeno ali
It was always the women, and above all the young ones, who were the most bigotet adherents of the party, the swallowers of slogans, the amateur spies and nosers-out of unortodoxy.
Orwell 1984
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:....this is an ideological movement, the idea that fueled and incubated for decades on college campuses. We paid for all of that btw
the rest of us were so thrilled that our kids got in to duke, that we decided to ignore what duke was actually teaching them. That was mistakes. It was one of the greatest mistakes we have ever made
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
BLM Activist Wants to DESTROY ALL ‘WHITE JESUS’ ARTWORK! You WON’T BELIEVE Russia’s RESPONSE!!!
Guest- Guest
Dobar je ovaj Steve, samo me nervira s ovim placenim oglasima, nesto me kod takvih likova odmah odbije u startuSpeare Shaker wrote:BLM Activist Wants to DESTROY ALL ‘WHITE JESUS’ ARTWORK! You WON’T BELIEVE Russia’s RESPONSE!!!
2014-04-15
Sve vam je rečeno što će se dogoditi, a vi ovce i dalje blejite...To je fascinantno...
red wolf-
2016-02-10
n_razbojnik wrote:Dobar je ovaj Steve, samo me nervira s ovim placenim oglasima, nesto me kod takvih likova odmah odbije u startuSpeare Shaker wrote:BLM Activist Wants to DESTROY ALL ‘WHITE JESUS’ ARTWORK! You WON’T BELIEVE Russia’s RESPONSE!!!
Pa to je valjda zadnja stvar koja bi te trebala nervirati.
Guest- Guest
red wolf wrote:Sve vam je rečeno što će se dogoditi, a vi ovce i dalje blejite...To je fascinantno...
Nitko ne zna što će se točno dogoditi, a pogotovo ne oni koji misle da o tome sve znaju.
Guest- Guest
A koja bi me trebalaSpeare Shaker wrote:n_razbojnik wrote:Dobar je ovaj Steve, samo me nervira s ovim placenim oglasima, nesto me kod takvih likova odmah odbije u startuSpeare Shaker wrote:BLM Activist Wants to DESTROY ALL ‘WHITE JESUS’ ARTWORK! You WON’T BELIEVE Russia’s RESPONSE!!!
2014-04-15
n_razbojnik wrote:A koja bi me trebalaSpeare Shaker wrote:n_razbojnik wrote:Dobar je ovaj Steve, samo me nervira s ovim placenim oglasima, nesto me kod takvih likova odmah odbije u startuSpeare Shaker wrote:BLM Activist Wants to DESTROY ALL ‘WHITE JESUS’ ARTWORK! You WON’T BELIEVE Russia’s RESPONSE!!!
Recimo da iznosi laži ili teško manipulira sa intepretacijama o značenju i dometima određenih događaja i fenomena. To bi svakog normalnog čovjeka trebalo smetati.
Guest- Guest
Manipulira u svoju svrhu, pretpostavljam da su tweetovi i brojke lako provjerljivi svakome...mene zaista nervira taj njegov cajic za mrsavljenjeSpeare Shaker wrote:n_razbojnik wrote:A koja bi me trebalaSpeare Shaker wrote:n_razbojnik wrote:Dobar je ovaj Steve, samo me nervira s ovim placenim oglasima, nesto me kod takvih likova odmah odbije u startuSpeare Shaker wrote:BLM Activist Wants to DESTROY ALL ‘WHITE JESUS’ ARTWORK! You WON’T BELIEVE Russia’s RESPONSE!!!
Recimo da iznosi laži ili teško manipulira sa intepretacijama o značenju i dometima određenih događaja i fenomena. To bi svakog normalnog čovjeka trebalo smetati.
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Manipulira u svoju svrhu, pretpostavljam da su tweetovi i brojke lako provjerljivi svakome...mene zaista nervira taj njegov cajic za mrsavljenjeSpeare Shaker wrote:n_razbojnik wrote:A koja bi me trebalaSpeare Shaker wrote:n_razbojnik wrote:
Dobar je ovaj Steve, samo me nervira s ovim placenim oglasima, nesto me kod takvih likova odmah odbije u startu
I ja to pretpostavljam, ali više zato jer sam prelijen za neku aktivnu provjeru. Ako netko otkrije da laže ili manipulira, neka slobodno navede.
Zanimljivo, jer mene to uopće ne smeta makar ne koristim takve čajiće. Jednostavno preskočim taj dio u materijalu. Razumljivo mi je da hrpa ljudi bez dodatnih financija ne bi ni mogli prilagati ovakve uratke na youtube platformu ili bi im to predstavljao teži problem. Ionako je najvažnije da tu nema direktnog sukoba interesa jer nije riječ o srodnim područjima (politički aktivizam i proizvodnja čajeva).
Guest- Guest
Pa ne baš...Sve vam je stavljeno pred oči...Namjerno...Jer ovce su glupe...hahahahahahahahahahahahahahahahaSpeare Shaker wrote:red wolf wrote:Sve vam je rečeno što će se dogoditi, a vi ovce i dalje blejite...To je fascinantno...
Nitko ne zna što će se točno dogoditi, a pogotovo ne oni koji misle da o tome sve znaju.
red wolf-
2016-02-10
E'o cini se da je podatak o broju crkava navučen...riječ je o 30 000 novih Crkava pod okriljem RPCa a ne same Rusije..podatak iz 2018.
2014-04-15
n_razbojnik wrote:E'o cini se da je podatak o broju crkava navučen...riječ je o 30 000 novih Crkava pod okriljem RPCa a ne same Rusije..podatak iz 2018.
Iskreno, mene to ako je točno uopće ne bi začudilo.
Guest- Guest
Tko je ovaj?Serbinho-3 wrote:
Ah, da, epijev zapovjednik:)
dijagram-
2015-08-09
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pucnjava u školi u Francuskoj, ima žrtava
» Pucnjava u školi u Teksasu, veliki broj žrtava
» Nakon što je Le Zbor uz bubnjanje Drum 'n' bijesa na Trgu žrtava fašizma izveo performans Patrijarhat siluje
» HRT-e nakon crtića, emisija o glazbi sada ukida emisiju Kućni ljubimci
» Deutsche Bank ukida 3.500 radnih mjesta nakon pada dobiti u 2023. godini
» Pucnjava u školi u Teksasu, veliki broj žrtava
» Nakon što je Le Zbor uz bubnjanje Drum 'n' bijesa na Trgu žrtava fašizma izveo performans Patrijarhat siluje
» HRT-e nakon crtića, emisija o glazbi sada ukida emisiju Kućni ljubimci
» Deutsche Bank ukida 3.500 radnih mjesta nakon pada dobiti u 2023. godini
Page 2 of 2