Denkverbot
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Denkverbot
logika emocija? marksizam, jel tako?violator wrote:.aben wrote:piso jes, ali jes li savjetovo?mativka wrote:Na žalost si pisao,aben wrote:mativka wrote:
Jer nemaš pojma!
unda je dobro da mu nis nišće savjetovo, jel tako
jer se pisanje očekuje.
Abene, najezio si (da se napravimo finima kad pozelimo psovati) kako god da se okrene. :D
Ova pateticna Matina podrska ranjenom Kicu (bu, smrc), zapravo je ukraden trenutak za vlastitu "bol" jer dosla je "ocarapit'" te zbog tvoje hladnoce u nedavnim strahovito mucnim dogadjajima na Denkiju kad je krvarila i mucila se sa zlotvorima. Drugacije receno, ako si i pomislio da te poziva na red zbog Kica jer je taaako dobra drugarica, tada ne znas nista o logici emocija.. Sta ne da da, Mate? :) Ljubim te tako sucutnu
aben- Posts : 35492
2014-04-16
napiši mi di sun ga savjetovo, ili di sun ga zanijeko, pa ćemo o smislu debate, more?mativka wrote:Koji je smisao debate?aben wrote:but, did i?mativka wrote:Zanijekao si, poput Petra.aben wrote:piso jes, ali jes li savjetovo?mativka wrote:
Na žalost si pisao,
jer se pisanje očekuje.
Smatram da je postavka koja priča više od riječi, rečenica.
To je postavka u razmišljanju svakom sada i ubuduće.
Olako se odričeš..
citiroj mi to
2014-04-16
aben wrote:logika emocija? marksizam, jel tako?violator wrote:.aben wrote:piso jes, ali jes li savjetovo?mativka wrote:Na žalost si pisao,aben wrote:
unda je dobro da mu nis nišće savjetovo, jel tako
jer se pisanje očekuje.
Abene, najezio si (da se napravimo finima kad pozelimo psovati) kako god da se okrene. :D
Ova pateticna Matina podrska ranjenom Kicu (bu, smrc), zapravo je ukraden trenutak za vlastitu "bol" jer dosla je "ocarapit'" te zbog tvoje hladnoce u nedavnim strahovito mucnim dogadjajima na Denkiju kad je krvarila i mucila se sa zlotvorima. Drugacije receno, ako si i pomislio da te poziva na red zbog Kica jer je taaako dobra drugarica, tada ne znas nista o logici emocija.. Sta ne da da, Mate? :) Ljubim te tako sucutnu
.Ne, Peterson i njegov jastog.
Last edited by violator on 12/6/2020, 21:50; edited 1 time in total
Guest- Guest
ali, logika petersonovog jastoga je da je hijerarhija bijološka, a ne socijalna kategorija i da se nikakovin socijalnin prevratima hijerarhije ne moru srušiti. jel to ta logika emocija?violator wrote:aben wrote:logika emocija? marksizam, jel tako?violator wrote:.aben wrote:piso jes, ali jes li savjetovo?mativka wrote:
Na žalost si pisao,
jer se pisanje očekuje.
.ne, Peterson i njegov jastog.
2014-04-16
Djeluješ destruktivno.violator wrote:No, cega se ja to tocno moram sramiti? Moze li konkretan odgovor?
Odgovaraš li svakom muškarcu na pp?
kai ti sebi dopuštaš jebote? tko si ti? kakvo je ovo retardirano pitanje?mativka wrote:Dax,
s kojim si se sve nickovima na pp dopisivao?
Guest- Guest
mativka wrote:Djeluješ destruktivno.violator wrote:No, cega se ja to tocno moram sramiti? Moze li konkretan odgovor?
Odgovaraš li svakom muškarcu na pp?
Hoces da ti posaljem kojeg? Sharing is caring! :*
Guest- Guest
violator wrote:venus wrote:Pa da počnemo...
Cekaj, Mativka domislja recenice. Traje to.
Čekam...
Guest- Guest
Neću ništa pisati kako oni drugi ne bi mogli iskoristiti u svojim napadima.aben wrote:napiši mi di sun ga savjetovo, ili di sun ga zanijeko, pa ćemo o smislu debate, more?mativka wrote:Koji je smisao debate?aben wrote:but, did i?mativka wrote:Zanijekao si, poput Petra.aben wrote:
piso jes, ali jes li savjetovo?
Olako se odričeš..
citiroj mi to
Divno,
Koliko vas će se skupiti protiv mene? :)
Last edited by mativka on 12/6/2020, 21:56; edited 1 time in total
venus wrote:violator wrote:venus wrote:Pa da počnemo...
Čekam...
Evo, domislila je. Kakva kujetina. :D
Guest- Guest
mativka wrote:Divno,
Samo reci... Oslobodi se. Koliko nas zelis u svojem inboxu, na sebi, u sebi? Ako cekas Abena, nacekat ces se, hebi ga
Last edited by violator on 12/6/2020, 21:58; edited 1 time in total
Guest- Guest
unda mi pošalji na porukumativka wrote:Neću ništa pisati kako oni drugi ne bi mogli iskoristiti u svojim napadima.aben wrote:napiši mi di sun ga savjetovo, ili di sun ga zanijeko, pa ćemo o smislu debate, more?mativka wrote:Koji je smisao debate?aben wrote:but, did i?mativka wrote:
Zanijekao si, poput Petra.
Olako se odričeš..
citiroj mi to
2014-04-16
to bi ti bilo pametno i zdravo jer se miješaš u intimu i privatnost ljudi, jedna stvar je komentirat nešto kaj je javno a sasvim druga, usrano poremećena, komentirat stvari koje se tebe ne tiču.mativka wrote:
Neću ništa pisati
smiješno je da ti ja moram reć' kai je kulturno a kai nije.
Guest- Guest
violator wrote:venus wrote:violator wrote:venus wrote:Pa da počnemo...
Čekam...
Evo, domislila je. Kakva kujetina. :D
igramo se žrtve zlatnog srca i zločeste velike čoporaške bande
Guest- Guest
Tko si ti, majmune?ebenica wrote:kai ti sebi dopuštaš jebote? tko si ti? kakvo je ovo retardirano pitanje?mativka wrote:Dax,
s kojim si se sve nickovima na pp dopisivao?
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Page 13 of 50