Plenkovich u N2
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Plenkovich u N2
i baš me zanima ako pobijedi gdje će u HDZ-u naći 20 poštenih ministara bez putra na glavi i još jedno tisuću raznih pomagača koji nisu kleptomani?To će mu valjda biti najteži dio.
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
kaya wrote:Plenky realno , jedini kompetentan za premijera.
zato velim...ako ankete pokažu komotnu pobjedu HDZ-a moj glas ide Mostu i Raspudiću.
No ako je HDZ u tijesno, nemamo što rasipati glasove, svi se stisnuti uz HDZ, sva vosjka glasača :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nezamislivo mi je, na primjer, da Plenky cirkusira u Saboru sa šljemom.
Još sličnih primjera bih mogao navesti. Na sličan način možete izmjeriti
koliko je koji političar ozbiljan i koliko ga možete uzimati zaozbiljno.
Još sličnih primjera bih mogao navesti. Na sličan način možete izmjeriti
koliko je koji političar ozbiljan i koliko ga možete uzimati zaozbiljno.
Pali smo za jedno mjesto na listi siromašnih, ali smo sad bogatiji
vili40-
2015-08-02
apsolutnokaya wrote:Plenky realno , jedini kompetentan za premijera.
daj zamisli Beru ili Škoru
svi smo mi Hrvatkoepikur37 wrote:kaya wrote:Plenky realno , jedini kompetentan za premijera.
zato velim...ako ankete pokažu komotnu pobjedu HDZ-a moj glas ide Mostu i Raspudiću.
No ako je HDZ u tijesno, nemamo što rasipati glasove, svi se stisnuti uz HDZ, sva vosjka glasača :)
vili40-
2015-08-02
Taj bero nije loš dečko ali nije dorastao tome.Noor wrote:apsolutnokaya wrote:Plenky realno , jedini kompetentan za premijera.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Vili, morate i vi nešto učiniti kako bi bili bogatiji, ne može Plenki baš sve.
Evo vam je zriktal €21.5 miljardi, plus neki dan €600 milijuna za štete od potresa.
Koroni je svrnio rogove...šta bi još tili? Da vam kakao zmeša prid spavanje?
Evo vam je zriktal €21.5 miljardi, plus neki dan €600 milijuna za štete od potresa.
Kod nas to i nije vazno.vili40 wrote:i baš me zanima ako pobijedi gdje će u HDZ-u naći 20 poštenih ministara bez putra na glavi i još jedno tisuću raznih pomagača koji nisu kleptomani?To će mu valjda biti najteži dio.
Moraju samo biti poslusni vodji, a on Brislu.
dijagram-
2015-08-09
neki dan sam o tome pisala...da, u pravu sikaya wrote:Taj bero nije loš dečko ali nije dorastao tome.Noor wrote:apsolutnokaya wrote:Plenky realno , jedini kompetentan za premijera.
čak mi je žao što sve o njemu pišu...
mi smo rupa bez dna,to je kao da daješ djetetu pare a alkoholičar je ili narkoman.Vi u Sloveniji bi trebali dobiti isti iznos ako se gleda po glavi stanovnika pa se ne dičite time.Naravno da bi i mi sami morali raditi ozbiljne reforme a ne sama kozmetika i lopovluk.A ja ionako uskoro odlazim na sjever,ne po pomoć ili ukrast nego da radim jer je to jedino ispravno.Eroo wrote:Vili, morate i vi nešto učiniti kako bi bili bogatiji, ne može Plenki baš sve.
vili40-
2015-08-02
pogresno razmisljanjeNoor wrote:neki dan sam o tome pisala...da, u pravu sikaya wrote:Taj bero nije loš dečko ali nije dorastao tome.Noor wrote:apsolutnokaya wrote:Plenky realno , jedini kompetentan za premijera.
postoji mogucnost da isti bude bolji od plenkija, sto u biti i nije prtetezak zadatak
nikoga ne treba diskvalificirati unaprijed, ljudi mi mogli ugodno iznenaditi
moj je stav da valja mijenjati, stalno mijenjati
samo tako mozemo postupno i sporo kliziti prema boljem
dijagram-
2015-08-09
ma kolio god bio pametan ispada extremno glup kad je pustio da u istom kolu bude sa mrak zamračiš i krešom pajserom a to i nije toliko strašno koliko činjenica da mu oni kolo vode a on bi kakti trebao biti lider. Blago se nama ako ta nakupina šljama i ološa bude vodila RH.Noor wrote:neki dan sam o tome pisala...da, u pravu sikaya wrote:Taj bero nije loš dečko ali nije dorastao tome.Noor wrote:apsolutnokaya wrote:Plenky realno , jedini kompetentan za premijera.
