Crnac iz Amerike pobegao u Srbiju posle ubistva Džordža Flojda: Ovde sam siguran, ja sam crni Srbin!
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Crnac iz Amerike pobegao u Srbiju posle ubistva Džordža Flojda: Ovde sam siguran, ja sam crni Srbin!
daj se skoncentriraj.
uz 4 merca i micu za posao,
rad kao menadžer u audiju, skiper
rekao si da nisi upoznao nikog s foruma.
koncentriraj se da te ne bi morao centrirat.
uz 4 merca i micu za posao,
rad kao menadžer u audiju, skiper
rekao si da nisi upoznao nikog s foruma.
koncentriraj se da te ne bi morao centrirat.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Crnac iz Amerike pobegao u Srbiju posle ubistva Džordža Flojda: Ovde sam siguran, ja sam crni Srbin!
Daj sliku.Legendovich wrote:josh bolje izgleda..dzango wrote:Venus ima dobar avatar.kaya wrote:Mi smo još i fini kada vidim kako su poderali na venusu podforumu.
Umjesto da nam se zahvali na finoći jede govna!
kaya wrote:Mi smo još i fini kada vidim kako su poderali na venusu podforumu.
Jedino mu se mora priznati a to je da je uporan ko mazga u svom mazohizmu, ono samelješ ga i pretvoriš u paštetu od govana a on se pet digne onako izobličen i kaže šta je pičke, vidite da mi nije ništa
ali to spada u mazohizam.tre wrote:kaya wrote:Mi smo još i fini kada vidim kako su poderali na venusu podforumu.
Jedino mu se mora priznati a to je da je uporan ko mazga u svom mazohizmu, ono samelješ ga i pretvoriš u paštetu od govana a on se pet digne onako izobličen i kaže šta je pičke, vidite da mi nije ništa
ono dok smo širili kulu stražaru, ekumenizam.
imali smo taj bratski jedan odnos, nitko nam nije pojasnio da se ne šaketa već da ideš u crkvu ili društveni dom.
kako nismo baš bili u najboljim odnosima s martićevcima, došlo je do konflikta niže razine.
liku, u biti svaka čast. ako se nije pet puta dizao.
daj zalegni i bok.
2014-12-30
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kamere bile ugašene, proradile 10 minuta posle ubistva"
» Srbin šofer predsednika Amerike
» Amerikanka posle dva produžetka odvela Srbiju na EP!
» Ofanziva agenata SAD i Britanije na Srbiju
» Radni savet EU-a za proširenje blokirat će Srbiju?!Razlog?Zato što je suviše Srbin
» Srbin šofer predsednika Amerike
» Amerikanka posle dva produžetka odvela Srbiju na EP!
» Ofanziva agenata SAD i Britanije na Srbiju
» Radni savet EU-a za proširenje blokirat će Srbiju?!Razlog?Zato što je suviše Srbin
Page 5 of 5