kraljica se podaje po svijetu , daj sto das
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: kraljica se podaje po svijetu , daj sto das
kolinda je glupa ko kurac.AssadNaPodmornici wrote:ništa impersivno iz njezinog CVa. dolazila je iz partizanske privilegirane obitelji. otac joj je u vremenima mraka uspio otvoriti privatnu mesnicu, i sa lovom koju je zaradio u socijalizmu, uspio platiti srednju u americi. realno takvu mogućnost u cijelom istočnom bloku od 400 milijuna ljudi je imalo možda 100 000 privilegiranih familija. veća je šansa da umreš od cronavirusa nego da imaš tu privilegiju što je ona imala.veber wrote:osobno sam za kolindu čuo kada je krenula u predizbornu utrku.AssadNaPodmornici wrote:CV bez iti jednog radnog dana u privatnom sektoru xd
Ono cijelu svoju karijeru živi na račun drugih poreznih obveznika ili UsA ili RH, ona nije platila niti kune niti dolara poreza niti odradila iti jedan dan u životu u privatnom sektoru xd
U USA bi se sprdali sa takvim CV em(republikanci se sprdaju sa takvim CV em ljudi koji se povlače kroz javni sektor i politiku) , a u Kini nemozes doći na višu javnu funkciju ako se nisi prije toga desetljeće ili dva peobija kroz kineski korporativni sektor
prije toga kao neka fusnota na internetu.
u cv je upisala da je nosila kavu po nato zgradi.
ja sam imao odličnu tajnicu koja je odradila 50% posla
zato je bila tamo, zato smo ju plaćali.
nikada nije promašila kavu koju netko pije.
uvijek je nepogrešivo stavila dokument, nije zaboravila poslat mailove. u mladosti je bila zgodna.
bila je i ostala tajnica.
nakon toga završila studij engleskog, španjolskog,(ovo dvoje je već naučila u USA ) i još koji jezik. i nakon toga su je gurali po ministarstvima, tajnica, pa onda je HDZ progurao negdje u neku zapadnu instituciju, pa opet ministarstvo itd.
OK, ne kažem da je ona glupa, nije sigurno. ali da je nešto extra pametnija od većine nije. pa ja osobno znam cura hrpu njih ovdje iz dalmacije, evo od sestre prijateljica završila filozofski ali diplomirala 4 jezika. kolinda 2 (mislim i to je zajeban studij , dva jezika). naša profa u srednjoj je diplomirala isto 3 jezika.
znam hrpu ženskih koje su isto diplomirale po 2 jezika, i naučile još 2-3 sa strane, pa rade eventualno na recepciji za 4000-5000kn ili u turističkim agencijama za 5000kn, ili kao turistički vodič za takvu lovu. aj dobra je stvar da ako se probiješ kao dobar vodič, možeš mjesečno dobijati i preko 20 000kn.
dakle kolinda ništa nije ali baš ništa sposobnija od njih. od ove sestrine prijateljice koja je završila 4 jezika, vjeroajtno je i manje sposobnija.
svakako razlika između kolinde i tih cura koje ja znam i sa kojima sam radio, jest, da kolinda je imala KPJ i HDZ da je guraju u ministarstva, tajništa, ambasade, a ove nisu, nego rade u privatnom sektoru , da bi mogle platiti porez a iz toga poreza se plaća Kolindi plaća --- koja realno nema jednog dana u privatnom sektoru i nije platila niti jednu kunu /dollar poreza(netto plaćanje).
kažen kolinda je sve skupa pametna curka, ali ja osobno sam upozna 5-6 koje da ih je netko "gura" preko komunističke partije/HDZa , isto bi postigle a možda i više.
da kolindi nije partije/HDZa , vjeroajtno bi negdje radila za 4000-5000kn-6000-70000kn(toliko se njezine kvalifikacije plaćaju u privatnom sektoru), možda bi do sada i bila šefica recepcije nekog hotela ili otvorila svoju turističku agenciju ili , a možda i ne bi, to nikada ne znamo, jer nije niti jedan dan u svojoj karijeri radila van zaštite državnog sektora
dala je pičke i napredovala je.
uvreda je za sve vrijedne tajnice.
nije mogla na vjeonak, a pjevala u crkvenom zboru.
nije imala yogurt.
nije ni imala za jugića
a majka joj je željeznu zavjesu na prozor stavljala.
