Lockdown uništio hrvatske prodavnice: Kupuju samo hleb i mleko
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Lockdown uništio hrvatske prodavnice: Kupuju samo hleb i mleko
dopeljat ce polovni audi i biti đekovimichaellcmacha wrote:Tko je bolje prošao... Pa svetozar zasigurno je prijen nema dugo kupio novi auto na kredit, pa potom kupio stan na kredit, pa potom kupio baštu opet na kredit i jos planira i vrtnu kućicu kupiti... Opet na kredit... Aj sad ti nađi, da uzmemo zdravo za gotovo njegovo baljezganje, gdje je on to bolje prošao... A villi kod njega se vidi da je u kurcu, ičito gori pod petama, moguće zaradio nešto novaca, pa brže bolje uložio tu kod kuće i sad tapija...moj đango to ti je sve nula bodova... Ja imam svoju kuću 1/1 u naselju koje se zove zeleni brijeg, slobodno ukucaj u instant street vju. Moja je slijepa ulica...sve mi je blizu, trgovački centri 500 metara, grad centar km i pol, imam troje djece jedan radi već treća godina kao majstor sa solidnom plaćom, drugi počinje sad u listopaxu raditi tkđ isti fah ko i stariji brat samo druga firma, najmlađi sa mnom i suprugom, ona ima oko 600 eura plaće, ja oko 1000 eura mirovine, nemamo kredita, čak se ni kartice puno ne peglaju... Ništa ne fali ni djeci ni nama... Po čemu su oni to bolje prošli...dzango wrote:Mogu da vas zajebavaju jer su bolje prošli.Noor wrote:pa bas to, ne vidim razloga za cviljnjavu...otisli su, dobro im je i nek uzivaju, sta vise imaju s nasim problemimamichaellcmacha wrote:Boli vaS krc, vas dvojica nema da brinete, u švabiji ima srpskih kobasica i plheskavica obojica ste si kupili stan u njemačkoj imat ćete 2000 eura mirovine i čemu da se vi brinete o tom tko će vraćati kredite u hrvatskoj... Vi trebate brinuti o svojim, kreditima u njemačkoj...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Legendovich wrote:st ofali kreditima..??..
...
Ja sam u 7 godina stvorio sve,na kredit
Kad slijedeći put budeš likovao kako će Hrvatska propasti zato jer je prezadužena ilitiga preopterećena kreditima, pokušaj sam odgovoriti na to pitanje.
Guest- Guest
Noor wrote:dopeljat ce polovni audi i biti đekovimichaellcmacha wrote:Tko je bolje prošao... Pa svetozar zasigurno je prijen nema dugo kupio novi auto na kredit, pa potom kupio stan na kredit, pa potom kupio baštu opet na kredit i jos planira i vrtnu kućicu kupiti... Opet na kredit... Aj sad ti nađi, da uzmemo zdravo za gotovo njegovo baljezganje, gdje je on to bolje prošao... A villi kod njega se vidi da je u kurcu, ičito gori pod petama, moguće zaradio nešto novaca, pa brže bolje uložio tu kod kuće i sad tapija...moj đango to ti je sve nula bodova... Ja imam svoju kuću 1/1 u naselju koje se zove zeleni brijeg, slobodno ukucaj u instant street vju. Moja je slijepa ulica...sve mi je blizu, trgovački centri 500 metara, grad centar km i pol, imam troje djece jedan radi već treća godina kao majstor sa solidnom plaćom, drugi počinje sad u listopaxu raditi tkđ isti fah ko i stariji brat samo druga firma, najmlađi sa mnom i suprugom, ona ima oko 600 eura plaće, ja oko 1000 eura mirovine, nemamo kredita, čak se ni kartice puno ne peglaju... Ništa ne fali ni djeci ni nama... Po čemu su oni to bolje prošli...dzango wrote:Mogu da vas zajebavaju jer su bolje prošli.Noor wrote:pa bas to, ne vidim razloga za cviljnjavu...otisli su, dobro im je i nek uzivaju, sta vise imaju s nasim problemimamichaellcmacha wrote:Boli vaS krc, vas dvojica nema da brinete, u švabiji ima srpskih kobasica i plheskavica obojica ste si kupili stan u njemačkoj imat ćete 2000 eura mirovine i čemu da se vi brinete o tom tko će vraćati kredite u hrvatskoj... Vi trebate brinuti o svojim, kreditima u njemačkoj...
ne vrijedjaj..
