Turisti se vraćaju na hrvatsku obalu, sve se više hotela otvara
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Turisti se vraćaju na hrvatsku obalu, sve se više hotela otvara
Pa naravno da je, oni imaju otpor kroz vodu, sporije bi ih vrtilo ako su velikiLegendovich wrote:malo vece,sto je,autisticna..ajde promjer je karikiram 25 cenata,a duplo je 50jel to bash toliko veliko da motor ne moze hendlati?kaya wrote:Pa štedljivi možeš biti samo ako ideš sporije, jebate, on bi malim motorom pokrenuo velike proplere pa misli da ide brod bržeLegendovich wrote:NE brzi,neg ostedljiviji..brzina nije bitna ,no bitno da si ti pohitala...kaya wrote:Pa da, ti si zabrijao da brod sa slabim motorom može biti brži ako ima veliki propeler . A samo bi sporiji bio...Legendovich wrote:
Kayo......
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ni ja, mene je fascinirala ta snaga na točkovima, koja nije izašla iz motora, nego iz zraka u gumama na točkovimakaya wrote:Nisam ni skužila točakmichaellcmacha wrote:kotače... jebali te točkovi...Legendovich wrote:dakle i auto pokrece motor po kajinom,a ne snaga prenesena na tockove...uzas..
pa tak osu ti jedno vrijeme i dragi srbi pricali,i ti njima bila draga..sto,ovi pascadi te ponovno pritisli da "dojdes u red"?kaya wrote:Nisam ni skužila točakmichaellcmacha wrote:kotače... jebali te točkovi...Legendovich wrote:dakle i auto pokrece motor po kajinom,a ne snaga prenesena na tockove...uzas..
Guest- Guest
on je glup ko točak... samo vrti u krug, ko i onaj dingoringodebilko.... ali točno kako sam još davno rekao, lik nema nikakve škole, čitati je naučio na wc-u uz novine, moguće i erotiku, a pisati uz skandinavku, ali obavezno uz riješenja otpozad...kaya wrote:Nisam ni skužila točakmichaellcmacha wrote:kotače... jebali te točkovi...Legendovich wrote:dakle i auto pokrece motor po kajinom,a ne snaga prenesena na tockove...uzas..
2015-08-08
jebga, nema pomoći.Noor wrote:Legendovich wrote:dakle i auto pokrece motor po kajinom,a ne snaga prenesena na tockove...uzas..
ekipa kada ide na pošte, ostavi motor doma i sa sobom u kutiji za ribolov još dvije tri elise.
neka se nađe.
jasno mi je kada sjednem na bic da sam ja motor.
nije mi nikad palo napamet da sjednem i ovaj sam ode.
2014-12-30
naravno,ali posto start en treba biti brz,kakve veze ima,gorivo se stedi...veci zagvat uz manji broj obrtaja,bolja ucinkovitost i stednja..kaya wrote:Pa naravno da je, oni imaju otpor kroz vodu, sporije bi ih vrtilo ako su velikiLegendovich wrote:malo vece,sto je,autisticna..ajde promjer je karikiram 25 cenata,a duplo je 50jel to bash toliko veliko da motor ne moze hendlati?kaya wrote:Pa štedljivi možeš biti samo ako ideš sporije, jebate, on bi malim motorom pokrenuo velike proplere pa misli da ide brod bržeLegendovich wrote:NE brzi,neg ostedljiviji..brzina nije bitna ,no bitno da si ti pohitala...kaya wrote:
Pa da, ti si zabrijao da brod sa slabim motorom može biti brži ako ima veliki propeler . A samo bi sporiji bio...
