Lockdown uništio hrvatske prodavnice: Kupuju samo hleb i mleko
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Lockdown uništio hrvatske prodavnice: Kupuju samo hleb i mleko
Moj klinac ima 25 godina, radi za Amere i dobar je u tome. Sledeće godine nameravamo da pravimo još jednu kuću i da njemu i sestri koja će tada upisivati faks ostavimo ovu u Zemunu da žive svoj život. Osnovni uslovi postoje. Ali džaba sve to kada žive gde žive.michaellcmacha wrote:ništa od forsiranja, moj najstariji stvarno je mogao lijepe novce zaraditi u ove 2-3 godine, ali odlučio se tu doma na firmu u kojoj prvo može naučiti raditi na svim strojevima, u međuvremenu se odlučio na život na stanu sa curom, sad ona radi i on isto i imaju solidna primanja on sa terenskom do ove korone je znao i po 10 000 kuna zaraditi, a ona 4000 plus neki bonusi oko 1000... a njena sestra je negdje u okolici ulma i ima posla i za nju i za njega ali oni vele da im je ovako bolje, on odradi svoju smjenu i doma je u pol 4 a ona isto dvosmjenski rad ali bez presinga... imaju za stan u Vrbini (najbolji kvart u gradu) i žive bez ledenice... znači kad hoće pojesti restoranski ili naruči ili ode a kad hoće prirediti jelo ode na tržnicu koja mu je 300 metara od stana i kupi si friško i prredi što hoće... ženidba ih ne zanima, samim tim ni djeca, ne stvaraju trenutno ništa samo žive rade i uživaju... on će tek sad u listopadu napuniti 21 a već je 3 godine staža, jedini je u firmi sa licencom za sve strojeve ali i voli svoj posao... ima tu jedan kolega s foruma koji ga je vidio sa "paukom" u akciji...dzango wrote:Ma ni ovi moji se nešto ne zaleću. Ali ima da idu, jebaću im mater. Neću da im išta zavisi od majmuna poput Sline, Vulina, Psihopate... i ostale menažerije. Ima da žive negde gde postoje institucije, država, društvo... Da sutra kada dobiju decu znaju da mogu da ih školuju, leče, planiraju njihovu budućnost. A ne da psuju jer im život zavisi od gomile neškolovanih idiota.Noor wrote:Vidiš, moja oba ni čut' da idu van...kazu, tu je njihov dom i zivot.dzango wrote:Zajebao sam se. Kao mlađi nisam hteo a sad sam mator. Ne ide da u obim godinama krećem od početka. Cilj mi je da klince pošaljem napolje.Noor wrote:
Pa sto ne zapalis gore k viliju i svetozaru, da i ti bolje prođeš :)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
nisi ti vidla ukrudbe godinama, zato zazivas po forumuSora wrote:Noor wrote:babo izlapela, imas li ti imalo dostojanstva?Sora wrote:Speare Shaker wrote:Sora wrote:
i miha te popljuval
Mene?
Što ti se još pričinja? Bijeli miševi? Zmije? Crne udovice? Ustaše po Hrvatskoj?
Znamo svi da previše piješ, ali sad si nadmašila vlastite standarde.
a čuj
znaju svi da budale kad nemaju argumente koriste slinu
nego, možda ti se ukruti kad vidiš mene ?
srceko..
intelektualka
imam
i ne bih nikada stavila avatar kurvetine kakvu ti imaš
to tebe više opisuje nego mene vještica ili mala šala s ukrudbom
avatar je s reklame za donje rublje, znas...zene vole i nose lijepo rublje, ne gace padobranke i štrikane ličke čarape, ko ti :)
da, nurka ja izazivam s metlom
a ti s finim donjim rubljem
nego, ajd dosta, idem ja
jer sad se smije onaj MI
taj samo čeka kad će svoju neizmjernu inteligenciju tu rasprostrat velikodušnooo
ha ha
nego, ajd dosta, idem ja
jer sad se smije onaj MI
taj samo čeka kad će svoju neizmjernu inteligenciju tu rasprostrat velikodušnooo
ha ha
kaj nemate pametnijeg posla?
