Seattle ukida CHOP nakon pucnjava i žrtava
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Seattle ukida CHOP nakon pucnjava i žrtava
https://www.foxnews.com/us/seattle-will-move-to-dismantle-chop-zone-after-shootings-mayor-says
Seattle will move to dismantle 'CHOP' zone after shootings, mayor says
[url=safari-reader://www.foxnews.com/]Fox News[/url]14 mins ago
Seattle will move to end the police-free zone known as the "Capitol Hill Organized Protest," or "CHOP," after two recent shootings, one of which was deadly, Mayor Jenny Durkan announced Monday.
The mayor said the violence was distracting from changes sought by thousands of peaceful protesters seeking to address racial inequity and police brutality. Activists set up "CHOP" about two weeks ago, barricading off the area after police evacuated a precinct building there.
This is a developing story; check back for updates. The Associated Press contributed to this report.
Seattle will move to dismantle 'CHOP' zone after shootings, mayor says
[url=safari-reader://www.foxnews.com/]Fox News[/url]14 mins ago
Andy Ngo on 'terrifying days' inside Seattle's cop-free zone
The Post Millennial editor-at-large Andy Ngo details his five days spent inside CHOP.Seattle will move to end the police-free zone known as the "Capitol Hill Organized Protest," or "CHOP," after two recent shootings, one of which was deadly, Mayor Jenny Durkan announced Monday.
The mayor said the violence was distracting from changes sought by thousands of peaceful protesters seeking to address racial inequity and police brutality. Activists set up "CHOP" about two weeks ago, barricading off the area after police evacuated a precinct building there.
This is a developing story; check back for updates. The Associated Press contributed to this report.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Seattle ukida CHOP nakon pucnjava i žrtava
Bas sam se pitao koliko ce im trebati vremena bez policije dok se ne pocnu ubijati
Ja tamo nikad ne bih radio kao policajac poslije svih ovih izivljavanja nad policijom
Ja tamo nikad ne bih radio kao policajac poslije svih ovih izivljavanja nad policijom
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
bas me zanima kako ce to uraditi kad su glupi demokrati donijeli zakon po kojemu policija ne moze imati oruzja za kontrolu deomonstranata,ja bi ih postio da se pobiju medjusobno i samo usetao u rusevine
E vala, u pravu siUnimatrix_Zero wrote:bas me zanima kako ce to uraditi kad su glupi demokrati donijeli zakon po kojemu policija ne moze imati oruzja za kontrolu deomonstranata,ja bi ih postio da se pobiju medjusobno i samo usetao u rusevine
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Leftists HUMILIATED as CHAZ Autonomous Zone IMPLODES and Liberal Cites Begin to COLLAPSE!!!
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Znači morati će ova Djurkan tražiti od savezne vlade dolazak vojske?Unimatrix_Zero wrote:bas me zanima kako ce to uraditi kad su glupi demokrati donijeli zakon po kojemu policija ne moze imati oruzja za kontrolu deomonstranata,ja bi ih postio da se pobiju medjusobno i samo usetao u rusevine
2014-04-15
AssadNaPodmornici- Posts : 22253
2018-06-14
jbteAssadNaPodmornici wrote:Šteta
ajd da se slozim s tobom
ja bi im jos malo prosirio zonu i pustio
jos par takvih mjesta po usa
perfektno
perfektno
NAPETOSTI SE VRAĆAJU U WASHINGTON: Sukob s policijom kod Bijele kuće, prosvjednici pokušali srušiti spomenik Andrewa Jacksona, Trump prijeti zatvorskim kaznama od 10 godina, podižu se barikade - u glavnom gradu stvara se autonomna zona "BHAZ"?
Tijekom jučerašnjeg dana ponovno su izbili sukobi između prosvjednika i policije u blizini Bijele kuće u Washingtonu. Naime, prosvjednici su se okupili u parku Lafayette (kod Bijele kuće) s namjerom da sruše spomenik 17. američkog predsjednika Andrewa Jacksona (na vlasti od 1829. do 1837.) - policija je intervenirala i izbio je sukob.
Uskoro se oglasio i aktualni američki predsjednik Donald Trump žestoko prozivajući prosvjednike poručivši kako bi "vandali mogli provesti i desetljeće u zatvoru" zbog ovog čina. Navodi kako su brojne osobe uhićene u Washingtonu zbog "sramotnog vandalizma" te ističe: "10 godina zatvora na temelju Zakona o očuvanju veteranskih memorijala - pazite!".
U isto vrijeme prosvjednici ponovno nastoje emulirati potez iz Seattlea, ali ovog puta u glavnom gradu SAD-a. Pokušali su okupirati prostor proglasivši "BHAZ" (Black House Autonomous Zone), svega par kilometara od Bijele kuće. Kao i u Seattleu prosvjednici su počeli postavljati barikade. Dakako, za očekivati je da će policija u glavnom gradu SAD-a biti znatno manje popustljiva no što smo imali priliku vidjeti u Seattleu. Ipak, čini se kako se izazovi po Trumpa gomilaju, a i sve su bliže - i u fizičkom smislu.
