U Sisku se održava Hod za život, okupili se brojni kontraprosvjednici
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: U Sisku se održava Hod za život, okupili se brojni kontraprosvjednici
Nije to baš tako ako oboje imaju obveze pa jedan put ne može on a drugi ona pa se smanjuje bliskost i komunikacija a na kraju pukne i realta pa svak na svoju stranu jer vide da ona druga strana nema vremena za tu vezu jer netko gonja karijeru.Sora wrote:e i ti ga komplicirašRayMabus wrote:Ne da mi se o tome pričat jer sam i sam taj slučaj , imaš normalna očekivanja a na kraju se razočaraš u ljubavi pa se štufaš i razočaraš pa onda ti se ne da ništa s nikim , oprezan si , pušeš i na ladno , oćeš nešto al ti više ništa ne paše , razdrqžljiv si kad ti netko spomene vezu a kamo li da imaš dite s nekim jer to znači da se vežeš s nekim tko ti ne paše do kraja života i to te sve umara umisto da te puni energijom i da polet.
Ma.
ideš s nekim tko je tebe izabrao kao i ti njega
ako je obostrano, nema razočaranja
Shit happens ( sranja se događaju )
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ja mislio hod za život da su bipsići.
to ona grdog pogleda?
to ona grdog pogleda?
2014-12-30
Imaš trokut koji se zove : ARC i to su afinitet ( sviđanje ) , komunikacija i realnostRayMabus wrote:Nije to baš tako ako oboje imaju obveze pa jedan put ne može on a drugi ona pa se smanjuje bliskost i komunikacija a na kraju pukne i realta pa svak na svoju stranu jer vide da ona druga strana nema vremena za tu vezu jer netko gonja karijeru.Sora wrote:e i ti ga komplicirašRayMabus wrote:Ne da mi se o tome pričat jer sam i sam taj slučaj , imaš normalna očekivanja a na kraju se razočaraš u ljubavi pa se štufaš i razočaraš pa onda ti se ne da ništa s nikim , oprezan si , pušeš i na ladno , oćeš nešto al ti više ništa ne paše , razdrqžljiv si kad ti netko spomene vezu a kamo li da imaš dite s nekim jer to znači da se vežeš s nekim tko ti ne paše do kraja života i to te sve umara umisto da te puni energijom i da polet.
Ma.
ideš s nekim tko je tebe izabrao kao i ti njega
ako je obostrano, nema razočaranja
Shit happens ( sranja se događaju )
Ako bilo šta od ovog padne il se poveća pada ili se poveća i sve ostalo.
Ako ti radiš šta je za muškog logično pa radi i ona il je na fakultetu pa ti svoje obveza a one svoje ne može uskladit onda pada realnost pa pada komunikacija pa pada afinitet.
Na kraju raskol.
A oboje ste željeli vezu.
Vidiš Sora nije to baš tako kako ti tvrdiš.
2014-04-11
Iz ovog razloga ti ja ne želim ženske s fakultetom. Čim čujem da ide na il ima fakultet ja to križam.
Ne bojim se ja njenog akademskog obrazovanja jer sam dovoljno načitqn da se toga ne moram bojati nit šta će ona možda zarađivati više od mene štaviše volim inteligentne osobe s kojima mogu popričat i s kojima neću imat financijskih problema al ta je ženska imala ponude za brak dok je gonjala taj isti fakultet al joj je karijera bila bitnija.
Problem je šta je karijeristica a to meni ne triba u životu jer to prvo sebe gleda pa tek onda muškoga.
Ne bojim se ja njenog akademskog obrazovanja jer sam dovoljno načitqn da se toga ne moram bojati nit šta će ona možda zarađivati više od mene štaviše volim inteligentne osobe s kojima mogu popričat i s kojima neću imat financijskih problema al ta je ženska imala ponude za brak dok je gonjala taj isti fakultet al joj je karijera bila bitnija.
Problem je šta je karijeristica a to meni ne triba u životu jer to prvo sebe gleda pa tek onda muškoga.
2014-04-11
Kad vidim ovu katolibansku svjetinu i sve ovo što drvlje zadnjih par dana,gdje se petljaju u svaki kurac i nameću svoje retardirane srednjovjekovne katolibanske stavove,počevš od Škore,Raspudića,itd. točno nekad pomislim kako su komunisti bili preblagi nakon 1945 god. pogotovu prema crkvi.
