Diljem SAD-a uništavaju Kolumbove spomenike
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Diljem SAD-a uništavaju Kolumbove spomenike
ta mrznja je ideoloski generiranaRingo10 wrote:Ne znam koliko znaš situaciju u Americiprckov wrote:nista ti ne kuzis francuzRingo10 wrote:Kako je u skupštini Kraljevine Jugoslavije govorio Srbima Grga Pernar pošto na svaki pokušaj normalnog dijaloga, srpski zastupnici i političari bi padali u histerične napadaje i stalno urlali o srpskoj krvi prosutoj u 1. svjetskom ratuepikur37 wrote:prckov wrote:
ma pusti ih
liberali
ma neka...ajde...ako amerika oslabi odahnut će svijet
nek se jebu tamo
ajmo borba za slobodu :D
PA im Pernar rekao- pa dajte da vidimo koliko mi ostali treba da platimo za tu vašu krv pa da već jednom prestanete kenjati o tome da bi mogli normalno razgovarati
To je završilo pucnjima Puniše Račića i ubijenim Pernarom, a Punišu su partizani 1944 strijeljali po kratkom postupku nakon oslobađanja Beograda
Ali sama ideja bi mogla biti primjenjiva za Ameriku
Onaj prvi crni milijarder kaže da bi crncima trebale biti isplaćene reparacije za ropstvo u iznosu od oko 14 trilijuna dolara
To je po naški oko 14 bilijuna.
To dakle čak i ne mora biti loša ideja.
Ali pod određenim uvjetima. NAjprije da se odredi koji su crnci potomci robova
Bijela Amerika bi im trebala isplatiti taj novac. Ali to nije dovoljno jer će Crnci sve to spiskati u roku od 10 godina i onda će opet krenuti sranja
ZAto bi im Amerika trebala isplatiti te novce i dati im jednu saveznu državu i preseliti ih tamo a bijelu populaciju odatle preseliti u ostatak SADa.
KAd već nisu Crnce nakon građanskog rata potrpali na brodove i odpremili u Afriku a što su neki tada predlagali, navodno je i Lincoln o tome razmišljao, onda nek im sad daju teritoriju i isplate taj novac.
Odvoje ih od sebe i kažu im evo vam država i novac i nemojte više da vas vidimo ovdje. Nećemo više da čujemo za vas i ako treba podići isti zid kao i prema Meksiku.
Možda i veći i deblji ZID pošto bi ta crnačka država vrlo brzo izgledala kao Haiti ili Liberija.
I ko god pokuša da prijeđe kod nas bit će smjesta vraćen natrag. To urediti zakonski.
I da više završe sa tim sranjem i da bijela Amerika nastavi da živi normalno a ne da propada radi svega toga.
Ali znam da bijela Amerika neće to uraditi jer je bijela elita fanatično opsjednuta USA imperijalizmom i svojom IZUZETNOŠĆU
I zato će propast do kraja
naravno da ne trebaju placat oni koji sa time nemaju nista i koji zlocin ne pocinise
niti se to moze lokalno napravit (tj u granicama amerike) a da bude "pravedno"
Posto je to naravno nemoguce izvest i utvrdit globalne prapocetke nepravde i otimacine takve ideje samo debili mogu smatrat necim normalnim
i ljevicari
Crna i Bijela Amerika se moraju odvojit ... separirati
Mržnja je grozna posebno od strane crnaca
Neki bijeli kleče ali ne kleče svi
LAtinosi ne kleče ni pred kim niti će klečat
NAjbolje da ih odvoje, da im daju tu lovu i izgradit zid i da idu s milim Bogom
Jer ovo ovako vodi Ameriku u katastrofu ... na žalost
pored onog svakodnevnog rasizma koji sam po sebi nema neki velik znacaj niti bi bio dovoljan bez ideoloske podloge da razrusi sistem
ti to jos nisi skuzio
eto stavio sam ti video di se cak i novinari pocinju budit i uvidat u cemu je stvar
a neki dan sam pokuso ukratko objasnit ideolosku potku svih tih dogadaja i ko stoji iza toga
problem je sto vi samo sebe citate
prckov- Posts : 34573
2014-04-19
nije se carstvo podjelilo kako se danas zamišlja.mutava baštarda wrote:Rimsko carstvo se prvo podijelilo na istočno i zapadno...
