Vratila se Kike
Page 1 of 1
Vratila se Kike
https://www.klix.ba/magazin/popularna-kristina-mandarina-se-vratila-na-stand-i-pozvala-kupce-po-novu-dozu-vitamina-c/191012075
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Vratila se Kike
Pa ne baš...pismejker wrote:pa..vrlo dobri plodovi...
Ima dosta zelenih, kiselih...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
hehehehe,sjetih se nedje prije mjesec-dva..subota..idem ti ja po pijaci ispredRathausa..primjetim seosku curu za standom,gdje prodaje obiteljsko povrce i voce..ono,solidna cure,ne prelijepa,ali cvrsta tijela..ja onako kao neka faca uzmem jabuku da je pomirisem i curi dobacim pogled,kadli njena mama,pocne na mene galamiti i klamatati rukama..jbt..sto sad napravih...
VERBOTEN..!!! VERBOTEN..!!! ma koji krc ferboten,nije mi jasno??'
VERBOTEN fRUCHT GERUCH..!!! ajdf u picku mater mislim se...jebote jabuka..namjerno je malo zgnjecih sakom,vratim na mjesto i nasmjesim se curi,i odoh,a baba jos mantra..
jebate,ne smis kod svabija niti jabuku pomirisati..
VERBOTEN..!!! VERBOTEN..!!! ma koji krc ferboten,nije mi jasno??'
VERBOTEN fRUCHT GERUCH..!!! ajdf u picku mater mislim se...jebote jabuka..namjerno je malo zgnjecih sakom,vratim na mjesto i nasmjesim se curi,i odoh,a baba jos mantra..
jebate,ne smis kod svabija niti jabuku pomirisati..
Guest- Guest
Znači apfel verboten a tochter taslačit nicht verboten...
Njemačka je stvarno otišla u 3 p.m.
T. wrote:Znači apfel verboten a tochter taslačit nicht verboten...
Pa i nije...jebes tohtere,nece im od toga nish biti...ali ako otkrijes fejk u ponudi "domace" jabuke,e to ce uticati na bilancu..
puno ih uzima sa velikih lagera pa prodaju kao domace,sa svojih farmi,bez mirisa i okusa..
Guest- Guest
Pomislio sam u prvi mah da je skočila jer si joj bacio oko na kći, pa da je kći verbotene frucht...
A ono je*ena jabuka...
A ono je*ena jabuka...
pa ja sam ostao na paff..!!..sto sad..dodjem kod Turcadije na stand,slobodno njuhaj..nisam pribio bas nos uz jabuku..enivej,jucer pred Kajuflandom lik zaparkirao veliki traktor i prikolicu,hrpu ketar-metar-metar drvenih bokseva i sve puno jabuka..jbt..u kugu 20 metara sve mirise na jabuke..99 centi..kupio 10 tak kila,odlicno za pite motare,miksati sok i ostalo..ukusne i mirisne...
Guest- Guest
Similar topics
» Severina se vratila kuci
» Jugoplastika se vratila u Split
» Vratila nam se Borna...
» Korona se vratila
» Vlatka se vratila u Hrvatsku..
» Jugoplastika se vratila u Split
» Vratila nam se Borna...
» Korona se vratila
» Vlatka se vratila u Hrvatsku..
Page 1 of 1