EPH-a našao sociologa koji tvrdi da nema masovnog iseljavanja mladih
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
EPH-a našao sociologa koji tvrdi da nema masovnog iseljavanja mladih
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/razgovarali-smo-s-ekonomistom-koji-tvrdi-da-ne-postoje-nikakvi-dokazi-za-masovno-iseljavanje-mladih-hrvata-i-da-su-to-mitovi/
Kermit-
2014-04-17
Re: EPH-a našao sociologa koji tvrdi da nema masovnog iseljavanja mladih
TELEGRAM: Doživljava li Hrvatska, po vašim saznanjima, dramatično iseljavanje stanovništva, u usporedbi s drugim članicama EU-a?
STUBBS: Na temelju službenih statistika, rekao bih da nije bilo dramatičnih promjena u migracijama...
Tu treba prestati čitati ovog idiota, naime nitko koga znam a da se odselio nije prijavio svoje iseljavanje nikome te se svi i dalje "statistički" navode da imaju prebivalište u Osijeku, znači svi koji su otišli u Zagreb, Rijeku, a isto tako u Malme, Dublin i Munchen, ali no iseljavanje je mit...
STUBBS: Na temelju službenih statistika, rekao bih da nije bilo dramatičnih promjena u migracijama...
Tu treba prestati čitati ovog idiota, naime nitko koga znam a da se odselio nije prijavio svoje iseljavanje nikome te se svi i dalje "statistički" navode da imaju prebivalište u Osijeku, znači svi koji su otišli u Zagreb, Rijeku, a isto tako u Malme, Dublin i Munchen, ali no iseljavanje je mit...
Kermit-
2014-04-17
"Međutim, pokret “demografske obnove” ovdje se čini povezan s idejama nacionalnog identiteta i cilja na etničke Hrvate, što nije ni poželjna niti učinkovita strategija."
"STUBBS: Vrlo je važno izbjegličku krizu promatrati prije svega kao pitanje ljudskih prava – zemlje bi trebale biti prisiljene da ispune svoje međunarodne obveze. Također bih rekao da prihvaćanje izbjeglica i migranata iz cijelog svijeta čini svako društvo boljim."
"STUBBS: Vrlo je važno izbjegličku krizu promatrati prije svega kao pitanje ljudskih prava – zemlje bi trebale biti prisiljene da ispune svoje međunarodne obveze. Također bih rekao da prihvaćanje izbjeglica i migranata iz cijelog svijeta čini svako društvo boljim."
Kermit-
2014-04-17
" Mnogo je prostora za kružne, cirkularne migracije – riječ je o ljudima koji žele otići na neko vrijeme, da steknu kvalifikacije i vještine, a onda se vratiti."
Gdje nađu samo ovakve idiote, tko će se vratiti šta ovaj laprda?
Gdje nađu samo ovakve idiote, tko će se vratiti šta ovaj laprda?
Kermit-
2014-04-17
Kermit-
2014-04-17
O jebem ti sunce žarko, ovo nisu istine. Ko ovo kupuje i čita...
sociologa proglasili za ekonomistom i usput daje izajave da nema iseljavanja..
:D
Guest- Guest
Kod mene prije dva dana, ode ujutro 500 momaka i cura. Ali eto ja ću virovat ovom i prihvatit ću svoje halucinacije
službene statistike MUP-a i Zavoda a nitko se ne prijavi da iseljava pa stoga nema iseljavanja, a pola Osijeka je otišlo ili ide, za 10 godina Baranja i sve od Iloka pa do Bjelovara biti će pustara, ali će i dalje u Telekurčinama i dr. pamfletima ovakve gnjide kenjati da je sve u redu, zapravo ne već da trebamo uvesti emigrante, što u biti isto tako govoriNeoliberalni portugalac wrote:sociologa proglasili za ekonomistom i usput daje izajave da nema iseljavanja..
Kermit-
2014-04-17
"Vrlo je važno izbjegličku krizu promatrati prije svega kao pitanje ljudskih prava – zemlje bi trebale biti prisiljene da ispune svoje međunarodne obveze"
PRISILJENE hahaha, nevidljiva ruka ubrzava napokon se treba oduzeti pravo državama da sprijačavaju slobodan protok ljudi i robe
PRISILJENE hahaha, nevidljiva ruka ubrzava napokon se treba oduzeti pravo državama da sprijačavaju slobodan protok ljudi i robe
Kermit-
2014-04-17
Riplex wrote:Kod mene prije dva dana, ode ujutro 500 momaka i cura. Ali eto ja ću virovat ovom i prihvatit ću svoje halucinacije
zapravo on sidi u Zagrebu, u kancelariji , na državnoj sisi, kao sociolog vjerojatno neradi ništa, a prima plaću 10 000 kuna netto, pa on misli, "meni dobro , čemu se ostali žale".
da taj ekonomski intitut treba zapaliti, mislim čemu oni služe? imaš HNB, imaš hrvatski zavod za statistiku, a imaš čak i privatne banke koji imaju makroekonomiste koji besplatno izbacuju studije, a onda čemu služi taj Ek institut pored svega toga? zapliti i ključ u bravu.
tamo šefica govori da "Podržava porez na nekretnine". zapaliti i ostale potjerati na burzu rada
pazi ti sociolog proglašen "ekonomskim stručnjakom" kao ovaj forumaš sa kojim raspravljam na par tema..
Last edited by Neoliberalni portugalac on 12/1/2016, 15:53; edited 1 time in total
Guest- Guest
asilovski wrote:"Vrlo je važno izbjegličku krizu promatrati prije svega kao pitanje ljudskih prava – zemlje bi trebale biti prisiljene da ispune svoje međunarodne obveze"
Ulazi se u zadnju fazu, jebanje majke ljudima i zdravom razumu...