Moglo bi i ovo na bijelo i šareno
bilo je preveliko, a problem je bio u administraciji.
recimo vespazijan nije ni znao da je postao carem.
kada je doznao otišao je u rim i sinu Ttu prepustio gušenje pobune u judeji.
bio je slab protok informacija.
mada za ono vrijeme jako brz. cca 100 rimskih milja dnevno.
sin koji je kasnije postao carem doznao je drugi dan za erupciju, što je u ono vrijeme bilo ko brzi internet.
2014-12-30
Međurasna mržnja tamo je strašna. I njih treba razdvojiti.prckov wrote:ta mrznja je ideoloski generiranaRingo10 wrote:Ne znam koliko znaš situaciju u Americiprckov wrote:nista ti ne kuzis francuzRingo10 wrote:Kako je u skupštini Kraljevine Jugoslavije govorio Srbima Grga Pernar pošto na svaki pokušaj normalnog dijaloga, srpski zastupnici i političari bi padali u histerične napadaje i stalno urlali o srpskoj krvi prosutoj u 1. svjetskom ratuepikur37 wrote:
ma neka...ajde...ako amerika oslabi odahnut će svijet
nek se jebu tamo
ajmo borba za slobodu :D
PA im Pernar rekao- pa dajte da vidimo koliko mi ostali treba da platimo za tu vašu krv pa da već jednom prestanete kenjati o tome da bi mogli normalno razgovarati
To je završilo pucnjima Puniše Račića i ubijenim Pernarom, a Punišu su partizani 1944 strijeljali po kratkom postupku nakon oslobađanja Beograda
Onaj prvi crni milijarder kaže da bi crncima trebale biti isplaćene reparacije za ropstvo u iznosu od oko 14 trilijuna dolara
Bijela Amerika bi im trebala isplatiti taj novac. Ali to nije dovoljno jer će Crnci sve to spiskati u roku od 10 godina i onda će opet krenuti sranja
ZAto bi im Amerika trebala isplatiti te novce i dati im jednu saveznu državu i preseliti ih tamo a bijelu populaciju odatle preseliti u ostatak SADa.
KAd već nisu Crnce nakon građanskog rata potrpali na brodove i odpremili u Afriku a što su neki tada predlagali, navodno je i Lincoln o tome razmišljao, onda nek im sad daju teritoriju i isplate taj novac.
Odvoje ih od sebe i kažu im evo vam država i novac i nemojte više da vas vidimo ovdje. Nećemo više da čujemo za vas i ako treba podići isti zid kao i prema Meksiku.
Možda i veći i deblji ZID pošto bi ta crnačka država vrlo brzo izgledala kao Haiti ili Liberija.
I ko god pokuša da prijeđe kod nas bit će smjesta vraćen natrag. To urediti zakonski.
I da više završe sa tim sranjem i da bijela Amerika nastavi da živi normalno a ne da propada radi svega toga.
Ali znam da bijela Amerika neće to uraditi jer je bijela elita fanatično opsjednuta USA imperijalizmom i svojom IZUZETNOŠĆU
naravno da ne trebaju placat oni koji sa time nemaju nista i koji zlocin ne pocinise
Posto je to naravno nemoguce izvest i utvrdit globalne prapocetke nepravde i otimacine takve ideje samo debili mogu smatrat necim normalnim
i ljevicari
pored onog svakodnevnog rasizma koji sam po sebi nema neki velik znacaj niti bi bio dovoljan bez ideoloske podloge da razrusi sistem
ti to jos nisi skuzio
eto stavio sam ti video di se cak i novinari pocinju budit i uvidat u cemu je stvar
a neki dan sam pokuso ukratko objasnit ideolosku potku svih tih dogadaja i ko stoji iza toga
Crni i bijeli to su dva svijeta. Dva univerzuma. Nikakva integracija tu nije moguća.