2014-12-30
ma nije džaba... nije ni srbija loše mjesto za život... ko ni hrvatska.... u svakom slušaju bolje nego da nas je zapao burundi, zair ili afgan i ili pakistan recimo--- ili mianmar... šuti dobro je kad nije bolje...dzango wrote:Moj klinac ima 25 godina, radi za Amere i dobar je u tome. Sledeće godine nameravamo da pravimo još jednu kuću i da njemu i sestri koja će tada upisivati faks ostavimo ovu u Zemunu da žive svoj život. Osnovni uslovi postoje. Ali džaba sve to kada žive gde žive.michaellcmacha wrote:ništa od forsiranja, moj najstariji stvarno je mogao lijepe novce zaraditi u ove 2-3 godine, ali odlučio se tu doma na firmu u kojoj prvo može naučiti raditi na svim strojevima, u međuvremenu se odlučio na život na stanu sa curom, sad ona radi i on isto i imaju solidna primanja on sa terenskom do ove korone je znao i po 10 000 kuna zaraditi, a ona 4000 plus neki bonusi oko 1000... a njena sestra je negdje u okolici ulma i ima posla i za nju i za njega ali oni vele da im je ovako bolje, on odradi svoju smjenu i doma je u pol 4 a ona isto dvosmjenski rad ali bez presinga... imaju za stan u Vrbini (najbolji kvart u gradu) i žive bez ledenice... znači kad hoće pojesti restoranski ili naruči ili ode a kad hoće prirediti jelo ode na tržnicu koja mu je 300 metara od stana i kupi si friško i prredi što hoće... ženidba ih ne zanima, samim tim ni djeca, ne stvaraju trenutno ništa samo žive rade i uživaju... on će tek sad u listopadu napuniti 21 a već je 3 godine staža, jedini je u firmi sa licencom za sve strojeve ali i voli svoj posao... ima tu jedan kolega s foruma koji ga je vidio sa "paukom" u akciji...dzango wrote:Ma ni ovi moji se nešto ne zaleću. Ali ima da idu, jebaću im mater. Neću da im išta zavisi od majmuna poput Sline, Vulina, Psihopate... i ostale menažerije. Ima da žive negde gde postoje institucije, država, društvo... Da sutra kada dobiju decu znaju da mogu da ih školuju, leče, planiraju njihovu budućnost. A ne da psuju jer im život zavisi od gomile neškolovanih idiota.Noor wrote:Vidiš, moja oba ni čut' da idu van...kazu, tu je njihov dom i zivot.dzango wrote:
Zajebao sam se. Kao mlađi nisam hteo a sad sam mator. Ne ide da u obim godinama krećem od početka. Cilj mi je da klince pošaljem napolje.
2015-08-08
e baš super, odsad zovem šejkera MI
A MIHU ..MU
MI- MU SUPER HRVATI
A MIHU ..MU
MI- MU SUPER HRVATI
prešaltaj se na gemišt. lapo-lapoSora wrote:e baš super, odsad zovem šejkera MI
A MIHU ..MU
MI- MU SUPER HRVATI
brlja te ubija. upisno.
2014-12-30
Ajde, promijeni gace, kad vec ukrudbe zicas :)Sora wrote:da, nurka ja izazivam s metlom
nego, ajd dosta, idem ja
jer sad se smije onaj MI
ha ha
istina, srbija je prekrasna, a bome i klopa :)michaellcmacha wrote:ma nije džaba... nije ni srbija loše mjesto za život... ko ni hrvatska.... u svakom slušaju bolje nego da nas je zapao burundi, zair ili afgan i ili pakistan recimo--- ili mianmar... šuti dobro je kad nije bolje...dzango wrote:Moj klinac ima 25 godina, radi za Amere i dobar je u tome. Sledeće godine nameravamo da pravimo još jednu kuću i da njemu i sestri koja će tada upisivati faks ostavimo ovu u Zemunu da žive svoj život. Osnovni uslovi postoje. Ali džaba sve to kada žive gde žive.michaellcmacha wrote:ništa od forsiranja, moj najstariji stvarno je mogao lijepe novce zaraditi u ove 2-3 godine, ali odlučio se tu doma na firmu u kojoj prvo može naučiti raditi na svim strojevima, u međuvremenu se odlučio na život na stanu sa curom, sad ona radi i on isto i imaju solidna primanja on sa terenskom do