Guest- Guest
ajoj kad se udbaski m+pandur kroz rat okoristi benefitom i pocne glumiti nesto...seljacina sa sela moze,ali selo iz seljacine nikad..michaellcmacha wrote:on je glup ko točak... samo vrti u krug, ko i onaj dingoringodebilko.... ali točno kako sam još davno rekao, lik nema nikakve škole, čitati je naučio na wc-u uz novine, moguće i erotiku, a pisati uz skandinavku, ali obavezno uz riješenja otpozad...kaya wrote:Nisam ni skužila točakmichaellcmacha wrote:kotače... jebali te točkovi...Legendovich wrote:dakle i auto pokrece motor po kajinom,a ne snaga prenesena na tockove...uzas..
Guest- Guest
Par minuta.michaellcmacha wrote:i mi ćemo glumiti jedno vrijeme...
2015-08-15
Ne može, ne bi dobro hladio motorLegendovich wrote:naravno,ali posto start en treba biti brz,kakve veze ima,gorivo se stedi...veci zagvat uz manji broj obrtaja,bolja ucinkovitost i stednja..kaya wrote:Pa naravno da je, oni imaju otpor kroz vodu, sporije bi ih vrtilo ako su velikiLegendovich wrote:malo vece,sto je,autisticna..ajde promjer je karikiram 25 cenata,a duplo je 50jel to bash toliko veliko da motor ne moze hendlati?kaya wrote:Pa štedljivi možeš biti samo ako ideš sporije, jebate, on bi malim motorom pokrenuo velike proplere pa misli da ide brod bržeLegendovich wrote:
NE brzi,neg ostedljiviji..brzina nije bitna ,no bitno da si ti pohitala...
2015-08-15
jel ti razlikuješ krug od kružnice?Legendovich wrote:pa tak osu ti jedno vrijeme i dragi srbi pricali,i ti njima bila draga..sto,ovi pascadi te ponovno pritisli da "dojdes u red"?kaya wrote:Nisam ni skužila točakmichaellcmacha wrote:kotače... jebali te točkovi...Legendovich wrote:dakle i auto pokrece motor po kajinom,a ne snaga prenesena na tockove...uzas..
četverokut od pravokutnika?
kocku od kvadra?
2014-12-30
Noor wrote:ni ja, mene je fascinirala ta snaga na točkovima, koja nije izašla iz motora, nego iz zraka u gumama na točkovimakaya wrote:Nisam ni skužila točakmichaellcmacha wrote:kotače... jebali te točkovi...Legendovich wrote:dakle i auto pokrece motor po kajinom,a ne snaga prenesena na tockove...uzas..
Al pazi, pa sama logika ti govori suprotno od onog što on tvrdi.
2015-08-15
upetljavaš se ko uže u propeler.Legendovich wrote:naravno,ali posto start en treba biti brz,kakve veze ima,gorivo se stedi...veci zagvat uz manji broj obrtaja,bolja ucinkovitost i stednja..kaya wrote:Pa naravno da je, oni imaju otpor kroz vodu, sporije bi ih vrtilo ako su velikiLegendovich wrote:malo vece,sto je,autisticna..ajde promjer je karikiram 25 cenata,a duplo je 50jel to bash toliko veliko da motor ne moze hendlati?kaya wrote:Pa štedljivi možeš biti samo ako ideš sporije, jebate, on bi malim motorom pokrenuo velike proplere pa misli da ide brod bržeLegendovich wrote:
NE brzi,neg ostedljiviji..brzina nije bitna ,no bitno da si ti pohitala...
