Caramba chat
Page 39 of 45
Page 39 of 45 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 45
Re: Caramba chat
Ra wrote:Meni bi bio problem da mi zabrane kavu, mliječne proizvode, plodove mora i mesoMaggie19 wrote:Nije to tako lose ;-Ddijagram wrote:Maggie19 wrote:Ja cu uzet kruha, ali vrlo malo. Preferiram domaci ;-)
Samo zato sto si mi seka, inace, kruh tri puta mjesecno, nista vise:)
Kruh, mislim.
Ne izbjegavam ugljikohidrate, ali ih vazem. 50 g tjestenine, 50 rize, etc.
Sve ostalo (uključujući i voće) mi je nebitno i mogu bez toga zauvijek
Kave se ne treba odricati, pijem je i previse, ona nije problem.
Problem je ako se odricanje nekih namirnica smatra kao zabrana:)
Nista nije zabranjeno, pojedem i sladoled, cokoladu, kolac, ali rijetko, par puta mjesecno.
Mora se imati kontrolu nad samim sobom, doci do tocke da ti i najdraza hrana po cijele dane bude pred nosom, a ti je vidis i ne uzimas i nije ti to nikakav problem.
Uzet ces je kad hoces, u vrijeme kad koristis i nju, ali i tada samo kao hranu, a ne kao neki sveti gral, nagradu , gust, ili sto vec ljudi vide i hrani pa se pretrpavaju.
Tko to ne moze drzati kroz zivot, kontinuirano, ne mjesec dva tri, nego stalno, ne moze imati dobru figuru.
Moze tek osrednju;)
dijagram- Posts : 18913
2015-08-09
Odricanje od nekih meni bitnih namirnica može biti isključivo zbog zdravlja, jer mi vanjski izgled nije primaran na listi poželjnih osobina kod drugih, pa mi samim time ni moj nije na prvom mjestu. ;)dijagram wrote:Ra wrote:Meni bi bio problem da mi zabrane kavu, mliječne proizvode, plodove mora i mesoMaggie19 wrote:Nije to tako lose ;-Ddijagram wrote:Maggie19 wrote:Ja cu uzet kruha, ali vrlo malo. Preferiram domaci ;-)
Kruh, mislim.
Nista nije zabranjeno, pojedem i sladoled, cokoladu, kolac, ali rijetko, par puta mjesecno.
Mora se imati kontrolu nad samim sobom, doci do tocke da ti i najdraza hrana po cijele dane bude pred nosom, a ti je vidis i ne uzimas i nije ti to nikakav problem.
Uzet ces je kad hoces, u vrijeme kad koristis i nju, ali i tada samo kao hranu, a ne kao neki sveti gral, nagradu , gust, ili sto vec ljudi vide i hrani pa se pretrpavaju.
Tko to ne moze drzati kroz zivot, kontinuirano, ne mjesec dva tri, nego stalno, ne moze imati dobru figuru.
Moze tek osrednju;)
Kruh i tjestenine ne jedem već godinama, ne odgovara mi gluten, a ne da mi se kemijati s bezglutenskim.
Rižu jedem samo uz morske plodove, krumpir s blitvom, inače ne.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Ra wrote:Odricanje od nekih meni bitnih namirnica može biti isključivo zbog zdravlja, jer mi vanjski izgled nije primaran na listi poželjnih osobina kod drugih, pa mi samim time ni moj nije na prvom mjestu. ;)dijagram wrote:Ra wrote:Meni bi bio problem da mi zabrane kavu, mliječne proizvode, plodove mora i mesoMaggie19 wrote:Nije to tako lose ;-Ddijagram wrote:Maggie19 wrote:Ja cu uzet kruha, ali vrlo malo. Preferiram domaci ;-)
Kruh, mislim.
Moze tek osrednju;)
Kruh i tjestenine ne jedem već godinama, ne odgovara mi gluten, a ne da mi se kemijati s bezglutenskim.
Rižu jedem samo uz morske plodove, krumpir s blitvom, inače ne.
To je vec nesto drugo , a sto se tice zdravlja, svako suzdrzavanje od hrane cini tijelu dobro.
Svako prejedanje cini mu lose.
dijagram-
2015-08-09
Točno tako.
Ali ima i boljih i zdravijih suzdržavanja... recimo od stresa, straha, bijesa, nervoze...
Ali ima i boljih i zdravijih suzdržavanja... recimo od stresa, straha, bijesa, nervoze...
