Diljem SAD-a uništavaju Kolumbove spomenike
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Diljem SAD-a uništavaju Kolumbove spomenike
Ringo10 wrote:Ova i ovakva Amerika bolje da nestane sa lica Zemlje
Ruglo
prckov- Posts : 34494
2014-04-19
vidim nema vise "argumenata" zasto bih trebao ubijati srbe,za vas racun..Zato danas mogu otici mirna srca u srbiju,i uzivati u njihovoj papici,curama,i diskotekama-ko-nekad,sa pravo italo disko muzikom,ne kao kod vas ,cajke,pa onda josh malo cajki,pa onda,na kraju opet cajki,Sovak wrote:Legendovich wrote:ne mislim na pemziju boracku,nego zdravo pravosudje i trzisne uvjete..nisam ja bash lik,koji voli na drzavnu sisu...kolikogod,previse sam i dao,vremena i izgubljenog novca,ako cemo pravo..a dobio nish..dakle to nije mohja domovina,niti drzava..Sovak wrote:Legendovich wrote:a jebiga,cuj,ne mogu falovkom i snajperom tuci u dubinu Bosnije...moja drzava..??..dobar i gorak vic..
nije sposobna stvoriti normalne uvjete za zivot gradjana...vise je svabija za mene napravila..
Ha čuj, koliko si ti za zemlju delal, toliko ti je ona i vratila.
Pa ti vidi.
Je, je ...!
Guest- Guest
tre wrote:veber wrote:neka nam optiku snimi.tre wrote:Zar nije neki dan bio lovački karabin u pitanju?Legendovich wrote:a jebiga,cuj,ne mogu falovkom i snajperom tuci u dubinu Bosnije...moja drzava..??..dobar i gorak vic..
nije sposobna stvoriti normalne uvjete za zivot gradjana...vise je svabija za mene napravila..
garant ima karl lagenferd, izdanje 2015a
ovo spada u kategoriju, nebilivm.
svakog razumijem da nemre povjerovat napisanom
2014-12-30
ubijati srbe za nečiji račun?Legendovich wrote:vidim nema vise "argumenata" zasto bih trebao ubijati srbe,za vas racun..Zato danas mogu otici mirna srca u srbiju,i uzivati u njihovoj papici,curama,i diskotekama-ko-nekad,sa pravo italo disko muzikom,ne kao kod vas ,cajke,pa onda josh malo cajki,pa onda,na kraju opet cajki,Sovak wrote:Legendovich wrote:ne mislim na pemziju boracku,nego zdravo pravosudje i trzisne uvjete..nisam ja bash lik,koji voli na drzavnu sisu...kolikogod,previse sam i dao,vremena i izgubljenog novca,ako cemo pravo..a dobio nish..dakle to nije mohja domovina,niti drzava..Sovak wrote:Legendovich wrote:a jebiga,cuj,ne mogu falovkom i snajperom tuci u dubinu Bosnije...moja drzava..??..dobar i gorak vic..
Pa ti vidi.
Je, je ...!
kaj si uz snajper i plaćenik bio?
ajd ne seri.
ne znaš pušku napunit. obični si šljaker u njemačkoj i pokušavaš izigravat frajera.
boli nas kiki za tvoje laži i tvoje želje.
realno nemaš za kruh.
2014-12-30
veber wrote:ubijati srbe za nečiji račun?Legendovich wrote:vidim nema vise "argumenata" zasto bih trebao ubijati srbe,za vas racun..Zato danas mogu otici mirna srca u srbiju,i uzivati u njihovoj papici,curama,i diskotekama-ko-nekad,sa pravo italo disko muzikom,ne kao kod vas ,cajke,pa onda josh malo cajki,pa onda,na kraju opet cajki,Sovak wrote:Legendovich wrote:ne mislim na pemziju boracku,nego zdravo pravosudje i trzisne uvjete..nisam ja bash lik,koji voli na drzavnu sisu...kolikogod,previse sam i dao,vremena i izgubljenog novca,ako cemo pravo..a dobio nish..dakle to nije mohja domovina,niti drzava..Sovak wrote:
Pa ti vidi.
Je, je ...!
ajd ne seri.
ne znaš pušku napunit. obični si šljaker u njemačkoj i pokušavaš izigravat frajera.
realno nemaš za kruh.
