Kinezi jebali mater Indijcima
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kinezi jebali mater Indijcima
pa ne može kod nas biti mir, ako se svugdje nešto kuha ili odvija... treba biti pripremljen za naglo razbuktavanje pizdarija i u hrvatskoj... ja sam obišao svoj ferenac i pobrao ljekovite biljke koje su predviđene za liječenje boljki od mogućih pizdarija... ;)Legendovich wrote:PAS MATER..!!!kako se dobro osjecam.... ...mante mrtve,volite se i pravite djecu..
negoh,nedje procito da se Ero čudi,kako u bosniji nisu ocekivali drugi val covid 19...slatko se nasmijah..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Nemoj zaboraviti i nesvrstane.AssadNaPodmornici wrote:toliko o savezu BRICSA koji će se ujediniti i zajedno će Brazil, Rusija, Kina, Indija, Južna Afrička Republika, plus manji saveznici poput venezuele, irana, hezbollaha, republike srpbije, republike srpske, herceg srpske i republike srpske krajine poraziti ameriku, trumpa, i neoliberalni kapitalizam
https://mondo.ba/Info/Politika/a908800/Dodik-Baku-Pokret-nesvrstanih.html
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kinezi nisu dobra nacija...Neempaticni su i krajnje okrutni...vodje sam samo jednom sa njima imao posela preko firme..ne bih vise..gori su od reptilijana gushterskih...ti te mrtvih ociju hladno zgrabe za ruku i pojedu je..brrrrrr
Guest- Guest
pa koga briga... mene je briga kako će se i kada kod nas zakuhati... i kako u tom slučaju odigrati...RayMabus wrote:A kog briga. Sve mi se čini da je ovo inscenirano kako raja ne bi razmišljala o korona virusu i njegovim posljedicama na gospodarstvo. Indija je četvrta zemlja po broju zaraženih a imaju miljardu i 400 i nešto miljona stanovnika dakle sranje je tek počelo.michaellcmacha wrote:oni navode da su srušili nekakav kineski helikopter i da su tu nastali kineski gubici
2015-08-08
cuj...NIKAD VISE KAO PRIJE NIDJE NEĆE BITI...Ja sma danas se ispuhao kao furijanac,gori u birokraciji firme i dao otkaz..ej Miha.....Irud te hebo,koji je to osjecaj olaksanja bijo..oyebotey...pizdarija ce biti sugdje..valja si traziti odstupnicu i miran platz,ako je to moguce na planeti,ipak,u nekim drzavama je prvi susjed na 500 km...milina..michaellcmacha wrote:pa ne može kod nas biti mir, ako se svugdje nešto kuha ili odvija... treba biti pripremljen za naglo razbuktavanje pizdarija i u hrvatskoj... ja sam obišao svoj ferenac i pobrao ljekovite biljke koje su predviđene za liječenje boljki od mogućih pizdarija... ;)Legendovich wrote:PAS MATER..!!!kako se dobro osjecam.... ...mante mrtve,volite se i pravite djecu..
negoh,nedje procito da se Ero čudi,kako u bosniji nisu ocekivali drugi val covid 19...slatko se nasmijah..
Guest- Guest
NI ZA JEDNU stranu vise ne igram,samo za Svoju guzicu..i najblizih naravno..ona je vrijednija nego ove usrane drzav.e..
Guest- Guest
pa kinezima život običnog kinezna ne znači baš ništa . ono baš ništa. imaš video klipove po youtubu, netko im zgazi dijete u prometnoj nesreći, jedino dijete, a onda se kinezi na cesti cjenkaju sa vozačem kamiona oko odštete..Legendovich wrote:Kinezi nisu dobra nacija...Neempaticni su i krajnje okrutni...vodje sam samo jednom sa njima imao posela preko firme..ne bih vise..gori su od reptilijana gushterskih...ti te mrtvih ociju hladno zgrabe za ruku i pojedu je..brrrrrr
njihovoj partiji životi kineza ne znače ništa , ako će taj mrtvi kinez jačati moć i snagu partije..