ove korone je znao i po 10 000 kuna zaraditi, a ona 4000 plus neki bonusi oko 1000... a njena sestra je negdje u okolici ulma i ima posla i za nju i za njega ali oni vele da im je ovako bolje, on odradi svoju smjenu i doma je u pol 4 a ona isto dvosmjenski rad ali bez presinga... imaju za stan u Vrbini (najbolji kvart u gradu) i žive bez ledenice... znači kad hoće pojesti restoranski ili naruči ili ode a kad hoće prirediti jelo ode na tržnicu koja mu je 300 metara od stana i kupi si friško i prredi što hoće... ženidba ih ne zanima, samim tim ni djeca, ne stvaraju trenutno ništa samo žive rade i uživaju... on će tek sad u listopadu napuniti 21 a već je 3 godine staža, jedini je u firmi sa licencom za sve strojeve ali i voli svoj posao... ima tu jedan kolega s foruma koji ga je vidio sa "paukom" u akciji...dzango wrote:Ma ni ovi moji se nešto ne zaleću. Ali ima da idu, jebaću im mater. Neću da im išta zavisi od majmuna poput Sline, Vulina, Psihopate... i ostale menažerije. Ima da žive negde gde postoje institucije, država, društvo... Da sutra kada dobiju decu znaju da mogu da ih školuju, leče, planiraju njihovu budućnost. A ne da psuju jer im život zavisi od gomile neškolovanih idiota.Noor wrote:
Vidiš, moja oba ni čut' da idu van...kazu, tu je njihov dom i zivot.
veber wrote:prešaltaj se na gemišt. lapo-lapoSora wrote:e baš super, odsad zovem šejkera MI
A MIHU ..MU
MI- MU SUPER HRVATI
brlja te ubija. upisno.
upisno ?
Noor wrote:istina, srbija je prekrasna, a bome i klopa :)michaellcmacha wrote:ma nije džaba... nije ni srbija loše mjesto za život... ko ni hrvatska.... u svakom slušaju bolje nego da nas je zapao burundi, zair ili afgan i ili pakistan recimo--- ili mianmar... šuti dobro je kad nije bolje...dzango wrote:Moj klinac ima 25 godina, radi za Amere i dobar je u tome. Sledeće godine nameravamo da pravimo još jednu kuću i da njemu i sestri koja će tada upisivati faks ostavimo ovu u Zemunu da žive svoj život. Osnovni uslovi postoje. Ali džaba sve to kada žive gde žive.michaellcmacha wrote:ništa od forsiranja, moj najstariji stvarno je mogao lijepe novce zaraditi u ove 2-3 godine, ali odlučio se tu doma na firmu u kojoj prvo može naučiti raditi na svim strojevima, u međuvremenu se odlučio na život na stanu sa curom, sad ona radi i on isto i imaju solidna primanja on sa terenskom do ove korone je znao i po 10 000 kuna zaraditi, a ona 4000 plus neki bonusi oko 1000... a njena sestra je negdje u okolici ulma i ima posla i za nju i za njega ali oni vele da im je ovako bolje, on odradi svoju smjenu i doma je u pol 4 a ona isto dvosmjenski rad ali bez presinga... imaju za stan u Vrbini (najbolji kvart u gradu) i žive bez ledenice... znači kad hoće pojesti restoranski ili naruči ili ode a kad hoće prirediti jelo ode na tržnicu koja mu je 300 metara od stana i kupi si friško i prredi što hoće... ženidba ih ne zanima, samim tim ni djeca, ne stvaraju trenutno ništa samo žive rade i uživaju... on će tek sad u listopadu napuniti 21 a već je 3 godine staža, jedini je u firmi sa licencom za sve strojeve ali i voli svoj posao... ima tu jedan kolega s foruma koji ga je vidio sa "paukom" u akciji...dzango wrote:
Ma ni ovi moji se nešto ne zaleću. Ali ima da idu, jebaću im mater. Neću da im išta zavisi od majmuna poput Sline, Vulina, Psihopate... i ostale menažerije. Ima da žive negde gde postoje institucije, država, društvo... Da sutra kada dobiju decu znaju da mogu da ih školuju, leče, planiraju njihovu budućnost. A ne da psuju jer im život zavisi od gomile neškolovanih idiota.
