Denkverbot
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Denkverbot
Tko si ti, majmune?ebenica wrote:kai ti sebi dopuštaš jebote? tko si ti? kakvo je ovo retardirano pitanje?mativka wrote:Dax,
s kojim si se sve nickovima na pp dopisivao?
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
venus wrote:violator wrote:venus wrote:violator wrote:venus wrote:Pa da počnemo...
Cekaj, Mativka domislja recenice. Traje to.
Čekam...
Evo, domislila je. Kakva kujetina. :D
igramo se žrtve zlatnog srca i zločeste velike čoporaške bande
Da. Bitno da svrsava na citate iz NZa.
Guest- Guest
Priznaj,ebenica wrote:to bi ti bilo pametno i zdravo jer se miješaš u intimu i privatnost ljudi, jedna stvar je komentirat nešto kaj je javno a sasvim druga, usrano poremećena, komentirat stvari koje se tebe ne tiču.mativka wrote:
Neću ništa pisati
smiješno je da ti ja moram reć' kai je kulturno a kai nije.
i ti si sretan što mi vidiš nick :)
opa, kujica im očnjake :Dmativka wrote:Tko si ti, majmune?ebenica wrote:kai ti sebi dopuštaš jebote? tko si ti? kakvo je ovo retardirano pitanje?mativka wrote:Dax,
Guest- Guest
nisam, meni je žao ljudi poput tebe. iskreno.mativka wrote:Priznaj,ebenica wrote:to bi ti bilo pametno i zdravo jer se miješaš u intimu i privatnost ljudi, jedna stvar je komentirat nešto kaj je javno a sasvim druga, usrano poremećena, komentirat stvari koje se tebe ne tiču.mativka wrote:
Neću ništa pisati
smiješno je da ti ja moram reć' kai je kulturno a kai nije.
i ti si sretan što mi vidiš nick :)
Guest- Guest
mativka wrote:Ja ne pišem s nikim na pp, vi?
I sto ako ljudi komuniciraju na pp? Je li to lose? Sto ti zamisljas da se ondje desava? :D
Guest- Guest
Ne pravi se da ih odavna nepoznaješ.ebenica wrote:opa, kujica im očnjake :Dmativka wrote:Tko si ti, majmune?ebenica wrote:kai ti sebi dopuštaš jebote? tko si ti? kakvo je ovo retardirano pitanje?mativka wrote:Dax,
Poput ovih kojih upoznaješ.
violator wrote:venus wrote:violator wrote:venus wrote:violator wrote:
Cekaj, Mativka domislja recenice. Traje to.
Čekam...
A sutra će doći iza doručka big mama, prozvat će nas i dobit ćemo po goloj guzici!
Guest- Guest
Upropaštavaš ljude.violator wrote:mativka wrote:Ja ne pišem s nikim na pp, vi?
I sto ako ljudi komuniciraju na pp? Je li to lose? Sto ti zamisljas da se ondje desava? :D
Zgodna si, lijepa, imaš dar pisanja koji je u ovom svijetu najvažniji.
Što s tim darom radiš?
Što s tim darom radiš?
mativka wrote:Upropaštavaš ljude.violator wrote:mativka wrote:Ja ne pišem s nikim na pp, vi?
Ti si bolesna. Koga ja to upropastavam!?
Guest- Guest
koga bokte? ne, ne poznajem nikoga i izbjegavam komunikaciju na pp, nemam nikakvu namjeru tipkat s nikim na pp, jedina osoba ikad s foruma s kojom sam tipkao na pp je bila roza svinjica i nju sam upoznao, često popijemo kavu, smijemo se i popričamo. postala mi je prijateljica i ja njoj, nadam se. to je to kaj se tiče virtuale za mene. ja to ne skirivam niti imam kaj ali isto tako mrzim forumsku moralnu policiju, govna poput tebe kad nemaju kaj onda čupaju nešto što bi ostale trebalo valjda šokirati. liječi se, ozbiljno.mativka wrote:Ne pravi se da ih odavna nepoznaješ.ebenica wrote:opa, kujica im očnjake :Dmativka wrote:Tko si ti, majmune?ebenica wrote:kai ti sebi dopuštaš jebote? tko si ti? kakvo je ovo retardirano pitanje?mativka wrote:Dax,
Poput ovih kojih upoznaješ.
Guest- Guest
Radi što želiš s ljudima do kojih mi nije stalo. Ali dok kreneš na meni drage, vjeruj da ću ti se suprotstaviti.
Promisli sve s kojima si na pp pričala.violator wrote:mativka wrote:Upropaštavaš ljude.violator wrote:mativka wrote:Ja ne pišem s nikim na pp, vi?
Guja u pozadini!venus wrote:violator wrote:venus wrote:violator wrote:venus wrote:
Čekam...
A sutra će doći iza doručka big mama, prozvat će nas i dobit ćemo po goloj guzici!
mativka wrote:Promisli sve s kojima si na pp pričala.violator wrote:mativka wrote:Upropaštavaš ljude.violator wrote:mativka wrote:Ja ne pišem s nikim na pp, vi?
Nemam sto razmisljati. Za tudje uobrazilje ne odgovaram, ali za sirenje lazi mogla bih poceti gristi.
Guest- Guest
ok, amo iskricu stati na balun,
i razgovorati o važnijin stvorima.
kapitalizam, sloboda, povećavanje pravednosti u svitu. ovo drugo morete bilo di činiti...
i razgovorati o važnijin stvorima.
kapitalizam, sloboda, povećavanje pravednosti u svitu. ovo drugo morete bilo di činiti...
2014-04-16
mativka wrote:Radi što želiš s ljudima do kojih mi nije stalo. Ali dok kreneš na meni drage, vjeruj da ću ti se suprotstaviti.
Koga JA to upropastavam!? Hajdemo! Na sunce!
Guest- Guest
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Page 14 of 50