ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kraljica se podaje po svijetu , daj sto das

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

kraljica se podaje po svijetu , daj sto das - Page 5 Empty Re: kraljica se podaje po svijetu , daj sto das

Post by Eroo 13/6/2020, 15:33

sitting_bull wrote:
veber wrote:
Eroo wrote:
Eroo wrote:
Eroo wrote:kraljica se podaje po svijetu , daj sto das - Page 5 1-1
Za komsomolce je ovakav CV nezamisliv i još manje dostižan.
Nije bila bravar, to joj je veliki nedostatak za komsomolce. :D
zar je biti bravar sramota?
ti si od arhitekta u ljubljani na kraju završio kao statičar u novom mestu.
netko i to mora radit, a ako se sramiš svoje struke to je tvoj problem.
ne ulazeći u tvoju političku prošlost.
da se vratimo na bravare, da ih nema ne bi bilo ni ograda. niti bi netko mogao staviti okvir od garažnih vratiju.

bravar se uslikavao
Ali nije imao CV kao kraljica.
I bio je među 10 najuspješnijih na svijetu. Po žrtvama za koje je kriv, naravno,... komsomolac. :D

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

kraljica se podaje po svijetu , daj sto das - Page 5 Empty Re: kraljica se podaje po svijetu , daj sto das

Post by Eroo 13/6/2020, 15:36

sitting_bull wrote:
Eroo wrote:
sitting_bull wrote:
Eroo wrote:
sitting_bull wrote:
šukare i lopata, udba efendija.
Ne bi ti da nito, jer ni zato nisi, komsomolac.
tako je, udba efendija.
svatko ima svoju karmu.
tvoja je karma udba, šukare i lopata.
Lažljiva crvena stoka ne prestaje lagati i izmišljati.
Nešto od moga CV (5%) imaš tu negdje, uvijek se ga da pogledati.
Da vidimo tvoj. Kompletan ti ni blizu nije mojim 5%.
Ajde, komsomolac, ne boj se, neće ti ovdje nitko ništa...
smiri hormone, udba efendijo.
koga boli kiki za tvoj cv ako si dobar na lopati i šukarama?
Nisam, nažalost, i to si ubrajam kao loše u mom CV-ju.
No, da vidimo tvoj CV, moj ste (barem dio) već vidjeli. Da čujemo?
Ono Partijski potrčko se ne broji.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by veber 13/6/2020, 15:38

sramota je radit?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by sitting_bull 13/6/2020, 15:51

Eroo wrote:
veber wrote:
Eroo wrote:
veber wrote:
Eroo wrote:
Nije bila bravar, to joj je veliki nedostatak za komsomolce. :D:
zar je biti bravar sramota?
Stoko, crvena, di san reka da je sramota?
Nađi mi nekog bravara s CV kao što ga ima kraljica.
Zaključak je jasan.
ti stalno podcjenjuš.
da ti nije bilo jna ne bi danas mirovinu u sloveniji primao.
gospođa ex ne bi nigdje našla posao.
njen cv je kao i tvoj.
ti si još gori. cinkao si za judine škude.
Opet stoka lažljiva izmišlja...Moja gospođa je bila doma, kao svaka prava gospođa, s paravim mužem.
Više ti imaš veze s Hitlerom nego ja s JNA i cinkarenjem.
Dok se kraljica školovala i sticala znanje (kao i ja!) ti (i tvoji bližnji) i nisi mogao ništa drugo raditi do cinkariti.
Ponajprije svoje, a onda i druge. Bez toga ne bi mogli preživjeti poslijeratni teror crvene bagre.
što si popizdija, udba efendijo, jebo te tito?
o kakvoj kraljici pričaš? nije li tema lažljiva mesareva kći koja se zaklinjala na služenje narodu, a sve je podredila samo svojoj osobnoj koristi?
izdala je hrvatsku i njezine interese zbog svog financijskog probitka kad je otišla u nato, cijeli se mandat provodila na Pantovčaku (još nije objašnjeno tko je pojeo one dvije i pol tone lososa) da bi na kraju pokazala svoje pravo lice potkapacitirane političarke koju bi Tuđman vritnjakom deložirao s Pantovčaka.
koja razlika glede političke karijere između tvoje nazovi kraljice i ilone staller? 
što se cinkanja tiče pusti te svoje priče iz udba kurseva na karaburmi, nisi valjda u sloveniji završio zbog terora?
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by veber 13/6/2020, 15:58

safet je u slovniji završio jer su ga iz vukojebine poslali na doškolovanje.
safet je u novom mestu cinkao kolege i napredovao.
safet živi s nama.
i safet je teglio klavir na ispašu. nitko mu nije rekao da isti stoji u sobi.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Ra 14/6/2020, 00:22

prckov wrote:
Ra wrote:
prckov wrote:
dax wrote:jako pametne izjave je imala, nema sta

da je bila najbolja ikada, ljudi bi je ponovno birali, ali kad su skuzili s kim imaju posla bolje su milanovicu dali glas
cak nije ni jednog generala smjestila u hag
ja stvarno ne znam kako s je uopce izabrali
Zakasnila je, već su to napravili njeni prethodnici.  :rasta
Ali zato si ga rada malo cugne pa lupeta gluposti uzduž i popreko. I to na čistom knjževnom hrvatskom jeziku.   :D
da dobro si
nije jos se ukazala prilika da zablista ko mesic, bijeli mis i jaca guzica
ali opet ne mogu joj oprostit sto nije niti jednom do dan danas otisla u bih i nasrala se tamosnjim hrvatima na glavu
skroz je zapostavila demokraciju i njene vrijednosti 
:rasta