ev ti kamenjarke
kako se ulizuje
što god dežurni domoljubi govorili, srbija je liepa zemlja.Noor wrote:istina, srbija je prekrasna, a bome i klopa :)michaellcmacha wrote:ma nije džaba... nije ni srbija loše mjesto za život... ko ni hrvatska.... u svakom slušaju bolje nego da nas je zapao burundi, zair ili afgan i ili pakistan recimo--- ili mianmar... šuti dobro je kad nije bolje...dzango wrote:Moj klinac ima 25 godina, radi za Amere i dobar je u tome. Sledeće godine nameravamo da pravimo još jednu kuću i da njemu i sestri koja će tada upisivati faks ostavimo ovu u Zemunu da žive svoj život. Osnovni uslovi postoje. Ali džaba sve to kada žive gde žive.michaellcmacha wrote:ništa od forsiranja, moj najstariji stvarno je mogao lijepe novce zaraditi u ove 2-3 godine, ali odlučio se tu doma na firmu u kojoj prvo može naučiti raditi na svim strojevima, u međuvremenu se odlučio na život na stanu sa curom, sad ona radi i on isto i imaju solidna primanja on sa terenskom do ove korone je znao i po 10 000 kuna zaraditi, a ona 4000 plus neki bonusi oko 1000... a njena sestra je negdje u okolici ulma i ima posla i za nju i za njega ali oni vele da im je ovako bolje, on odradi svoju smjenu i doma je u pol 4 a ona isto dvosmjenski rad ali bez presinga... imaju za stan u Vrbini (najbolji kvart u gradu) i žive bez ledenice... znači kad hoće pojesti restoranski ili naruči ili ode a kad hoće prirediti jelo ode na tržnicu koja mu je 300 metara od stana i kupi si friško i prredi što hoće... ženidba ih ne zanima, samim tim ni djeca, ne stvaraju trenutno ništa samo žive rade i uživaju... on će tek sad u listopadu napuniti 21 a već je 3 godine staža, jedini je u firmi sa licencom za sve strojeve ali i voli svoj posao... ima tu jedan kolega s foruma koji ga je vidio sa "paukom" u akciji...dzango wrote:
Ma ni ovi moji se nešto ne zaleću. Ali ima da idu, jebaću im mater. Neću da im išta zavisi od majmuna poput Sline, Vulina, Psihopate... i ostale menažerije. Ima da žive negde gde postoje institucije, država, društvo... Da sutra kada dobiju decu znaju da mogu da ih školuju, leče, planiraju njihovu budućnost. A ne da psuju jer im život zavisi od gomile neškolovanih idiota.
osobno me šumadija fascinirala.
zato i je šumadija. drvo na drvetu. prašuma.
2014-12-30
upisno.Sora wrote:veber wrote:prešaltaj se na gemišt. lapo-lapoSora wrote:e baš super, odsad zovem šejkera MI
A MIHU ..MU
MI- MU SUPER HRVATI
brlja te ubija. upisno.
upisno ?
brljaš od jutra.
upisala si
pa time postaje upisno. kao i mirogojček ispred trgovine.
2014-12-30
je, jezik me vec peče :)Sora wrote:Noor wrote:istina, srbija je prekrasna, a bome i klopa :)michaellcmacha wrote:ma nije džaba... nije ni srbija loše mjesto za život... ko ni hrvatska.... u svakom slušaju bolje nego da nas je zapao burundi, zair ili afgan i ili pakistan recimo--- ili mianmar... šuti dobro je kad nije bolje...dzango wrote:Moj klinac ima 25 godina, radi za Amere i dobar je u tome. Sledeće godine nameravamo da pravimo još jednu kuću i da njemu i sestri koja će tada upisivati faks ostavimo ovu u Zemunu da žive svoj život. Osnovni uslovi postoje. Ali džaba sve to kada žive gde žive.michaellcmacha wrote:
ništa od forsiranja, moj najstariji stvarno je mogao lijepe novce zaraditi u ove 2-3 godine, ali odlučio se tu doma na firmu u kojoj prvo može naučiti raditi na svim strojevima, u međuvremenu se odlučio na život na stanu sa curom, sad ona radi i on isto i imaju solidna primanja on sa terenskom do ove korone je znao i po 10 000 kuna zaraditi, a ona 4000 plus neki bonusi oko 1000... a njena sestra je negdje u okolici ulma i ima posla i za nju i za njega ali oni vele da im je ovako bolje, on odradi svoju smjenu i doma je u pol 4 a ona isto dvosmjenski rad ali bez presinga... imaju za stan u Vrbini (najbolji kvart u gradu) i žive bez ledenice... znači kad hoće pojesti restoranski ili naruči ili ode a kad hoće prirediti jelo ode na tržnicu koja mu je 300 metara od stana i kupi si friško i prredi što hoće... ženidba ih ne zanima, samim tim ni djeca, ne stvaraju trenutno ništa samo žive rade i uživaju... on će tek sad u listopadu napuniti 21 a već je 3 godine staža, jedini je u firmi sa licencom za sve strojeve ali i voli svoj posao... ima tu jedan kolega s foruma koji ga je vidio sa "paukom" u akciji...
