kraljica se podaje po svijetu , daj sto das
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: kraljica se podaje po svijetu , daj sto das
Varaš se mladiću. Zoranove gluposti ne mogu izrasti na praznoj njivi...tre wrote:ona pod gasom da gas, zorangutanu ne treba nikakav stimulans da bi lupetao glupostiRa wrote:Zakasnila je, već su to napravili njeni prethodnici.prckov wrote:cak nije ni jednog generala smjestila u hagdax wrote:jako pametne izjave je imala, nema sta
da je bila najbolja ikada, ljudi bi je ponovno birali, ali kad su skuzili s kim imaju posla bolje su milanovicu dali glas
ja stvarno ne znam kako s je uopce izabrali
Ali zato si ga rada malo cugne pa lupeta gluposti uzduž i popreko. I to na čistom knjževnom hrvatskom jeziku.
On je progresivan i odavno je nadišao (jao, sad bi Vinka bila ponosna na mene ) te primitivne stimulanse kao što su iće i piće.
Njemu je trenuto nos konzumna točka.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
A o kobili onaj tko ju jaše? Prema tome nisi ni ti mjerodavanEroo wrote:U Sloveniji kažu: -O konju neka sudi kopitar.
2020-06-01
Da se opet pohvalim, jer drugačije ne ide.Ra wrote:A o kobili onaj tko ju jaše? Prema tome nisi ni ti mjerodavanEroo wrote:U Sloveniji kažu: -O konju neka sudi kopitar.
Često su mi neki ljudi govorili da sam najbolji u struci s kojom se bavim.
Nekako bi rekli " prvi i najaveči živeči", moj odgovor je uvijek eventualno drugi, prvi je "XY".
Pored njega ima ih još koje izuzetno cijenim, jer je svaki na nekom području "jači" od mene.
Dakle, ja ne prosuđujem ljude, ja ih cijenim po onome što čine.
Ne podcjenjujem nikoga, ali ne volim dosadne i nezanimljive ljude, čiji je jedini cilj puniti
vlastite baterije s tuđom energijom. Ak me razmeš na kaj sem mislil.
Ma razmem te kak te ne bi razmela. Ak razmem Bandićevu kajkavštinu, zakaj bi tvoja bila problem. Zemljaci ste, kaj ne?Eroo wrote:Da se opet pohvalim, jer drugačije ne ide.Ra wrote:A o kobili onaj tko ju jaše? Prema tome nisi ni ti mjerodavanEroo wrote:U Sloveniji kažu: -O konju neka sudi kopitar.
Nekako bi rekli " prvi i najaveči živeči", moj odgovor je uvijek eventualno drugi, prvi je "XY".
Pored njega ima ih još koje izuzetno cijenim, jer je svaki na nekom području "jači" od mene.
Ne podcjenjujem nikoga, ali ne volim dosadne i nezanimljive ljude, čiji je jedini cilj puniti
Kad se netko (samo)hvali postoji neki razlog za to... ili je gladan pohvale koja je nepravedno izostala od okoline ili se štiti od nekog tko ga po jegovom viđenju podcjenjuje ili ugrožava. Ovaj puta ni jedno od to dvoje nije slučaj i zabadava si naveo sve te podatke.
Ne znam tko tu puni kome energiju (ili crpi) ali biti ovako uvrijeđen kad se komentira bivšu predsjednicu je smiješno. Nisam tebe uvrijedila apsolutno ničim, a tvoj problem je što se ti s njom poistovjećuješ.
Moje pravo, a i ostalih građana Hrvatske, je komentirati Kolindine (i svih drugih naših političara) javne nastupe i govore, jer su javni, a plaćeni su iz našeg džepa. Točka.
A još je djetinjastije i smješnije što se ti njeni ispadi počnu opravdavati na način da se upire prstom u druge predsjednike koji su, eto, bili (ili jesu) gori od nje jer su lijevi ili desni pa su im sranja "njihovog" manja od onog drugog itd.
Najtužnije je to što niti smo imali, niti imamo predsjednika/cu ili premijera/ku (a bojim se da ga/nju još dugo nećemo ni imati) na koje bi mogli biti ponosni.
I fakat mi je nebitno bi li taj ili ta koja bi bila dobra bila lijeva ili desna i kakvo dupe ili sise bude imao/la.
2020-06-01
hvali se onaj koji nema zvanja i znanja.Eroo wrote:Da se opet pohvalim, jer drugačije ne ide.Ra wrote:A o kobili onaj tko ju jaše? Prema tome nisi ni ti mjerodavanEroo wrote:U Sloveniji kažu: -O konju neka sudi kopitar.
koga boli kurac kaj ti nemaš škole. znanja i zvanja.
ti si svoj životni cilj ostvario kroz članstvo u partiji i udbi.
2014-12-30
Sve si promašila...Ra wrote:Ma razmem te kak te ne bi razmela. Ak razmem Bandićevu kajkavštinu, zakaj bi tvoja bila problem. Zemljaci ste, kaj ne?Eroo wrote:Da se opet pohvalim, jer drugačije ne ide.Ra wrote:A o kobili onaj tko ju jaše? Prema tome nisi ni ti mjerodavanEroo wrote:U Sloveniji kažu: -O konju neka sudi kopitar.
Kad se netko (samo)hvali postoji neki razlog za to... ili je gladan pohvale koja je nepravedno izostala od okoline ili se štiti od nekog tko ga po jegovom viđenju podcjenjuje ili ugrožava. Ovaj puta ni jedno od to dvoje nije slučaj i zabadava si naveo sve te podatke.
Ne znam tko tu puni kome energiju (ili crpi) ali biti ovako uvrijeđen kad se komentira bivšu predsjednicu je smiješno. Nisam tebe uvrijedila apsolutno ničim, a tvoj problem je što se ti s njom poistovjećuješ.
