Rast BDPa
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Re: Rast BDPa
Pa odjavi se.
Prema odredbama Zakona o porezu na dohodak rezident je je fizička osoba koja u Republici Hrvatskoj ima prebivalište ili uobičajeno boravište. Rezident je i fizička osoba koja u Republici Hrvatskoj nema prebivalište ni uobičajeno boravište, a zaposlena je u državnoj službi Republike Hrvatske i po toj osnovi prima plaću.
Prema odredbama Zakona o porezu na dobit rezidenti su pravne i fizičke osobe čije je sjedište upisano u sudski ili drugi registar ili upisnik u Republici Hrvatskoj ili kojima se mjesto stvarne uprave i nadzor poslovanja nalazi u Republici Hrvatskoj. Rezidenti su i poduzetnici fizičke osobe s prebivalištem ili uobičajenim boravištem u Republici Hrvatskoj čija je djelatnost upisana u registar ili upisnik.
Prema odredbama Zakona o porezu na dohodak rezident je je fizička osoba koja u Republici Hrvatskoj ima prebivalište ili uobičajeno boravište. Rezident je i fizička osoba koja u Republici Hrvatskoj nema prebivalište ni uobičajeno boravište, a zaposlena je u državnoj službi Republike Hrvatske i po toj osnovi prima plaću.
Prema odredbama Zakona o porezu na dobit rezidenti su pravne i fizičke osobe čije je sjedište upisano u sudski ili drugi registar ili upisnik u Republici Hrvatskoj ili kojima se mjesto stvarne uprave i nadzor poslovanja nalazi u Republici Hrvatskoj. Rezidenti su i poduzetnici fizičke osobe s prebivalištem ili uobičajenim boravištem u Republici Hrvatskoj čija je djelatnost upisana u registar ili upisnik.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ima adresu u Hrvatskoj, radi u Irskoj a onda ode koristi povlastice a ne plaća poreze.
Ma vidi kurca. Mi koji smo ode nek plaćamo porez a vi ne a uživali bi a ?
Jeste pametni. NE MOŽE.
Ma vidi kurca. Mi koji smo ode nek plaćamo porez a vi ne a uživali bi a ?
Jeste pametni. NE MOŽE.
2014-04-11
Ja sam prijavljen u Njemačkoj.
Ako odem doktoru ili trebam nekaj iz apoteke tereti se zdravstvo Njemačke.
Ne mogu oni meni naplati ali će ići naplatiti mojoj ex, jer radi a ja joj uplatim na račun.
Ići će mom starom jer prima mirovinu, a ja mu uplatim
mojoj djeci.
zato kada dođem u hrvatsku otići ću u banku dići ću keš i raspodijeliti.
jednostavno.
ili ću ovdje dići u eurima i svakome dati.
neka si jebu mater lopovsku.
Ako odem doktoru ili trebam nekaj iz apoteke tereti se zdravstvo Njemačke.
Ne mogu oni meni naplati ali će ići naplatiti mojoj ex, jer radi a ja joj uplatim na račun.
Ići će mom starom jer prima mirovinu, a ja mu uplatim
mojoj djeci.
zato kada dođem u hrvatsku otići ću u banku dići ću keš i raspodijeliti.
jednostavno.
ili ću ovdje dići u eurima i svakome dati.
neka si jebu mater lopovsku.
2014-12-30
Odjavi se.
Radiš u Njemačkoj a adresi nisi odjavija i ode imaš karticu zdravstvenoga i dođeš i popravljaš zube na moj račun jer ja plaćam porez ovdje a ti ne.
Odjavi se pajdo.
LAKU NOĆ.
Radiš u Njemačkoj a adresi nisi odjavija i ode imaš karticu zdravstvenoga i dođeš i popravljaš zube na moj račun jer ja plaćam porez ovdje a ti ne.
Odjavi se pajdo.
LAKU NOĆ.
2014-04-11
Pa onda nisi resident ode i ovo te se ne tiče.veber wrote:Ja sam prijavljen u Njemačkoj.
