Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
Page 21 of 22
Page 21 of 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Re: Katarina Peović bi preraspođivala tuđe ušteđevine veće od 100 tisuća eura
Ili mladi Đakić, sin HDZ-ovog saborskog zastupnika koji je s 20 godina života već postao vlasnik hotela
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ustvari ovo bi trebao biti posao za poreznu a ne za Kataritnu ali kad porezna "ne dira" ekupu koja ima 100 000€ "ušteđevine"
Btw. jednom mi je došla uplatnica od porezne da sam državo ostao dužan 45 lp.
catabbath-
2015-08-22
Bez brige, neće Peovićka nikad pobijediti, ipak imamo Hrvatsku
2015-08-09
Porezne inspektore bi prve trebalo na tapetucatabbath wrote:Ustvari ovo bi trebao biti posao za poreznu a ne za Kataritnu ali kad porezna "ne dira" ekupu koja ima 100 000€ "ušteđevine"
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/u-jednoj-od-nasih-neobicnijih-prica-hedl-pise-o-sefu-porezne-u-osijeku-koji-je-inspektore-nagradivao-fiktivnim-dnevnicama/
2015-08-09
Progresivni porez na imovinu, uključivo sve, dakle nekretnine, ušteđevina, dionice, jahte. A mikiAssadNaPodmornici wrote:michaellcmacha wrote:ma ja tebe ne vrijeđam nego te cimam da prestaneš razmišljati kao šuplji antifa... jebote počeo si unazad nekog vremena tu drobiti ko da maras ili kapović ili markovina pišu pod tvojim nickom... daj se skuliraj malo... eto ti šejkera koji je dosta jak kad je pravo u pitanju... pa nek on kaže može li se dozvoliti jednoj profukljari da uopće i razmišlja politički kako bi oduzimala tuđu imovinu, čak i unatoč činjenici što su se neki nezakoniti obogatili... zadatak je države i njenih institucija da takve traže i nađu, a ne da država od poštenih uzme jer nije sposobna riješavati društvene devijacije...AssadNaPodmornici wrote:gle miha koliko me god izvrijeđa na forumu i rekao laži kontra mene, ali baš nikada neću njega vrijeđati, jer čovjek je bio pravi branitelj i proveo 4godine u najvećim sranjima. može mi reći sto uvreda, mogu ga blokati pa odblokati, ali nikada neću branitelja (pravog) vrijeđati.
eto
aj da budem iskren.
malo sam pretjera u nekim postovima. iskreno više se sprdam online ,
vidim neke ljude je to raspizdilo pa ću pokušati tipkati ozbiljnije. katarina peović i cijela radnička fronta su bolesnici. HDZ su isto lopovi pa kako god okreneš
2015-08-09
Legendovich wrote:tAKO rade posteni ljudi..uzmu pa vracaju pristojno..jasno jest da nema u sredjenim drzavama(o okojoj mastas,ali nisi spreman i preduvjete postivati) sticanja nabrzinu,ili tko je jamio,jamio je..to samo govori o balkanskom menthalitetu prezivljavanja u surovim geografskim lokacijama,gdje su u ibog i vraqg rekli,laku noc..michaellcmacha wrote:tebe boli kurac, tebi je sva lova u kreditima za dva života, si se zadužio...;)Legendovich wrote:AssadNaPodmornici wrote: aj šta ste se napalili
normalno da ne podržavam otmicu privatnog vlasništva.
hrvatska država preko poreza ionako vam uzima u prosjeku 40-60% od vaše ukupne love. šta treba još da vam češljaju račune.
ali opet stoji , da poštena osoba u RH , vrlo teško može doći do 100 000€ , da bi došao do te love u RH .. ili si politička šema(čobanković , đakić , rimac, rojs pa dio antifa familije, šegon, merzelica itd) ili si morao prekršiti milijun zakona..
nije to USA, iako i ta zemlja će otić na kvasinu..
Ono,yebate,cudom se cude,kako je drzava u kuratz zesci osla,ne znaju na kog bi prstom najprije uprli,svugdje vide zavjeru protiv RH,a kad se preedlozi mjera za kontrolu financija(citaj lopovluka,prevare,zamracenja..) onda im opet ne paše,jerbo..hej u kapitalizmu smo..zasto bi itko ikog kontrolirao..netko rece kilo mozga..
a ti kao sve pošteno? sve prijavljuješ i plaćaš poreze?
juga to napravila pa znamo kaj se desilo.melkior wrote:Progresivni porez na imovinu, uključivo sve, dakle nekretnine, ušteđevina, dionice, jahte. A mikiAssadNaPodmornici wrote:michaellcmacha wrote:ma ja tebe ne vrijeđam nego te cimam da prestaneš razmišljati kao šuplji antifa... jebote počeo si unazad nekog vremena tu drobiti ko da maras ili kapović ili markovina pišu pod tvojim nickom... daj se skuliraj malo... eto ti šejkera koji je dosta jak kad je pravo u pitanju... pa nek on kaže može li se dozvoliti jednoj profukljari da uopće i razmišlja politički kako bi oduzimala tuđu imovinu, čak i unatoč činjenici što su se neki nezakoniti obogatili... zadatak je države i njenih institucija da takve traže i nađu, a ne da država od poštenih uzme jer nije sposobna riješavati društvene devijacije...AssadNaPodmornici wrote:gle miha koliko me god izvrijeđa na forumu i rekao laži kontra mene, ali baš nikada neću njega vrijeđati, jer čovjek je bio pravi branitelj i proveo 4godine u najvećim sranjima. može mi reći sto uvreda, mogu ga blokati pa odblokati, ali nikada neću branitelja (pravog) vrijeđati.
