U Sisku se održava Hod za život, okupili se brojni kontraprosvjednici
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: U Sisku se održava Hod za život, okupili se brojni kontraprosvjednici
S obzirom na kontekst, to joj može jedino služiti na častveber wrote:Sora wrote:veber wrote:koje su vam to maštarije?melkior wrote:Ja bih rado silovao Marijanu Petir, al´ da zatrudni
silovanje?
kad je riječ o maštarijama , znam da mnogi muški imaju i takve maštarije
a kae, pa neće valjda maštat kak siluju košića
preko tebe prešla cijela brigada.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Pa ništa, skini mi se s kurca.veber wrote:i kaj sad?melkior wrote:Ma mogu mi popušit, baš mene zaboli džon za mišljenje par jebivjetara na HDZ-ovoj sisi i jednog nazoviŠvabu sa stalnom adresom u Zagrebu, a svi velike junačine iz rataSora wrote:DOBRO VAS MELKIOR PERE
ajd živio Melki
ti buš bil za žensku kuću , kad te ovi nasilnici tipa veber, miha i fuk ..dohvate
2015-08-09
Plovim ja brodom ko Kolumbo zapadnom Afrikom i onda negdje uplovim i tamo crnci i poglavica da sklopi savez s menom skupi dvadeset dobrih crnih pičaka od oko 20 godina i ono evo ti praši.
Digla mi se kurčina ko jarbol , mora san ga odma ispleskast.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
znači maštaš da ti je netko na ćuni, a nije žensko.melkior wrote:Pa ništa, skini mi se s kurca.veber wrote:i kaj sad?melkior wrote:Ma mogu mi popušit, baš mene zaboli džon za mišljenje par jebivjetara na HDZ-ovoj sisi i jednog nazoviŠvabu sa stalnom adresom u Zagrebu, a svi velike junačine iz rataSora wrote:DOBRO VAS MELKIOR PERE
ajd živio Melki
ti buš bil za žensku kuću , kad te ovi nasilnici tipa veber, miha i fuk ..dohvate
a pride da ti i prostatu izmasira?
mislim da ti je kongi tu stručniji.
2014-12-30
Marijana za život šeće,RayMabus wrote:Plovim ja brodom ko Kolumbo zapadnom Afrikom i onda negdje uplovim i tamo crnci i poglavica da sklopi savez s menom skupi dvadeset dobrih crnih pičaka od oko 20 godina i ono evo ti praši.
rosna pička joj kurca/braka vidjet neće.
Političku fotelju ona stalno hvata,
tradicija i domaćinstvo joj je ipak tlaka.
Za poljoprivredu se strašno bori,
ne zna kako na vrtu izgledaju pomidori.
Djece nema, al´ protiv abortusa rogobori
Glasačko tijelo su joj žešći moroni.
Karijeru mjesto obitelji meće,
za selo i poljoprivredu na štiklama kreće.
Biskup Košić iz džepa vadi nožić
za domoljubnu lobotomiju spremni
mozgu zadnji Božić.
Ako Plenkiju nije dala pičke da ju nezavisnu stavi na liste,
bolje da se ni rodila nije.
Rosno tradicionalna, emančipirana karijeristica i borac nepostojećeg agrara
2015-08-09
Ajde Freud, okani se psihoanalize, žešći si antitalentveber wrote:znači maštaš da ti je netko na ćuni, a nije žensko.melkior wrote:Pa ništa, skini mi se s kurca.veber wrote:i kaj sad?melkior wrote:Ma mogu mi popušit, baš mene zaboli džon za mišljenje par jebivjetara na HDZ-ovoj sisi i jednog nazoviŠvabu sa stalnom adresom u Zagrebu, a svi velike junačine iz rataSora wrote:DOBRO VAS MELKIOR PERE
ajd živio Melki
a pride da ti i prostatu izmasira?
mislim da ti je kongi tu stručniji.
2015-08-09
ajde, mara ima jos dvitri godine fore, jos stigne sve
samo nema momaka, yoda, longi melkior
dijagram-
2015-08-09
Ako nema piercing na pupku ili tetovažu motike na dupetu, ja bih ipak s njom, ali samo na jednu noćdijagram wrote:ajde, mara ima jos dvitri godine fore, jos stigne sve
2015-08-09
Ima žena u Africi.dijagram wrote:ajde, mara ima jos dvitri godine fore, jos stigne sve
2014-04-11
jebo ti Miha mater... koji me kurac stavljaš u usta, pizda ti materina... što sam ja ikada imao sa melkiorom u smislu bilo kakve svađe ili prepucavanja... nek on sam kaže jesam li ja ikada s njim dolazio u verbalni konflikt po pitanju bilo koje teme ili bilo kojeg njegovog upisa...Sora wrote:DOBRO VAS MELKIOR PERE
ajd živio Melki
2015-08-08
Nije emančipirana, ne zna ni čitat, al se zato jebe ko štuka i zna kuvatRayMabus wrote:Ima žena u Africi.dijagram wrote:ajde, mara ima jos dvitri godine fore, jos stigne sve
2015-08-09
Petirka je ok , ima jebozovni glasić ....čudi me da se nije udala. Nemam pojma zašto a i ne ulazi mi se u to no ženska je za jebat prva liga.
A eto štaš , krenila karijerno pa ništa brak , dica.