VIDEO: Pred Bijelom kućom
VIDEO: Pokušaj rušenja spomenika Andrewa Jacksona
Adrew Jackson je jedan od ritkih predsjednika koji je uspija jebat mater bankarskim lihvarima uništivši tadašnju Drugu Američku Banku, prethodnicu dašanjeg cioFED-a.
Leviathan2 wrote:jbteAssadNaPodmornici wrote:Šteta
ajd da se slozim s tobom
perfektno
Da.
Za Trumpa. Jer kada se birači uvjere kakva su maloumna bagra i stoka ovi leftard anarhisti, nema šanse po kojoj bi on mogao izgubiti izbore.
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:Šteta
A e. Ali ajde ti to objasni forumskim debilima.
Guest- Guest
Trump lagani reizbor...Speare Shaker wrote:Leviathan2 wrote:jbteAssadNaPodmornici wrote:Šteta
ajd da se slozim s tobom
perfektno
Da.
Za Trumpa. Jer kada se birači uvjere kakva su maloumna bagra i stoka ovi leftard anarhisti, nema šanse po kojoj bi on mogao izgubiti izbore.
samo mora reći: evo vam demokratski Washington, u demokratskom Seattlu, gdje sve vode Demokrati i rade CHAZ-ove...to će vam napraviti od čitave države, pa eto vama na izbor
2014-04-15
Inače pratio sam ova tri ubojstva ili su dva ubojstva a jedno teško ranjavsnje
Ugl komedija
Ovaj drugi koji he umro, lik je bio živ jedno pola sata ali hitna ga nije uspjela spasiti jer chaz klošari nisu dali policiji da uđe, a hitna nije htjela ući prije nego legalna policija osigura područje. A onda su ga raz Simone i ostali klošari htjeli nositi do hitne (nekih 100 200 metara), ali su ih vlastiti klošari okružili i slikavali su svoga druga kako umire pola sata od krvarenja a mogao je biti spašen
Sada kmeči
Usput desilo se i par live krađa i pleskanja
Šteta trebali su pustiti da se šamaraju i ubijaju
Ugl komedija
Ovaj drugi koji he umro, lik je bio živ jedno pola sata ali hitna ga nije uspjela spasiti jer chaz klošari nisu dali policiji da uđe, a hitna nije htjela ući prije nego legalna policija osigura područje. A onda su ga raz Simone i ostali klošari htjeli nositi do hitne (nekih 100 200 metara), ali su ih vlastiti klošari okružili i slikavali su svoga druga kako umire pola sata od krvarenja a mogao je biti spašen
Sada kmeči
I drugim gradovima isto tako krenula masovne pljačke i sranja
Naravno gdje su demokrati na vlasti
Gdje su republikanci na vlasti i bijelci većina a to je površinom 90% teritorije usa, tu je sve 5
Gdje su republikanci na vlasti i bijelci većina a to je površinom 90% teritorije usa, tu je sve 5
nije sve 5, ali ljudi imaju vijugu više u glavi i zaju šta nosi "defund" i ukidanje murje u njihovim gradovima...a tamo bi zapravo to prošlo i puno mekše, budući da su svi doma naoružani(Ustav je sveta knjiga uz Bibliju) a crnje i antife su uglavnom tihoAssadNaPodmornici wrote:I drugim gradovima isto tako krenula masovne pljačke i sranja
2014-04-15
2014-04-19
isto ti je i u rusijiAssadNaPodmornici wrote:Inače pratio sam ova tri ubojstva ili su dva ubojstva a jedno teško ranjavsnje
Ugl komedija
Sada kmeči
takozvani liberali rade nerede samo sto su ruski omonovci dosta njezniji,
al kad im postavis logicno pitanje u vezi demonstracija, ne znaju sastavit jebenu recenicu da zvuci logicno
jedino sto znaju uzvikivat parole koje su nekako uspjeli naucit napamet
tramp rasist
tramp seksist
putin odlazi
putin lopov
dalje nista od toga
ja smatram da bi ih bilo idealno strpat na jedno mjesto, malo izoliranije od ostatka svjeta nek uzivaju
uskrsnji otoci recimom dati im malo sjemena, malo alata satore ah, i sjeme trave i koju sadnicu koke i maka
i pustit nek uzivaju
medjutim, oni su samo korisni idijoti jer oni iza njih nisu na svjetlu
4:50
2014-04-19
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pucnjava u školi u Francuskoj, ima žrtava
» Pucnjava u školi u Teksasu, veliki broj žrtava
» Nakon što je Le Zbor uz bubnjanje Drum 'n' bijesa na Trgu žrtava fašizma izveo performans Patrijarhat siluje
» HRT-e nakon crtića, emisija o glazbi sada ukida emisiju Kućni ljubimci
» Deutsche Bank ukida 3.500 radnih mjesta nakon pada dobiti u 2023. godini
» Pucnjava u školi u Teksasu, veliki broj žrtava
» Nakon što je Le Zbor uz bubnjanje Drum 'n' bijesa na Trgu žrtava fašizma izveo performans Patrijarhat siluje
» HRT-e nakon crtića, emisija o glazbi sada ukida emisiju Kućni ljubimci
» Deutsche Bank ukida 3.500 radnih mjesta nakon pada dobiti u 2023. godini
Page 1 of 2