2014-12-30
jel bolje smislit iefikasnije hladjenje ili ko budala i nadalje trositi puno goriva,jer ovaki dripci ko Feber i mihajlo glume pamet na svakoj temi i kazu sto treba raditi?kaya wrote:Ne može, ne bi dobro hladio motorLegendovich wrote:naravno,ali posto start en treba biti brz,kakve veze ima,gorivo se stedi...veci zagvat uz manji broj obrtaja,bolja ucinkovitost i stednja..kaya wrote:Pa naravno da je, oni imaju otpor kroz vodu, sporije bi ih vrtilo ako su velikiLegendovich wrote:malo vece,sto je,autisticna..ajde promjer je karikiram 25 cenata,a duplo je 50jel to bash toliko veliko da motor ne moze hendlati?kaya wrote:
Pa štedljivi možeš biti samo ako ideš sporije, jebate, on bi malim motorom pokrenuo velike proplere pa misli da ide brod brže
Guest- Guest
Showmichaellcmacha wrote:on je glup ko točak... samo vrti u krug, ko i onaj dingoringodebilko.... ali točno kako sam još davno rekao, lik nema nikakve škole, čitati je naučio na wc-u uz novine, moguće i erotiku, a pisati uz skandinavku, ali obavezno uz riješenja otpozad...kaya wrote:Nisam ni skužila točakmichaellcmacha wrote:kotače... jebali te točkovi...Legendovich wrote:dakle i auto pokrece motor po kajinom,a ne snaga prenesena na tockove...uzas..
Al nas nasmije obavezno oko ponoći
2015-08-15
e al kad se ispovjedio da mu je otac bio skot, stvarno mi čovjka bilo žao na tren... međutim on nikako da stane na loptu i kaže sam sebi "aj svele udahni pa polako... prestani lagati, izmišljati i blebati bez veze i mozga"... ali ne ide to kod njega a utuži sa tim svojim debilanama... jebote kak ga nije sram da ga ti rastočiš na sastavne dijelove i to još kakti na njegovom polju... sjećaš se da je rekao da mu je zločesti tata napravio laboratorij za kemijske i fizikalne pokuse... zločesti tata ga ostavio , pa se vratio samo da mu napravi laboratorij... o jebem te živote pa jel ima ovo još negdje... :))))kaya wrote:Par minuta.michaellcmacha wrote:i mi ćemo glumiti jedno vrijeme...
2015-08-08
veber wrote:jebga, nema pomoći.Noor wrote:Legendovich wrote:dakle i auto pokrece motor po kajinom,a ne snaga prenesena na tockove...uzas..
ekipa kada ide na pošte, ostavi motor doma i sa sobom u kutiji za ribolov još dvije tri elise.
neka se nađe.
jasno mi je kada sjednem na bic da sam ja motor.
nije mi nikad palo napamet da sjednem i ovaj sam ode.
nije bitna snaga motora, bitna je snaga koju on prenese na kotače...kak ne kužiš
pa ne možeš ti ništa smisliti... osim neke bezvezne laži koju ni klincima u vrtiću ne bi mogao prodati... oni bi te u stvari satrali još gore neg mi..Legendovich wrote:jel bolje smislit iefikasnije hladjenje ili ko budala i nadalje trositi puno goriva,jer ovaki dripci ko Feber i mihajlo glume pamet na svakoj temi i kazu sto treba raditi?kaya wrote:Ne može, ne bi dobro hladio motorLegendovich wrote:naravno,ali posto start en treba biti brz,kakve veze ima,gorivo se stedi...veci zagvat uz manji broj obrtaja,bolja ucinkovitost i stednja..kaya wrote:Pa naravno da je, oni imaju otpor kroz vodu, sporije bi ih vrtilo ako su velikiLegendovich wrote:
malo vece,sto je,autisticna..ajde promjer je karikiram 25 cenata,a duplo je 50jel to bash toliko veliko da motor ne moze hendlati?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
bedak..lab sam imao josh kao klinac..ajd josh malo udbaski preokreci napocake st ocovjek kaze..michaellcmacha wrote:e al kad se ispovjedio da mu je otac bio skot, stvarno mi čovjka bilo žao na tren... međutim on nikako da stane na loptu i kaže sam sebi "aj svele udahni pa polako... prestani lagati, izmišljati i blebati bez veze i mozga"... ali ne ide to kod njega a utuži sa tim svojim debilanama... jebote kak ga nije sram da ga ti rastočiš na sastavne dijelove i to još kakti na njegovom polju... sjećaš se da je rekao da mu je zločesti tata napravio laboratorij za kemijske i fizikalne pokuse... zločesti tata ga ostavio , pa se vratio samo da mu napravi laboratorij... o jebem te živote pa jel ima ovo još negdje... :))))kaya wrote:Par minuta.michaellcmacha wrote:i mi ćemo glumiti jedno vrijeme...