Guest- Guest
tvoji smajliji diraju me kao prošlogodišnji snijg.Legendovich wrote:veber wrote:ubijati srbe za nečiji račun?Legendovich wrote:vidim nema vise "argumenata" zasto bih trebao ubijati srbe,za vas racun..Zato danas mogu otici mirna srca u srbiju,i uzivati u njihovoj papici,curama,i diskotekama-ko-nekad,sa pravo italo disko muzikom,ne kao kod vas ,cajke,pa onda josh malo cajki,pa onda,na kraju opet cajki,Sovak wrote:Legendovich wrote:
ne mislim na pemziju boracku,nego zdravo pravosudje i trzisne uvjete..nisam ja bash lik,koji voli na drzavnu sisu...kolikogod,previse sam i dao,vremena i izgubljenog novca,ako cemo pravo..a dobio nish..dakle to nije mohja domovina,niti drzava..
Je, je ...!
ajd ne seri.
realno nemaš za kruh.
ti lažeš samo sebe. ne trea, mihu ili mene.
samo sebe lažeš.
2014-12-30
pa samo oslikavaju tebea..pun frustracija,gorcine i komplekasa...e yebi ga Feberu,nisam ti ja kriv za tvoj zivot..veber wrote:tvoji smajliji diraju me kao prošlogodišnji snijg.Legendovich wrote:veber wrote:ubijati srbe za nečiji račun?Legendovich wrote:vidim nema vise "argumenata" zasto bih trebao ubijati srbe,za vas racun..Zato danas mogu otici mirna srca u srbiju,i uzivati u njihovoj papici,curama,i diskotekama-ko-nekad,sa pravo italo disko muzikom,ne kao kod vas ,cajke,pa onda josh malo cajki,pa onda,na kraju opet cajki,Sovak wrote:
Je, je ...!
ajd ne seri.
realno nemaš za kruh.
ti lažeš samo sebe. ne trea, mihu ili mene.
samo sebe lažeš.
Guest- Guest
očito je da ste imali veče iz snova a ovi drugi samo letve u ruci, poker sedmica im je bio standardno u rukama :Dveber wrote:tre wrote:veber wrote:neka nam optiku snimi.tre wrote:Zar nije neki dan bio lovački karabin u pitanju?Legendovich wrote:a jebiga,cuj,ne mogu falovkom i snajperom tuci u dubinu Bosnije...moja drzava..??..dobar i gorak vic..
garant ima karl lagenferd, izdanje 2015a
ovo spada u kategoriju, nebilivm.
svakog razumijem da nemre povjerovat napisanom
Ljevičarski liberalizam je nekaj kaj nikad ne bih poželija Rusiji ili Iranu, jerbo je rič o ideologiji koja erodira društvo.
Ali u SAD-u navijamo za to, jerbo će erodirati njih.
https://www.advance.hr/tekst/izbila-je-ljevicarska-pobuna-u-gradu-seattle-dobrodosli-u-autonomnu-zonu-capitol-hill-upravo-napustate-teritorij-sad-a-prosvjednici-su-okupirali-policijsku-postaju-i-gradsku-cetvrt-naoruzane-straze-su-na-barikadama/
Ali u SAD-u navijamo za to, jerbo će erodirati njih.
https://www.advance.hr/tekst/izbila-je-ljevicarska-pobuna-u-gradu-seattle-dobrodosli-u-autonomnu-zonu-capitol-hill-upravo-napustate-teritorij-sad-a-prosvjednici-su-okupirali-policijsku-postaju-i-gradsku-cetvrt-naoruzane-straze-su-na-barikadama/
IZBILA JE LJEVIČARSKA POBUNA U GRADU SEATTLE:"Dobrodošli u Autonomnu zonu Capitol Hill, upravo napuštate teritorij SAD-a" - prosvjednici su okupirali policijsku postaju i gradsku četvrt, naoružane straže su na barikadama
I dok Amerika nastoji odgonetnuti tko su mirni prosvjednici, tko izgrednici, je li ANTIFA mit ili stvarnost, i tko podupire koga, nešto zanimljivo događa se u američkom gradu na krajnjem sjeverozapadu zemlje, u kultnom Seattleu. Kultnom s razlogom - grad je to veličine Zagreba, oko 700,000 stanovnika, smješten u saveznoj državi Washington (ne brkati istu s glavnim gradom "DC" koji je smješten skoro 4,000 kilometara istočnije), za koji znamo jer je iz istog potekao zvuk koji pamtimo - zvuk kao što je gitara Jimija Hendrixa i cijela grunge invazija koja je obilježila 90-e godine (Nirvana, Pearl Jam, Soundgarden...). Očito je da u tom gradu egzistira jedan duh koji se ističe, a u kontekstu ovih masovnih prosvjeda protiv policijske brutalnosti i za rasnu jednakost koji su zahvatili cijeli SAD upravo bi se Seattle mogao ponovno istaknuti. Naime, tijekom proteklog tjedna svjedočili smo žestokim borbama prosvjednika s policijom na ulicama Seattlea, a sada ta borba poprima jednu sasvim novu dimenziju - okupacijsku. Prosvjednici su uspjeli protjerati policiju s cijelog jednog prostora, zauzeli su ga, i tamo proglasili "autonomnu zonu".
