Turisti iz Srbije idu u Hrvatsku vise nego sto zeli Dacic
Page 1 of 1
Turisti iz Srbije idu u Hrvatsku vise nego sto zeli Dacic
https://m.vecernji.hr/vijesti/turisti-iz-srbije-idu-u-rh-vise-nego-sto-zeli-dacic-1342064
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Turisti iz Srbije idu u Hrvatsku vise nego sto zeli Dacic
kurac moj turisti masu su zapravo neprijavljeni sezonski radnici
pa u svim restoranima u baški ljetos konobari srbi, nešto tunižana i sirijaca...
pa u svim restoranima u baški ljetos konobari srbi, nešto tunižana i sirijaca...
Ima dosta sezonaca turista. Ja sam to skuzio recimo na Visu
Sezonaca Srba
Ja sam vidio dosta auta sa srb tablicama i svaki je gorio a pored mrtva nejac. Uzas, pa Srbi moraju bre nesto da ucine, dokle bre vise.
omni-
2014-04-12
Lakse se zaposljavaju nema jezicne barijere.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Similar topics
» Turisti se vraćaju na hrvatsku obalu, sve se više hotela otvara
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» Dubrovnik omiljena destinacija jer se u njemu snimala popularna serija "Igra prijestolja". Lokalni turistički vodič kaže da su turisti više zainteresirani za to nego povijesni Dubrovnik
» Užas: Putin više ne želi mir. Želi osvetu.
» BOGATAŠI BEŽE DUBOKO U KOPNO ZEMLJE! Postoji više teorija zašto se to dešava, a jedna je i više nego zastrašujuća! (VIDEO)
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» Dubrovnik omiljena destinacija jer se u njemu snimala popularna serija "Igra prijestolja". Lokalni turistički vodič kaže da su turisti više zainteresirani za to nego povijesni Dubrovnik
» Užas: Putin više ne želi mir. Želi osvetu.
» BOGATAŠI BEŽE DUBOKO U KOPNO ZEMLJE! Postoji više teorija zašto se to dešava, a jedna je i više nego zastrašujuća! (VIDEO)
Page 1 of 1