ev ti kamenjarke
kako se ulizuje
Intelektualka, odi si jos jenega spiti, decki za šankom te čekaju ;)
pa zašto onda neki dan nama sereš da smo prezaduženi i da sve radimo na kredit?Legendovich wrote:st ofali kreditima..??..Prvo serkite kako je Zapad naspram ..Rusije ,hiperdiper razvijen,a st omislite zasto??..jer nISU sve gradili na kredite??...ajde bogati,nasljedili ste babinu i djedovu djedovinu,zgrebali se za neke socijalne benefite i olaksice(borci),ali i ostali..i sad pamet...
Ja sam u 7 godina stvorio sve,na kredit,jer se tak oradi,svi tak orade na zapadu,JERBO nema da se zamraci neka lova,pa se onda kupi materijal,upregne susjede i evo kuce..
OVDJE se sve placa..
ako ti servisiranje kredita nije bed,sve je oke..i drzave zive na kredit..to vam je neki dan pasalo kad je bila rijec o RH...no naravno.TO je vase,pa moze i uredu je..
baš, neki dan nam je pokušavao prodati dijametralno suprotnu priču o kreditima i propasti države zbog toga.Speare Shaker wrote:Legendovich wrote:st ofali kreditima..??..
...
Ja sam u 7 godina stvorio sve,na kredit
Kad slijedeći put budeš likovao kako će Hrvatska propasti zato jer je prezadužena ilitiga preopterećena kreditima, pokušaj sam odgovoriti na to pitanje.
Zemlja je lepa i moja, zato se nisam ni selio. Ali kažu i da su Pakistan, Sirija i na primer Liban, isto lepe zemlje.Noor wrote:istina, srbija je prekrasna, a bome i klopa :)michaellcmacha wrote:ma nije džaba... nije ni srbija loše mjesto za život... ko ni hrvatska.... u svakom slušaju bolje nego da nas je zapao burundi, zair ili afgan i ili pakistan recimo--- ili mianmar... šuti dobro je kad nije bolje...dzango wrote:Moj klinac ima 25 godina, radi za Amere i dobar je u tome. Sledeće godine nameravamo da pravimo još jednu kuću i da njemu i sestri koja će tada upisivati faks ostavimo ovu u Zemunu da žive svoj život. Osnovni uslovi postoje. Ali džaba sve to kada žive gde žive.michaellcmacha wrote:ništa od forsiranja, moj najstariji stvarno je mogao lijepe novce zaraditi u ove 2-3 godine, ali odlučio se tu doma na firmu u kojoj prvo može naučiti raditi na svim strojevima, u međuvremenu se odlučio na život na stanu sa curom, sad ona radi i on isto i imaju solidna primanja on sa terenskom do ove korone je znao i po 10 000 kuna zaraditi, a ona 4000 plus neki bonusi oko 1000... a njena sestra je negdje u okolici ulma i ima posla i za nju i za njega ali oni vele da im je ovako bolje, on odradi svoju smjenu i doma je u pol 4 a ona isto dvosmjenski rad ali bez presinga... imaju za stan u Vrbini (najbolji kvart u gradu) i žive bez ledenice... znači kad hoće pojesti restoranski ili naruči ili ode a kad hoće prirediti jelo ode na tržnicu koja mu je 300 metara od stana i kupi si friško i prredi što hoće... ženidba ih ne zanima, samim tim ni djeca, ne stvaraju trenutno ništa samo žive rade i uživaju... on će tek sad u listopadu napuniti 21 a već je 3 godine staža, jedini je u firmi sa licencom za sve strojeve ali i voli svoj posao... ima tu jedan kolega s foruma koji ga je vidio sa "paukom" u akciji...dzango wrote:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
lik sere uzduž i poprek.tre wrote:pa zašto onda neki dan nama sereš da smo prezaduženi i da sve radimo na kredit?Legendovich wrote:st ofali kreditima..??..Prvo serkite kako je Zapad naspram ..Rusije ,hiperdiper razvijen,a st omislite zasto??..jer nISU sve gradili na kredite??...ajde bogati,nasljedili ste babinu i djedovu djedovinu,zgrebali se za neke socijalne benefite i olaksice(borci),ali i ostali..i sad pamet...