Prije nego se osvrnemo na aktualnosti vratimo se na tjedan ranije. Najžešći sukobi vodili su se na raskrižju 11. i Pike avenije. S jedne strane nalazili su se prosvjednici (BLM, ANTIFA i druge skupine), a preko puta njih policija i pripadnici Nacionalne garde. Snage sigurnosti podigle su barikade kako bi obranili istočnu policijsku postaju. Uskoro su prosvjednici nasrnuli na policijske barikade napadajući bocama, ciglama... više policajaca završilo je u bolnici.
Zapravo uobičajena scena, nešto što smo vidjeli u brojnim gradovima, od Minneapolisa do Los Angelesa. No, onda dolazi do preokreta, situacija u Seattleu odjednom se pretvara u "nešto drugo" - borbe eskaliraju, a gradske vlasti donose odluke da će napustiti istočnu policijsku postaju koju su policajci i vojnici iz Nacionalne garde branili danima. Zašto su to učinili? Očito zato jer je ova kriza mogla završiti samo na jedan od dva načina - ili će prosvjednici biti odbačeni, ali to je moglo uključivati i korištenje vatrenog oružja - ili će pak postaja završiti kao u Minneapolisu, u plamenu. Šefica policije, Carmen Best, poručila je kako na ovaj način žele "de-eskalirati" situaciju.
Policijski službenici i Nacionalna garda zatim su zgradu zabarikadirali, zabivši daske na sve prozore i vrata, i otišli... Očekivano, nedugo zatim pred napuštenom postajom pojavili su se prosvjednici. Tu su razne skupine. Neki nose obilježja BLM-a (Black Lives Matter), neki su odjeveni u tipične ANTIFA "uniforme" - crne majice, maske preko lica. Ali tu nisu samo oni, na scenu dolaze i naoružani pripadnici streljačkog kluba John Brown - isti u gradu slove za "tvrde ljevičare". Maknuli su barikade, ušli na prostor policijske postaje i okolnih zgrada.
Nakon toga cijeli prostor pod njihovom kontrolom proglašavaju Autonomnom zonom Capitol Hill (skraćeno: "CHAZ"), a na ulaz u istu čak je i postavljen znak na kojem piše "Upravo napuštate teritorij SAD-a".
"Napuštate teritorij SAD-a" - ulazak u Autonomnu zonu Capitol Hill
Je li ovo neka šala ili je Autonomna zona Capitol Hill nešto "stvarno"? Prosvjednici, a imajući u vidu njihov potez, možda bi ih se od sada trebalo nazivati pobunjenicima, svakako misle ozbiljno. Prvu noć proveli su u slavlju svog trijumfa. Zaista, ne događa se tako često - iako je bilo takvih situacija - da je neka skupina u stanju proglasiti samoupravu na dijelu američkog teritorija, pa makar to bila samo jedna gradska četvrt.
Na ulicama Autonomne zone Capitol Hill
Tijekom noći "branitelji" pobunjeničke "narodne države" ukrasili su istu brojnim sloganima i grafitima. Moglo se tu vidjeti brojnih anarhističkih simbola, a zauzetu policijsku postaju preimenovali su "Narodna istočna postaja Seattlea".
