Na izbornoj listi Mosta našao se reper koji je nedavno otkrio Isusa: Vjera me spasila
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Na izbornoj listi Mosta našao se reper koji je nedavno otkrio Isusa: Vjera me spasila
epikur37 wrote:Most je i dalje simpatična ekipa pa i vjerodostojna...
autentični ljudi, vrijednosno profilirani, umjereno desni i konzervativci.
moja dilema i dalje traje
Jesi dobro? Jesi dobro?!?
Pardonne-moi, još se nisam "oporavila" od njihovih "rezultata"..ne doživljavam ih.
Guest- Guest
Re: Na izbornoj listi Mosta našao se reper koji je nedavno otkrio Isusa: Vjera me spasila
14. je na listi... kad bi on upao u Sabor, to bi značilo da bi Most imao najmanje 14 mandata, odnosno najnajmanje 7 pa da on bude zamjena sedmom koji je ušao u Sabor sa liste MOST... ti previše trčiš pa te to valjda izmori... onako skroz...AssadNaPodmornici wrote:propala mu rap karijera, pa je skužio da bi sada trebao raditi u privatnom sektoru za 3000-4000kn ,a to mu se neda baš...
pa je naravno otkrio odjedanput da je veliki vjernik i domoljub, i nada se upasti u sabor gdje će mjesečno porezne obveznike koštati cca 50 000kn (brutto plaća plus ostali troškovi)
dakle još jedna gladna usta koja treba hraniti, a RH država ne može hraniti više toliko gladnih domoljuba, pa će se barem moći moliti da dođu zaraženi šveđani i troše devize ovo ljeto i da Sebastian Kurz udjeli milostinju/pomoć
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» '' EKSKLUZIVNO: DETALJI SASTANKA MOSTA S SDP-om Božo Petrov otkrio na koji će način njegovi zastupnici odlučiti kome će se prikloniti ''
» Ivo Lučić na listi HDZ-a, ide na izbore u prvoj izbornoj jedinici
» Kakvo poniženje za Marasa!Bero ga stavio toliko nisko na izbornoj listi da je šokirao stranku
» Svi koji vjeruju u Isusa ne mogu dobiti koronu
» EPH-a našao sociologa koji tvrdi da nema masovnog iseljavanja mladih
» Ivo Lučić na listi HDZ-a, ide na izbore u prvoj izbornoj jedinici
» Kakvo poniženje za Marasa!Bero ga stavio toliko nisko na izbornoj listi da je šokirao stranku
» Svi koji vjeruju u Isusa ne mogu dobiti koronu
» EPH-a našao sociologa koji tvrdi da nema masovnog iseljavanja mladih
Page 2 of 2