Trump: Završavamo doba beskonačnih ratova
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Trump: Završavamo doba beskonačnih ratova
Ma popizdila sam sad. Evo baš sam pročitala da će stići hr plaće za 7 godina. Niš idem onda 2027.tre wrote:e sad si nadrapala ka svetojr skuži da je tamo bolje, jedino te spašava što se ne prijavljuješ za posao čistačice i baba sere ko svetoje pa ajd imaš još neke šansekaya wrote:Pa ja vjerujem da ću se obogatiti i da je bolje nego u nemačkoj, bar sada.tre wrote:aj sjet nas se kad se obogatiš, barem da ti platimo kartu za nazad ako ništa drugo, toliko smo se u stanju valjda žrtvovati za dobrobit naše forumske obiteljikaya wrote:Konkuriram za neki poslić u aleksincu.tre wrote:
jesi šta sredila u pirot za poso ili još čekaš debelu štelu da uletiš u taj raj na zemlji?
Al štelu čekam, navala je velika.
Ne vjerujem da bi suljo lagao.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
onda nam samo svetoje ostao kao uzdanica budući da već godinama piše kako nas je srbija prestigla i samo sad čeka povoljni trenutak da se odvaži krenuti u avanturu života na posao u srbiji!!!kaya wrote:Ma popizdila sam sad. Evo baš sam pročitala da će stići hr plaće za 7 godina. Niš idem onda 2027.tre wrote:e sad si nadrapala ka svetojr skuži da je tamo bolje, jedino te spašava što se ne prijavljuješ za posao čistačice i baba sere ko svetoje pa ajd imaš još neke šansekaya wrote:Pa ja vjerujem da ću se obogatiti i da je bolje nego u nemačkoj, bar sada.tre wrote:aj sjet nas se kad se obogatiš, barem da ti platimo kartu za nazad ako ništa drugo, toliko smo se u stanju valjda žrtvovati za dobrobit naše forumske obiteljikaya wrote:
Konkuriram za neki poslić u aleksincu.
Al štelu čekam, navala je velika.
On bi od tamo lagao da je kupio kuću na dedinju a jelena karleuša mu posprema stan.tre wrote:onda nam samo svetoje ostao kao uzdanica budući da već godinama piše kako nas je srbija prestigla i samo sad čeka povoljni trenutak da se odvaži krenuti u avanturu života na posao u srbiji!!!kaya wrote:Ma popizdila sam sad. Evo baš sam pročitala da će stići hr plaće za 7 godina. Niš idem onda 2027.tre wrote:e sad si nadrapala ka svetojr skuži da je tamo bolje, jedino te spašava što se ne prijavljuješ za posao čistačice i baba sere ko svetoje pa ajd imaš još neke šansekaya wrote:Pa ja vjerujem da ću se obogatiti i da je bolje nego u nemačkoj, bar sada.tre wrote:
aj sjet nas se kad se obogatiš, barem da ti platimo kartu za nazad ako ništa drugo, toliko smo se u stanju valjda žrtvovati za dobrobit naše forumske obitelji
2015-08-15
kaya wrote:On bi od tamo lagao da je kupio kuću na dedinju a jelena karleuša mu posprema stan.tre wrote:onda nam samo svetoje ostao kao uzdanica budući da već godinama piše kako nas je srbija prestigla i samo sad čeka povoljni trenutak da se odvaži krenuti u avanturu života na posao u srbiji!!!kaya wrote:Ma popizdila sam sad. Evo baš sam pročitala da će stići hr plaće za 7 godina. Niš idem onda 2027.tre wrote:e sad si nadrapala ka svetojr skuži da je tamo bolje, jedino te spašava što se ne prijavljuješ za posao čistačice i baba sere ko svetoje pa ajd imaš još neke šansekaya wrote:
Pa ja vjerujem da ću se obogatiti i da je bolje nego u nemačkoj, bar sada.
