Denkverbot
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Denkverbot
Jer nemaš pojma!aben wrote:e, da, i zoč bi se jo tribo susdržavati savjeta drugima
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Speare Shaker wrote:aben wrote:izdokle je ov citat?Speare Shaker wrote:aben wrote:
ali nemo boljeg osjećaja od života i nošenja svojeg tereta.
Jaram je moj sladak i breme moje lako.
Priznajem, nisam ovo očekivao.
jebiga, već sun reko da nis prečito nijenu lektiru u skuli:)
NZ. Zanimljivo, jer sam ja čitao sve što je ulazilo u obaveznu lektiru. Ali ovo zapravo nije.
a biblija..it figures. rekli bi ljevičari opijum za norod, jer je valjda puno bolje da svi imomo bazene i živimo lagodno.
ne zun kako je došlo da se toliko mudrosti slilo u jenu knjigu, ali sa sa 40 godin, jedino ča sa sigurnošću morin reći je da mi je nojdraže ono za ča sun se nojviše pomuči.
2014-04-16
Ma, dok ne budem disala punim plućima. nije povratak već zahvala i obzir.kic wrote:
welcome back, mate, samo opušteno
kic wrote:
this is a free country
ljudi se smiju brisati, vrijeđati, savjetovati, ignorirati, preskakati..
ovako bi izgljedalo i slobodarsko društvo. bi bi fizički siguran, ali svako bi ti mogo reći i li ne reći ča oće. ovo je dobra vježba za libertarijansku budućnost..
2014-04-16
mativka wrote:Jer nemaš pojma!aben wrote:e, da, i zoč bi se jo tribo susdržavati savjeta drugima
unda je dobro da mu nis nišće savjetovo, jel tako
2014-04-16
Prekrasno od obojice!Speare Shaker wrote:aben wrote:
ali nemo boljeg osjećaja od života i nošenja svojeg tereta.
Jaram je moj sladak i breme moje lako.
Priznajem, nisam ovo očekivao.
Na žalost si pisao,aben wrote:mativka wrote:Jer nemaš pojma!aben wrote:e, da, i zoč bi se jo tribo susdržavati savjeta drugima
jer se pisanje očekuje.
piso jes, ali jes li savjetovo?mativka wrote:Na žalost si pisao,aben wrote:mativka wrote:Jer nemaš pojma!aben wrote:e, da, i zoč bi se jo tribo susdržavati savjeta drugima
jer se pisanje očekuje.
2014-04-16
Zanijekao si, poput Petra.aben wrote:piso jes, ali jes li savjetovo?mativka wrote:Na žalost si pisao,aben wrote:mativka wrote:Jer nemaš pojma!aben wrote:e, da, i zoč bi se jo tribo susdržavati savjeta drugima
jer se pisanje očekuje.
Smatram da je postavka koja priča više od riječi, rečenica.
To je postavka u razmišljanju svakom sada i ubuduće.
Olako se odričeš..
violator wrote:
Ne svidja mi se to. :(
Ma bit će sve ok. dobro je to sto sam zaokupljen sa drugim stvarima, pa vrijeme leti i ne razmisljam o tome...
Guest- Guest
2018-08-07
.aben wrote:piso jes, ali jes li savjetovo?mativka wrote:Na žalost si pisao,aben wrote:mativka wrote:Jer nemaš pojma!aben wrote:e, da, i zoč bi se jo tribo susdržavati savjeta drugima
jer se pisanje očekuje.
Abene, najezio si (da se napravimo finima kad pozelimo psovati) kako god da se okrene. :D
Ova pateticna Matina podrska ranjenom Kicu (bu, smrc), zapravo je ukraden trenutak za vlastitu "bol" jer dosla je "ocarapit'" te zbog tvoje hladnoce u nedavnim strahovito mucnim dogadjajima na Denkiju kad je krvarila i mucila se sa zlotvorima. Drugacije receno, ako si i pomislio da te poziva na red zbog Kica jer je taaako dobra drugarica, tada ne znas nista o logici emocija.. Sta ne da da, Mate? :) Ljubim te tako sucutnu.
