Jebali vam psi mater...
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Jebali vam psi mater...
http://www.slobodnadalmacija.hr/Dubrovnik/tabid/75/articleType/ArticleView/articleId/310597/Default.aspx
http://www.portaloko.hr/clanak/slucaj-zarkovica-oglasila-se-policija-evo-sto-kazu-o-uhicenju-sandre-sambrailo/0/82191/
http://www.portaloko.hr/clanak/slucaj-zarkovica-oglasila-se-policija-evo-sto-kazu-o-uhicenju-sandre-sambrailo/0/82191/
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Jebali vam psi mater...
naime grad je trebao sagraditi sklonište ali nije jer se gradonačelnik krimos bavio guranjem projekta golf srđ, naravno radi se o gradnji viletina za ruske milijunaše a ne golf terena, a psi jasno smetaju pa će azil zatvorit a pse pobit
U vezi odvođenja pasa noćas sa Žarkovice, oglasila se i dubrovačka policija. Priopćenje donosimo u cijelosti.
Temeljem uredno podnesenog zahtjeva Grada Dubrovnika za pružanjem pomoći pri provođenju rješenja Ministarstva poljoprivrede o izmještanju životinja iz azila na Žarkovici, policijski službenici su temeljem čl. 7. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima pružili pomoć djelatnicima Grada Dubrovnika pri izvršenju navedenog rješenja.
Tijekom izvršenja rješenja, noćas oko 2.45 sati, jedna je osoba, 46-godišnjakinja, zbog ometanja provođenja službene radnje, dovedena u prostorije policije odakle je puštena u 4.25 sati kada je završilo provođeje službene radnje, odnosno izmještanje životinja.
Temeljem uredno podnesenog zahtjeva Grada Dubrovnika za pružanjem pomoći pri provođenju rješenja Ministarstva poljoprivrede o izmještanju životinja iz azila na Žarkovici, policijski službenici su temeljem čl. 7. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima pružili pomoć djelatnicima Grada Dubrovnika pri izvršenju navedenog rješenja.
Tijekom izvršenja rješenja, noćas oko 2.45 sati, jedna je osoba, 46-godišnjakinja, zbog ometanja provođenja službene radnje, dovedena u prostorije policije odakle je puštena u 4.25 sati kada je završilo provođeje službene radnje, odnosno izmještanje životinja.
O tribalo ih maknuti, to je bila katastrofa u Dubrovniku. Još jedna bolja stvar za lito
kakva katastrofa u dbk radi tog skloništa nije bilo pasa lutalica
dubovčani imali referendum, i glasali su, nemaju se šta bunit. imali su izbore , glasali su. dva puta
Guest- Guest
marcellus wrote:kakva katastrofa u dbk radi tog skloništa nije bilo pasa lutalica
Ja sam ionako za jednostavno riješenje: Metak.
ne razmišljaš poslovno.Riplex wrote:marcellus wrote:kakva katastrofa u dbk radi tog skloništa nije bilo pasa lutalica
prodat kinezima.
2014-12-30
Poslat u more NEK otplivaju, to su ionako morski psi
A marcelko neka ih lovi po buri i valovima
veber wrote:ne razmišljaš poslovno.Riplex wrote:marcellus wrote:kakva katastrofa u dbk radi tog skloništa nije bilo pasa lutalica
prodat kinezima.
prihvaćam kolega
krasno. azil zatvorili i pobiće pse zbog toga. trebalo bi pobit gradonačelnika lopova i familiju mu. to bi bilo puno korisnije.marcellus wrote:naime grad je trebao sagraditi sklonište ali nije jer se gradonačelnik krimos bavio guranjem projekta golf srđ, naravno radi se o gradnji viletina za ruske milijunaše a ne golf terena, a psi jasno smetaju pa će azil zatvorit a pse pobit
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
i ja. za tebe.Riplex wrote:marcellus wrote:kakva katastrofa u dbk radi tog skloništa nije bilo pasa lutalica
2015-08-15
muslimančine po hrvatskoj, da.Sora wrote:Poslat u more NEK otplivaju
2015-08-15
a to što su životinje držali gladne u nehigijenskim uvjetima u azilu to je OK?kaja_333 wrote:krasno. azil zatvorili i pobiće pse zbog toga. trebalo bi pobit gradonačelnika lopova i familiju mu. to bi bilo puno korisnije.marcellus wrote:naime grad je trebao sagraditi sklonište ali nije jer se gradonačelnik krimos bavio guranjem projekta golf srđ, naravno radi se o gradnji viletina za ruske milijunaše a ne golf terena, a psi jasno smetaju pa će azil zatvorit a pse pobit
Guest- Guest
pa onda bi ih valjda trebali oprati i nahraniti a ne ubiti.deda na aparatima wrote:a to što su životinje držali gladne u nehigijenskim uvjetima u azilu to je OK?kaja_333 wrote:krasno. azil zatvorili i pobiće pse zbog toga. trebalo bi pobit gradonačelnika lopova i familiju mu. to bi bilo puno korisnije.marcellus wrote:naime grad je trebao sagraditi sklonište ali nije jer se gradonačelnik krimos bavio guranjem projekta golf srđ, naravno radi se o gradnji viletina za ruske milijunaše a ne golf terena, a psi jasno smetaju pa će azil zatvorit a pse pobit
2015-08-15
http://www.dulist.hr/sandra-sambrailo-o-privodenju-dok-sam-se-drzala-za-vrata-dva-policajca-su-me-potezala-raskrvarene-su-mi-ruke/288786/
kaja_333 wrote:i ja. za tebe.Riplex wrote:marcellus wrote:kakva katastrofa u dbk radi tog skloništa nije bilo pasa lutalica
Ma znaš da i ja tebe volim
Životinje nisu bile ni gladne ni u nehigijenskim uvjetima, to su pizdarije. Nego je teren prodan za apartmane.
Similar topics
» Kinezi jebali mater Indijcima
» "Ćuti, j**o ti pas mater"
» Mater i ćaća pet kćeri
» Prčim ti mater pare mi daj
» A ti nemoj. Tko ti jebe mater
» "Ćuti, j**o ti pas mater"
» Mater i ćaća pet kćeri
» Prčim ti mater pare mi daj
» A ti nemoj. Tko ti jebe mater
Page 1 of 4