Sve je to trebalo po kineskom modelu,da se više nikad ne oporave.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
dijagram wrote:ona je tila seljaka, a onda joj stranku mazne ona seljacina beljak:)melkior wrote:A ono, ako si nije mogla naći para/jebača u Bruxellesu ili u diplomaciji ili nekog bogatog poduzetnika, za to si je sama kriva. Nije ružna, daleko od toga. Samo je - nesposobna.RayMabus wrote:Petirka je ok , ima jebozovni glasić ....čudi me da se nije udala. Nemam pojma zašto a i ne ulazi mi se u to no ženska je za jebat prva liga.
A eto štaš , krenila karijerno pa ništa brak , dica.
I još Veberov frend...
darth_vader-
2014-04-17
pa ne odričeš se frendova.jasambrend wrote:dijagram wrote:ona je tila seljaka, a onda joj stranku mazne ona seljacina beljak:)melkior wrote:A ono, ako si nije mogla naći para/jebača u Bruxellesu ili u diplomaciji ili nekog bogatog poduzetnika, za to si je sama kriva. Nije ružna, daleko od toga. Samo je - nesposobna.RayMabus wrote:Petirka je ok , ima jebozovni glasić ....čudi me da se nije udala. Nemam pojma zašto a i ne ulazi mi se u to no ženska je za jebat prva liga.
A eto štaš , krenila karijerno pa ništa brak , dica.
I još Veberov frend...
ili da?
2014-12-30
Koji kurac bi se odrica...nismo kradezeovci...
darth_vader-
2014-04-17
i onda?jasambrend wrote:Koji kurac bi se odrica...nismo kradezeovci...
u biti je frend moje šogorice.
tako smo se upoznali.
godine davne.
2014-12-30
Ma nek oni šetaju i dalje. 900 djece rođeno manje , mladi će zaprašit na zapad itd. To je samo gluma da je njima do nečega stalo. Čisti desni perfomans desnice. Foklor. Skupljanje političkih bodova i za vlastiti interes. Naivna priča za budale.סמאל wrote:Kad vidim ovu katolibansku svjetinu i sve ovo što drvlje zadnjih par dana,gdje se petljaju u svaki kurac i nameću svoje retardirane srednjovjekovne katolibanske stavove,počevš od Škore,Raspudića,itd. točno nekad pomislim kako su komunisti bili preblagi nakon 1945 god. pogotovu prema crkvi.
2014-04-11
veber wrote:i onda?jasambrend wrote:Koji kurac bi se odrica...nismo kradezeovci...
tako smo se upoznali.
godine davne.
Ma sve pet...imam i ja frendove koji su gupi ko kurac pa su mi isto dragi...:D Čak i kradezenjare...:)
darth_vader-
2014-04-17
samo razmjenjujemo mišljenje.jasambrend wrote:veber wrote:i onda?jasambrend wrote:Koji kurac bi se odrica...nismo kradezeovci...
tako smo se upoznali.
godine davne.
Ma sve pet...imam i ja frendove koji su gupi ko kurac pa su mi isto dragi...:D Čak i kradezenjare...:)
zajeb je, nekom posudiš auto.
kasnije u gepeku otkriješ dvije vreće vapna.
2014-12-30
veber wrote:samo razmjenjujemo mišljenje.jasambrend wrote:veber wrote:i onda?jasambrend wrote:Koji kurac bi se odrica...nismo kradezeovci...
tako smo se upoznali.
godine davne.
Dobro dok je samo vapno...
darth_vader-
2014-04-17
nije vapno, serem. VC40jasambrend wrote:veber wrote:samo razmjenjujemo mišljenje.jasambrend wrote:veber wrote:i onda?jasambrend wrote:Koji kurac bi se odrica...nismo kradezeovci...
tako smo se upoznali.
godine davne.
Dobro dok je samo vapno...
i onda nakon obilaska njemačke, australije, novog zelanda i kruzinga po polarnom krugu, pita me kćer da maknem one vreće iz gepeka jer ona mora stavit torbe.
2014-12-30
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Četnici se danas okupili u Višegradu
» Lideri europske desnice okupili se u Pragu
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Napokon: Raspisana tjeralica za majorom JNA; žene okupili u kući i zapalili je...
» Četnici se danas okupili u Višegradu
» Lideri europske desnice okupili se u Pragu
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Napokon: Raspisana tjeralica za majorom JNA; žene okupili u kući i zapalili je...
Page 5 of 5