Ja sam u 7 godina stvorio sve,na kredit,jer se tak oradi,svi tak orade na zapadu,JERBO nema da se zamraci neka lova,pa se onda kupi materijal,upregne susjede i evo kuce..
OVDJE se sve placa..
ako ti servisiranje kredita nije bed,sve je oke..i drzave zive na kredit..to vam je neki dan pasalo kad je bila rijec o RH...no naravno.TO je vase,pa moze i uredu je..
možemo mi pisat svakaj, ali većina nas se zna in vivo.
ja kada lažem to radim dosljedno i većinom je vezano uz istinu.
lik navede prije nove, da ima samo ratu za auto.
par mjeseci kasnije navede da ima 1600€ kredita. i to tri.
objavio je plaću, odnosno isplatnu listu gdje se vidi da ima prosjek 2000€.
nema banke koja će ti po prihodu dati 75% zaduženja plaće.
na kraju, živi kod mame i top mu je mitshubihi od 18 000€
2014-12-30
skroman covjek,st oreci..i istina,no zas se uvijek usporedjivati sa kloakama svijeta?..treba teziti boljem kvalitetnijem..michaellcmacha wrote:ma nije džaba... nije ni srbija loše mjesto za život... ko ni hrvatska.... u svakom slušaju bolje nego da nas je zapao burundi, zair ili afgan i ili pakistan recimo--- ili mianmar... šuti dobro je kad nije bolje...dzango wrote:Moj klinac ima 25 godina, radi za Amere i dobar je u tome. Sledeće godine nameravamo da pravimo još jednu kuću i da njemu i sestri koja će tada upisivati faks ostavimo ovu u Zemunu da žive svoj život. Osnovni uslovi postoje. Ali džaba sve to kada žive gde žive.michaellcmacha wrote:ništa od forsiranja, moj najstariji stvarno je mogao lijepe novce zaraditi u ove 2-3 godine, ali odlučio se tu doma na firmu u kojoj prvo može naučiti raditi na svim strojevima, u međuvremenu se odlučio na život na stanu sa curom, sad ona radi i on isto i imaju solidna primanja on sa terenskom do ove korone je znao i po 10 000 kuna zaraditi, a ona 4000 plus neki bonusi oko 1000... a njena sestra je negdje u okolici ulma i ima posla i za nju i za njega ali oni vele da im je ovako bolje, on odradi svoju smjenu i doma je u pol 4 a ona isto dvosmjenski rad ali bez presinga... imaju za stan u Vrbini (najbolji kvart u gradu) i žive bez ledenice... znači kad hoće pojesti restoranski ili naruči ili ode a kad hoće prirediti jelo ode na tržnicu koja mu je 300 metara od stana i kupi si friško i prredi što hoće... ženidba ih ne zanima, samim tim ni djeca, ne stvaraju trenutno ništa samo žive rade i uživaju... on će tek sad u listopadu napuniti 21 a već je 3 godine staža, jedini je u firmi sa licencom za sve strojeve ali i voli svoj posao... ima tu jedan kolega s foruma koji ga je vidio sa "paukom" u akciji...dzango wrote:Ma ni ovi moji se nešto ne zaleću. Ali ima da idu, jebaću im mater. Neću da im išta zavisi od majmuna poput Sline, Vulina, Psihopate... i ostale menažerije. Ima da žive negde gde postoje institucije, država, društvo... Da sutra kada dobiju decu znaju da mogu da ih školuju, leče, planiraju njihovu budućnost. A ne da psuju jer im život zavisi od gomile neškolovanih idiota.Noor wrote:
Vidiš, moja oba ni čut' da idu van...kazu, tu je njihov dom i zivot.