2014-04-11
I svatko tko radi u stranoj firmi i u inozemstvu bilo kaj da koristi od zdravstva plaća osiguranje države u kojoj je prijavljen.
ovo je samo plenkijeva bolja hrvatska, nema se para za uhljebe.
ovo je samo plenkijeva bolja hrvatska, nema se para za uhljebe.
2014-12-30
RayMabus wrote:
Ako nemaš prebivalište u RH , nisi resident.
2014-04-11
Kad se odjaviš jer radiš vanka, tamo zarađuješ i tamo plaćaš porez a ovdje se nisi odjavio jer koristiš povlastice i glasaš na lokalnim izborima onda više nećeš moći koristit povlastice koje mi plaćamo jer plaćamo porez ovdje a niti ćeš moći glasati na lokalnim izborima.
Odjavi se i ODJEBI U SKOKOVIMA.
Odjavi se i ODJEBI U SKOKOVIMA.
2014-04-11
majmune glupi.RayMabus wrote:Pa onda nisi resident ode i ovo te se ne tiče.veber wrote:Ja sam prijavljen u Njemačkoj.
tiče se moje ex, mog starog i djece.
jel ti čitaš?
kada im ja uplatim podligat će porezu.
budaletino.
veber-
2014-12-30
budaletino, sve je to uplata iz inozemstva.RayMabus wrote:Poslat ćeš im poštom. Jebete se.
otvorit ću obiteljski račun ovdje u njemačkoj i svi ćemo dobiti kartice pa će lijepo plaćati s karticom i dizat gotovinu.
pa neka plenki i zdravko uhljebljuju.
veber-
2014-12-30
"Pozivaju se građani rezidenti Republike Hrvatske koji su ostvarili inozemne primitke (primjerice plaće, mirovine, drugi dohodak, kamate na štednju, dividende i dr.) u ovoj ili ranijim godinama, a do sada ih nisu prijavili Poreznoj upravi RH da to učine prije zaprimanja službenog poziva", stoji u objavi Porezne uprave.
-
Pa moraš ovo prijavit. Kako ti to zamišljaš ?Ako si u Hrvatskoj onda tvoja uplata ženi jest njen primitak a ako radiš vanka onda nije.
Ma stvarno.
-
Pa moraš ovo prijavit. Kako ti to zamišljaš ?Ako si u Hrvatskoj onda tvoja uplata ženi jest njen primitak a ako radiš vanka onda nije.
Ma stvarno.
2014-04-11
Fizički svemir je vrijeme prostor. Materija je energija zarobljena u sadašnjosti. Dakle imaš vremensku stazu. Sadašnjost je polazna točka. Iz nje idu alternativni svemiri.
Koji alternativni svemir postaje pravi odlučuje se na temelju većine tj ako više od 50% duša kaže da je ovo onda bude to.
Stvorit će jak euroskepticizam i uništit EU.
--
by RayMabus Yesterday at 14:21
Igraju se s opasnim stvarima. Tko je čitao moja razmišljanja o kuni i euru mogao je primjetiti da ja nisam protiv nego da sam protiv nasilnog uvođenja i da to triba malo prostudirat pa onda kad svi kažu ok onda uvedi.
Uvede li naslino stvorit će dodatni euroskepticizam a 50%+1 duša su većina a oni odlučuju šta će biti pravi svemir u nastavku tj koji od alternativnih svemira će nastaviti dalje po vremenskoj liniji a koji jednostavno presuše kao rijeka i ne nastavljaju se.
Zasrat će sve ako ovo bude 50% + 1 glas.
--
Ne želim da se to uvede iduće godine. Ako to napravi a meni se to ne sviđa jer je to nasilje od strane tamo nekih itd imat ćete vrlo zanimljivu reakciju od nekoga tko ima jako puno znanja i povećat će euroskepticizam među masom na taj način da dobije ovih 50% +1 glas.
Imat ćete euro ali ne i EU.
Lijep pozdrav.