Niti je kad bila moguća niti će biti. Jedino kad bi rase nestale.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
opet ti napamet pricasRingo10 wrote:Međurasna mržnja tamo je strašna. I njih treba razdvojiti.prckov wrote:ta mrznja je ideoloski generiranaRingo10 wrote:Ne znam koliko znaš situaciju u Americiprckov wrote:nista ti ne kuzis francuzRingo10 wrote:
Kako je u skupštini Kraljevine Jugoslavije govorio Srbima Grga Pernar pošto na svaki pokušaj normalnog dijaloga, srpski zastupnici i političari bi padali u histerične napadaje i stalno urlali o srpskoj krvi prosutoj u 1. svjetskom ratu
i ljevicari
ti to jos nisi skuzio
Crni i bijeli to su dva svijeta. Dva univerzuma. Nikakva integracija tu nije moguća.
Niti je kad bila moguća niti će biti. Jedino kad bi rase nestale.
pa vecina na prosvjedima su bijeli zombiji koji su ideoloski isprani
ti ni u australiji ne mozes doc u dvoriste ni jednog univerziteta ako na majici imas natpis white is ok i napasce te bijelci kao sto ima video klip
ne kuzis da je to tzv pokret socijalne pravde nasto iz ideja frankfurtske skole koje su preuzele univerzitete na zapadu davno i odatle otisle u sve ostale institucije sitema
guglaj za pocetak critical pedagogy, ko je napiso a po njoj se odvija obrazovanje u americi
ne mogu ti ja sad sve crtat, istrazuj
nisu se tu crnci digli nit imaju ikakvu ideolosku potku osim rasizma kojeg naravno ima i kod bijelaca i svih drugih rasa
prckov- Posts : 34573
2014-04-19
uostalom koja politicka opcija podrzava te proteste u australiji
evo ko ti je u melburnu i pored zabrane radi virusa to odobrio
jel ti ista pratis sta se dogada kod tebe u melburnu
Australci oponašaju Ameriku u svakom mogućem sranjuprckov wrote:uostalom koja politicka opcija podrzava te proteste u australiji
Anglosaksonski sindrom a u njihovoj svijesti Amerika je neupitna svetinja i oni će jesti i govna ako ih u Americi budu jeli
Ali liberalni krugovi i ideje u Australiji još nisu dosegle kritičnu masu kao u Americi ali ne znači da neće jer i ovdje ide u tom smjeru iako sa znatnim zakašnjenjem
Inače ovdje ipak još dominira bijela populacija. NAdam se da će tako i ostati
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
sve što je Kolumbo htio, je put do Indije a da ne moraju kraj Muslimana plovit :(
Last edited by kic on 11/6/2020, 12:26; edited 1 time in total
bice teskih pizdarija naoruzajte se i cuvajte ledja
vuksadinare- Posts : 100392
2015-09-08
vuksadinare wrote:bice teskih pizdarija naoruzajte se i cuvajte ledja
Guest- Guest
eno podebljo sam ti da obratis paznjuRingo10 wrote:Australci oponašaju Ameriku u svakom mogućem sranjuprckov wrote:uostalom koja politicka opcija podrzava te proteste u australiji
Anglosaksonski sindrom a u njihovoj svijesti Amerika je neupitna svetinja i oni će jesti i govna ako ih u Americi budu jeli
Ali liberalni krugovi i ideje u Australiji još nisu dosegle kritičnu masu kao u Americi ali ne znači da neće jer i ovdje ide u tom smjeru iako sa znatnim zakašnjenjem
Inače ovdje ipak još dominira bijela populacija. NAdam se da će tako i ostati