A to je jedino što se očekuje od predsjednika HR... da bude malo bolja od Mesića tj, da se ne posere na Hrvate u BiH?  :D

Jaca je bila premijerka, a ne predjednica, molit ću lijepo.  :P

Već napisah Eri što mislim o svim našim presjednicima i premijerima... prije i sada. Da se ne ponavljam, piše gore negdje.
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Eroo 14/6/2020, 00:51

Ra wrote:
Već napisah Eri što mislim o svim našim presjednicima i premijerima... prije i sada. Da se ne ponavljam, piše gore negdje.
Nešto valjda ofrlje, naaako...možda zato nisam ni primijetio.
Gle, ovako, nitko a ponajmanje političar, ako ništa ono zbog kućnog odgoja, ne bi smio ići u susjednu državu
i od tamo pišati po vlastitoj. Posebno ne bi smio ići u BiH srati  po tamošnjim Hrvatima.
A najskoli ne bi smjeli komunicirati s Komšićem i onima koji su ga instalirali, a da posjete ni ne spominjem.
Vidiš, kraljica je u svezi toga dala i javno objašnjenje, kao i aktualni premijer.
Neki prijašnji su i krivo svjedočili protiv vlastite države, predavali BBC novinarima strogo tajne dokumente itd.
DakleM, ipak ima razlike, ito velike. Samo ne smiješ biti slijep kod očiju da to vidiš.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Ra 14/6/2020, 00:56

Eroo wrote:
Ra wrote:
Gle, ovako, nitko a ponajmanje političar, ako ništa ono zbog kućnog odgoja, ne bi smio ići u susjednu državu
i od tamo pišati po vlastitoj. Posebno ne bi smio ići u BiH srati  po tamošnjim Hrvatima.
A najskoli ne bi smjeli komunicirati s Komšićem i onima koji su ga instalirali, a da posjete ni ne spominjem.
Vidiš, kraljica je u svezi toga dala i javno objašnjenje, kao i aktualni premijer.
Neki prijašnji su i krivo svjedočili protiv vlastite države, predavali BBC novinarima strogo tajne dokumente itd.
DakleM, ipak ima razlike, ito velike. Samo ne smiješ biti slijep kod očiju da to vidiš.
Strana 2.
Ra je napisala tebi onako ofrlje, a sad će ti ponoviti. Prcko je mlad neka hoda i traži, ali ti si ipak gospon u godinama, pa ću ti "dodati čašu voe"  :P
A još je djetinjastije i smješnije što se ti njeni ispadi počnu opravdavati na način da se upire prstom u druge predsjednike koji su, eto, bili (ili jesu) gori od nje jer su lijevi ili desni pa su im sranja "njihovog" manja od onog drugog itd.

Najtužnije je to što niti smo imali, niti imamo predsjednika/cu ili premijera/ku (a bojim se da ga/nju još dugo nećemo ni imati) na koje bi mogli biti ponosni. 
I fakat mi je nebitno bi li taj ili ta koja bi bila dobra bila lijeva ili desna i kakvo dupe ili sise bude imao/la.
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Ra 14/6/2020, 00:57

A sad bih te ostavila s tvojom kraljicom... ako nemaš ništa protiv.
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Eroo 14/6/2020, 01:04

Svako dobro.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 14/6/2020, 01:08

Ra wrote:
Eroo wrote:
Ra wrote:
Strana 2.
Ra je napisala tebi onako ofrlje, a sad će ti ponoviti. Prcko je mlad neka hoda i traži, ali ti si ipak gospon u godinama, pa ću ti "dodati čašu voe"  :P
A još je djetinjastije i smješnije što se ti njeni ispadi počnu opravdavati na način da se upire prstom u druge predsjednike koji su, eto, bili (ili jesu) gori od nje jer su lijevi ili desni pa su im sranja "njihovog" manja od onog drugog itd.

Najtužnije je to što niti smo imali, niti imamo predsjednika/cu ili premijera/ku (a bojim se da ga/nju još dugo nećemo ni imati) na koje bi mogli biti ponosni. 
I fakat mi je nebitno bi li taj ili ta koja bi bila dobra bila lijeva ili desna i kakvo dupe ili sise bude imao/la.
Ako na takve čekaš - načekat ćeš se. Političari se dijele na loše i manje loše. To bi ti u tim godinama već morala znati.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Ra 14/6/2020, 01:19

Eroo wrote:
Ra wrote:
Eroo wrote:
Ra wrote:
Strana 2.

Ako na takve čekaš - načekat ćeš se. Političari se dijele na loše i manje loše. To bi ti u tim godinama već morala znati.
U godinama sam kad znam da ne moram prihvatiti i hvaliti ispodprosječno kao nešto poželjno i dobro, a samo zato jer nema onog što zaslužuje biti prihvaćeno i hvaljeno. 
Hvala... To prepuštam vama koji ste manje zahtjevni, a više ste vizualni tipovi. :)
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics