U Sisku se održava Hod za život, okupili se brojni kontraprosvjednici
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: U Sisku se održava Hod za život, okupili se brojni kontraprosvjednici
ni sindikalci više ne organiziraju grah.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
A jebemu, hoce li oni išta osim ustašovat kad se cugnemichaellcmacha wrote:ne bih im vjeru po tim pitanjima poklonio... imaju oni dosta liječnika i znaju da bi im besplatni pobačaji i na drugimedicinskim poljima izbili lovu iz džepa... od trave se bolje zarađuje dok je ilegalna, nakon legalizacije prihodi pojedincima koji financiraju sdp bi se uvelike smanjili a to ni jednima ni drugima ne bi odgovaralo, tako da obećanje da će u roku mjesec dana dekriminalizirati grass ne drži vodu.... vatikanske ugovore oni nisu donosili ali su kasnije u dva mandata antiklerikalne koaiicije imali mogućnosti da ih bar nekim zaonskim dodacima relativiziraju, a nisu čak štoviše niti u jednom trenutku sa pozicije obnašanja državne vlasti i političke moći dovodili u pitanje legitimitet a pogotovo legalitet navedenih ugovora...n_razbojnik wrote:Sta fali Beri, pa bit ce nesto mukte garant, makar pobačaj...mozda legalizujemo travulju , to nece sigurno adeze i kaptolat...a i vatikanske cemo rusit
2014-04-15
bojim se da im je to krajnji domet... ona zvijezda u Rijeci je poteška a oni nitko da bi znali upravljat kakvom dizalicom, negdje da bi pak svjedočili svojim dijelom istinski kvaziantifašizam (čitaj izravno napali hrvate) nisu u stanju jer se većinom radi o pičkicama koji percipiraju fer borbu samo ako im se suparnik samozaveže žicom, a prije tog čina da im donese pijuk kojim će ga oni onda samozavezanog dotući... uglavnom su nula, i sve više od toga im da na značaju šrot pod okriljem hdz-an_razbojnik wrote:A jebemu, hoce li oni išta osim ustašovat kad se cugnemichaellcmacha wrote:ne bih im vjeru po tim pitanjima poklonio... imaju oni dosta liječnika i znaju da bi im besplatni pobačaji i na drugimedicinskim poljima izbili lovu iz džepa... od trave se bolje zarađuje dok je ilegalna, nakon legalizacije prihodi pojedincima koji financiraju sdp bi se uvelike smanjili a to ni jednima ni drugima ne bi odgovaralo, tako da obećanje da će u roku mjesec dana dekriminalizirati grass ne drži vodu.... vatikanske ugovore oni nisu donosili ali su kasnije u dva mandata antiklerikalne koaiicije imali mogućnosti da ih bar nekim zaonskim dodacima relativiziraju, a nisu čak štoviše niti u jednom trenutku sa pozicije obnašanja državne vlasti i političke moći dovodili u pitanje legitimitet a pogotovo legalitet navedenih ugovora...n_razbojnik wrote:Sta fali Beri, pa bit ce nesto mukte garant, makar pobačaj...mozda legalizujemo travulju , to nece sigurno adeze i kaptolat...a i vatikanske cemo rusit
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Po potrebi.debotoijusto wrote:fina jezicna doskocica kolegaEroo wrote:Na slovenskom možeš ići "na veliko" ili "malo potrebo".. Na WC, jelte..debotoijusto wrote:sve sto navodis ureduje HDZ kad se ukaze potreban_razbojnik wrote:Sta fali Beri, pa bit ce nesto mukte garant, makar pobačaj...mozda legalizujemo travulju , to nece sigurno adeze i kaptolat...a i vatikanske cemo rusit
SDP nema snage za takav cin
kad se ukaze potreba , pritisak interesnih skupina ili zetoncici , ureduje sve popisaju se po tebi
i budes sutio.... rex k nozi !
Ja bih rado silovao Marijanu Petir, al´ da zatrudni
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
koje su vam to maštarije?melkior wrote:Ja bih rado silovao Marijanu Petir, al´ da zatrudni
silovanje?
2014-12-30
Hod za život - silovanje - beba - zabrana abortusa.veber wrote:koje su vam to maštarije?melkior wrote:Ja bih rado silovao Marijanu Petir, al´ da zatrudni
silovanje?
2015-08-09
Nek oni hodaju. 900 djece rođeno manje prošle godine u Hrvatskoj.
Samo vi hodajte. Nema od toga ništa. Pa pa natalitet.
Vadi pare.
Vadi pare.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ne hodam, imam bajkmelkior wrote:Hod za život - silovanje - beba - zabrana abortusa.veber wrote:koje su vam to maštarije?melkior wrote:Ja bih rado silovao Marijanu Petir, al´ da zatrudni
silovanje?
ne silujem, dadu
djece imam komada više
svaka zabrana inicira kontra.
2014-12-30
Sav taj Hod je ionako ništa drugo nego sajam taština i političkog licemjerja. Za svake izbore popu iz dupeta vire.RayMabus wrote:Nek oni hodaju. 900 djece rođeno manje prošle godine u Hrvatskoj.
