RAST OD BDPA 2.8% gura RH u bankrot
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: RAST OD BDPA 2.8% gura RH u bankrot
Pa vidiš moglo je padati i još više, a to bi bio bankrot...No, to se nije dogodilo...No, povijest se ponavlja, 1999.-a, SDP preokrenuo tijek stvari, pa izgubio izbore, pa 2003. godina i osam godina vlasti HDZ-a kad ste se klanjali Sanaderu...I sad ćete napraviti isto...I onda više nemojte kukati.vili40 wrote:
prije svega sam mislio na one idiote koji su tako nešto potpisali,a puno bolji nisu ni ovi koji su napravili takav "golem" rast jer više padati nije ni moglo.
Guest- Guest
Takvom sporazumu treba reći ne, a jedini koji to može trenutno je Milanović...Znam da će vas zaboliti ta činjenica...Ali, političara takvog kalibra nemate u zemlji trenutno...
Last edited by red wolf on 27/11/2015, 18:23; edited 1 time in total
Guest- Guest
ne znam za druge ali ja ne kukam nego mi se gade i jedni i drugi:I dobro je došao MOST da prekine to dvostranačko sranje i da malo spusti bahate pijane miljardere koji glume careve.red wolf wrote:Pa vidiš moglo je padati i još više, a to bi bio bankrot...No, to se nije dogodilo...No, povijest se ponavlja, 1999.-a, SDP preokrenuo tijek stvari, pa izgubio izbore, pa 2003. godina i osam godina vlasti HDZ-a kad ste se klanjali Sanaderu...I sad ćete napraviti isto...I onda više nemojte kukati.vili40 wrote:
prije svega sam mislio na one idiote koji su tako nešto potpisali,a puno bolji nisu ni ovi koji su napravili takav "golem" rast jer više padati nije ni moglo.
vili40-
2015-08-02
red wolf wrote:Takvom sporazumu treba reći ne, a jedini koji to može trenutno je Milanović...Znam da će vas zaboliti ta činjenica...Ali, političara takvog kalibra nemate u zemlji trenutno...
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:
ne znam za druge ali ja ne kukam nego mi se gade i jedni i drugi
Ma stvarno?...Gade ti se oni koji su nas doveli u recesiju, ali ti se gade i oni koji su ovu zemlju, malo pomalo, izvukli iz recesije?...Stvarno ste čudni...
vili40 wrote:I dobro je došao MOST da prekine to dvostranačko sranje i da malo spusti bahate pijane miljardere koji glume careve.
Jao...Oni predlažu reforme ( od pola su već odustali ) i obećavaju što?...Rast možda?...Pa zašto kad ga već imamo?
Guest- Guest
Daj mi nekog drugog?...Karamarko možda, koji je bio član Vlade kad je donijela ovu odluku ( to bi bio jedan savršeni momenat ove humoreske koju promatramo u ovoj maloj državi, kad je već riječ o čovjeku koji kaže da su socijaldemokrati uništili ovu zemlju, a ono on je bio član Vlade koja je donijela odluku koja će nas odvesti u bankrot )...Ti znaš da je možda bio protiv te odluke?...Petrov možda? Ma daj...vili40 wrote:red wolf wrote:Takvom sporazumu treba reći ne, a jedini koji to može trenutno je Milanović...Znam da će vas zaboliti ta činjenica...Ali, političara takvog kalibra nemate u zemlji trenutno...
Guest- Guest
ne da mi se više,pa što mi spominješ Karamarka?Zar je država spala na Zokija i njega?E onda smo stvarno u banani.red wolf wrote:Daj mi nekog drugog?...Karamarko možda, koji je bio član Vlade kad je donijela ovu odluku...Ti znaš da je možda bio protiv te odluke?...Petrov možda? Ma daj...vili40 wrote:red wolf wrote:Takvom sporazumu treba reći ne, a jedini koji to može trenutno je Milanović...Znam da će vas zaboliti ta činjenica...Ali, političara takvog kalibra nemate u zemlji trenutno...
vili40-
2015-08-02
Ne. U banani smo zbog takvih poput tebe i nisi jedini...vili40 wrote:
ne da mi se više,pa što mi spominješ Karamarka?Zar je država spala na Zokija i njega?E onda smo stvarno u banani.
