Kolinda Grabar-Kitarović uskoro bi trebala ući u Međunarodni olimpijski odbor
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kolinda Grabar-Kitarović uskoro bi trebala ući u Međunarodni olimpijski odbor
Nešto si neurozan. Ne dobiješ tamo ni za sendvič više? Pa upiši se u adeze, jebiga...sitting_bull wrote:kaj god!Legendovich wrote:nisil ti Hrvat???Eroo wrote:Kad te Hrvati ogovaraju i olajavaju, možeš biti siguran da si uspio u životu.
eroo je udba po nacionalnosti.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Kolinda Grabar-Kitarović uskoro bi trebala ući u Međunarodni olimpijski odbor
nisam ja eroo, a nisam ni udba.Eroo wrote:Nešto si neurozan. Ne dobiješ tamo ni za sendvič više? Pa upiši se u adeze, jebiga... :D:sitting_bull wrote:kaj god!Legendovich wrote:nisil ti Hrvat??? :suspect:Eroo wrote:Kad te Hrvati ogovaraju i olajavaju, možeš biti siguran da si uspio u životu. :D:
to je tvoja domena, udba efendija.
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:nisam ja eroo, a nisam ni udba.Eroo wrote:Nešto si neurozan. Ne dobiješ tamo ni za sendvič više? Pa upiši se u adeze, jebiga...sitting_bull wrote:kaj god!Legendovich wrote:nisil ti Hrvat???Eroo wrote:Kad te Hrvati ogovaraju i olajavaju, možeš biti siguran da si uspio u životu.
to je tvoja domena, udba efendija.
Jebiga, zajebali ste, šta sad kmečiš?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ajd lovi ribe, nesrićo bodulska.
Eroo wrote:Ajd lovi ribe, nesrićo bodulska.
di su ?
https://www.skylinewebcams.com/hr/webcam/hrvatska/splitsko-dalmatinska/omis/omis-beach.html
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Za pretpostavit je da će njezina solidna upućenost u sportove s motkom značajno doprinijeti razvoju sporta...
darth_vader-
2014-04-17
Nije se rodija, ko bi rvatu ugodija.
Mama, pok. ti duši, sad znam koliko si bila u pravu.
Šta ti imaš s Hrvatim ? ti si bosanecEroo wrote:Nije se rodija, ko bi rvatu ugodija.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kolinda Grabar-Kitarović ima novi posao, ušla je u važan svjetski odbor
» Kolinda Grabar Kitarović-Antifašistkinja..
» EKSKLUZIVNI INTERVJU: KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ
» Kolinda Grabar-Kitarović PRIZNALA ZLOČINE
» Kolinda Grabar-Kitarović obišla izbeglice
» Kolinda Grabar Kitarović-Antifašistkinja..
» EKSKLUZIVNI INTERVJU: KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ
» Kolinda Grabar-Kitarović PRIZNALA ZLOČINE
» Kolinda Grabar-Kitarović obišla izbeglice
Page 2 of 2