Samo da ga na kosovo ne pošalju, tamo bi on sam kosovare razbuco ko svinja masnu vreću
prckov wrote:i sta ce se desitepikur37 wrote:prckov wrote:sad ce se erdo umirit
koji erdo....
kaj god mebni se otpočetka sviđaju trumpovi vanjskopolitički potezi, samo nek se povlači i s balkana :)
s amerima su i došli problemi
hoce li bit neka promjena
pa naravno, neminovne su promjene u politici s povlačenjem tako jakog igrača...koji je u stavri i uspostavio provizorije na Balkanu i garantira za njih..
sad povlačenjem tog igrača, naravnod a se situacija otvara...
nije mi jasno zašto sad odjednom ne podržavate trumpa :)
:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tre wrote:jebiga epi kad ne vidiš što ti prcko kaže, a nisi glup i trebao bi to vidjetiepikur37 wrote:prckov wrote:sad ce se erdo umirit
koji erdo....
kaj god mebni se otpočetka sviđaju trumpovi vanjskopolitički potezi, samo nek se povlači i s balkana :)
pa valjda baš zato što nisam glup ;)
nego jel ti podržavaš ovo trumpovo povlačenje...ja njegove poteze psve podržavam :)
2015-08-06
tvoja su očekivanja nerealna, padom amera ništa se neće dogoditi pozitivno, dapače moliti ćeš Boga da se vrate.epikur37 wrote:tre wrote:jebiga epi kad ne vidiš što ti prcko kaže, a nisi glup i trebao bi to vidjetiepikur37 wrote:prckov wrote:sad ce se erdo umirit
koji erdo....
nego jel ti podržavaš ovo trumpovo povlačenje...ja njegove poteze psve podržavam :)
tre wrote:tvoja su očekivanja nerealna, padom amera ništa se neće dogoditi pozitivno, dapače moliti ćeš Boga da se vrate.epikur37 wrote:tre wrote:jebiga epi kad ne vidiš što ti prcko kaže, a nisi glup i trebao bi to vidjetiepikur37 wrote:prckov wrote:sad ce se erdo umirit
koji erdo....
dobro, a jel podržavaš Trumpa i ovo povlačenje amerike iz svijeta?
2015-08-06
Kosovare bi riješio s dedinja s balkona.tre wrote:kaya wrote:On bi od tamo lagao da je kupio kuću na dedinju a jelena karleuša mu posprema stan.tre wrote:onda nam samo svetoje ostao kao uzdanica budući da već godinama piše kako nas je srbija prestigla i samo sad čeka povoljni trenutak da se odvaži krenuti u avanturu života na posao u srbiji!!!kaya wrote:Ma popizdila sam sad. Evo baš sam pročitala da će stići hr plaće za 7 godina. Niš idem onda 2027.tre wrote:
e sad si nadrapala ka svetojr skuži da je tamo bolje, jedino te spašava što se ne prijavljuješ za posao čistačice i baba sere ko svetoje pa ajd imaš još neke šanse
Samo da ga na kosovo ne pošalju, tamo bi on sam kosovare razbuco ko svinja masnu vreću
Snajperom
2015-08-15
Trump kao prvo ne može dobiti izbore, jer svaki drugi ima koronu, nemaju posla a crnje mu zavode sao seatlle.epikur37 wrote:tre wrote:tvoja su očekivanja nerealna, padom amera ništa se neće dogoditi pozitivno, dapače moliti ćeš Boga da se vrate.epikur37 wrote:tre wrote:jebiga epi kad ne vidiš što ti prcko kaže, a nisi glup i trebao bi to vidjetiepikur37 wrote:
koji erdo....
A kao drugo povući će se iz svijeta kad ti dobiješ treći , znači nikad.
