RAST OD BDPA 2.8% gura RH u bankrot
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: RAST OD BDPA 2.8% gura RH u bankrot
a UDBA...O strašno...deda wrote:pa piše ti, -3,9% kad je došla Jadranka, kad je UDBA preuzela HDZred wolf wrote:
a poslije?
Guest- Guest
Izvuko je zoka kurac a ne zemlju iz recesije,kao što ju je Sanader uvukao u recesiju. Hrvatska je u recesuju ušla povučena globalnim zbivanjima,iz recesije bi izašla davno da je nije nesposobna vlada na čelu sa Zokom kočila do besvjesti.red wolf wrote:Sadašnji premijer nije najbolji...Nije ni najpametniji, ali njegova Vlada je izvukla Hrvatsku iz recesije...To što prijeti bankrot zemlji zbog odluke, ne njegove Vlade, već neke druge, koja se tebi jednako gadi kao i ova koja je zemlju izvukla iz recesije, to je već nešto sasvim drugo...Rekao sam ti, ova zemlja zvog takvih poput tebe ne može dalje, a nisi jedini.vili40 wrote:
ogledalce bi prije svih trebalo dati Zokiju i takvima poput tebe pa da se stalno gledate i divite sami sebi kako ste najljepši i najpametniji ne na svijetu nego u čitavom svemiru
danni1-
2014-04-16
deda wrote:Ljubomorni HDZ'Raduje nas rast BDP-a, ali on se ne temelji na zdravim osnovama'
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/406446/Raduje-me-rast-BDP-a-ali-on-se-ne-temelji-na-zdravim-osnovama.html?utm_source=portal_sharebox&utm_medium=www.24sata.hr&utm_campaign=sharebox_portal
Ivana Maletić, europarlamentarka HDZ-a, komentirala je na konferenciji za medije rast BDP-a od 2,8 posto u trećem kvartalu na godišnjoj razini. Prema njenim riječima to je dobro za Hrvatsku i to je raduje, ali smatra da se rast ne temelji na zdravim ekonomskim osnovama
Ovakav rast nimalo ne iznenađuje, on je očekivan.
Žalosno je da ova Vlada u 12 kvartala ekonomskog pada je propustila promijeniti sporazum da se on u slučaju pada dva kvartala on može mijenjati. Sad je kasno. Vlada je napravila propust i treba poštivati potpisano. Mi se nadamo da će sindikati htjeti s novom Vladom sjesti i razgovarati jer se ovaj rast ne temelji na zdravim ekonomskim osnovama. Sa sindikatima treba dogovoriti poček jedno vrijeme dok naš gospodarski rast ne bude takav koji to omogućuje', zaključila je Maletić.
Ironično ovih 2.8% kvartalnog rasta je "zdravije" nego sanaderovih 6% što je znao uhvatiti u kvartalima
Guest- Guest
globalna recesija je završila 2010godine najdalje 2011, a mi smo u 2015 tek se izvlačimo..danni1 wrote:Izvuko je zoka kurac a ne zemlju iz recesije,kao što ju je Sanader uvukao u recesiju. Hrvatska je u recesuju ušla povučena globalnim zbivanjima,iz recesije bi izašla davno da je nije nesposobna vlada na čelu sa Zokom kočila do besvjesti.red wolf wrote:Sadašnji premijer nije najbolji...Nije ni najpametniji, ali njegova Vlada je izvukla Hrvatsku iz recesije...To što prijeti bankrot zemlji zbog odluke, ne njegove Vlade, već neke druge, koja se tebi jednako gadi kao i ova koja je zemlju izvukla iz recesije, to je već nešto sasvim drugo...Rekao sam ti, ova zemlja zvog takvih poput tebe ne može dalje, a nisi jedini.vili40 wrote:
ogledalce bi prije svih trebalo dati Zokiju i takvima poput tebe pa da se stalno gledate i divite sami sebi kako ste najljepši i najpametniji ne na svijetu nego u čitavom svemiru
Guest- Guest
