Crnac iz Amerike pobegao u Srbiju posle ubistva Džordža Flojda: Ovde sam siguran, ja sam crni Srbin!
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Crnac iz Amerike pobegao u Srbiju posle ubistva Džordža Flojda: Ovde sam siguran, ja sam crni Srbin!
Onaj tvoj micubuši bi samo s traktorskim gumama mogao do tvoje kuće
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: Crnac iz Amerike pobegao u Srbiju posle ubistva Džordža Flojda: Ovde sam siguran, ja sam crni Srbin!
ma ja se zaletim,pa inercija ucini svoje...zid od kuce,dosad je dvaput izdrzao..
Guest- Guest
Jebiga To anki partizanki mrak taritaš zahvali... Ona vas je popljačkalaLegendovich wrote:yebiga,pokradoshe donacije,kad je bila poplava..stos....dojdes u posjetu,prenit cu te u svojim muzevnim rukama preko vode i mulja...michaellcmacha wrote:E da i reci ljudima da do tvoje kuće u tvom zaseoku se još uvijek mora u gumenim čizmama... Viš kako sam znao da si u govnima i blatu do grla...
2015-08-08
na stranu zajebanciju,lokalci su to poharali..tuzno je bilo gledati kako starci u svojim trosnim kucama moraju prezivljavati i danas..navodno je 30 miljuna ojrova popaljeno....michaellcmacha wrote:Jebiga To anki partizanki mrak taritaš zahvali... Ona vas je popljačkalaLegendovich wrote:yebiga,pokradoshe donacije,kad je bila poplava..stos....dojdes u posjetu,prenit cu te u svojim muzevnim rukama preko vode i mulja...michaellcmacha wrote:E da i reci ljudima da do tvoje kuće u tvom zaseoku se još uvijek mora u gumenim čizmama... Viš kako sam znao da si u govnima i blatu do grla...
Guest- Guest
nish...moram nesh pojisti....Ajd Ivane ..Jabuko sa Grane,cujemo se...
Guest- Guest
ti si karakteristični lik koji zakocka kuću.Legendovich wrote:ma ja se zaletim,pa inercija ucini svoje...zid od kuce,dosad je dvaput izdrzao..
moraš stat kada je pred kraj.
lažeš konstantno.
2014-12-30
Daj odjebi sa tim spikom svi znamo tko vas je popljačko...Legendovich wrote:na stranu zajebanciju,lokalci su to poharali..tuzno je bilo gledati kako starci u svojim trosnim kucama moraju prezivljavati i danas..navodno je 30 miljuna ojrova popaljeno....michaellcmacha wrote:Jebiga To anki partizanki mrak taritaš zahvali... Ona vas je popljačkalaLegendovich wrote:yebiga,pokradoshe donacije,kad je bila poplava..stos....dojdes u posjetu,prenit cu te u svojim muzevnim rukama preko vode i mulja...michaellcmacha wrote:E da i reci ljudima da do tvoje kuće u tvom zaseoku se još uvijek mora u gumenim čizmama... Viš kako sam znao da si u govnima i blatu do grla...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:Ej ej Koji ti je krc, kakvi horoskopi pa nisam ti ja moxy.... Jes ti poludio...:)))
Neka ih.michaellcmacha wrote:nek vam ih bar milion, da vam poprave krvnu sliku... i nek svi budu pravoslavci...dzango wrote:Brat Jovan pravoslavac. Neka ga.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
negdje 80tih bio ja u zagorju pri jednoj kleti v stubickim sa sinom od jednog frenda dosao deckic crnac, kunta kinte ga zvali, a pravo mislim robertvuksadinare wrote:crni srbin?..nije to neobicno...
pitam ja njega otkud je, veli on iz stubickih, reko mali ne seri, nisi ti iz zagorja
ma kako nisam, ja sam pravi zagorec, vidi kako sam zagorio :D
a curice su se ljepile na njega, al samo navecer i da ih ne vidi neko poznat
malo ih sram bilo a bile radoznale
But I'm near the end and I just ain't got the time
And I'm wasted and I can't find my way home.
abraham-
2014-04-14
Leviathan2 wrote:negdje 80tih bio ja u zagorju pri jednoj kleti v stubickim sa sinom od jednog frenda dosao deckic crnac, kunta kinte ga zvali, a pravo mislim robertvuksadinare wrote:crni srbin?..nije to neobicno...
pitam ja njega otkud je, veli on iz stubickih, reko mali ne seri, nisi ti iz zagorja
radoznale-za što?