Guest- Guest
Svi smo mi odrasli uz Erotiku.michaellcmacha wrote:on je glup ko točak... samo vrti u krug, ko i onaj dingoringodebilko.... ali točno kako sam još davno rekao, lik nema nikakve škole, čitati je naučio na wc-u uz novine, moguće i erotiku, a pisati uz skandinavku, ali obavezno uz riješenja otpozad...kaya wrote:Nisam ni skužila točakmichaellcmacha wrote:kotače... jebali te točkovi...Legendovich wrote:dakle i auto pokrece motor po kajinom,a ne snaga prenesena na tockove...uzas..
jel ti znaš kako se hlade vanbrodski motori?Legendovich wrote:jel bolje smislit iefikasnije hladjenje ili ko budala i nadalje trositi puno goriva,jer ovaki dripci ko Feber i mihajlo glume pamet na svakoj temi i kazu sto treba raditi?kaya wrote:Ne može, ne bi dobro hladio motorLegendovich wrote:naravno,ali posto start en treba biti brz,kakve veze ima,gorivo se stedi...veci zagvat uz manji broj obrtaja,bolja ucinkovitost i stednja..kaya wrote:Pa naravno da je, oni imaju otpor kroz vodu, sporije bi ih vrtilo ako su velikiLegendovich wrote:
malo vece,sto je,autisticna..ajde promjer je karikiram 25 cenata,a duplo je 50jel to bash toliko veliko da motor ne moze hendlati?
ti ideš po kicbilu, bad toelzu i u švicu.
vanbrodski ima auspuh u vodu. direktno se hladi.
mislim davos je tvoj svaki dan, ali ako ikad zaploviš, a na onu malu rupicu ne curi voda, gasi motor.
većina vas jebača iz davosa tako zakolje motor.
2014-12-30
majketi,svi ono na listi PTSP borackih mirovina...da se covjek nasmije...michaellcmacha wrote:pa ne možeš ti ništa smisliti... osim neke bezvezne laži koju ni klincima u vrtiću ne bi mogao prodati... oni bi te u stvari satrali još gore neg mi..Legendovich wrote:jel bolje smislit iefikasnije hladjenje ili ko budala i nadalje trositi puno goriva,jer ovaki dripci ko Feber i mihajlo glume pamet na svakoj temi i kazu sto treba raditi?kaya wrote:Ne može, ne bi dobro hladio motorLegendovich wrote:naravno,ali posto start en treba biti brz,kakve veze ima,gorivo se stedi...veci zagvat uz manji broj obrtaja,bolja ucinkovitost i stednja..kaya wrote:
Pa naravno da je, oni imaju otpor kroz vodu, sporije bi ih vrtilo ako su veliki
Guest- Guest
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Turisti iz Srbije idu u Hrvatsku vise nego sto zeli Dacic
» Vraćaju se polaku ljudi sa zapada u Hrvatsku
» Gužve na granicama: Turisti satima čekaju na ulazak u Hrvatsku
» Srpski turisti u Hrvatskoj troše više od Njemaca
» Svadbe u Hercegovini su veliki epidemiološki problem za Hrvatsku: Svatovi se vraćaju zaraženi
» Vraćaju se polaku ljudi sa zapada u Hrvatsku
» Gužve na granicama: Turisti satima čekaju na ulazak u Hrvatsku
» Srpski turisti u Hrvatskoj troše više od Njemaca
» Svadbe u Hercegovini su veliki epidemiološki problem za Hrvatsku: Svatovi se vraćaju zaraženi
Page 5 of 10