sa druge strane Tajvan(to se službeno zove Republika Kina) je sasvim druga priča..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
pa tko će sad plaćati kredite, kad si dao otkaz...Legendovich wrote:cuj...NIKAD VISE KAO PRIJE NIDJE NEĆE BITI...Ja sma danas se ispuhao kao furijanac,gori u birokraciji firme i dao otkaz..ej Miha.....Irud te hebo,koji je to osjecaj olaksanja bijo..oyebotey...pizdarija ce biti sugdje..valja si traziti odstupnicu i miran platz,ako je to moguce na planeti,ipak,u nekim drzavama je prvi susjed na 500 km...milina..michaellcmacha wrote:pa ne može kod nas biti mir, ako se svugdje nešto kuha ili odvija... treba biti pripremljen za naglo razbuktavanje pizdarija i u hrvatskoj... ja sam obišao svoj ferenac i pobrao ljekovite biljke koje su predviđene za liječenje boljki od mogućih pizdarija... ;)Legendovich wrote:PAS MATER..!!!kako se dobro osjecam.... ...mante mrtve,volite se i pravite djecu..
2015-08-08
pa točno. marksistička revolucija posijana 60-70 , sada im uzima mahaLegendovich wrote:..ma nema potrebe Yodice,Jemri sami na tom rade...bash ce oni dopustiti da ih netko iz vanka razjebe..AssadNaPodmornici wrote:toliko o savezu BRICSA koji će se ujediniti i zajedno će Brazil, Rusija, Kina, Indija, Južna Afrička Republika, plus manji saveznici poput venezuele, irana, hezbollaha, republike srpbije, republike srpske, herceg srpske i republike srpske krajine poraziti ameriku, trumpa, i neoliberalni kapitalizam
sve je još počelo sa beatlsima i Johnom Lennonom i njegovom pjesmom imagine...
Mene nije. Taj dio svijeta nema veze s Europom. Ima ih na bacanje. 200 mrtvih je njima ništa.michaellcmacha wrote:pa koga briga... mene je briga kako će se i kada kod nas zakuhati... i kako u tom slučaju odigrati...RayMabus wrote:A kog briga. Sve mi se čini da je ovo inscenirano kako raja ne bi razmišljala o korona virusu i njegovim posljedicama na gospodarstvo. Indija je četvrta zemlja po broju zaraženih a imaju miljardu i 400 i nešto miljona stanovnika dakle sranje je tek počelo.michaellcmacha wrote:oni navode da su srušili nekakav kineski helikopter i da su tu nastali kineski gubici
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
krediti osigurani,standardno,i keshovina prilicna na racunu..nema brige...michaellcmacha wrote:pa tko će sad plaćati kredite, kad si dao otkaz...Legendovich wrote:cuj...NIKAD VISE KAO PRIJE NIDJE NEĆE BITI...Ja sma danas se ispuhao kao furijanac,gori u birokraciji firme i dao otkaz..ej Miha.....Irud te hebo,koji je to osjecaj olaksanja bijo..oyebotey...pizdarija ce biti sugdje..valja si traziti odstupnicu i miran platz,ako je to moguce na planeti,ipak,u nekim drzavama je prvi susjed na 500 km...milina..michaellcmacha wrote:pa ne može kod nas biti mir, ako se svugdje nešto kuha ili odvija... treba biti pripremljen za naglo razbuktavanje pizdarija i u hrvatskoj... ja sam obišao svoj ferenac i pobrao ljekovite biljke koje su predviđene za liječenje boljki od mogućih pizdarija... ;)Legendovich wrote:PAS MATER..!!!kako se dobro osjecam.... ...mante mrtve,volite se i pravite djecu..
nego..primjetih da ljudfi dizu keshovinu i to u buntovima podebljim..nesh se priprema..