Guest- Guest
ooo..ybt..usporedjujes me sa nekom DRZAVOM..o hvala...no posto si ignorant,procitaj i ostalo sto sam napisao o ZAPADU KOJI JE IZGRADJEN KREDITIMA..Speare Shaker wrote:Legendovich wrote:st ofali kreditima..??..
...
Kad slijedeći put budeš likovao kako će Hrvatska propasti zato jer je prezadužena ilitiga preopterećena kreditima, pokušaj sam odgovoriti na to pitanje.
kod vas je bed,st okrediti idu na financiranje drzavnih plaća,ne u razvoj i izgradnju...ja sam se IZGRADIO I OPREMIO..RH nije,niti hoce...
Guest- Guest
kaj nemas ti nissana?Legendovich wrote:Noor wrote:dopeljat ce polovni audi i biti đekovimichaellcmacha wrote:Tko je bolje prošao... Pa svetozar zasigurno je prijen nema dugo kupio novi auto na kredit, pa potom kupio stan na kredit, pa potom kupio baštu opet na kredit i jos planira i vrtnu kućicu kupiti... Opet na kredit... Aj sad ti nađi, da uzmemo zdravo za gotovo njegovo baljezganje, gdje je on to bolje prošao... A villi kod njega se vidi da je u kurcu, ičito gori pod petama, moguće zaradio nešto novaca, pa brže bolje uložio tu kod kuće i sad tapija...moj đango to ti je sve nula bodova... Ja imam svoju kuću 1/1 u naselju koje se zove zeleni brijeg, slobodno ukucaj u instant street vju. Moja je slijepa ulica...sve mi je blizu, trgovački centri 500 metara, grad centar km i pol, imam troje djece jedan radi već treća godina kao majstor sa solidnom plaćom, drugi počinje sad u listopaxu raditi tkđ isti fah ko i stariji brat samo druga firma, najmlađi sa mnom i suprugom, ona ima oko 600 eura plaće, ja oko 1000 eura mirovine, nemamo kredita, čak se ni kartice puno ne peglaju... Ništa ne fali ni djeci ni nama... Po čemu su oni to bolje prošli...dzango wrote:Mogu da vas zajebavaju jer su bolje prošli.Noor wrote:
pa bas to, ne vidim razloga za cviljnjavu...otisli su, dobro im je i nek uzivaju, sta vise imaju s nasim problemima
ne vrijedjaj..
I ja lepo živim, ne žalim se. Kod mene pate ionako ne igraju neku ulogu. Ali ovo ovde sve polako ide ka raspadu. Negativna selekcija je toliko uzela maha da nam je to postalo normalno. Nema sfere života koja nije u haosu. Počevši od toga da nećemo imati penzije jer neće imati ko da ih zaradi, da neće imati ko da nas leči, da nećemo imati sudstvo koje će moći da nas štiti, da ćemo biti prepušteni na milost i nemilost najgorem šljamu u političkim partijsma ustrojenim kao interesni karteli.Noor wrote:Ne, nisu, vidim ne razumijes zasto, pa da ti pojasnim...ja sam doma, na svome, sa svojom obitelji, u svojoj kuci, jedem svoje tresnje, visnje, jagode, berem i jedem, legnem na svoju travu, poigram se s psima, evo jutros.. osunčana terasa, zelenilo svuda, zalijem cvijece, pjevaju pticice....i sve to u mome dvoristu :)dzango wrote:Može i ovako. Obećanja ništa ne koštaju. Pitaj Kolindu i ekipu na vlasti.Eroo wrote:Da je Vuchiću €20 miljardi, šta bi sve on lijepog obećao narodu.
a oni, podstanari u tuđini, vječiti auslenderi bez kuceta i maceta uz sebe, cvile na forumu sa suzom u oku za zagorske brege. radim za zavidnu placu, muz i sinovi također, redovne su nam svima, imamo 4 auta, 3 motora, jetski
da, baš je ocito koliko su bolje prosli.
Žalosno je to u stvari, zato njihovo njurganje i podjebavanje odise likovanjem...al to im je na kratke staze. Kad zatvore forum i ostanu sami u ta njemacka podstanarska 4 zida, i meni ih je žao.
Je, tesko nam je, problema tone...ali tu smo i tu ostajemo, a njima...evo, da im se ostvari zelja :)
eto, dzango moj, sada bi ti trebalo biti jasnije.