Da, neka sigurnost mu fali..kao da je poplašen...i još ga demoliraju novinariNoor wrote:neki dan sam o tome pisala...da, u pravu sikaya wrote:Taj bero nije loš dečko ali nije dorastao tome.Noor wrote:apsolutnokaya wrote:Plenky realno , jedini kompetentan za premijera.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
bome držim da pored ovoliko gladnih usta u pajser koaliciji nema trika da krenemo naprijed, nazad sigurno, naprijed ni u snovima kao i svaki put do sada kada su te niškoristi vodile RH.dijagram wrote:pogresno razmisljanjeNoor wrote:neki dan sam o tome pisala...da, u pravu sikaya wrote:Taj bero nije loš dečko ali nije dorastao tome.Noor wrote:apsolutnokaya wrote:Plenky realno , jedini kompetentan za premijera.
postoji mogucnost da isti bude bolji od plenkija, sto u biti i nije prtetezak zadatak
nema, jadni su ali svejedno beru ne bih diskvalificirao na ovakav nacintre wrote:bome držim da pored ovoliko gladnih usta u pajser koaliciji nema trika da krenemo naprijed, nazad sigurno, naprijed ni u snovima kao i svaki put do sada kada su te niškoristi vodile RH.dijagram wrote:pogresno razmisljanjeNoor wrote:neki dan sam o tome pisala...da, u pravu sikaya wrote:Taj bero nije loš dečko ali nije dorastao tome.Noor wrote:
apsolutno
danas beru sutra nekog treceg
takvim stavom ostaju"etablirane" velicine koje nam se namecu kao kvalitetnije i bolje iako drugi nisu imali sansu.
jasno je da za berinu ekupi ne bih glasao nikada, ali govorim nacelno
dijagram-
2015-08-09
držim da nije ovih dokazanih kriminalaca tipa pajser ili zamračiš prošao bolje, ovako mu oni kolo vode i diskreditiraju njega i SDP samom svojom pojavom. I onda mi je još moćno kad oni nekoga nazivaju lopovima, ono Bože baci ciglu i budi precizandijagram wrote:nema, jadni su ali svejedno beru ne bih diskvalificirao na ovakav nacintre wrote:bome držim da pored ovoliko gladnih usta u pajser koaliciji nema trika da krenemo naprijed, nazad sigurno, naprijed ni u snovima kao i svaki put do sada kada su te niškoristi vodile RH.dijagram wrote:pogresno razmisljanjeNoor wrote:neki dan sam o tome pisala...da, u pravu sikaya wrote:
Taj bero nije loš dečko ali nije dorastao tome.
danas beru sutra nekog treceg
takvim stavom ostaju"etablirane" velicine koje nam se namecu kao kvalitetnije i bolje iako drugi nisu imali sansu.
jasno je da za berinu ekupi ne bih glasao nikada, ali govorim nacelno
;-Dסמאל wrote:Plenki je dobar,ali je na čelu pogrešne stranke.To je isto kao dovedeš vegetarijanca da predvodi kanibale.
Ne moze biti dobar ako su ekonomski rezultati losi.Maggie19 wrote:;-Dסמאל wrote:Plenki je dobar,ali je na čelu pogrešne stranke.To je isto kao dovedeš vegetarijanca da predvodi kanibale.
Nisu provedene nuzne strukturne reforme.
Pravosudje po starom.
Korupcija standardno itd itd.
Boga pitaj sto je vama dobro, ali ovaj nije bio na nivou, a i stranka mu je sasvim po mjeri, slusaju ga i cine sto god pozeli.
Gomila papcina.
dijagram-
2015-08-09
pa to nije samo njegov problem, takav problem je još veći kod sdp-a... morat će staviti one iz ids-a koji su ober lopovi, pa onog srolju što vodi umirovljenike... aj ja sam u mirovinu otišao mlad, jer su me otjerali, ali koji je njegov izgovor da ode sa 32 u mirovinu, da mu nije deda bio partizan... a sam sdp pa to je katastrofa, zamisli da ikićka bude ministrica... žena djeci nije dala da se kližu na klizalištu... nju recimo za ministricu sup-a... ili davorko vidović sa onim svojim legendarnim izjavama, pa nije smak svijeta ako čovjek završi na birou... ili dignuti muriju da pendreči radnike željezare, a prije tog im nije isplatio ni plaću ni mirovinu...vili40 wrote:i baš me zanima ako pobijedi gdje će u HDZ-u naći 20 poštenih ministara bez putra na glavi i još jedno tisuću raznih pomagača koji nisu kleptomani?To će mu valjda biti najteži dio.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pa Bero će imati šansu dvije godine da bude premijer ukoliko sklope veliku koaliciju... ne vjerujem da će imati dovoljno restart ekipa...da sama složi vlast... a to bi bilo možda čak i dobro iz dva razloga... prvo hdz bi se morao očistiti od smeća, manjine, prije svega srpska, bi bili maknuti od kopanja, a već su kopanj počeli glodati, i konačno vremenom i bi i sam sdp možda počeo djelovati kao hrvatska stranka bez zadrške... tak da budemo vidjeli.... škoro ako i osvoji nekih 15-18 mandata ne smije ići u vlast nego sa tim kapitalom ići na duge staze pa ako ovi u velikoj useru, on bi onda mogao otići i na duplo, a to bi promijenilo kompletnu paradigmu za iduće duže razdoblje...
2015-08-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Plenkovich se popišao po Škori i Domovinskom pokretu
» Plenkovich- od predsjednice me viša ništa nemože iznenaditi - zato jer ova neće potpisati Marakeš
» Plenkovich- od predsjednice me viša ništa nemože iznenaditi - zato jer ova neće potpisati Marakeš
Page 2 of 3