2014-04-11
Pa nas dvojica se baš nikad nismo zakačili, niti smatram da za tim ima potrebemichaellcmacha wrote:jebo ti Miha mater... koji me kurac stavljaš u usta, pizda ti materina... što sam ja ikada imao sa melkiorom u smislu bilo kakve svađe ili prepucavanja... nek on sam kaže jesam li ja ikada s njim dolazio u verbalni konflikt po pitanju bilo koje teme ili bilo kojeg njegovog upisa...Sora wrote:DOBRO VAS MELKIOR PERE
ajd živio Melki
Izbjegavam konflikte i prepucavanja na osobnoj razini jer ne doprinosi ničemu, mislim da sam se jedino sa red wolfom i sa sefirotom bio ozbiljno zakačio u svom 12-godišnjem forumskom stažu.
2015-08-09
znao sam da im se svidja:)
dijagram-
2015-08-09
n_razbojnik wrote:Sdp ce obranit
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
michaellcmacha wrote:jebo ti Miha mater... koji me kurac stavljaš u usta, pizda ti materina... što sam ja ikada imao sa melkiorom u smislu bilo kakve svađe ili prepucavanja... nek on sam kaže jesam li ja ikada s njim dolazio u verbalni konflikt po pitanju bilo koje teme ili bilo kojeg njegovog upisa...Sora wrote:DOBRO VAS MELKIOR PERE
ajd živio Melki
šta prostačiš ne kužim
nisi nisi
meni si na istoj valnoj duljini koju je opisao Melkior , na HDZ sisi i to je razlog da vas vidim različitima od melkija koji je ipak kulturni i fini gospon, s nikim se ne svadi i misli svojom glavom
A ono, ako si nije mogla naći para/jebača u Bruxellesu ili u diplomaciji ili nekog bogatog poduzetnika, za to si je sama kriva. Nije ružna, daleko od toga. Samo je - nesposobna.RayMabus wrote:Petirka je ok , ima jebozovni glasić ....čudi me da se nije udala. Nemam pojma zašto a i ne ulazi mi se u to no ženska je za jebat prva liga.
2015-08-09
vuksadinare wrote:n_razbojnik wrote:Sdp ce obranit
samo se vi zezajte
iduće 4 godine su ključne
ostane li hdz na vlasti jebali smo ježa u leđa
nećete tu piskarati kaj vam padne na um, nego dobiti po prstima
obećao onaj pičkousti ŠKORO
ona je tila seljaka, a onda joj stranku mazne ona seljacina beljak:)melkior wrote:A ono, ako si nije mogla naći para/jebača u Bruxellesu ili u diplomaciji ili nekog bogatog poduzetnika, za to si je sama kriva. Nije ružna, daleko od toga. Samo je - nesposobna.RayMabus wrote:Petirka je ok , ima jebozovni glasić ....čudi me da se nije udala. Nemam pojma zašto a i ne ulazi mi se u to no ženska je za jebat prva liga.
dijagram-
2015-08-09
melkior wrote:Marijana za život šeće,RayMabus wrote:Plovim ja brodom ko Kolumbo zapadnom Afrikom i onda negdje uplovim i tamo crnci i poglavica da sklopi savez s menom skupi dvadeset dobrih crnih pičaka od oko 20 godina i ono evo ti praši.
rosna pička joj kurca/braka vidjet neće.
Političku fotelju ona stalno hvata,
tradicija i domaćinstvo joj je ipak tlaka.
Za poljoprivredu se strašno bori,
ne zna kako na vrtu izgledaju pomidori.
Djece nema, al´ protiv abortusa rogobori
Glasačko tijelo su joj žešći moroni.
Karijeru mjesto obitelji meće,
za selo i poljoprivredu na štiklama kreće.
Biskup Košić iz džepa vadi nožić
za domoljubnu lobotomiju spremni
mozgu zadnji Božić.
Ako Plenkiju nije dala pičke da ju nezavisnu stavi na liste,
bolje da se ni rodila nije.
Rosno tradicionalna, emančipirana karijeristica i borac nepostojećeg agrara
OPAAA nije loše
još jedan pjesnik
bila sam danas na jutru poezije u basaričekovoj ..
ja pišem ..
na fejsu
i knjigama
A možda se i razočarala u ljubavi. To se meni desilo. Samo šta ja mogu i nakon 40-te a ženske ne mogu baš al dobro , ne mora svak ni imat dicu.melkior wrote:A ono, ako si nije mogla naći para/jebača u Bruxellesu ili u diplomaciji ili nekog bogatog poduzetnika, za to si je sama kriva. Nije ružna, daleko od toga. Samo je - nesposobna.RayMabus wrote:Petirka je ok , ima jebozovni glasić ....čudi me da se nije udala. Nemam pojma zašto a i ne ulazi mi se u to no ženska je za jebat prva liga.
2014-04-11
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Četnici se danas okupili u Višegradu
» Lideri europske desnice okupili se u Pragu
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Napokon: Raspisana tjeralica za majorom JNA; žene okupili u kući i zapalili je...
» Četnici se danas okupili u Višegradu
» Lideri europske desnice okupili se u Pragu
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Napokon: Raspisana tjeralica za majorom JNA; žene okupili u kući i zapalili je...
Page 3 of 5