Guest- Guest
znači vraćaš se doma... gotovo zajebavanje rodbine u njemačkoj...:))Legendovich wrote:krediti osigurani,standardno,i keshovina prilicna na racunu..nema brige...michaellcmacha wrote:pa tko će sad plaćati kredite, kad si dao otkaz...Legendovich wrote:cuj...NIKAD VISE KAO PRIJE NIDJE NEĆE BITI...Ja sma danas se ispuhao kao furijanac,gori u birokraciji firme i dao otkaz..ej Miha.....Irud te hebo,koji je to osjecaj olaksanja bijo..oyebotey...pizdarija ce biti sugdje..valja si traziti odstupnicu i miran platz,ako je to moguce na planeti,ipak,u nekim drzavama je prvi susjed na 500 km...milina..michaellcmacha wrote:pa ne može kod nas biti mir, ako se svugdje nešto kuha ili odvija... treba biti pripremljen za naglo razbuktavanje pizdarija i u hrvatskoj... ja sam obišao svoj ferenac i pobrao ljekovite biljke koje su predviđene za liječenje boljki od mogućih pizdarija... ;)Legendovich wrote:PAS MATER..!!!kako se dobro osjecam.... ...mante mrtve,volite se i pravite djecu..
nego..primjetih da ljudfi dizu keshovinu i to u buntovima podebljim..nesh se priprema..
2015-08-08
AssadNaPodmornici wrote:pa kinezima život običnog kinezna ne znači baš ništa . ono baš ništa. imaš video klipove po youtubu, netko im zgazi dijete u prometnoj nesreći, jedino dijete, a onda se kinezi na cesti cjenkaju sa vozačem kamiona oko odštete..Legendovich wrote:Kinezi nisu dobra nacija...Neempaticni su i krajnje okrutni...vodje sam samo jednom sa njima imao posela preko firme..ne bih vise..gori su od reptilijana gushterskih...ti te mrtvih ociju hladno zgrabe za ruku i pojedu je..brrrrrr
njihovoj partiji životi kineza ne znače ništa , ako će taj mrtvi kinez jačati moć i snagu partije..
sa druge strane Tajvan(to se službeno zove Republika Kina) je sasvim druga priča..
ima onih videa na tjubu..snimani sa dash kamerama i slucajni prolaznici sto su snimili..jebate,kamijun ide i pukne babu,ali onako polako vozi,babi nish,i da je samo stao odmah,baba ziva i zdrava ostane,a lik onako polaganim gasom,pravo preko babe...uzas u MP6..ima takvih filmica zilijun..
ludi su isto u Poljskoj..to je nevjerovatno kako ljudi pijani voze i cuda rade..
ovo mogusatima gledati..
Guest- Guest
Zašto si dao otkaz, nije u krizi pametno davati otkaze osim ako baš nemaš dosta bolju opciju
cuj..moramo uciti od ženaaa....koj su razmisljanjem bliske cimpanzima...Dok ne uhvate drugu lijanu,prvu ne pustaju..AssadNaPodmornici wrote:Zašto si dao otkaz, nije u krizi pametno davati otkaze osim ako baš nemaš dosta bolju opciju
Guest- Guest
svetoje dao otkaz?
kaj nije jučer išao u njemačku?
nije to bitno
gule nas u beli, onako.
žešće
kaj nije jučer išao u njemačku?
nije to bitno
gule nas u beli, onako.
žešće
2014-12-30
veber-
2014-12-30
ma nije ni radio, al spika je dobro zvučala...AssadNaPodmornici wrote:Zašto si dao otkaz, nije u krizi pametno davati otkaze osim ako baš nemaš dosta bolju opciju
2015-08-08
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Jebali vam psi mater...
» Boeing outsourcirao software Indijcima na minimalcima
» "Ćuti, j**o ti pas mater"
» Prčim ti mater pare mi daj
» mater vam srpsku talijani
» Boeing outsourcirao software Indijcima na minimalcima
» "Ćuti, j**o ti pas mater"
» Prčim ti mater pare mi daj