--
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50026p20-kenwood-kenon-o-uvoenju-eura-ako-imate-doma-gotovinu-polozite-je-u-banku
Koji alternativni svemir postaje pravi odlučuje se na temelju većine tj ako više od 50% duša kaže da je ovo onda bude to.
Stvorit će jak euroskepticizam i uništit EU.
--
by RayMabus Yesterday at 14:21
Igraju se s opasnim stvarima. Tko je čitao moja razmišljanja o kuni i euru mogao je primjetiti da ja nisam protiv nego da sam protiv nasilnog uvođenja i da to triba malo prostudirat pa onda kad svi kažu ok onda uvedi.
Uvede li naslino stvorit će dodatni euroskepticizam a 50%+1 duša su većina a oni odlučuju šta će biti pravi svemir u nastavku tj koji od alternativnih svemira će nastaviti dalje po vremenskoj liniji a koji jednostavno presuše kao rijeka i ne nastavljaju se.
Zasrat će sve ako ovo bude 50% + 1 glas.
--
Ne želim da se to uvede iduće godine. Ako to napravi a meni se to ne sviđa jer je to nasilje od strane tamo nekih itd imat ćete vrlo zanimljivu reakciju od nekoga tko ima jako puno znanja i povećat će euroskepticizam među masom na taj način da dobije ovih 50% +1 glas.
Lijep pozdrav.
--
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50026p20-kenwood-kenon-o-uvoenju-eura-ako-imate-doma-gotovinu-polozite-je-u-banku
2014-04-11
by RayMabus Yesterday at 14:44
Lijep pozdrav.
--
--
Weberčiću dragi, ima vas 400 tisuća vani, bit će im lakše kad Hrvatska bude u europodručju preračunavat vaše uplate prema residentima u Hrvatskoj.
Lijep pozdrav.
Lijep pozdrav.
--
--
Weberčiću dragi, ima vas 400 tisuća vani, bit će im lakše kad Hrvatska bude u europodručju preračunavat vaše uplate prema residentima u Hrvatskoj.
Lijep pozdrav.
2014-04-11
budaletino. pa samo će ubrzati odlazak i nepovratak.
bude plenki slijedeće godine bulaznio o bdp i o "povratnicima"
i pride još 30 000 mladih koji su otišli.
2014-12-30
by RayMabus Yesterday at 14:44
Ako to napravi a meni se to ne sviđa jer je to nasilje od strane tamo nekih itd imat ćete vrlo zanimljivu reakciju od nekoga tko ima jako puno znanja i povećat će euroskepticizam među masom na taj način da dobije ovih 50% +1 glas.
--
Ako to napravi a meni se to ne sviđa jer je to nasilje od strane tamo nekih itd imat ćete vrlo zanimljivu reakciju od nekoga tko ima jako puno znanja i povećat će euroskepticizam među masom na taj način da dobije ovih 50% +1 glas.
--
2014-04-11
A štaš. Šta te brige. Ti ionako uvik govoriš da ti lova nije problem.veber wrote:budaletino. pa samo će ubrzati odlazak i nepovratak.
Opusti se. Kad budu euri i vamo i tamo još će im bit lakše preračunavat doznake iz inozemstva.
Bog ima smisla za humor. Nasmiješi se.
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» RAST OD BDPA 2.8% gura RH u bankrot
» Rast Hrvatskog BDPa od čak 2.8%.. zahvaljujući očekivanoj rekordnoj turističkoj sezoni
» Konzumerizam čini 78% BDPa
» Hrvati u 2016. uštedjeli 16 milijardi kuna, tj. oko 4% BDPa
» Privatni sektor se ubrzano razdužuje, slijedi novi pad BDPa i nova recesija
» Rast Hrvatskog BDPa od čak 2.8%.. zahvaljujući očekivanoj rekordnoj turističkoj sezoni
» Konzumerizam čini 78% BDPa
» Hrvati u 2016. uštedjeli 16 milijardi kuna, tj. oko 4% BDPa
» Privatni sektor se ubrzano razdužuje, slijedi novi pad BDPa i nova recesija
Page 1 of 3