eto
aj da budem iskren.
malo sam pretjera u nekim postovima. iskreno više se sprdam online ,
vidim neke ljude je to raspizdilo pa ću pokušati tipkati ozbiljnije. katarina peović i cijela radnička fronta su bolesnici. HDZ su isto lopovi pa kako god okreneš
ja ne posjdujem nikaj.
spadam u socijalne slučajeve.
2014-12-30
u biti lažem. imam nekih 8000m2 kaj sam naslijedio.
ali kutina se ne broji.
ali kutina se ne broji.
2014-12-30
Ne pobjegneš nego te potjeraju .Legendovich wrote:
pa rekao si sam...dOSADA..dosadno mi bilo...pa onako upadnem kao don Žujan,kao malo "snubim" u biti serem ko grlica u javno,a te sirotice misle da ih stvarno barim..mislim,fakat,jel su te dozivjele muski pristup u zadnjih 30 godina??i onda ladan tush..i onda pobjegnem..cisto zabava..
Nije ni čudo kada ti je stil ti je ono... za metlom te udariti po glavi.
Olinjali magarac se poziva sam na gastro užitke i piše curi da bi ju uzeo muški nakon ljigo prosera.
Ova je valjda proljev dobila kada je to pročitala. I onda vrijeđa kad dobi metlom . Strava. Večno ćeš da se družiš sam sa sobom takav neodoljiv.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I ne treba. Dovoljno je da dobije koji mandat i uvjetuje stvaranje lijeve vlade.melkior wrote:Bez brige, neće Peovićka nikad pobijediti, ipak imamo Hrvatsku
Evo danas priča baš o tome :
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2191349
Radnička fronta o zakonu o Imovini
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A zna i Radnička Fronta izvaliti koju činjenično točnu... Eto pojasnili su da je upravo SDP bio taj, koji je prije prvih višestranačkih izbora, ukinuo zakon o o ispitivanju porijekla imovine i oduzimanju nezakonito stečene imovine ukinuo.
To su naravno učinili radi hdz kako bi hdz mogao pljačkati socijalističku imovinu, a ne radi sebe i prisvajanja partijske imovine koja je također bila društvena i koja se brojala stotinama milijuna nečega
To su naravno učinili radi hdz kako bi hdz mogao pljačkati socijalističku imovinu, a ne radi sebe i prisvajanja partijske imovine koja je također bila društvena i koja se brojala stotinama milijuna nečega
2015-08-08
Bila bi baza da ova otme SDPu deset mandata. SDP triba poslat u povijest i da se više nikad ne dogodi lažna ljevica jer ti su najgori.
Zato im sad po Evropi i pada biračko tijelo jer ljudi više neće da glasaju za iste koji su ih prevarili i razočarali.
Zato im sad po Evropi i pada biračko tijelo jer ljudi više neće da glasaju za iste koji su ih prevarili i razočarali.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
melkior wrote:Bez brige, neće Peovićka nikad pobijediti, ipak imamo Hrvatsku
možemo krasti do mile volje i kaj nam tko more
stavit ovu sliku na kapiju i ne treba ti ono "ostar pas"Sovak wrote:Dok je drmala đitru u Maxmettu bila je mlada i zgodna.
I vele normalna.
A onda o'šla u kurac.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ovim se leftardima i na faci ludilo vidi
2014-04-19
pa znaš da je svetoje istinoljubiv i pravedan i pošten i nema trika da slaže kako o snajperu tako o prodaji zlata na burzi, glocku, menađerstvu u audiju, kozojebima...Noor wrote:Legendovich wrote:tAKO rade posteni ljudi..uzmu pa vracaju pristojno..jasno jest da nema u sredjenim drzavama(o okojoj mastas,ali nisi spreman i preduvjete postivati) sticanjaabrzinu,ili tko je jamio,jamio je..to samo govori o balkanskom menthalitetu prezivljavanja u surovim geografskim lokacijama,gdje su u ibog i vraqg rekli,laku noc..michaellcmacha wrote:tebe boli kurac, tebi je sva lova u kreditima za dva života, si se zadužio...;)Legendovich wrote:AssadNaPodmornici wrote: aj šta ste se napalili
normalno da ne podržavam otmicu privatnog vlasništva.
hrvatska država preko poreza ionako vam uzima u prosjeku 40-60% od vaše ukupne love. šta treba još da vam češljaju račune.
ali opet stoji , da poštena osoba u RH , vrlo teško može doći do 100 000€ , da bi došao do te love u RH .. ili si politička šema(čobanković , đakić , rimac, rojs pa dio antifa familije, šegon, merzelica itd) ili si morao prekršiti milijun zakona..
nije to USA, iako i ta zemlja će otić na kvasinu..