Ja imam Nissan.Noor wrote:kaj nemas ti nissana?Legendovich wrote:Noor wrote:dopeljat ce polovni audi i biti đekovimichaellcmacha wrote:Tko je bolje prošao... Pa svetozar zasigurno je prijen nema dugo kupio novi auto na kredit, pa potom kupio stan na kredit, pa potom kupio baštu opet na kredit i jos planira i vrtnu kućicu kupiti... Opet na kredit... Aj sad ti nađi, da uzmemo zdravo za gotovo njegovo baljezganje, gdje je on to bolje prošao... A villi kod njega se vidi da je u kurcu, ičito gori pod petama, moguće zaradio nešto novaca, pa brže bolje uložio tu kod kuće i sad tapija...moj đango to ti je sve nula bodova... Ja imam svoju kuću 1/1 u naselju koje se zove zeleni brijeg, slobodno ukucaj u instant street vju. Moja je slijepa ulica...sve mi je blizu, trgovački centri 500 metara, grad centar km i pol, imam troje djece jedan radi već treća godina kao majstor sa solidnom plaćom, drugi počinje sad u listopaxu raditi tkđ isti fah ko i stariji brat samo druga firma, najmlađi sa mnom i suprugom, ona ima oko 600 eura plaće, ja oko 1000 eura mirovine, nemamo kredita, čak se ni kartice puno ne peglaju... Ništa ne fali ni djeci ni nama... Po čemu su oni to bolje prošli...dzango wrote:
Mogu da vas zajebavaju jer su bolje prošli.
ne vrijedjaj..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Legendovich wrote:ooo..ybt..usporedjujes me sa nekom DRZAVOM..o hvala...no posto si ignorant,procitaj i ostalo sto sam napisao o ZAPADU KOJI JE IZGRADJEN KREDITIMA..Speare Shaker wrote:Legendovich wrote:st ofali kreditima..??..
...
Onda iste kriterije primjeni i na Hrvatsku. Kad slijedeći puta budeš likovao kako će propasti jer je preopterećena kreditima.
Ovako ispada da si upao u kontradikciju ilitiga sam sebi skočio u usta.
Možda i jesam ignorant, možda i nisam, ali za razliku od tebe nikada mi nije palo na pamet tvrditi kako su drevni Egipćani bili Arapi.
Toliko sam ipak zapamtio iz osnovne škole koju sam, eto, za razliku od nekih, ipak uspio završiti.
Guest- Guest
Dzango, krivo sam te quotala, mislila sam onaj post gdje kazes da su ovi gore bolje prosli...Noor wrote:Ne, nisu, vidim ne razumijes zasto, pa da ti pojasnim...ja sam doma, na svome, sa svojom obitelji, u svojoj kuci, jedem svoje tresnje, visnje, jagode, berem i jedem, legnem na svoju travu, poigram se s psima, evo jutros.. osunčana terasa, zelenilo svuda, zalijem cvijece, pjevaju pticice....i sve to u mome dvoristu :)dzango wrote:Može i ovako. Obećanja ništa ne koštaju. Pitaj Kolindu i ekipu na vlasti.Eroo wrote:Da je Vuchiću €20 miljardi, šta bi sve on lijepog obećao narodu.
a oni, podstanari u tuđini, vječiti auslenderi bez kuceta i maceta uz sebe, cvile na forumu sa suzom u oku za zagorske brege. radim za zavidnu placu, muz i sinovi također, redovne su nam svima, imamo 4 auta, 3 motora, jetski
Žalosno je to u stvari, zato njihovo njurganje i podjebavanje odise likovanjem...al to im je na kratke staze. Kad zatvore forum i ostanu sami u ta njemacka podstanarska 4 zida, i meni ih je žao.
Je, tesko nam je, problema tone...ali tu smo i tu ostajemo, a njima...evo, da im se ostvari zelja :)
Mob...stas
meni je sad odmah lakše kad vidim da tu na forumu sve pršti bogatstvom,ja jamram jer sam sirotinja valjda je to svima jasnoNoor wrote:Ne, nisu, vidim ne razumijes zasto, pa da ti pojasnim...ja sam doma, na svome, sa svojom obitelji, u svojoj kuci, jedem svoje tresnje, visnje, jagode, berem i jedem, legnem na svoju travu, poigram se s psima, evo jutros.. osunčana terasa, zelenilo svuda, zalijem cvijece, pjevaju pticice....i sve to u mome dvoristu :)dzango wrote:Može i ovako. Obećanja ništa ne koštaju. Pitaj Kolindu i ekipu na vlasti.Eroo wrote:Da je Vuchiću €20 miljardi, šta bi sve on lijepog obećao narodu.