Guest- Guest
Ima posla nema onih koji bi radili.Noor wrote:daj se trgni, ne cvili samo, pitaj dannija jel kod njih ima posla, jbt..niste daleko.vili40 wrote:mislio sam se potruditi i odgovoriti ali vidim da nema smisla.odoh ja...Noor wrote:Pa prije toga si bio gore, to te pitamvili40 wrote:ljudi božji,pa ja sam od 30.12.2019.doma tu u Hrvatskoj.Noor wrote:
Vili, zasto si otisao?
koje si struke da nemas kaj tu raditi? astronaut?
Treba doć u Dugo Selo. Posla ima i ja stvarno ne poznam niti jednu obitelj koja je siromašna da im treba nekakva pomoć.
Vjerojatno tu i tamo ima i siromašnih al to su u pravili problematični likovi alkosi, kockari i sl.
Normalan, radišan čovjek u Duge Sele nemre bit siromah.
vjerujem da jesu, 7 dana GO tamandzango wrote:Zemlja je lepa i moja, zato se nisam ni selio. Ali kažu i da su Pakistan, Sirija i na primer Liban, isto lepe zemlje.Noor wrote:istina, srbija je prekrasna, a bome i klopa :)michaellcmacha wrote:ma nije džaba... nije ni srbija loše mjesto za život... ko ni hrvatska.... u svakom slušaju bolje nego da nas je zapao burundi, zair ili afgan i ili pakistan recimo--- ili mianmar... šuti dobro je kad nije bolje...dzango wrote:Moj klinac ima 25 godina, radi za Amere i dobar je u tome. Sledeće godine nameravamo da pravimo još jednu kuću i da njemu i sestri koja će tada upisivati faks ostavimo ovu u Zemunu da žive svoj život. Osnovni uslovi postoje. Ali džaba sve to kada žive gde žive.michaellcmacha wrote:
ništa od forsiranja, moj najstariji stvarno je mogao lijepe novce zaraditi u ove 2-3 godine, ali odlučio se tu doma na firmu u kojoj prvo može naučiti raditi na svim strojevima, u međuvremenu se odlučio na život na stanu sa curom, sad ona radi i on isto i imaju solidna primanja on sa terenskom do ove korone je znao i po 10 000 kuna zaraditi, a ona 4000 plus neki bonusi oko 1000... a njena sestra je negdje u okolici ulma i ima posla i za nju i za njega ali oni vele da im je ovako bolje, on odradi svoju smjenu i doma je u pol 4 a ona isto dvosmjenski rad ali bez presinga... imaju za stan u Vrbini (najbolji kvart u gradu) i žive bez ledenice... znači kad hoće pojesti restoranski ili naruči ili ode a kad hoće prirediti jelo ode na tržnicu koja mu je 300 metara od stana i kupi si friško i prredi što hoće... ženidba ih ne zanima, samim tim ni djeca, ne stvaraju trenutno ništa samo žive rade i uživaju... on će tek sad u listopadu napuniti 21 a već je 3 godine staža, jedini je u firmi sa licencom za sve strojeve ali i voli svoj posao... ima tu jedan kolega s foruma koji ga je vidio sa "paukom" u akciji...
Nismo navikli na ta surova bespuća
Bila u izraelu, to je jos mila majka
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Austrija uvodi novi lockdown: Necijepljeni će moći samo izlaziti na ulicu i to u izvanrednim situacijama
» REGION 18 Putnik u čudu: Iz Hrvatske u Bazel, mogu samo RSD
» ANALITIČAR IZ HRVATSKE: Što smo to sve čuli unutar samo 24 sata iz Sarajeva?
» KATASTROFA: Samo Venezuela ima lošiji javni sektor od Hrvatske
» Srbija ne priprema rat protiv Hrvatske - samo zato jer nema čime
» REGION 18 Putnik u čudu: Iz Hrvatske u Bazel, mogu samo RSD
» ANALITIČAR IZ HRVATSKE: Što smo to sve čuli unutar samo 24 sata iz Sarajeva?
» KATASTROFA: Samo Venezuela ima lošiji javni sektor od Hrvatske
» Srbija ne priprema rat protiv Hrvatske - samo zato jer nema čime
Page 6 of 7