Ono,yebate,cudom se cude,kako je drzava u kuratz zesci osla,ne znaju na kog bi prstom najprije uprli,svugdje vide zavjeru protiv RH,a kad se preedlozi mjera za kontrolu financija(citaj lopovluka,prevare,zamracenja..) onda im opet ne paše,jerbo..hej u kapitalizmu smo..zasto bi itko ikog kontrolirao..netko rece kilo mozga..
leftardski sindromprckov wrote:ovim se leftardima i na faci ludilo vidi
3 kredita hendla, jasno...sva 3 vraća transparentno i pošteno zarađenom lovomtre wrote:pa znaš da je svetoje istinoljubiv i pravedan i pošten i nema trika da slaže kako o snajperu tako o prodaji zlata na burzi, glocku, menađerstvu u audiju, kozojebima...Noor wrote:Legendovich wrote:tAKO rade posteni ljudi..uzmu pa vracaju pristojno..jasno jest da nema u sredjenim drzavama(o okojoj mastas,ali nisi spreman i preduvjete postivati) sticanjaabrzinu,ili tko je jamio,jamio je..to samo govori o balkanskom menthalitetu prezivljavanja u surovim geografskim lokacijama,gdje su u ibog i vraqg rekli,laku noc..michaellcmacha wrote:tebe boli kurac, tebi je sva lova u kreditima za dva života, si se zadužio...;)Legendovich wrote:
tako je bar tvrdio jučer, no neki dan druga pričica
sada će za sebeja raditi pa onaj prijavljeni džob bu bil sa strane.Noor wrote:3 kredita hendla, jasno...sva 3 vraća transparentno i pošteno zarađenom lovomtre wrote:pa znaš da je svetoje istinoljubiv i pravedan i pošten i nema trika da slaže kako o snajperu tako o prodaji zlata na burzi, glocku, menađerstvu u audiju, kozojebima...Noor wrote:Legendovich wrote:tAKO rade posteni ljudi..uzmu pa vracaju pristojno..jasno jest da nema u sredjenim drzavama(o okojoj mastas,ali nisi spreman i preduvjete postivati) sticanjaabrzinu,ili tko je jamio,jamio je..to samo govori o balkanskom menthalitetu prezivljavanja u surovim geografskim lokacijama,gdje su u ibog i vraqg rekli,laku noc..michaellcmacha wrote:
tebe boli kurac, tebi je sva lova u kreditima za dva života, si se zadužio...;)
2014-12-30
a sad dobio otkaz Bem ti kišobran ko će sad to vraćatiNoor wrote:3 kredita hendla, jasno...sva 3 vraća transparentno i pošteno zarađenom lovomtre wrote:pa znaš da je svetoje istinoljubiv i pravedan i pošten i nema trika da slaže kako o snajperu tako o prodaji zlata na burzi, glocku, menađerstvu u audiju, kozojebima...Noor wrote:Legendovich wrote:tAKO rade posteni ljudi..uzmu pa vracaju pristojno..jasno jest da nema u sredjenim drzavama(o okojoj mastas,ali nisi spreman i preduvjete postivati) sticanjaabrzinu,ili tko je jamio,jamio je..to samo govori o balkanskom menthalitetu prezivljavanja u surovim geografskim lokacijama,gdje su u ibog i vraqg rekli,laku noc..michaellcmacha wrote:
tebe boli kurac, tebi je sva lova u kreditima za dva života, si se zadužio...;)
di bi on dobil otkaz.tre wrote:a sad dobio otkaz Bem ti kišobran ko će sad to vraćatiNoor wrote:3 kredita hendla, jasno...sva 3 vraća transparentno i pošteno zarađenom lovomtre wrote:pa znaš da je svetoje istinoljubiv i pravedan i pošten i nema trika da slaže kako o snajperu tako o prodaji zlata na burzi, glocku, menađerstvu u audiju, kozojebima...Noor wrote:Legendovich wrote:
tAKO rade posteni ljudi..uzmu pa vracaju pristojno..jasno jest da nema u sredjenim drzavama(o okojoj mastas,ali nisi spreman i preduvjete postivati) sticanjaabrzinu,ili tko je jamio,jamio je..to samo govori o balkanskom menthalitetu prezivljavanja u surovim geografskim lokacijama,gdje su u ibog i vraqg rekli,laku noc..
robi ga je dao.
2014-12-30
Page 21 of 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Similar topics
» Katarina Peović : Mladi su dresirani za izrabljivanje
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
» u Odbor za ratne veterane ulazi Katarina Peović
» Katarina Peovic o ukidanju haraca HGK:'Glasu poduzetnika su svi uhljebi'
» Radnička fronta i Katarina Peović priznali teški poraz na izborima
» Katarina Peovic zestoko oplela po rijeckoj gradskoj vlasti da najvise financira privatni nogometni klub Rijeka
Page 21 of 22