Guest- Guest
Dignut pdv na 35%,uvest porez na vrućinu ljeti a hladnoću zimi,energiju poskupit 200 % i evo para i rješenja problema.....stoko sitnog zuba...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
ona kumica na placu je ipak više kriva od menered wolf wrote:Ne. U banani smo zbog takvih poput tebe i nisi jedini...vili40 wrote:
ne da mi se više,pa što mi spominješ Karamarka?Zar je država spala na Zokija i njega?E onda smo stvarno u banani.
vili40-
2015-08-02
Ne, ne...Ti...Stani pred ogledalo i shvati tako jednostavnu istinu...vili40 wrote:ona kumica na placu je ipak više kriva od menered wolf wrote:Ne. U banani smo zbog takvih poput tebe i nisi jedini...vili40 wrote:
Guest- Guest
ogledalce bi prije svih trebalo dati Zokiju i takvima poput tebe pa da se stalno gledate i divite sami sebi kako ste najljepši i najpametniji ne na svijetu nego u čitavom svemirured wolf wrote:Ne, ne...Ti...Stani pred ogledalo i shvati tako jednostavnu istinu...vili40 wrote:ona kumica na placu je ipak više kriva od menered wolf wrote:Ne. U banani smo zbog takvih poput tebe i nisi jedini...vili40 wrote:
vili40-
2015-08-02
Sadašnji premijer nije najbolji...Nije ni najpametniji, ali njegova Vlada je izvukla Hrvatsku iz recesije...To što prijeti bankrot zemlji zbog odluke, ne njegove Vlade, već neke druge, koja se tebi jednako gadi kao i ova koja je zemlju izvukla iz recesije, to je već nešto sasvim drugo...Rekao sam ti, ova zemlja zvog takvih poput tebe ne može dalje, a nisi jedini.vili40 wrote:
ogledalce bi prije svih trebalo dati Zokiju i takvima poput tebe pa da se stalno gledate i divite sami sebi kako ste najljepši i najpametniji ne na svijetu nego u čitavom svemiru
Guest- Guest
Ljubomorni HDZ
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/406446/Raduje-me-rast-BDP-a-ali-on-se-ne-temelji-na-zdravim-osnovama.html?utm_source=portal_sharebox&utm_medium=www.24sata.hr&utm_campaign=sharebox_portal
Ivana Maletić, europarlamentarka HDZ-a, komentirala je na konferenciji za medije rast BDP-a od 2,8 posto u trećem kvartalu na godišnjoj razini. Prema njenim riječima to je dobro za Hrvatsku i to je raduje, ali smatra da se rast ne temelji na zdravim ekonomskim osnovama
Ovakav rast nimalo ne iznenađuje, on je očekivan.
Žalosno je da ova Vlada u 12 kvartala ekonomskog pada je propustila promijeniti sporazum da se on u slučaju pada dva kvartala on može mijenjati. Sad je kasno. Vlada je napravila propust i treba poštivati potpisano. Mi se nadamo da će sindikati htjeti s novom Vladom sjesti i razgovarati jer se ovaj rast ne temelji na zdravim ekonomskim osnovama. Sa sindikatima treba dogovoriti poček jedno vrijeme dok naš gospodarski rast ne bude takav koji to omogućuje', zaključila je Maletić.