2014-12-30
dobro je ex-precjednica naplatila svoj životni remake "Looking for Mr. Goodbar."
dapače, da nije besramno glumatala domoljupku pokušavajući se prodati preko kičme hrvatskih građana nikom ništa.
nikoga ne bi bolio kiki što je glavna i u drugom svom životnom remake-u "svoga tela gospodar".
međutim, najbolje godine su iza nje tako da joj sad slijedi suočavanje sa sudbinom ocvale rojžice. suptilna i vrlo zajebana kazna u kojoj je i puno alkohola od male pomoći.
dapače, da nije besramno glumatala domoljupku pokušavajući se prodati preko kičme hrvatskih građana nikom ništa.
nikoga ne bi bolio kiki što je glavna i u drugom svom životnom remake-u "svoga tela gospodar".
međutim, najbolje godine su iza nje tako da joj sad slijedi suočavanje sa sudbinom ocvale rojžice. suptilna i vrlo zajebana kazna u kojoj je i puno alkohola od male pomoći.
sitting_bull-
2015-09-28
muž joj je zakon.
smjestila ga u ad plastik
lik dolazio četvrtkom kada su bili fileki na meniju.
oko 11 bi se pojavio u kantini, pojeo bi dvije porcije i s pratnjom oko podneva otišao.
smjestila ga u ad plastik
lik dolazio četvrtkom kada su bili fileki na meniju.
oko 11 bi se pojavio u kantini, pojeo bi dvije porcije i s pratnjom oko podneva otišao.
2014-12-30
i nije koristio povlasticu zaposlenika i platio bi uvijek punu cijenu.
jedino su mu cure kruh dale gratis.
jedino su mu cure kruh dale gratis.
2014-12-30
I "Barbarin rov" je još pun "osuđenih" od vašeg "suda pravde",sitting_bull wrote:tako je, udba efendija.Eroo wrote:Ne bi ti da nito, jer ni zato nisi, komsomolac.sitting_bull wrote:šukare i lopata, udba efendija.Eroo wrote:Komsomolac, spelji se.sitting_bull wrote:
bosanska budala u slovenskom egzilu.
šukare, lopata i uživaj.
svatko ima svoju karmu.
tvoja je karma udba, šukare i lopata.
ništa što bi poštenom svijetu bilo nepoznato...
Ta znamo se, komsomolac.
Jedino nije bila bravar, to joj je veliki nedostatak. Za komsomolce, naravno.Eroo wrote:Za komsomolce je ovakav CV nezamisliv i još manje dostižan.Eroo wrote:
zar je biti bravar sramota?Eroo wrote:Nije bila bravar, to joj je veliki nedostatak za komsomolce.Eroo wrote:Za komsomolce je ovakav CV nezamisliv i još manje dostižan.Eroo wrote:
ti si od arhitekta u ljubljani na kraju završio kao statičar u novom mestu.
netko i to mora radit, a ako se sramiš svoje struke to je tvoj problem.
ne ulazeći u tvoju političku prošlost.
da se vratimo na bravare, da ih nema ne bi bilo ni ograda. niti bi netko mogao staviti okvir od garažnih vratiju.
2014-12-30
Lažljiva crvena stoka ne prestaje lagati i izmišljati.sitting_bull wrote:tako je, udba efendija.Eroo wrote:Ne bi ti da nito, jer ni zato nisi, komsomolac.sitting_bull wrote:šukare i lopata, udba efendija.Eroo wrote:Komsomolac, spelji se.sitting_bull wrote:
bosanska budala u slovenskom egzilu.
