Korona se vratila
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Korona se vratila
kaj znači dosta? ili više ili manje?Maggie19 wrote:Vec ih ima dosta.veber wrote:turisti će nahrupit.catabbath wrote:veber wrote:a i turizam može.catabbath wrote:Nema Corone do izbora.
Do izbora ćemo se praviti da je sve ok čak i do kraja zesone ako izdržimo, kao u Ischglu, ukinuti ćemo i testiranja ako treba
75% je došlo provjerit nekretninu, brod.
moj šogi je na viru. frtalj samobora se preselio na vir jer tamo imaju vikse.
pao promet u samoboru narastao na viru.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
rekao sam ti već prije da sam u zg, da ovu godinu ne planiram ići u njemačku.Legendovich wrote:usisava i ometa me dok vodim sa vama "veleumne " razgovore...nego cujem,arapi vam(svabima ) jebu mater u duisburgu..veber wrote:di je rujka?Legendovich wrote:hehehehehe..gledajte u nebo kao pecinski ljudi,i planirajte biznis...
to kaj ti živiš u socijalnom stanu, okružen kmicama. tvoj problem.
kaj nisi napisao da su turski restorani najbolji.
2014-12-30
Vise nego sam ocekivala.
Kad skoči broj zaraznih propade i 7 mjesec. Zato ovi forsiraju izbore.Maggie19 wrote:Vise nego sam ocekivala.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/politika/predstavljeni-kandidati-hdz-a-u-10-izbornoj-jedinici-boban-moja-je-ideologija-jasna-demokrscansko-zivljenje-zivota-1027149
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Vratila se Kike
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Vratila se Kike
Page 2 of 2