2015-08-15
eto opet mlatiš praznu slamu na geopolitičkoj sceni kao da se radi zbroju dvaju brojeva a ne izrazito kompleksnoj situaciji gdje bi američko povlačenje izazvalo nevjerojatan kaos i ratove a negdje bi prošlo bez ikakvih problema. Ništa tu nije crno bijelo kako to pokušavaš prikazatiepikur37 wrote:tre wrote:tvoja su očekivanja nerealna, padom amera ništa se neće dogoditi pozitivno, dapače moliti ćeš Boga da se vrate.epikur37 wrote:tre wrote:jebiga epi kad ne vidiš što ti prcko kaže, a nisi glup i trebao bi to vidjetiepikur37 wrote:
koji erdo....
Ne moze to Trump uraditi i u tome se njega ne pita...Amerika ne moze odustati od imperijalisticke politikeepikur37 wrote:tre wrote:tvoja su očekivanja nerealna, padom amera ništa se neće dogoditi pozitivno, dapače moliti ćeš Boga da se vrate.epikur37 wrote:tre wrote:jebiga epi kad ne vidiš što ti prcko kaže, a nisi glup i trebao bi to vidjetiepikur37 wrote:
koji erdo....
Trump bi htio jer to je jedini spas za Ameriku ....ne da se samoizolira naravno, ona mora biti prisutna u svjetskoj politici, ali treba da prestane terorizirati sve oko sebe I stvarati kaos
Ali tu se nista nece promijeniti jer otpor mocnih krugova u USA i Deep State je preveliki i to je opasno pokusati cak i za Predsjednika USA.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
kaya wrote:Trump kao prvo ne može dobiti izbore, jer svaki drugi ima koronu, nemaju posla a crnje mu zavode sao seatlle.epikur37 wrote:tre wrote:tvoja su očekivanja nerealna, padom amera ništa se neće dogoditi pozitivno, dapače moliti ćeš Boga da se vrate.epikur37 wrote:tre wrote:
jebiga epi kad ne vidiš što ti prcko kaže, a nisi glup i trebao bi to vidjeti
Ukratko, želiš da Trump izgubi i da ne bude treći :)
Sve 5, samo treba otvoreno reći :D
2015-08-06
jedino na nekoj igračkoj platformi, on bi pogodio štit na nekom satelitu pod određenim kutom i onda bi se tane odbilo i sjebalo barem 5 kosovara od jednog metka!!kaya wrote:Kosovare bi riješio s dedinja s balkona.tre wrote:kaya wrote:On bi od tamo lagao da je kupio kuću na dedinju a jelena karleuša mu posprema stan.tre wrote:onda nam samo svetoje ostao kao uzdanica budući da već godinama piše kako nas je srbija prestigla i samo sad čeka povoljni trenutak da se odvaži krenuti u avanturu života na posao u srbiji!!!kaya wrote:
Ma popizdila sam sad. Evo baš sam pročitala da će stići hr plaće za 7 godina. Niš idem onda 2027.
Snajperom
Ringo10 wrote:Ne moze to Trump uraditi i u tome se njega ne pita...Amerika ne moze odustati od imperijalisticke politikeepikur37 wrote:tre wrote:tvoja su očekivanja nerealna, padom amera ništa se neće dogoditi pozitivno, dapače moliti ćeš Boga da se vrate.epikur37 wrote:tre wrote:
jebiga epi kad ne vidiš što ti prcko kaže, a nisi glup i trebao bi to vidjeti
Trump bi htio jer to je jedini spas za Ameriku ....ne da se samoizolira naravno, ona mora biti prisutna u svjetskoj politici, ali treba da prestane terorizirati sve oko sebe I stvarati kaos
Ali tu se nista nece promijeniti jer otpor mocnih krugova u USA i Deep State je preveliki i to je opasno pokusati cak i za Predsjednika USA.