E lijepo si odgovorio tom HDZ-ovcu...Kriza ih hvata u zadnje vrijeme...Treba ih razumijeti...EmberSpirit wrote:globalna recesija je završila 2010godine najdalje 2011, a mi smo u 2015 tek se izvlačimo..danni1 wrote:Izvuko je zoka kurac a ne zemlju iz recesije,kao što ju je Sanader uvukao u recesiju. Hrvatska je u recesuju ušla povučena globalnim zbivanjima,iz recesije bi izašla davno da je nije nesposobna vlada na čelu sa Zokom kočila do besvjesti.red wolf wrote:Sadašnji premijer nije najbolji...Nije ni najpametniji, ali njegova Vlada je izvukla Hrvatsku iz recesije...To što prijeti bankrot zemlji zbog odluke, ne njegove Vlade, već neke druge, koja se tebi jednako gadi kao i ova koja je zemlju izvukla iz recesije, to je već nešto sasvim drugo...Rekao sam ti, ova zemlja zvog takvih poput tebe ne može dalje, a nisi jedini.vili40 wrote:
Guest- Guest
red wolf wrote:E lijepo si odgovorio tom HDZ-ovcu...Kriza ih hvata u zadnje vrijeme...Treba ih razumijeti...EmberSpirit wrote:globalna recesija je završila 2010godine najdalje 2011, a mi smo u 2015 tek se izvlačimo..danni1 wrote:Izvuko je zoka kurac a ne zemlju iz recesije,kao što ju je Sanader uvukao u recesiju. Hrvatska je u recesuju ušla povučena globalnim zbivanjima,iz recesije bi izašla davno da je nije nesposobna vlada na čelu sa Zokom kočila do besvjesti.red wolf wrote:Sadašnji premijer nije najbolji...Nije ni najpametniji, ali njegova Vlada je izvukla Hrvatsku iz recesije...To što prijeti bankrot zemlji zbog odluke, ne njegove Vlade, već neke druge, koja se tebi jednako gadi kao i ova koja je zemlju izvukla iz recesije, to je već nešto sasvim drugo...Rekao sam ti, ova zemlja zvog takvih poput tebe ne može dalje, a nisi jedini.vili40 wrote:
gle što se mene tiče glede ekonomske politike HDZ=SDP. totalno su jednaki. nema doslovno nikakve razlike.
ideološki se malo razlikuju ali glede ekonomije su isti.
Zato je tu uletio Most koji je osvojio 19 mandata(zanimljivo MOST je blizu bio da osvoji preko 21-22 mandata) i koji je na tome gradio kampanju
Guest- Guest
Kome je odgovorio što? Daje kriza završila 2011. jedino ne za Hrvatsku na čijem je čelu Zoka i SDP?red wolf wrote:E lijepo si odgovorio tom HDZ-ovcu...Kriza ih hvata u zadnje vrijeme...Treba ih razumijeti...EmberSpirit wrote:globalna recesija je završila 2010godine najdalje 2011, a mi smo u 2015 tek se izvlačimo..danni1 wrote:Izvuko je zoka kurac a ne zemlju iz recesije,kao što ju je Sanader uvukao u recesiju. Hrvatska je u recesuju ušla povučena globalnim zbivanjima,iz recesije bi izašla davno da je nije nesposobna vlada na čelu sa Zokom kočila do besvjesti.red wolf wrote:Sadašnji premijer nije najbolji...Nije ni najpametniji, ali njegova Vlada je izvukla Hrvatsku iz recesije...To što prijeti bankrot zemlji zbog odluke, ne njegove Vlade, već neke druge, koja se tebi jednako gadi kao i ova koja je zemlju izvukla iz recesije, to je već nešto sasvim drugo...Rekao sam ti, ova zemlja zvog takvih poput tebe ne može dalje, a nisi jedini.vili40 wrote:
danni1-
2014-04-16
EmberSpirit wrote:
gle što se mene tiče glede ekonomske politike HDZ=SDP. totalno su jednaki. nema doslovno nikakve razlike.
Kako nema razlike?...Jedni nas izvedu iz recesije, a jkedni su nas uvukli u recesiju...Kako tu možeš stavljati znak jednakosti?
