ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Na izbornoj listi Mosta našao se reper koji je nedavno otkrio Isusa: Vjera me spasila

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Na izbornoj listi Mosta našao se reper koji je nedavno otkrio Isusa: Vjera me spasila - Page 2 Empty Re: Na izbornoj listi Mosta našao se reper koji je nedavno otkrio Isusa: Vjera me spasila

Post by Guest 14/6/2020, 07:00

epikur37 wrote:Most je i dalje simpatična ekipa pa i vjerodostojna...

autentični ljudi, vrijednosno profilirani, umjereno desni i konzervativci.

moja dilema i dalje traje

Jesi dobro? Jesi dobro?!?  :D

Pardonne-moi, još se nisam "oporavila" od njihovih "rezultata"..ne doživljavam ih. :|

Guest
Guest

Back to top Go down

Na izbornoj listi Mosta našao se reper koji je nedavno otkrio Isusa: Vjera me spasila - Page 2 Empty Re: Na izbornoj listi Mosta našao se reper koji je nedavno otkrio Isusa: Vjera me spasila

Post by michaellcmacha 14/6/2020, 08:05

AssadNaPodmornici wrote:propala mu rap karijera, pa je skužio da bi sada trebao raditi u privatnom sektoru za 3000-4000kn ,a to mu se neda baš...

pa je naravno otkrio odjedanput da je veliki vjernik i domoljub, i nada se upasti u  sabor gdje će mjesečno porezne obveznike koštati cca 50 000kn (brutto plaća plus ostali troškovi)

dakle još jedna gladna usta koja treba hraniti, a RH država ne može hraniti više toliko gladnih domoljuba, pa će se barem moći moliti da dođu zaraženi šveđani i troše devize ovo ljeto i da Sebastian Kurz udjeli milostinju/pomoć
14. je na listi... kad bi on upao u Sabor, to bi značilo da bi Most imao najmanje 14 mandata, odnosno najnajmanje 7 pa da on bude zamjena sedmom koji je ušao u Sabor sa liste MOST... ti previše trčiš pa te to valjda izmori... onako skroz...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics