Progres na kvadrat iliti: Kad bi žene vladale svijetom, ne bi bilo ratova
Page 1 of 1
Progres na kvadrat iliti: Kad bi žene vladale svijetom, ne bi bilo ratova
Vesla baba u svom kaiću ko velika A posebno joj se zacakle okice kad spomene da je prosječna starost njenih podanika 21 godinu
Polako veslaj, veslaj ti,
Dal' plove zvijezde ili mi?
U luku noćaš neće doć - naš atomski nosačić....
Polako veslaj, veslaj ti,
Dal' plove zvijezde ili mi?
U luku noćaš neće doć - naš atomski nosačić....
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Re: Progres na kvadrat iliti: Kad bi žene vladale svijetom, ne bi bilo ratova
Zato je sve vishe zena na najviishim polozajima jer one nisu militantne nego su perverzne i brutalnije od muushkaraca,pokazala je povijest.Zato sachuvaj nas boze zena u poliitici.Zene su za kuhachu i krevet (ja bi rekao jebachu zbog rime) kako onomad reche onaj Kovachevic:::::)))))Kad samo vidim koliko glupih zena ima ovdje na forumu snrznem se .Chast iznimkama kao shto je violator ,Venus i Ra..
Similar topics
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Izetbegović: Ustaše su vladale Sarajevom, to je bio NAJGORI period!
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Izetbegović: Ustaše su vladale Sarajevom, to je bio NAJGORI period!
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
Page 1 of 1