'Raduje nas rast BDP-a, ali on se ne temelji na zdravim osnovama'
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/406446/Raduje-me-rast-BDP-a-ali-on-se-ne-temelji-na-zdravim-osnovama.html?utm_source=portal_sharebox&utm_medium=www.24sata.hr&utm_campaign=sharebox_portal
Ivana Maletić, europarlamentarka HDZ-a, komentirala je na konferenciji za medije rast BDP-a od 2,8 posto u trećem kvartalu na godišnjoj razini. Prema njenim riječima to je dobro za Hrvatsku i to je raduje, ali smatra da se rast ne temelji na zdravim ekonomskim osnovama
Ovakav rast nimalo ne iznenađuje, on je očekivan.
Žalosno je da ova Vlada u 12 kvartala ekonomskog pada je propustila promijeniti sporazum da se on u slučaju pada dva kvartala on može mijenjati. Sad je kasno. Vlada je napravila propust i treba poštivati potpisano. Mi se nadamo da će sindikati htjeti s novom Vladom sjesti i razgovarati jer se ovaj rast ne temelji na zdravim ekonomskim osnovama. Sa sindikatima treba dogovoriti poček jedno vrijeme dok naš gospodarski rast ne bude takav koji to omogućuje', zaključila je Maletić.
Guest- Guest
@deda, samo ju pitaj zašto ga nije bilo dok je njen HDZ vladao od 2003. do 2011.....
Guest- Guest
koga, ekonomskog rasta? pa bilo ga je i po stopi od 5%red wolf wrote:@deda, samo ju pitaj zašto ga nije bilo dok je njen HDZ vladao od 2003. do 2011.....
Jadranka je napravila loše poteze kad je uvela dodatne poreze, onaj famozni harač, i počela rezati javnu potrošnju
stvorila je šok na tržištu i pojačala osjećaj nesigurnosti kod građana koji su onda panično počeli štedjeti, a time je ubrzala pad potrošnje i dubinu krize
Guest- Guest
Ma kada to?deda wrote:
koga, ekonomskog rasta? pa bilo ga je i po stopi od 5%
Guest- Guest
red wolf wrote:Ma kada to?deda wrote:
2008., dok je još Ćaća bio na vlasti
http://www.tradingeconomics.com/croatia/gdp-growth
GDP Growth Rate in Croatia averaged 0.34 percent from 2001 until 2015, reaching an all time high of 4.20 percent in the first quarter of 2008 and a record low of -3.70 percent in the first quarter of 2009.
Guest- Guest
a poslije?deda wrote:red wolf wrote:Ma kada to?deda wrote:
2008., dok je još Ćaća bio na vlasti
http://www.tradingeconomics.com/croatia/gdp-growth
GDP Growth Rate in Croatia averaged 0.34 percent from 2001 until 2015, reaching an all time high of 4.20 percent in the first quarter of 2008 and a record low of -3.70 percent in the first quarter of 2009.
Guest- Guest
pa piše ti, -3,9% 2009. kad je došla Jadranka, kad je UDBA preuzela HDZred wolf wrote:
a poslije?
Guest- Guest
a UDBA...O strašno...deda wrote:pa piše ti, -3,9% kad je došla Jadranka, kad je UDBA preuzela HDZred wolf wrote:
a poslije?
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Rast BDPa
» Rast Hrvatskog BDPa od čak 2.8%.. zahvaljujući očekivanoj rekordnoj turističkoj sezoni
» Trogir u bankrot gura HDZ-ovac Vinko Brkan, osuđen za prodaju partizanskog spomenika u staro željezo
» Konzumerizam čini 78% BDPa
» Hrvati u 2016. uštedjeli 16 milijardi kuna, tj. oko 4% BDPa
» Rast Hrvatskog BDPa od čak 2.8%.. zahvaljujući očekivanoj rekordnoj turističkoj sezoni
» Trogir u bankrot gura HDZ-ovac Vinko Brkan, osuđen za prodaju partizanskog spomenika u staro željezo
» Konzumerizam čini 78% BDPa
» Hrvati u 2016. uštedjeli 16 milijardi kuna, tj. oko 4% BDPa
Page 2 of 4