Last edited by violator on 12/6/2020, 22:39; edited 1 time in total
Guest- Guest
2018-08-07
Da imalo imaš iskrenih osjećaja, sramila bi se.violator wrote:.aben wrote:piso jes, ali jes li savjetovo?mativka wrote:Na žalost si pisao,aben wrote:mativka wrote:
Jer nemaš pojma!
jer se pisanje očekuje.
Abene, najezio si (da se napravimo finima kad pozelimo psovati) kako god da se okrene. :D
Ova pateticna Matina podrska ranjenom Kicu (bu, smrc), zapravo je ukraden trenutak za vlastitu "bol" jer dosla je "ocarapit'" te zbog tvoje hladnoce u nedavnim strahovito mucnim dogadjajima na Denkiju kad je krvarila i mucila se sa zlotvorima. Drugacije receno, ako si i pomislio da te poziva na red zbog Kica jer je taaako dobra drugarica, tada neynasnista o logici emocija.. Sta ne da da, Mate? :) Ljubim te tako sucutnu.
but, did i?mativka wrote:Zanijekao si, poput Petra.aben wrote:piso jes, ali jes li savjetovo?mativka wrote:Na žalost si pisao,aben wrote:mativka wrote:
Jer nemaš pojma!
jer se pisanje očekuje.
Olako se odričeš..
citiroj mi to
2014-04-16
dax wrote:violator wrote:
Ne svidja mi se to. :(
Ma bit će sve ok. dobro je to sto sam zaokupljen sa drugim stvarima, pa vrijeme leti i ne razmisljam o tome...
Je li bolje? Ili isto?
Guest- Guest
Koji je smisao debate?aben wrote:but, did i?mativka wrote:Zanijekao si, poput Petra.aben wrote:piso jes, ali jes li savjetovo?mativka wrote:Na žalost si pisao,aben wrote:
jer se pisanje očekuje.
Olako se odričeš..
citiroj mi to
mativka wrote:Da imalo imaš iskrenih osjećaja, sramila bi se.violator wrote:.aben wrote:piso jes, ali jes li savjetovo?mativka wrote:Na žalost si pisao,aben wrote:
jer se pisanje očekuje.
Ova pateticna Matina podrska ranjenom Kicu (bu, smrc), zapravo je ukraden trenutak za vlastitu "bol" jer dosla je "ocarapit'" te zbog tvoje hladnoce u nedavnim strahovito mucnim dogadjajima na Denkiju kad je krvarila i mucila se sa zlotvorima. Drugacije receno, ako si i pomislio da te poziva na red zbog Kica jer je taaako dobra drugarica, tada neynasnista o logici emocija.. Sta ne da da, Mate? :) Ljubim te tako sucutnu.
Cega tocno, ljubice?
Guest- Guest
Igraš se, iskušavaš. Imaš smisla i s toga mi je žao svake tvoje zabave.Zbog čega to činiš?violator wrote:mativka wrote:Da imalo imaš iskrenih osjećaja, sramila bi se.violator wrote:.aben wrote:piso jes, ali jes li savjetovo?mativka wrote:
Na žalost si pisao,
jer se pisanje očekuje.
Cega tocno, ljubice?
logika emocija? marksizam, jel tako?violator wrote:.aben wrote:piso jes, ali jes li savjetovo?mativka wrote:Na žalost si pisao,aben wrote:mativka wrote:
Jer nemaš pojma!
jer se pisanje očekuje.
Ova pateticna Matina podrska ranjenom Kicu (bu, smrc), zapravo je ukraden trenutak za vlastitu "bol" jer dosla je "ocarapit'" te zbog tvoje hladnoce u nedavnim strahovito mucnim dogadjajima na Denkiju kad je krvarila i mucila se sa zlotvorima. Drugacije receno, ako si i pomislio da te poziva na red zbog Kica jer je taaako dobra drugarica, tada ne znas nista o logici emocija.. Sta ne da da, Mate? :) Ljubim te tako sucutnu
2014-04-16
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Page 12 of 50