Radni savet EU-a za proširenje blokirat će Srbiju?!Razlog?Zato što je suviše Srbin
Page 1 of 1
Radni savet EU-a za proširenje blokirat će Srbiju?!Razlog?Zato što je suviše Srbin
http://www.informer.rs/vesti/politika/134626/EVROPSKA-UNIJA-RUSI-VUCICA-Briselu-smeta-premijer-izabrani-predsednik-Srbije-SUVISE-SRBIN-SUVISE-SVOJ
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Radni savet EU-a za proširenje blokirat će Srbiju?!Razlog?Zato što je suviše Srbin
ne zato sto je srbin nego zato sto igra prljavo..dvostrugu igru..malo bi sa oviam malo sa onima a to danas ne ide...dobijao je upozorenja da se odluci..ne samo od zapada,eu-a vec i ruja..i zato mu muda labudova daju a ne isporucuju zrakoplove...dok on glumi mirotvorca njegovi trbuhozborci govore ono sto on misli a ne smije...vulin,dacic i ekipa..pa nisu svi bas budale poput merkel...
2015-09-08
Re: Radni savet EU-a za proširenje blokirat će Srbiju?!Razlog?Zato što je suviše Srbin
alo bre, vucko,
ostavni nas malo !
ima li nesto novo kod vas )
Guest- Guest
kao najdrazem neprijatelju moram te mjenjati kad vec dobijas kljuceve...jbg kolegijalan sam..pizzon wrote:
alo bre, ostavni nas malo,
2015-09-08
dabome da dobijam,vuksadinare wrote:kao najdrazem neprijatelju moram te mjenjati kad vec dobijas kljuceve...jbg kolegijalan sam..pizzon wrote:
vi mozete da otvarate teme i o kisi u leskovcu )
ja ni da smo u kasnom srednjem veku kao drzava postojali )
Guest- Guest
Ovaj niti je Srbin, niti je normalan. Psihički nestabilna, proevropska pičkica.
ne ti otvaras teme poput sletio boing 737 na surcin,jedan fiat iz kragujevca se prodao u kotor varos,dosli akumulatori iz rusije za galeb,izgrađena prva dva kata nebodera 'beograd na vodi',vucic stavio prst na bradavicu merkel...pizzon wrote:dabome da dobijam,vuksadinare wrote:kao najdrazem neprijatelju moram te mjenjati kad vec dobijas kljuceve...jbg kolegijalan sam..pizzon wrote:
2015-09-08
nije tacnovuksadinare wrote:ne ti otvaras teme poput sletio boing 737 na surcin,jedan fiat iz kragujevca se prodao u kotor varos,dosli akumulatori iz rusije za galeb,izgrađena prva dva kata nebodera 'beograd na vodi',vucic stavio prst na bradavicu merkel...pizzon wrote:dabome da dobijam,vuksadinare wrote:kao najdrazem neprijatelju moram te mjenjati kad vec dobijas kljuceve...jbg kolegijalan sam..pizzon wrote:
Guest- Guest
mislim ipak da je...mislim tema je tema nemam ni's protiv ali ono postavljati stupidne teme...poput sletio zrakoplov na aerodrom u 21 stoljecu...dobro da nisi stavio temu covjek sletio na mjesec....pizzon wrote:nije tacnovuksadinare wrote:ne ti otvaras teme poput sletio boing 737 na surcin,jedan fiat iz kragujevca se prodao u kotor varos,dosli akumulatori iz rusije za galeb,izgrađena prva dva kata nebodera 'beograd na vodi',vucic stavio prst na bradavicu merkel...pizzon wrote:dabome da dobijam,vuksadinare wrote:kao najdrazem neprijatelju moram te mjenjati kad vec dobijas kljuceve...jbg kolegijalan sam..pizzon wrote:
2015-09-08
to nije bila temavuksadinare wrote:mislim ipak da je...mislim tema je tema nemam ni's protiv ali ono postavljati stupidne teme...poput sletio zrakoplov na aerodrom u 21 stoljecu...dobro da nisi stavio temu covjek sletio na mjesec....pizzon wrote:nije tacnovuksadinare wrote:ne ti otvaras teme poput sletio boing 737 na surcin,jedan fiat iz kragujevca se prodao u kotor varos,dosli akumulatori iz rusije za galeb,izgrađena prva dva kata nebodera 'beograd na vodi',vucic stavio prst na bradavicu merkel...pizzon wrote:dabome da dobijam,vuksadinare wrote:
kao najdrazem neprijatelju moram te mjenjati kad vec dobijas kljuceve...jbg kolegijalan sam..
to je bio samo post
Guest- Guest
dobro da..ispricavam se to ej posatvio serbinjo koji ne zaostaje puno iza tebe po nekim bezveznim temama....ali da ja postavljam teme..poput....rade koncar prodao transformator u indiju...ili ne znam...na zagrebackoj pescenici se poceo graditi neboder...ili...plenkovica primio njemacki mesar....sve su to uobicajne vijesti koji ne nose neku car rasprave na forumu..onada odes na gospodarstveni forum i to pises...i tu ces imat publiku...zato postoje pdf...pizzon wrote:to nije bila temavuksadinare wrote:mislim ipak da je...mislim tema je tema nemam ni's protiv ali ono postavljati stupidne teme...poput sletio zrakoplov na aerodrom u 21 stoljecu...dobro da nisi stavio temu covjek sletio na mjesec....pizzon wrote:nije tacnovuksadinare wrote:ne ti otvaras teme poput sletio boing 737 na surcin,jedan fiat iz kragujevca se prodao u kotor varos,dosli akumulatori iz rusije za galeb,izgrađena prva dva kata nebodera 'beograd na vodi',vucic stavio prst na bradavicu merkel...pizzon wrote:
dabome da dobijam,
to je bio samo post
2015-09-08
Similar topics
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» 'Jovan nije pretučen zato što je Srbin,nego zato što je četnik'!
» Okučani: Brutalno pretučen samo zato što je Srbin!
» Zlostavljanje igrač Anderlechta samo zato što je Srbin.
» "Nikad nisam imao problema u Hrvatskoj zato što sam i Srbin i gay"
» 'Jovan nije pretučen zato što je Srbin,nego zato što je četnik'!
» Okučani: Brutalno pretučen samo zato što je Srbin!
» Zlostavljanje igrač Anderlechta samo zato što je Srbin.
» "Nikad nisam imao problema u Hrvatskoj zato što sam i Srbin i gay"
Page 1 of 1