EmberSpirit wrote:
Zato je tu uletio Most koji je osvojio 19 mandata(zanimljivo MOST je blizu bio da osvoji preko 21-22 mandata) i koji je na tome gradio kampanju
Ne razlikuju se ideološki, jer ideologia ne igra neku veliku ulogu više...Razlikuju se po sposobnosti, ili si sposoban ili nisi...Zato imaš danas rast...
Guest- Guest
Pa idemo u dobrom smjeru, ali te to svrbi...Tako voliš svoju zemlju?danni1 wrote:
Kome je odgovorio što? Daje kriza završila 2011. jedino ne za Hrvatsku na čijem je čelu Zoka i SDP?
Guest- Guest
red wolf wrote:EmberSpirit wrote:
Kako nema razlike?...Jedni nas izvedu iz recesije, a jkedni su nas uvukli u recesiju...Kako tu možeš stavljati znak jednakosti?EmberSpirit wrote:
Ne razlikuju se ideološki, jer ideologia ne igra neku veliku ulogu više...Razlikuju se po sposobnosti, ili si sposoban ili nisi...Zato imaš danas rast...
ok asu aj mi objasniti ;
kakva je ekonomska razlika u fiskalnoj i monetarnoj politici SDPa i HDza? nađi mi jednu jebenu stvar gdje se ovi razlikuju?
i po kojoj logici imaš sada rast.. po čemu je rast u tržišnoj ekonomiji efekt ove vlade? kakve fiskalne i monetarne promjene je ova vlada napravila što je moglo uzrokovati ovaj rast?
inače čisto da ti naglasim, RH i je dalje među najsporije rastućim ekonomijama EU, i najsporije rastuća ekonomija ex-komunističkih zemalja..
ovi tvoji se u realnosti nemaju čime pohvaliti.. kao niti HDZovci. Isti ste. Zato smo i glasovali za MOST
Guest- Guest
Tebi objasniti @Yoda koji imaš na desetke nickova ovdje?
Guest- Guest
Ne batice,kao što nismo u recesiju ušli zbog Sanaderai HDZ-a nismo iz nje ni izašli zbog Zoke i SDP-a.red wolf wrote:EmberSpirit wrote:
Kako nema razlike?...Jedni nas izvedu iz recesije, a jkedni su nas uvukli u recesiju...Kako tu možeš stavljati znak jednakosti?EmberSpirit wrote:
Al zbog SDP-a smo ostali 4 godine duže u recesiji i naš"oporavak"nije zasnovan na nikakvim realnim ekonomskim zbivanjima.
Prdi na usta o tome u središnjici, možda se uspeš koju stepenicu...danni1 wrote:
Ne batice,kao što nismo u recesiju ušli zbog Sanaderai HDZ-a nismo iz nje ni izašli zbog Zoke i SDP-a.
Al zbog SDP-a smo ostali 4 godine duže u recesiji i naš"oporavak"nije zasnovan na nikakvim realnim ekonomskim zbivanjima.
Guest- Guest
ja sam na vrhu,sad uživam u pogledu.....bummmm,ratatatata......bummm,kmeee,kmeee.......pogled samo takav ka putu u NWO.red wolf wrote:Prdi na usta o tome u središnjici, možda se uspeš koju stepenicu...danni1 wrote:
Ne batice,kao što nismo u recesiju ušli zbog Sanaderai HDZ-a nismo iz nje ni izašli zbog Zoke i SDP-a.
danni1-
2014-04-16
Nauči dvije rečenice u nizu i bit će dobro...danni1 wrote:
ja sam na vrhu,sad uživam u pogledu.....bummmm,ratatatata......bummm,kmeee,kmeee.......pogled samo takav ka putu u NWO.