Moje pravo, a i ostalih građana Hrvatske, je komentirati Kolindine (i svih drugih naših političara) javne nastupe i govore, jer su javni, a plaćeni su iz našeg džepa. Točka.
A još je djetinjastije i smješnije što se ti njeni ispadi počnu opravdavati na način da se upire prstom u druge predsjednike koji su, eto, bili (ili jesu) gori od nje jer su lijevi ili desni pa su im sranja "njihovog" manja od onog drugog itd.
Najtužnije je to što niti smo imali, niti imamo predsjednika/cu ili premijera/ku (a bojim se da ga/nju još dugo nećemo ni imati) na koje bi mogli biti ponosni.
I fakat mi je nebitno bi li taj ili ta koja bi bila dobra bila lijeva ili desna i kakvo dupe ili sise bude imao/la.
Džaba krečiš. Nisi razmela ama baš ništa. Ništa od onoga što sam rekao se nije odnosilo na tebe, niti sam bio uvrijeđen zbog ičega.
Nemam problema s egom, niti sa osjećajima niže vrijednosti. Dapače, krotim se da nečiji ego ne potirem ili ponižavam. Nedo Bog.
E, sad... sad bih i ja mogao napraviti i tvoj profil, ali zbog upravo napisanog ne bi bilo uvjerljivo, a i nije mi to običaj.
Neš valjda opet s kosnikom na banak?veber wrote:hvali se onaj koji nema zvanja i znanja.Eroo wrote:Da se opet pohvalim, jer drugačije ne ide.Ra wrote:A o kobili onaj tko ju jaše? Prema tome nisi ni ti mjerodavanEroo wrote:U Sloveniji kažu: -O konju neka sudi kopitar.
koga boli kurac kaj ti nemaš škole. znanja i zvanja.
ti si svoj životni cilj ostvario kroz članstvo u partiji i udbi.
Ako budeš baš izistirao potkačit ću te. Znaš da znam, ako se baš mora.
bosanac. ti korjen iz dva ne znaš
što je banak?
i zakaj si čefur u sloveniji?
a nisi domoljuban?
što je banak?
i zakaj si čefur u sloveniji?
a nisi domoljuban?
2014-12-30
Eroo wrote:
Tko bude živ doživjet će i to.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
čemu služi druga derivacija funkcije
da ne bi bila prvaAssadNaPodmornici wrote:čemu služi druga derivacija funkcije
derivacije niu u biti teške.
integrali i inifitezimalne funkcje, jesu
a jednadbže s više riješenja
a kubnu jednadžbu samo safet može riješit
2014-12-30
kada se sjetim x2 +y2
još u zagradama.
još u zagradama.
2014-12-30
abraham wrote:Bilo kako bilo ali najbolja/i predsjednik do sada. Ovaj buzdovan sjedi par mjeseci i usrao je do sada sve sta je mogao. Potkapcitirani kockoglavi konjina. KGK je makar izgledala pismeno. Kila mozga....
gle milanović je predsjednik po mjeri naroda. Indolentni mužek. U se na se i poda se. Sve za vlast, vlast ni za što. Dete kreten, ali slika i prilika birača. Država ajkju devedeset, jebiga.
Ne pretjeruj. Oni koji su ga birali brat bratu osamdeset. Glava im je taman za titovku.marcellus wrote:abraham wrote:Bilo kako bilo ali najbolja/i predsjednik do sada. Ovaj buzdovan sjedi par mjeseci i usrao je do sada sve sta je mogao. Potkapcitirani kockoglavi konjina. KGK je makar izgledala pismeno. Kila mozga....
gle milanović je predsjednik po mjeri naroda. Indolentni mužek. U se na se i poda se. Sve za vlast, vlast ni za što. Dete kreten, ali slika i prilika birača. Država ajkju devedeset, jebiga.
Eroo- Posts : 78947
2016-07-22
Koliko Hrvata i Hrvatica ima onakav CV kao kraljica? Prsti jedne ruke su previše.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
da dobro siRa wrote:Zakasnila je, već su to napravili njeni prethodnici.prckov wrote:cak nije ni jednog generala smjestila u hagdax wrote:jako pametne izjave je imala, nema sta
da je bila najbolja ikada, ljudi bi je ponovno birali, ali kad su skuzili s kim imaju posla bolje su milanovicu dali glas
ja stvarno ne znam kako s je uopce izabrali
Ali zato si ga rada malo cugne pa lupeta gluposti uzduž i popreko. I to na čistom knjževnom hrvatskom jeziku.
nije jos se ukazala prilika da zablista ko mesic, bijeli mis i jaca guzica
ali opet ne mogu joj oprostit sto nije niti jednom do dan danas otisla u bih i nasrala se tamosnjim hrvatima na glavu
skroz je zapostavila demokraciju i njene vrijednosti
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
A šta u NATOu je više ne žele od kad se propila?
udba efendija tek treba naučiti zbrajati i množiti (kao notorni hdz-ovac oduzimati i dijeliti rodijacima zna), a zatim što je konkavnost i konveksnost pa zatim što je funkcija (po njemu je npr. precjednica funkcija) tako da za ovog života udba efendije odgovor nećeš dobiti, premda su i rijetki koji bijahu bili nijansu gluplji od udba efendije uz pomoć demidoviča naučili dovoljno da se provuku na ispitu.AssadNaPodmornici wrote:čemu služi druga derivacija funkcije
sitting_bull-
2015-09-28
možda je prestala pušiti pa se više ne uklapa...catabbath wrote:A šta u NATOu je više ne žele od kad se propila?
sitting_bull-
2015-09-28
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 2 of 5