Prostor policijske stanice nakon preuzimanja
Da, može zvučati kao "zezancija", još jedan "skvot" lokalnih klinaca koji će se tih dana sramežljivo sjećati nakon što navrše 25. godinu, ali ovo ne izgleda tako. Slike, snimke, svjedočanstva - sve što stiže iz "Autonomne zone Capitol Hill" zapravo izgleda vrlo ozbiljno. Dakako, ne treba imati iluzije - snage sigurnosti bile bi u stanju razbiti ovu okupaciju - razlog zašto to ne čine je spoznaja da bi takva akcija mogla završiti ozbiljnim nasiljem, možda i žrtvama, a takva vijest mogla bi pokrenuti drugi val nasilja diljem SAD-a.
Idućeg jutra na "oslobođenom prostoru" pojavio se lokalni reper Raz Simone, ali pojavio se kao da je došao na front - oko ramena imao je AK-47, a uz to oko opasača nosio je i pištolj. Uzeo je megafon i povikao "Ovo je rat!" da bi nakon toga dao detaljne instrukcije naoružanim paramilitarcima kako da brane postavljene barikade u smjenama.
Sve to zvuči pomalo nadrealno. Straže na barikadama? Jesu li ti naoružani ljudi, do jučer "samo prosvjednici", zaista spremni pucati na policiju ako se ista približi? Nadrealno zvuče i informacije kako se spomenuti Raz Simone već prometnuo u poprilično autoritarnog lidera - navodno snimke prikazuju kako tuče neke pripadnike "Autonomne zone" zbog neposluha.
Raz Simone, jedan od lidera pobunjenika u Autonomnoj zoni Capitol HillSinoć je jedna novinarka, s lokalne radio postaje RainierAvenueRadio, objavila video intervju sa Simoneom. Hoda s njim po ulici Capitol Hilla, ljudi mu prilaze i odaju svoje priznanje. On u razgovoru s novinarkom pojašnjava kako nije nužno želio da dođe do ovog, no osjetio je da "tako mora biti", da je to taj trenutak... "Osjetio sam energiju cijelog svijeta, svih ljudi, i znao sam da je moja dužnost da budem ovdje", priča Simone. "Ovdje sam i više ne mogu otići, a sada je moja dužnost i zaštititi ove ljude", ističe.
Priča samouvjereno. Ovo za njega nipošto nije "šala", već poziv. U nekoliko navrata ističe kako je zadužen za sigurnost ovog oslobođenog prostora. Mnogi znaju za njega, redovni je "streamer" na društvenim mrežama i ljudi ga prepoznaju, njega i njegovu poruku.
No, potencijalni lider ove akcije možda bude liderica - kao jedan od ključnih glasova proglašene autonomne zone ističe se Nikkita Oliver, radikalna aktivistica koja je bila i kandidatkinja za gradonačelnicu Seattlea.
Noć je pala, zajedno s laganom kišom, a ona se obratila okupljenima - "Moramo se povezati s globalnim otporom koji shvaća da je SAD odigrao ključnu ulogu u stvaranju rasističkog kapitalizma. Taj kapitalizam je izgrađen na patrijarhatu, bjelačkoj supremaciji i klasnim podjelama", poručila je.
Imaju li nekih zahtjeva za "vanjski teritorij", odnosno grad Seattle? Da, idućeg dana pozvali su na potpuno raspuštanje policije, ponovno suđenje svim rasnim manjinama koje se nalaze u zatvorima. Poručuju kako će zadržati kontrolu nad Autonomnom zonom Capitol Hill sve dok se njihovi zahtjevi ne ispune, a spremni su i na stvaranje paralelne političke vlasti.
Prostor gradske četvrti Capitol Hill na karti Seattlea
Što grad Seattle planira učiniti po ovom pitanju? Odgovora nema. No, jedan neimenovani pripadnik policije, upoznat s detaljima, rekao je u razgovoru za medije kako je gradsko vodstvo "u kaosu". Nadalje navodi: "Gradonačelnica (demokratkinja Jenny Durkan, op.a.) je odlučila dozvoliti da rulja od oko 1,000 ljudi diktira javnu sigurnost za grad od 750,000 stanovnika!". Također je rekao da je načelnica policije Carmen Best poslala nekoliko visokorangiranih pripadnika policije u Autonomnu zonu kako bi eventualno pokrenuli pregovore. "Odmah su se vratili, protjerali su ih naoružani paramilitarci na barikadama. Potpora javnosti je na strani aktivista i sada guraju koliko mogu... Nije više uopće neozbiljno reći da je konačni cilj ovdje anarhija", istaknuo je.