Vadi pare.
Ne treba ni para. Ako kila mozga u Hrvatskoj košta dvije marke (1 euro), onda ni kila bebe ne košta više od 1-2 marke. Kila je kila
2015-08-09
vidi se da nemaš djece.
a i da te pere. poremećaj.
peder peder, koga boli kiki.
a i da te pere. poremećaj.
peder peder, koga boli kiki.
2014-12-30
Svake godine će se fino rađat 1000 djece manje pa nek oni i dalje hodaju. Još nam fino i Austrija otvorila vrata svog tržišta rada a to priko puta a plaća puno veća i ono čao đaci.
Pa će fino padat natalitet jer je manje reproduktivnih žena a onda i ovaj slom turizma pad ekonomije pa još veće iseljavanje trbuhom za kruhom itd i uglavnom žešći potop.
Meni to odgovara jer u narednim godinama ne mislim pravit nikakvu djecu dakle ako se ikad i odlučim to neće biti sada nego kad taj natalitet padne ispod trideset tisuća a onda ako nađem šta i budem moga možda šta i bude a do tada gledajte kako natalitet tone.
Pa će fino padat natalitet jer je manje reproduktivnih žena a onda i ovaj slom turizma pad ekonomije pa još veće iseljavanje trbuhom za kruhom itd i uglavnom žešći potop.
Meni to odgovara jer u narednim godinama ne mislim pravit nikakvu djecu dakle ako se ikad i odlučim to neće biti sada nego kad taj natalitet padne ispod trideset tisuća a onda ako nađem šta i budem moga možda šta i bude a do tada gledajte kako natalitet tone.
2014-04-11
DOBRO VAS MELKIOR PERE
ajd živio Melki
ti buš bil za žensku kuću , kad te ovi nasilnici tipa veber, miha i fuk ..dohvate
ajd živio Melki
ti buš bil za žensku kuću , kad te ovi nasilnici tipa veber, miha i fuk ..dohvate
RayMabus wrote:Svake godine će se fino rađat 1000 djece manje pa nek oni i dalje hodaju. Još nam fino i Austrija otvorila vrata svog tržišta rada a to priko puta a plaća puno veća i ono čao đaci.
Ne treba se zamarat time, treba živjet svoj život i usmjerit se na sebe i svoje interese. Individualizam.
2015-08-09
veber wrote:koje su vam to maštarije?melkior wrote:Ja bih rado silovao Marijanu Petir, al´ da zatrudni
silovanje?
kad je riječ o maštarijama , znam da mnogi muški imaju i takve maštarije
a kae, pa neće valjda maštat kak siluju košića
daj mu otkrij čari marksizma i pokaži sise.Sora wrote:DOBRO VAS MELKIOR PERE
ajd živio Melki
kaj i tebe muž klepi iz ljubavi ko onu mortalku?
2014-12-30
Ma mogu mi popušit, baš mene zaboli džon za mišljenje par jebivjetara na HDZ-ovoj sisi i jednog nazoviŠvabu sa stalnom adresom u Zagrebu, a svi velike junačine iz rataSora wrote:DOBRO VAS MELKIOR PERE
ajd živio Melki
2015-08-09
Sora wrote:veber wrote:koje su vam to maštarije?melkior wrote:Ja bih rado silovao Marijanu Petir, al´ da zatrudni
silovanje?
Ja sam jučer mašta da sam kolonizira zapadnu Afriku pa da mi je neki poglavica da dvadesetak djevica da ih napumpam spermićima.
2014-04-11
tebjuje majo loše?Sora wrote:veber wrote:koje su vam to maštarije?melkior wrote:Ja bih rado silovao Marijanu Petir, al´ da zatrudni
silovanje?
idjusejavllja svecu.
(pokušavam kopirat jebača)
ti podavanje poistovjećuješ sa silovanjem.
preko tebe prešla cijela brigada.
2014-12-30
i kaj sad?melkior wrote:Ma mogu mi popušit, baš mene zaboli džon za mišljenje par jebivjetara na HDZ-ovoj sisi i jednog nazoviŠvabu sa stalnom adresom u Zagrebu, a svi velike junačine iz rataSora wrote:DOBRO VAS MELKIOR PERE
ajd živio Melki
2014-12-30
S obzirom na kontekst, to joj može jedino služiti na častveber wrote:Sora wrote:veber wrote:koje su vam to maštarije?melkior wrote:Ja bih rado silovao Marijanu Petir, al´ da zatrudni
silovanje?
preko tebe prešla cijela brigada.
2015-08-09
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Četnici se danas okupili u Višegradu
» Lideri europske desnice okupili se u Pragu
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Napokon: Raspisana tjeralica za majorom JNA; žene okupili u kući i zapalili je...
» Četnici se danas okupili u Višegradu
» Lideri europske desnice okupili se u Pragu
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Napokon: Raspisana tjeralica za majorom JNA; žene okupili u kući i zapalili je...
Page 2 of 5