Super, pa onda trpaj još....
kako god postali su tromiji, konfuzniji i povlače se...
pratimo dalje, čekamo bliže
2015-08-06
Ukratko nije važno što želim. To je realno. Za njegovo vrijeme destkovala ih korona jer se smijao na početku, ostao bez par miljona radnih mjesta i rulja radi nered na ulici. Pa kako da ih dobije!!epikur37 wrote:kaya wrote:Trump kao prvo ne može dobiti izbore, jer svaki drugi ima koronu, nemaju posla a crnje mu zavode sao seatlle.epikur37 wrote:tre wrote:tvoja su očekivanja nerealna, padom amera ništa se neće dogoditi pozitivno, dapače moliti ćeš Boga da se vrate.epikur37 wrote:
Ukratko, želiš da Trump izgubi i da ne bude treći :)
Sve 5, samo treba otvoreno reći :D
Tako je vrlo nebitno u svemu tome što je on rekao - hajmo kući, nećemo više biti imperijalna sila ! Kući ide on ubrzo.
2015-08-15
Il to il ko simo hojha u zimskom ratu, jednog po jednog pa cijeli dantre wrote:jedino na nekoj igračkoj platformi, on bi pogodio štit na nekom satelitu pod određenim kutom i onda bi se tane odbilo i sjebalo barem 5 kosovara od jednog metka!!kaya wrote:Kosovare bi riješio s dedinja s balkona.tre wrote:kaya wrote:On bi od tamo lagao da je kupio kuću na dedinju a jelena karleuša mu posprema stan.tre wrote:
onda nam samo svetoje ostao kao uzdanica budući da već godinama piše kako nas je srbija prestigla i samo sad čeka povoljni trenutak da se odvaži krenuti u avanturu života na posao u srbiji!!!
Snajperom
2015-08-15
a di si ti iscito da ja ne podrzavam trampaepikur37 wrote:prckov wrote:i sta ce se desitepikur37 wrote:prckov wrote:sad ce se erdo umirit
koji erdo....
hoce li bit neka promjena
pa naravno, neminovne su promjene u politici s povlačenjem tako jakog igrača...koji je u stavri i uspostavio provizorije na Balkanu i garantira za njih..
sad povlačenjem tog igrača, naravnod a se situacija otvara...
nije mi jasno zašto sad odjednom ne podržavate trumpa :)
:D
on je to davno vec i reko i uradio
ovo je samo ponovio kad je odrzo govor u nekoj kasarni
dok ti cijelo vrijeme za vrijeme trampove politike nazivas ameriku hegemonom
i sad kao otkrio gle povlace se iz besmislenih ratova
jesi ti to spavo do sad
drugo, drugo je uticaj trampizma globalno a drugo hilarizma i demokrata
sanse su da bi jedino tramp (da nije stalno pod pritiskom od domace stoke) mogo uticat i na promjene kod nas
kao i u eu
2014-04-19
Ma daj šta je vama, trump je prošlost. Imao je nesreću da za njegovog
doba amerikac s koronom bez posla cmače nogu crncu u sao seatlle. I to sve u par mjeseci.
Realnije je da lincoln uskrsne nego da on dobije izbore.
doba amerikac s koronom bez posla cmače nogu crncu u sao seatlle. I to sve u par mjeseci.
2015-08-15
Paradoks je biti politicki za Trampiku, a u Hr za Plenkiku.
No sto je tu je:)
No sto je tu je:)
dijagram-
2015-08-09
da nije ovih protesta iza kojih stoje demokrati tramp bi dobio bez ikakvog problemakaya wrote:Ma daj šta je vama, trump je prošlost. Imao je nesreću da za njegovog
a i ovako ako ne bude rata su mu velike sanse
2014-04-19
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zbog anti Trump medijske harange Trump će pobijediti
» "Da nije ratova Srbija bi bila Švajcarska"
» Srbija uvela boračku spomenicu za učesnike ratova devedesetih
» Srbija sa OVOM zemljom ima diplomatske odnose još od KRSTAŠKIH RATOVA
» Progres na kvadrat iliti: Kad bi žene vladale svijetom, ne bi bilo ratova
» "Da nije ratova Srbija bi bila Švajcarska"
» Srbija uvela boračku spomenicu za učesnike ratova devedesetih
» Srbija sa OVOM zemljom ima diplomatske odnose još od KRSTAŠKIH RATOVA