šukare, lopata i uživaj.
svatko ima svoju karmu.
Nešto od moga CV (5%) imaš tu negdje, uvijek se ga da pogledati.
Da vidimo tvoj. Kompletan ti ni blizu nije mojim 5%.
Ajde, komsomolac, ne boj se, neće ti ovdje nitko ništa...
I ti si lažljiva crvena stoka. Dva podatka su ti laž i izmišljotina.veber wrote:zar je biti bravar sramota?
Doduše, ima tu i neznanja i nepismenosti.
Hoćemo li još malo o "kosniku"? Da ponovimo?
Stoko, crvena, di san reka da je sramota?veber wrote:zar je biti bravar sramota?Eroo wrote:Nije bila bravar, to joj je veliki nedostatak za komsomolce.Eroo wrote:Za komsomolce je ovakav CV nezamisliv i još manje dostižan.Eroo wrote:
Nađi mi nekog bravara s CV kao što ga ima kraljica.
Zaključak je jasan.
ti stalno podcjenjuš.Eroo wrote:Stoko, crvena, di san reka da je sramota?veber wrote:zar je biti bravar sramota?Eroo wrote:Nije bila bravar, to joj je veliki nedostatak za komsomolce.Eroo wrote:Za komsomolce je ovakav CV nezamisliv i još manje dostižan.Eroo wrote:
Zaključak je jasan.
da ti nije bilo jna ne bi danas mirovinu u sloveniji primao.
gospođa ex ne bi nigdje našla posao.
njen cv je kao i tvoj.
ti si još gori. cinkao si za judine škude.
2014-12-30
Šta fali poslu bravara. Znaš koliko treba godina rada da se postane bravar meštar? Nemogu svi studirati politiku i onda se preko partije vući po državnim kancemarijama. Netko mora biti meštar i zaraditi tim plaću
on je izgubljen, kao i svi cinkeri.AssadNaPodmornici wrote:Šta fali poslu bravara. Znaš koliko treba godina rada da se postane bravar meštar? Nemogu svi studirati politiku i onda se preko partije vući po državnim kancemarijama. Netko mora biti meštar i zaraditi tim plaću
sada mu bravari smetaju.
a udbašu nirko nije rekao da je njegov mecena u biti završio za kovinotokara.
dvije različite grane.
2014-12-30
Opet stoka lažljiva izmišlja...Moja gospođa je bila doma, kao svaka prava gospođa, s paravim mužem.veber wrote:ti stalno podcjenjuš.Eroo wrote:Stoko, crvena, di san reka da je sramota?veber wrote:zar je biti bravar sramota?Eroo wrote:Nije bila bravar, to joj je veliki nedostatak za komsomolce.Eroo wrote:
Za komsomolce je ovakav CV nezamisliv i još manje dostižan.
Zaključak je jasan.
njen cv je kao i tvoj.
Više ti imaš veze s Hitlerom nego ja s JNA i cinkarenjem.
Dok se kraljica školovala i sticala znanje (kao i ja!) ti (i tvoji bližnji) i nisi mogao ništa drugo raditi do cinkariti.
Ponajprije svoje, a onda i druge. Bez toga ne bi mogli preživjeti poslijeratni teror crvene bagre.
Čovječe, nigdje nije napisano da fali, ali je istina da ne postoji ni jedan bravar CV-jem kraljice.AssadNaPodmornici wrote:Šta fali poslu bravara. Znaš koliko treba godina rada da se postane bravar meštar? Nemogu svi studirati politiku i onda se preko partije vući po državnim kancemarijama. Netko mora biti meštar i zaraditi tim plaću
To je sve što sam htio reći. I da, meštar bi qratz zaradio bez ovih sa solidnim CV-jem.