"Situacija na terenu", prema izvorima iz Autonomne zone Capitol Hill
I zaista, ovakvo što je presedan za Ameriku. Da ljevičarski paramilitarci okupiraju, postave tvrdu granicu, i drže autonomni prostor danima - takvo što se do sada nije viđalo i ne čudi da su informacije u medijima o ovom pokretu krajnje šture (informacije se mogu pronaći u lokalnim medijima iz područja Seattlea, neslužbenim blogovima, društvenim mrežama... glavni američki mediji su ovu priču ili preskočili ili je negdje "dobro zakopali") jer ovo je svakako nešto što se ne želi isticati, da ne postane potencijalna "inspiracija" raznim drugim skupinama diljem SAD-a. Dakako, u vrijeme brzoprohodnih informacija vijest o okupaciji u Seattleu proširit će se uskoro, možda jedino ne na naslovnicama.
"Samouprava bez policije" - aktivisti su organizirali i dijeljenje hrane
Prostor kojeg kontroliraju je popriličan. Tu žive ljudi, tu se nalaze brojna poslovanja. Cijeli taj prostor sada je de-facto "odsječen" od američkog zakona i "demokratskog procesa". Neki kritičari već tvrde kako je ovdje riječ o "talačkoj krizi".
Pripadnici "obrane" Autonomne zone Capitol Hill
Puno je pitanja, malo odgovora. Tko upravlja Autonomnom zonom Capitol Hill? Što će učiniti gradske vlasti? Koliko će ovo potrajati? Hoće li se širiti dalje? Jedan naročito opasan scenarij mogao bi biti na vidiku - naime, pošto se policija ne usudi krenuti na barikade, zbog već argumentiranih razloga, na ove ljevičarske pobunjenike mogli bi poslati desničarske radikale, podjednako naoružane. Moguć je oružani sukob koji bi se kasnije možda prikazao kao "unutarnje konfrontacije među radikalima".
CHAZ = Capitol Hill Autonomous Zone
Pobunjenici u Seattleu sami ne mogu puno, ali bi mogli postati inspiracija drugim radikalnim pokretima u Americi. Na medijsku pozornost ne mogu računati - mediji su već odlučili kako će gnjev u Americi preoteti i upakirati ga u nešto mlako i nebitno, poput slavljenja zabrane kultnih filmova iz 1939 (!). Pobuna u Seattleu, iako krajnje volatilna, podsjetnik je da situacija u Americi i dalje je krajnje napeta i može rezultirati neočekivanim situacijama.
"CHAZ" noću
Dakako, valja pritom imati na umu da Seattle jest "kultan" grad, a naročito gradska četvrt Capitol Hill koja i inače slovi za ljevičarski bastion. Ovakvo nešto možda se i moglo dogoditi jedino ovdje, ili eventualno Oaklandu. Čak i ovdje okupirani prostor pod nazivom "CHAZ" mogao bi se raspasti istom brzom kao što je i nastao. Ovo svakako nije "oružana pobuna" bliskoistočnog tipa - ali izvori tvrde da ima oružja, iako se čini da je većina ovdje došla više iz kurioziteta nego s idejom da pokrene novu Parišku komunu.
Zamjenica šefice policije, Deanna Nollette, rekla je danas u razgovoru za lokalni medij MyNorthWest: "Čuli smo od građana da su se našli iza podignutih barikada. Barikade su podigli prosvjednici, a neki naoružani pojedinci patroliraju punktove u gradskoj četvrti Capitol Hill. Iako imaju ustavno pravo nositi oružje, nema tog prava kojim smiju koristiti to oružje za zastrašivanje lokalne zajednice".
Priča o CHAZ-u i dalje zvuči poprilično nadrealno, na rubu između nečeg ozbiljnog i malo bolje organiziranog skvota. S druge strane, svega nekoliko dana nakon što smo svjedočili desecima američkih gradova pod policijskim satom, s Nacionalnom gardom na ulicama, postaje teško reći što je moguće, a što nemoguće, a neki u SAD-u očito se vode onim pokličem iz ljeta 1968. - "Budimo realni, tražimo nemoguće!".