o kakvim ti liberalnim idejama pricas
liberalnih ideja medu ovima koji su se uvukli medu liberale i preuzeli naziv nema ama bas niti jedne
Tony Abbott je klasicni liberal, i vise ih nema
ovaj sadasnji oscilira izmedu ne bi li pokupio glasove i sa lijeve strane
stvar je da je zapad kulturoloski preuzela ljevica i komplet institucije
jel vam stvarno tolki mrak pred ocima pa to ne vidite
jel kad upalis tv
recimo abc chanel
neomarksisticko feministicko leglo, alo
kakve veze stranka zelenih koji su bukvalno komunjare i radnicka partija koja je takode takva, samo prikrivenija imaju sa liberalizmom
naivcekLegendovich wrote:vuksadinare wrote:bice teskih pizdarija naoruzajte se i cuvajte ledja
vuksadinare- Posts : 100392
2015-09-08
yah yah...platio ga daaavno 1500 ojrova,danas je minimalno 2500,pitam se zasto..jer je nekupovan???...vuksadinare wrote:naivcekLegendovich wrote:vuksadinare wrote:bice teskih pizdarija naoruzajte se i cuvajte ledja
Ajd timalo Fuk uciti na DAYZ...i tamo su mudriji..
Guest- Guest
ne kuzim kako neko ne vidi stvari koje su mu bukvalno ispred nosa
isto ko da je tek sa marsa stigo i misli da je na zemlji sve isto ko na marsu
i nikako skuzit da nije.
isto ko da je tek sa marsa stigo i misli da je na zemlji sve isto ko na marsu
i nikako skuzit da nije.
di su inače plovili uz muslimane?kic wrote:
sve što je Kolumbo htio, je put do Indije a da ne moraju kraj Muslimana plovit :(
kada je seuz probijen?
kolumbo je imao druge ciljeve
zajebao se u nm.
odnosno kaj su onda smatrali da je nautička kao britanska, a razlika je 250m
kolumbo je bio u maloj geografskoj dezorjentaciji.
i kompasi su im bili za kiki.
2014-12-30
osnova nautike je da naučiš čitati karte. jebeš gps.
ako pomnožiš stupnjeve s minutama i sve razdjeliš dobiješ dužinu na ekvatoru.
1 minuta je nautička milja.
kolumbo je koristio britansku pa se malo zajebao.
ako pomnožiš stupnjeve s minutama i sve razdjeliš dobiješ dužinu na ekvatoru.
1 minuta je nautička milja.
kolumbo je koristio britansku pa se malo zajebao.
2014-12-30
zapad nije izvukao pouku
na rusevinama rimskog carstva
na rusevinama rimskog carstva
2020-04-21
Podrška indijancima u rušenju spomenika i protjerivanju bijelog čovjeka odakle je doša.
RayMabus- Posts : 184282
2014-04-11
Meni se čini da "patrioti" samo čekaju predsjedničke izbore.
Bude tu još svačega.
Bude tu još svačega.
Guest- Guest
Ovo nije pobuna crnih ljudi protiv opresije, ni bijelih protiv rasizma. Ovo je ustanak barbara protiv civilizacije kao takve.
Similar topics
» Dok u americi ruše spomenike...
» I Australija počinje rušiti spomenike vlastite nacionalne povijesti
» Dacic: Hrvatska moze da dize spomenike Hitleru, Himleru, Gebelsu...
» Trump prosvjednicima prijeti silom: Neće rušiti naše spomenike
» Nizozemci uništavaju tulipane
» I Australija počinje rušiti spomenike vlastite nacionalne povijesti
» Dacic: Hrvatska moze da dize spomenike Hitleru, Himleru, Gebelsu...
» Trump prosvjednicima prijeti silom: Neće rušiti naše spomenike
» Nizozemci uništavaju tulipane
Page 2 of 8