Možda bi još skakutao po granama, ili u najboljem slučaju bi skakako u zrak kod ponovnog izuma vatre
i korisne uporabe palice.......kao u onom filmu"Planet majmuna", ili tako nešto.
Šta bi Veber tada radio? Šiljio palice s kvarcnim kamenom-za ražanj?
veber wrote:on je izgubljen, kao i svi cinkeri.AssadNaPodmornici wrote:Šta fali poslu bravara. Znaš koliko treba godina rada da se postane bravar meštar? Nemogu svi studirati politiku i onda se preko partije vući po državnim kancemarijama. Netko mora biti meštar i zaraditi tim plaću
sada mu bravari smetaju.
a udbašu nirko nije rekao da je njegov mecena u biti završio za kovinotokara.
dvije različite grane.
Samo ti izmišljaj. Moj CV je poznat i javno je dostupan svima koga zanima.
Tvoj je još pod ključem. A odključat ćemo to uskoro, bez brige budi.
Skrivanje u D ti neće biti od pomoći.
gospođa sisata.Eroo wrote:Opet stoka lažljiva izmišlja...Moja gospođa je bila doma, kao svaka prava gospođa, s paravim mužem.veber wrote:ti stalno podcjenjuš.Eroo wrote:Stoko, crvena, di san reka da je sramota?veber wrote:zar je biti bravar sramota?Eroo wrote:
Nije bila bravar, to joj je veliki nedostatak za komsomolce.
Zaključak je jasan.
njen cv je kao i tvoj.
Više ti imaš veze s Hitlerom nego ja s JNA i cinkarenjem.
Dok se kraljica školovala i sticala znanje (kao i ja!) ti (i tvoji bližnji) i nisi mogao ništa drugo raditi do cinkariti.
Ponajprije svoje, a onda i druge. Bez toga ne bi mogli preživjeti poslijeratni teror crvene bagre.
za razliku od tebe nikad se nisam referirao na tvoju suprugu, majku ili djecu.
a ti znaš o mojim bližnjima preko svog rada.
2014-12-30
da nema ograda ne bi bilo ni ove slike:veber wrote:zar je biti bravar sramota?Eroo wrote:Nije bila bravar, to joj je veliki nedostatak za komsomolce. :D:Eroo wrote:Za komsomolce je ovakav CV nezamisliv i još manje dostižan.Eroo wrote:
da se vratimo na bravare, da ih nema ne bi bilo ni ograda. niti bi netko mogao staviti okvir od garažnih vratiju.
koliko znam, bravar se uslikavao u kućici koja se vidi u pozadini.
sitting_bull-
2015-09-28
smiri hormone, udba efendijo.Eroo wrote:Lažljiva crvena stoka ne prestaje lagati i izmišljati.sitting_bull wrote:tako je, udba efendija.Eroo wrote:Ne bi ti da nito, jer ni zato nisi, komsomolac.sitting_bull wrote:šukare i lopata, udba efendija.Eroo wrote:
Komsomolac, spelji se.
svatko ima svoju karmu.
Nešto od moga CV (5%) imaš tu negdje, uvijek se ga da pogledati.
Da vidimo tvoj. Kompletan ti ni blizu nije mojim 5%.
Ajde, komsomolac, ne boj se, neće ti ovdje nitko ništa...
koga boli kiki za tvoj cv ako si dobar na lopati i šukarama?
sitting_bull-
2015-09-28
Ali nije imao CV kao kraljica.sitting_bull wrote:veber wrote:zar je biti bravar sramota?Eroo wrote:Nije bila bravar, to joj je veliki nedostatak za komsomolce.Eroo wrote:Za komsomolce je ovakav CV nezamisliv i još manje dostižan.Eroo wrote:
bravar se uslikavao
I bio je među 10 najuspješnijih na svijetu. Po žrtvama za koje je kriv, naravno,... komsomolac.
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 4 of 5