vili40-
2015-08-02
Pa sto ne zapalis gore k viliju i svetozaru, da i ti bolje prođeš :)dzango wrote:I ja lepo živim, ne žalim se. Kod mene pate ionako ne igraju neku ulogu. Ali ovo ovde sve polako ide ka raspadu. Negativna selekcija je toliko uzela maha da nam je to postalo normalno. Nema sfere života koja nije u haosu. Počevši od toga da nećemo imati penzije jer neće imati ko da ih zaradi, da neće imati ko da nas leči, da nećemo imati sudstvo koje će moći da nas štiti, da ćemo biti prepušteni na milost i nemilost najgorem šljamu u političkim partijsma ustrojenim kao interesni karteli.Noor wrote:Ne, nisu, vidim ne razumijes zasto, pa da ti pojasnim...ja sam doma, na svome, sa svojom obitelji, u svojoj kuci, jedem svoje tresnje, visnje, jagode, berem i jedem, legnem na svoju travu, poigram se s psima, evo jutros.. osunčana terasa, zelenilo svuda, zalijem cvijece, pjevaju pticice....i sve to u mome dvoristu :)dzango wrote:Može i ovako. Obećanja ništa ne koštaju. Pitaj Kolindu i ekipu na vlasti.Eroo wrote:Da je Vuchiću €20 miljardi, šta bi sve on lijepog obećao narodu.
Speare Shaker wrote:
Toliko sam ipak zapamtio iz osnovne škole koju sam, eto, za razliku od nekih, ipak uspio završiti.
Sve razrede sa odličnim uspjehom. Hrpe pohvalnica.
Guest- Guest
Ko sirotinja? Daj 5 karata.vili40 wrote:meni je sad odmah lakše kad vidim da tu na forumu sve pršti bogatstvom,ja jamram jer sam sirotinja valjda je to svima jasnoNoor wrote:Ne, nisu, vidim ne razumijes zasto, pa da ti pojasnim...ja sam doma, na svome, sa svojom obitelji, u svojoj kuci, jedem svoje tresnje, visnje, jagode, berem i jedem, legnem na svoju travu, poigram se s psima, evo jutros.. osunčana terasa, zelenilo svuda, zalijem cvijece, pjevaju pticice....i sve to u mome dvoristu :)dzango wrote:Može i ovako. Obećanja ništa ne koštaju. Pitaj Kolindu i ekipu na vlasti.Eroo wrote:Da je Vuchiću €20 miljardi, šta bi sve on lijepog obećao narodu.
vili40 wrote:
meni je sad odmah lakše kad vidim da tu na forumu sve pršti bogatstvom,ja jamram jer sam sirotinja valjda je to svima jasno
Pa čuj, ja se još sjećam tvojih prigovora na moju tvrdnju na starom forumu kako bi svi trebali barem nekoliko godina provesti na radu u inozemstvu, po mogućnosti u Njemačkoj ili nekoj sličnoj zemlji članici EU.
Rekao si da bi po toj logici u Hrvatskoj ostali samo djeca i starčad, ili tako nešto.
U međuvremenu si očito promjenio mišljenje.
Guest- Guest
Zajebao sam se. Kao mlađi nisam hteo a sad sam mator. Ne ide da u obim godinama krećem od početka. Cilj mi je da klince pošaljem napolje.Noor wrote:Pa sto ne zapalis gore k viliju i svetozaru, da i ti bolje prođeš :)dzango wrote:I ja lepo živim, ne žalim se. Kod mene pate ionako ne igraju neku ulogu. Ali ovo ovde sve polako ide ka raspadu. Negativna selekcija je toliko uzela maha da nam je to postalo normalno. Nema sfere života koja nije u haosu. Počevši od toga da nećemo imati penzije jer neće imati ko da ih zaradi, da neće imati ko da nas leči, da nećemo imati sudstvo koje će moći da nas štiti, da ćemo biti prepušteni na milost i nemilost najgorem šljamu u političkim partijsma ustrojenim kao interesni karteli.Noor wrote:Ne, nisu, vidim ne razumijes zasto, pa da ti pojasnim...ja sam doma, na svome, sa svojom obitelji, u svojoj kuci, jedem svoje tresnje, visnje, jagode, berem i jedem, legnem na svoju travu, poigram se s psima, evo jutros.. osunčana terasa, zelenilo svuda, zalijem cvijece, pjevaju pticice....i sve to u mome dvoristu :)dzango wrote:Može i ovako. Obećanja ništa ne koštaju. Pitaj Kolindu i ekipu na vlasti.Eroo wrote:Da je Vuchiću €20 miljardi, šta bi sve on lijepog obećao narodu.
ne kužim te ali nema vezeSpeare Shaker wrote:vili40 wrote:
meni je sad odmah lakše kad vidim da tu na forumu sve pršti bogatstvom,ja jamram jer sam sirotinja valjda je to svima jasno
Pa čuj, ja se još sjećam tvojih prigovora na moju tvrdnju na starom forumu kako bi svi trebali barem nekoliko godina provesti na radu u inozemstvu, po mogućnosti u Njemačkoj ili nekoj sličnoj zemlji članici EU.