VIDEO: S ulica Autonomne zone Capitol Hill
AlfaOmega wrote:IZBILA JE LJEVIČARSKA POBUNA U GRADU SEATTLE:"Dobrodošli u Autonomnu zonu Capitol Hill, upravo napuštate teritorij SAD-a" - prosvjednici su okupirali policijsku postaju i gradsku četvrt, naoružane straže su na barikadama
jesi sinja pojavio se prvi warlord neki crnac rapper Raz Simone koji uvodi reda sa automatskim puškama i mlati one bijele degenerike u antifi i reketari lovu :D
ovi na reddit forumu kmeče
https://www.reddit.com/r/Seattle/comments/h077uv/raz_simone_and_crew_assault_man_for_graffiti_june/
AssadNaPodmornici- Posts : 22110
2018-06-14
AssadNaPodmornici- Posts : 22110
2018-06-14
Ja bi ih pustio u kapitol hilu da pocrkaju od gladi, hermetički zatvorio granice vojskom i dao šansu 24h onima koji žele izaći iz grada, nakon toga lokot i ćao bao.
Bitno je da su pizdarije tam :D
hahahahaha pogledjte komentare haha
Tako i treba, odlučili su biti bičiz pa nek im tako i bude, sad sljedi ljubljenje čizama a onda i guženje kad se crncu digne kita.AssadNaPodmornici wrote:AlfaOmega wrote:IZBILA JE LJEVIČARSKA POBUNA U GRADU SEATTLE:"Dobrodošli u Autonomnu zonu Capitol Hill, upravo napuštate teritorij SAD-a" - prosvjednici su okupirali policijsku postaju i gradsku četvrt, naoružane straže su na barikadama
jesi sinja pojavio se prvi warlord neki crnac rapper Raz Simone koji uvodi reda sa automatskim puškama i mlati one bijele degenerike u antifi i reketari lovu :D
ovi na reddit forumu kmeče
https://www.reddit.com/r/Seattle/comments/h077uv/raz_simone_and_crew_assault_man_for_graffiti_june/
Narod amerike traži slobodu, to se više ne može zaustaviti.
HercegBosna poziva režim u SAD-u da ne poduzima ništa protiv svojih građana te apelira da se odmah raspišu novi izbori pod nadzorom međunarodnih promatrača.
HercegBosna poziva režim u SAD-u da ne poduzima ništa protiv svojih građana te apelira da se odmah raspišu novi izbori pod nadzorom međunarodnih promatrača.
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
nakon 5:2tre wrote:očito je da ste imali veče iz snova a ovi drugi samo letve u ruci, poker sedmica im je bio standardno u rukama :D
moja partnerica i ja smo ukinuli nama zvanje.
burke zove aduta i posudim mu devetku.
a šogorica kao da za lovu igramo.
pizdila je cijelu noć
burke se prpustio sudbini.
:D
2014-12-30
e, a šogorica mi fakat dobro igra. ali smo igrali 4 kralja.
špil smo mijenalli.
na kraju sam karte na stol stavljao. otvorene.
samo dvije sam ostavio za sebe. ova poludila.
špil smo mijenalli.
na kraju sam karte na stol stavljao. otvorene.
samo dvije sam ostavio za sebe. ova poludila.
2014-12-30
Jebote skladiste ramba je prema tvom gola sirotinjaLegendovich wrote:yah yah...platio ga daaavno 1500 ojrova,danas je minimalno 2500,pitam se zasto..jer je nekupovan???...vuksadinare wrote:naivcekLegendovich wrote:vuksadinare wrote:bice teskih pizdarija naoruzajte se i cuvajte ledja
Ajd timalo Fuk uciti na DAYZ...i tamo su mudriji..
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Bilo bi pošteno i da se libertadi kolektivno samoubiju jer su im preci sjebali crnce pa da konačno završi ta jebena šarada... sad su, već svi postali dosadni u pičku materinu... ne šikne li tkogod par atomskih, nema se u biti što zanimljivog pratiti... blesavi švaba ide po drugi mandat ionako...
darth_vader-
2014-04-17
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Dok u americi ruše spomenike...
» I Australija počinje rušiti spomenike vlastite nacionalne povijesti
» Trump prosvjednicima prijeti silom: Neće rušiti naše spomenike
» Dacic: Hrvatska moze da dize spomenike Hitleru, Himleru, Gebelsu...
» Nizozemci uništavaju tulipane
» I Australija počinje rušiti spomenike vlastite nacionalne povijesti
» Trump prosvjednicima prijeti silom: Neće rušiti naše spomenike
» Dacic: Hrvatska moze da dize spomenike Hitleru, Himleru, Gebelsu...
» Nizozemci uništavaju tulipane
Page 4 of 8