Navodno imaju veće argumente.Sora wrote:Leviathan2 wrote:negdje 80tih bio ja u zagorju pri jednoj kleti v stubickim sa sinom od jednog frenda dosao deckic crnac, kunta kinte ga zvali, a pravo mislim robertvuksadinare wrote:crni srbin?..nije to neobicno...
radoznale-za što?
soreSora wrote:Leviathan2 wrote:negdje 80tih bio ja u zagorju pri jednoj kleti v stubickim sa sinom od jednog frenda dosao deckic crnac, kunta kinte ga zvali, a pravo mislim robertvuksadinare wrote:crni srbin?..nije to neobicno...
radoznale-za što?
jes ti kresnula kojeg crnca
il si rasista pa nisi :)
Čuj ja isto mislim da si se zabunio, mislim da ta kljusina koja slinavi oko 16 godišnjakinja ima najmanje 60 godina.michaellcmacha wrote:Sory aL. Nisam mogao odolit... Nemam krivog lika, točno si ti u pitanju... 16. Si rođen, kako sam i rekao ćaća ti je hrvat a mati srpkinja, imaš 54 godine, e sad moram pitati čovjeka koji zna sve iz tog tvog šora, što si ti radio u omegamamichaellcmacha wrote:A i nisi ovan nego si vaga, znam ti i datum rođenja. ;)
Ako ne više..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kayo nemoj pokusavati MISLITI,posto si glupa ko kuratz poslovicni,a to su ti njih zilijun i rekli,pa eto da ih podrzim..lezes ko kuja lajava,jerbo sam uvijek i decidirano reko 18+,zakonom blagoslovljeno..ko kuja podmeces i lazes,jebote tvoj ćuko ,a sve ostal ocisto fulanje,zapravo me prilicno iznenadilo,kod Mihe,ne i tebe,glupa si da pomis da vec 7 godina nisam doli,iako ti Kic to moze potvrditi..kaya wrote:Čuj ja isto mislim da si se zabunio, mislim da ta kljusina koja slinavi oko 16 godišnjakinja ima najmanje 60 godina.michaellcmacha wrote:Sory aL. Nisam mogao odolit... Nemam krivog lika, točno si ti u pitanju... 16. Si rođen, kako sam i rekao ćaća ti je hrvat a mati srpkinja, imaš 54 godine, e sad moram pitati čovjeka koji zna sve iz tog tvog šora, što si ti radio u omegamamichaellcmacha wrote:A i nisi ovan nego si vaga, znam ti i datum rođenja. ;)
Ako ne više..
a brate,daj idi se prosetaj na friski zrak,koristit ce ti...
trebao bi gledati poderuše kao ti,koje su i srba i Bosilja prevukle preko sebe??
Guest- Guest
Eto vidite po količine pljuvačke i besa ovog krepanog olinjalog konja da sam pogodila. Ovaj matorac ima preko 6 banki i malo mu je neogodno je slini i srolja na slike cura od 15, 16 godina. Bolesnik.Legendovich wrote:Kayo nemoj pokusavati MISLITI,posto si glupa ko kuratz poslovicni,a to su ti njih zilijun i rekli,pa eto da ih podrzim..lezes ko kuja lajava,jerbo sam uvijek i decidirano reko 18+,zakonom blagoslovljeno..ko kuja podmeces i lazes,jebote tvoj ćuko ,a sve ostal ocisto fulanje,zapravo me prilicno iznenadilo,kod Mihe,ne i tebe,glupa si da pomis da vec 7 godina nisam doli,iako ti Kic to moze potvrditi..kaya wrote:Čuj ja isto mislim da si se zabunio, mislim da ta kljusina koja slinavi oko 16 godišnjakinja ima najmanje 60 godina.michaellcmacha wrote:Sory aL. Nisam mogao odolit... Nemam krivog lika, točno si ti u pitanju... 16. Si rođen, kako sam i rekao ćaća ti je hrvat a mati srpkinja, imaš 54 godine, e sad moram pitati čovjeka koji zna sve iz tog tvog šora, što si ti radio u omegamamichaellcmacha wrote:A i nisi ovan nego si vaga, znam ti i datum rođenja. ;)
Ako ne više..
trebao bi gledati poderuše kao ti,koje su i srba i Bosilja prevukle preko sebe??
