Lockdown uništio hrvatske prodavnice: Kupuju samo hleb i mleko
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Lockdown uništio hrvatske prodavnice: Kupuju samo hleb i mleko
https://biznis.telegraf.rs/info-biz/3198801-lockdown-unistio-hrvatske-prodavnice-kupuju-samo-hleb-i-mleko
Serbinho-3- Posts : 27688
2014-08-25
Re: Lockdown uništio hrvatske prodavnice: Kupuju samo hleb i mleko
Po pravilu, potrošači su kupovali samo ono što im je neophodno za preživljavanje - hranu, lekove i higijenske potrepštine, dok je kupovina odeće i obuće, kao i trajnih dobara, poput nameštaja, tehnike i automobila, uglavnom izostala.
pa naravno da je izostala kad su sve trgovine tom robom bile zatvorene... sad od kad su otvorene bilježe dvostruki rast potrošnje u istima... pevec nema teorije da bilo koga dobiješ na bilo kojem odjelu, elipso moraš čekati deset dana da ti dovezu hladnjak i slično... jedino ne znam za trgovinu vozila, tu je vjerojatno pad jer su postroženi uvjeti za kredite...
pa naravno da je izostala kad su sve trgovine tom robom bile zatvorene... sad od kad su otvorene bilježe dvostruki rast potrošnje u istima... pevec nema teorije da bilo koga dobiješ na bilo kojem odjelu, elipso moraš čekati deset dana da ti dovezu hladnjak i slično... jedino ne znam za trgovinu vozila, tu je vjerojatno pad jer su postroženi uvjeti za kredite...
2015-08-08
ovaj srpski šminker na privremenom radu i italiji pizdi za hrvatskim morem :)
neka ;)
neka ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Tko manje troši , ostane mu više para.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Dobro to je kod nas turizam ajd.vili40 wrote:
2014-04-11
Ja nisam radio pa sam kupovao knjige.
za ložiti...?dzango wrote:Ja nisam radio pa sam kupovao knjige.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
RayMabus wrote:Dobro to je kod nas turizam ajd.vili40 wrote:
vili40-
2015-08-02
Pa iselit će istočna Europa , južna Italija i Španjolska na zapad. Sve ok.vili40 wrote:
2014-04-11
pusti sad druge jer su u boljoj situaciji od prije pa će se i sad izvući prije od nas.Još i ti izbori radi kojih se mlataralo novcem šakom i kapom a ništa konkretno,sve se svodi na nova zaduženja radi onih koji nipošto ne žele podnijeti teret krize čak ni simbolično,treba li ih nabrajati?Kako će to dalje?Vidjet će se na jesen,još ako nas zahvati drugi val bit će veselo.RayMabus wrote:
pa iselit će istočna Europa , južna Italija i Španjolska na zapad. Sve ok.
vili40-
2015-08-02
He he oni će podnijeti teret krize. Pa ne zadužuju se oni radi mene nego radi sebe a očekuju da ću im ja to vraćatvili40 wrote:pusti sad druge jer su u boljoj situaciji od prije pa će se i sad izvući prije od nas.Još i ti izbori radi kojih se mlataralo novcem šakom i kapom a ništa konkretno,sve se svodi na nova zaduženja radi onih koji nipošto ne žele podnijeti teret krize čak ni simbolično,treba li ih nabrajati?Kako će to dalje?Vidjet će se na jesen,još ako nas zahvati drugi val bit će veselo.RayMabus wrote:
2014-04-11
ali tko će to vraćat i koliko dugo ako si ne prišiju guzice?Turizam i cijelo gospodarstvo koje je i od prije nikakvo a sad još i gore dok državne i javne službe,Ribići,turističke zajednice,penzioneri i tisuće uhljeba na sve strane tvrde da njih ne treba dirati jer oni su da troše.Ako se iz toga ne dogodi ulica past ćemo ubrzo na 3 miliona pa ga onda jebi brale.RayMabus wrote:He he oni će podnijeti teret krize. Pa ne zadužuju se oni radi mene nego radi sebe a očekuju da ću im ja to vraćatvili40 wrote:pusti sad druge jer su u boljoj situaciji od prije pa će se i sad izvući prije od nas.Još i ti izbori radi kojih se mlataralo novcem šakom i kapom a ništa konkretno,sve se svodi na nova zaduženja radi onih koji nipošto ne žele podnijeti teret krize čak ni simbolično,treba li ih nabrajati?Kako će to dalje?Vidjet će se na jesen,još ako nas zahvati drugi val bit će veselo.RayMabus wrote:
vili40-
2015-08-02
i sad je sve izvjesnije da nećemo na euro tako brzo
vili40-
2015-08-02
A šta ja znam tko će vraćat. Brige me.
2014-04-11
vili40 wrote:i sad je sve izvjesnije da nećemo na euro tako brzo
svabija u prosjeku biljezi pad od 6%,i za nadoknadu u gubicima proizislih iz toga pada potrosnje,cijene ,da ce im trebati vremena do sredine 2022. da ponovno dodju na isti nivo..
za RH,nemam pojma koliko ce vremena trebati..
Guest- Guest
ko i uvijek,puta 3.Ne želim biti dosadan i ponavljati se ali kako ono vele,kad Njemačka kihne Hrvatska dobije upalu pluća?Legendovich wrote:vili40 wrote:i sad je sve izvjesnije da nećemo na euro tako brzo
svabija u prosjeku biljezi pad od 6%,i za nadoknadu u gubicima proizislih iz toga pada potrosnje,cijene ,da ce im trebati vremena do sredine 2022. da ponovno dodju na isti nivo..
za RH,nemam pojma koliko ce vremena trebati..
vili40-
2015-08-02
Nije bilo toalet papira. Stoka sve pokupovala.michaellcmacha wrote:za ložiti...?dzango wrote:Ja nisam radio pa sam kupovao knjige.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Boli vaS krc, vas dvojica nema da brinete, u švabiji ima srpskih kobasica i plheskavica obojica ste si kupili stan u njemačkoj imat ćete 2000 eura mirovine i čemu da se vi brinete o tom tko će vraćati kredite u hrvatskoj... Vi trebate brinuti o svojim, kreditima u njemačkoj...
2015-08-08
Kod Vas je druga priča... Vi jedini ste imali rast i gospodarstva i potrošnje, a i imate šta za trošiti... Svi u okruženju ako vam ne zavide... Budu s vremenom...dzango wrote:Nije bilo toalet papira. Stoka sve pokupovala.michaellcmacha wrote:za ložiti...?dzango wrote:Ja nisam radio pa sam kupovao knjige.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Austrija uvodi novi lockdown: Necijepljeni će moći samo izlaziti na ulicu i to u izvanrednim situacijama
» REGION 18 Putnik u čudu: Iz Hrvatske u Bazel, mogu samo RSD
» ANALITIČAR IZ HRVATSKE: Što smo to sve čuli unutar samo 24 sata iz Sarajeva?
» KATASTROFA: Samo Venezuela ima lošiji javni sektor od Hrvatske
» Srbija ne priprema rat protiv Hrvatske - samo zato jer nema čime
» REGION 18 Putnik u čudu: Iz Hrvatske u Bazel, mogu samo RSD
» ANALITIČAR IZ HRVATSKE: Što smo to sve čuli unutar samo 24 sata iz Sarajeva?
» KATASTROFA: Samo Venezuela ima lošiji javni sektor od Hrvatske
» Srbija ne priprema rat protiv Hrvatske - samo zato jer nema čime
Page 1 of 7