Rekao si da bi po toj logici u Hrvatskoj ostali samo djeca i starčad, ili tako nešto.
vili40-
2015-08-02
Ajde, ne izvlaci se, dzani..svetac je stariji od nas ;-)
Samo.si inertan ;-^^
Samo.si inertan ;-^^
vili40 wrote:ne kužim te ali nema vezeSpeare Shaker wrote:vili40 wrote:
Tad si načelno bio protiv odlaska u inozemstvo na rad, a sad si za, što si pokazao i svojim primjerom. Vjerujem da me sad ipak kužiš.
Guest- Guest
Gdje tvrdim da je NEKA drzava opterecena kreditima osudjena na propast?i opet ti cupas iz konteksta i ignoriras logiku..Speare Shaker wrote:Legendovich wrote:ooo..ybt..usporedjujes me sa nekom DRZAVOM..o hvala...no posto si ignorant,procitaj i ostalo sto sam napisao o ZAPADU KOJI JE IZGRADJEN KREDITIMA..Speare Shaker wrote:Legendovich wrote:st ofali kreditima..??..
...
Onda iste kriterije primjeni i na Hrvatsku. Kad slijedeći puta budeš likovao kako će propasti jer je preopterećena kreditima.
Ovako ispada da si upao u kontradikciju ilitiga sam sebi skočio u usta.
Možda i jesam ignorant, možda i nisam, ali za razliku od tebe nikada mi nije palo na pamet tvrditi kako su drevni Egipćani bili Arapi.
Osudjena je na propast,on,KOJA nece moci vracati te kredite,i pokrivati ih svojim REALNIM sektorom..dakle proizvodnja koja stvara visak vrijednosti,generira pravi kesh,moze servisirati dug..Ja generiram stvarni novac,jer prodajem firmin produkt..jel..
RH se zaduzi za kredit,nesh moze vratiti zdravim kesom,neshto ne,pa se to kompenzira,pitaj gori one cime,da se ne iznenadis..a i mnovim zajmovima,po nOVIM uvjetima..e...malo ste se vi previse uzivili u maniju da ja zelim nekom propast..samo analiziram..srbija ima sve jacu produkciju i izvoz,polako vas nadilazi,iako niju u EU..da jeste,papali bi vi prasinu iza srbje nadaleko..
e jel sad jasno Jasna?
Povijes mi nikad nije bila jaca strana,istina,a imo sam i Baoutu porfesora,starku kost,vrlo strogu..
meni se obracao sa Barbaru,i josh nekima,vecini sa,Lopovi..vjecito nadrkan,enivej,samo vi kopajte po povijesti,odvest ce vas daleko...
Guest- Guest
Možda je stariji ali je na vreme otišao. Šta ja da radim napolju?Maggie19 wrote:Ajde, ne izvlaci se, dzani..svetac je stariji od nas ;-)
Samo.si inertan ;-^^
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Legendovich wrote:
malo ste se vi previse uzivili u maniju da ja zelim nekom propast..samo analiziram..
Aha. How yes no.
Guest- Guest
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Austrija uvodi novi lockdown: Necijepljeni će moći samo izlaziti na ulicu i to u izvanrednim situacijama
» REGION 18 Putnik u čudu: Iz Hrvatske u Bazel, mogu samo RSD
» ANALITIČAR IZ HRVATSKE: Što smo to sve čuli unutar samo 24 sata iz Sarajeva?
» KATASTROFA: Samo Venezuela ima lošiji javni sektor od Hrvatske
» Srbija ne priprema rat protiv Hrvatske - samo zato jer nema čime
» REGION 18 Putnik u čudu: Iz Hrvatske u Bazel, mogu samo RSD
» ANALITIČAR IZ HRVATSKE: Što smo to sve čuli unutar samo 24 sata iz Sarajeva?
» KATASTROFA: Samo Venezuela ima lošiji javni sektor od Hrvatske
» Srbija ne priprema rat protiv Hrvatske - samo zato jer nema čime
Page 3 of 7