2015-08-15
To je za moxy imao 54 , prije nego ga je poderala ko majmun novine.
2015-08-15
Kuya-udbasica..stoput ponovi laz da postane istina....Kayo,kad peres pesa svoga,u tush kabini,jer mu i jojca sapunjas ???kaya wrote:Eto vidite po količine pljuvačke i besa ovog krepanog olinjalog konja da sam pogodila. Ovaj matorac ima preko 6 banki i malo mu je neogodno je slini i srolja na slike cura od 15, 16 godina. Bolesnik.Legendovich wrote:Kayo nemoj pokusavati MISLITI,posto si glupa ko kuratz poslovicni,a to su ti njih zilijun i rekli,pa eto da ih podrzim..lezes ko kuja lajava,jerbo sam uvijek i decidirano reko 18+,zakonom blagoslovljeno..ko kuja podmeces i lazes,jebote tvoj ćuko ,a sve ostal ocisto fulanje,zapravo me prilicno iznenadilo,kod Mihe,ne i tebe,glupa si da pomis da vec 7 godina nisam doli,iako ti Kic to moze potvrditi..kaya wrote:Čuj ja isto mislim da si se zabunio, mislim da ta kljusina koja slinavi oko 16 godišnjakinja ima najmanje 60 godina.michaellcmacha wrote:Sory aL. Nisam mogao odolit... Nemam krivog lika, točno si ti u pitanju... 16. Si rođen, kako sam i rekao ćaća ti je hrvat a mati srpkinja, imaš 54 godine, e sad moram pitati čovjeka koji zna sve iz tog tvog šora, što si ti radio u omegamamichaellcmacha wrote:A i nisi ovan nego si vaga, znam ti i datum rođenja. ;)
Ako ne više..
Guest- Guest
Kayo,jel znas da nije zdravo dijeliti krevet sa smrdljivim psom..nametnici,paraziti..moze ti to opaliti po ostatku mozga...i obolish...
Guest- Guest
lik je tu negdje 60.kaya wrote:Eto vidite po količine pljuvačke i besa ovog krepanog olinjalog konja da sam pogodila. Ovaj matorac ima preko 6 banki i malo mu je neogodno je slini i srolja na slike cura od 15, 16 godina. Bolesnik.Legendovich wrote:Kayo nemoj pokusavati MISLITI,posto si glupa ko kuratz poslovicni,a to su ti njih zilijun i rekli,pa eto da ih podrzim..lezes ko kuja lajava,jerbo sam uvijek i decidirano reko 18+,zakonom blagoslovljeno..ko kuja podmeces i lazes,jebote tvoj ćuko ,a sve ostal ocisto fulanje,zapravo me prilicno iznenadilo,kod Mihe,ne i tebe,glupa si da pomis da vec 7 godina nisam doli,iako ti Kic to moze potvrditi..kaya wrote:Čuj ja isto mislim da si se zabunio, mislim da ta kljusina koja slinavi oko 16 godišnjakinja ima najmanje 60 godina.michaellcmacha wrote:Sory aL. Nisam mogao odolit... Nemam krivog lika, točno si ti u pitanju... 16. Si rođen, kako sam i rekao ćaća ti je hrvat a mati srpkinja, imaš 54 godine, e sad moram pitati čovjeka koji zna sve iz tog tvog šora, što si ti radio u omegamamichaellcmacha wrote:A i nisi ovan nego si vaga, znam ti i datum rođenja. ;)
Ako ne više..
a pedofilija se ne stiče.
takav je od rođenja.
2014-12-30
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kamere bile ugašene, proradile 10 minuta posle ubistva"
» Srbin šofer predsednika Amerike
» Amerikanka posle dva produžetka odvela Srbiju na EP!
» Ofanziva agenata SAD i Britanije na Srbiju
» Radni savet EU-a za proširenje blokirat će Srbiju?!Razlog?Zato što je suviše Srbin
» Srbin šofer predsednika Amerike
» Amerikanka posle dva produžetka odvela Srbiju na EP!
» Ofanziva agenata SAD i Britanije na Srbiju
» Radni savet EU-a za proširenje blokirat će Srbiju?!Razlog?Zato što je suviše Srbin
Page 3 of 5