Guest- Guest
Meni je i sad dobro a bit će i bolje.red wolf wrote:Nauči dvije rečenice u nizu i bit će dobro...danni1 wrote:
ja sam na vrhu,sad uživam u pogledu.....bummmm,ratatatata......bummm,kmeee,kmeee.......pogled samo takav ka putu u NWO.
ratatatatatataat..........hahahahahahahahah
danni1-
2014-04-16
Samo dvije rečenice u nizu, samo dvije, ne tri i možda od tebe stvore dobrog kandidata....danni1 wrote:Meni je i sad dobro a bit će i bolje.red wolf wrote:Nauči dvije rečenice u nizu i bit će dobro...danni1 wrote:
ratatatatatataat..........hahahahahahahahah
Guest- Guest
Odlicno...porastao mi je standard za -200 kuna koliko su mi ovaj tjedan smanjili placu a istovremeno ravnateljica koj je sdpov kadar si je povecala....bdp..ma da
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Narod ovakvo nešto voli...Najbolji ste u tome...I zato ćete opet na vlast...Pa ako želi to narod, neka mu...vuksadinare wrote:Odlicno...porastao mi je standard za -200 kuna koliko su mi ovaj tjedan smanjili placu a istovremeno ravnateljica koj je sdpov kadar si je povecala....bdp..ma da
Guest- Guest
Sposobna vlada.....ta vladaje izmislila i novu terminologiju da prikažu svoju uspješnost "negativan rast"...ko mu jebemater samo nek je rast i nek smo mi uspješni.vuksadinare wrote:Odlicno...porastao mi je standard za -200 kuna koliko su mi ovaj tjedan smanjili placu a istovremeno ravnateljica koj je sdpov kadar si je povecala....bdp..ma da
danni1-
2014-04-16
bedastoće, ali dobro.... stokane to zna veselit... nedvojbena je činjenica da je značajan broj (nebitno koliko u tisućama) radno sposobnih ljudi srednje, više i visoke stručne naobrazbe napustilo zemlju sa cijelim obiteljima, također je u zemlji ostalo oko 300 000 blokiranih građana koji na mjesečnoj razini prisilno izdvajaju 540 milijuna kuna za izmišljene i dodatno frizirane dugove i namete bez ikakve kontrole u čemu što izravno što neizravno sudjeluje pravosuđe i državni aparat... to pomnožite sa 12, tek toliko da vidite koliko je to na godišnjoj razini, osim njih imamo i oko 100 000 ljudi ispod granice koju kolokvijalno zovemo donji prag siromaštva, na sve to realno gospodarstvo plus poljoprivreda su nam u odnosu na "ulaganja" konstantno u padu, a država se isključivo zadužuje za servisiranje istoj podložnog državnog aparata.... i onda u konačnici imamo rast bdp-a, a da pri tom uopće ne znamo (aj što ne znamo mi običnjaci, ali ne zna ni BG, a bome ni ostatak pametnjakovića) koji sektorski model primjenjujemo kad je u pitanju makroekonomija, a ima ih 4.... u jebote zaboravio da ima i nezaposlenih u ovoj prosperitetnoj zemlji gdje rastu banane i s trake ispadaju automobili srednje i više klase... ima ih al ništa strašno tek nekih 300 000... uglavnom dobro je s obzirom da su bilance kvalitetno frizirane, a rtl uvjerljiv u podastiranju istih, trebalo bi vidjet jel radman radi honorarno na ortački ugovor....
2015-08-08
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Rast BDPa
» Rast Hrvatskog BDPa od čak 2.8%.. zahvaljujući očekivanoj rekordnoj turističkoj sezoni
» Trogir u bankrot gura HDZ-ovac Vinko Brkan, osuđen za prodaju partizanskog spomenika u staro željezo
» Konzumerizam čini 78% BDPa
» Hrvati u 2016. uštedjeli 16 milijardi kuna, tj. oko 4% BDPa
» Rast Hrvatskog BDPa od čak 2.8%.. zahvaljujući očekivanoj rekordnoj turističkoj sezoni
» Trogir u bankrot gura HDZ-ovac Vinko Brkan, osuđen za prodaju partizanskog spomenika u staro željezo
» Konzumerizam čini 78% BDPa
» Hrvati u 2016. uštedjeli 16 milijardi kuna, tj. oko 4% BDPa
Page 3 of 4