Neoliberalni portugalac wrote:Riplex wrote:Kod mene prije dva dana, ode ujutro 500 momaka i cura. Ali eto ja ću virovat ovom i prihvatit ću svoje halucinacije
zapravo on sidi u Zagrebu, u kancelariji , na državnoj sisi, kao sociolog vjerojatno neradi ništa, a prima plaću 10 000 kuna netto, pa on misli, "meni dobro , čemu se ostali žale".
da taj ekonomski intitut treba zapaliti, mislim čemu oni služe? imaš HNB, imaš hrvatski zavod za statistiku, a imaš čak i privatne banke koji imaju makroekonomiste koji besplatno izbacuju studije, a onda čemu služi taj Ek institut pored svega toga? zapliti i ključ u bravu.
tamo šefica govori da "Podržava porez na nekretnine". zapaliti i ostale potjerati na burzu rada
pazi ti sociolog proglašen "ekonomskim stručnjakom" kao ovaj forumaš sa kojim raspravljam na par tema..
To je sve moguće, jer kako sam ti govorio na onom forumu. Ekonomija nije znanost u rangu npr. Fizike.
E kad para mulja di su stvari egzaktne, nandrugoj strani stvari poprimaju Kafkine dimenzije
čitam mu biografiju;
Područja interesa:
siromaštvo, nejednakost, i socijalna isključenost
reforma socijalne zaštite
prijenos i prijevod mjera i politika
društvena odgovornost poduzeća i socijalno izvještavanje
socijalni kapital, umrežavanje i inovacije
jebeni marksist, društvenjak , koji se uvalio na ekonomski institut i širi marksističku propagandu, tako ekonomsku , tako ideološku
Područja interesa:
siromaštvo, nejednakost, i socijalna isključenost
reforma socijalne zaštite
prijenos i prijevod mjera i politika
društvena odgovornost poduzeća i socijalno izvještavanje
socijalni kapital, umrežavanje i inovacije
jebeni marksist, društvenjak , koji se uvalio na ekonomski institut i širi marksističku propagandu, tako ekonomsku , tako ideološku
Guest- Guest
Ne ne, već Žvaljekica čak govori da RH-a ima najmanje poreza u Evropi a kad su joj rekli da ima ogromne doprinose, davanja, paušale, komorske članarine, kazne i parafiskalna sranja ona ladno govori da to službeno nije porez hahahahNeoliberalni portugalac wrote:Riplex wrote:Kod mene prije dva dana, ode ujutro 500 momaka i cura. Ali eto ja ću virovat ovom i prihvatit ću svoje halucinacije
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Ne ne, već Žvaljekica čak govori da RH-a ima najmanje poreza u Evropi a kad su joj rekli da ima ogromne doprinose, davanja, paušale, komorske članarine, kazne i parafiskalna sranja ona ladno govori da to službeno nije porez hahahahNeoliberalni portugalac wrote:Riplex wrote:Kod mene prije dva dana, ode ujutro 500 momaka i cura. Ali eto ja ću virovat ovom i prihvatit ću svoje halucinacije
Ugledni stručnjaci na Hrt, pu
a šta je najgore bilo bi iseljavanja da je Hadeze bio na vlasti protekle 4 godine, a šta sam ti ja govorio o statistici to je jebena laž u svrhu propagande
Kermit-
2014-04-17
o majku li vam jebem retardiranu
asilovski wrote:Ne ne, već Žvaljekica čak govori da RH-a ima najmanje poreza u Evropi a kad su joj rekli da ima ogromne doprinose, davanja, paušale, komorske članarine, kazne i parafiskalna sranja ona ladno govori da to službeno nije porez hahahahNeoliberalni portugalac wrote:Riplex wrote:Kod mene prije dva dana, ode ujutro 500 momaka i cura. Ali eto ja ću virovat ovom i prihvatit ću svoje halucinacije
nije porez nego harač namet tlaka daće i crkvena desetina božemoj
asilovski wrote:a šta je najgore bilo bi iseljavanja da je Hadeze bio na vlasti protekle 4 godine, a šta sam ti ja govorio o statistici to je jebena laž u svrhu propagande
Alat, kao i sve. Kako nam moć drže ovakvi, može se slobodno gledat ko oružije.
Da adeze, čak mislim da bi išlo i gore pod njima. Jebu nam mater, mi kolektivno plješćemo, cirkus ide dalje.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Mrsić za Index tvrdi: Nema egzodusa mladih, a "uvozimo" kuhare, vozače i pastire
» 500 mladih liječnika ne može se zaposliti jer nema natječaja
» Na izbornoj listi Mosta našao se reper koji je nedavno otkrio Isusa: Vjera me spasila
» DOSTA MU JE MLADIH Tko je bahati HDZ-ovac koji je bez pardona nokautirao mladića u Zagrebu
» Ako je od debelog Račana previše je, naime on tvrdi da je Turudić politički obojen dok tvrdi za Mladena Bajića tvrdi da nije.
» 500 mladih liječnika ne može se zaposliti jer nema natječaja
» Na izbornoj listi Mosta našao se reper koji je nedavno otkrio Isusa: Vjera me spasila
» DOSTA MU JE MLADIH Tko je bahati HDZ-ovac koji je bez pardona nokautirao mladića u Zagrebu
» Ako je od debelog Račana previše je, naime on tvrdi da je Turudić politički obojen dok tvrdi za Mladena Bajića tvrdi da nije.
Page 1 of 2