2020-06-01
Ra wrote:Točno tako.
Tko se ne moze suzdrzati glede hrane, tesko ce i od ostalog.
Stovise uglavnom se stres "lijeci" hranom, i tako u krug:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Ra wrote:Točno tako.
Ne mora biti.
Neki ga liječe alkoholom, tabletama, narkoticima.
Sve je to od čovjeka do čovjeka.
2020-06-01
Ra wrote:dijagram wrote:Ra wrote:Točno tako.
Ne mora biti.
Neki ga liječe alkoholom, tabletama, narkoticima.
Sve je to od čovjeka do čovjeka.
Ne mora, ne kazem da mora, ali je najcesce tako.
dijagram-
2015-08-09
Moze li se kupat i chatat..kako ja sve mogu ;-@
A jel ima kakav kavalir da namaže leđaMaggie19 wrote:Moze li se kupat i chatat..kako ja sve mogu ;-@
Nista dosad. Dobro sam docekala ;-PŠandor Winnetou wrote:A jel ima kakav kavalir da namaže leđaMaggie19 wrote:Moze li se kupat i chatat..kako ja sve mogu ;-@
Ubit ce me norka, ali ovo je samo prijateljska pripomoc ;-D
Ma neće norka praviti probleme, zna ona da sam ja potpuno bezopasan ali uvijek spreman priskočiti mladoj dami u pomoćMaggie19 wrote:Nista dosad. Dobro sam docekala ;-PŠandor Winnetou wrote:A jel ima kakav kavalir da namaže leđaMaggie19 wrote:Moze li se kupat i chatat..kako ja sve mogu ;-@
Nemamo ti mi zene bas razumijevanje u ovakvim situacijama, ali sam sigurna da ce sada ucinit iznimku ;-&&Šandor Winnetou wrote:Ma neće norka praviti probleme, zna ona da sam ja potpuno bezopasan ali uvijek spreman priskočiti mladoj dami u pomoćMaggie19 wrote:Nista dosad. Dobro sam docekala ;-PŠandor Winnetou wrote:A jel ima kakav kavalir da namaže leđaMaggie19 wrote:Moze li se kupat i chatat..kako ja sve mogu ;-@
ma, naravno :)Maggie19 wrote:Nemamo ti mi zene bas razumijevanje u ovakvim situacijama, ali sam sigurna da ce sada ucinit iznimku ;-&&Šandor Winnetou wrote:Ma neće norka praviti probleme, zna ona da sam ja potpuno bezopasan ali uvijek spreman priskočiti mladoj dami u pomoćMaggie19 wrote:Nista dosad. Dobro sam docekala ;-PŠandor Winnetou wrote:A jel ima kakav kavalir da namaže leđaMaggie19 wrote:Moze li se kupat i chatat..kako ja sve mogu ;-@
tebi nek namaze leđa, a meni ce masirat stopala
Noor wrote:ma, naravno :)Maggie19 wrote:Nemamo ti mi zene bas razumijevanje u ovakvim situacijama, ali sam sigurna da ce sada ucinit iznimku ;-&&Šandor Winnetou wrote:Ma neće norka praviti probleme, zna ona da sam ja potpuno bezopasan ali uvijek spreman priskočiti mladoj dami u pomoćMaggie19 wrote:Nista dosad. Dobro sam docekala ;-PŠandor Winnetou wrote:A jel ima kakav kavalir da namaže leđaMaggie19 wrote:Moze li se kupat i chatat..kako ja sve mogu ;-@
Ne bi požalila to je sigurno, znam sve refleksne zone na stopalima
vjerujem da ne bi, a mozda bi me i skakljivost prosla :)Šandor Winnetou wrote:Noor wrote:ma, naravno :)Maggie19 wrote:Nemamo ti mi zene bas razumijevanje u ovakvim situacijama, ali sam sigurna da ce sada ucinit iznimku ;-&&Šandor Winnetou wrote:Ma neće norka praviti probleme, zna ona da sam ja potpuno bezopasan ali uvijek spreman priskočiti mladoj dami u pomoćMaggie19 wrote:Nista dosad. Dobro sam docekala ;-PŠandor Winnetou wrote:A jel ima kakav kavalir da namaže leđaMaggie19 wrote:Moze li se kupat i chatat..kako ja sve mogu ;-@
Samo je jedan način da to provjerimoNoor wrote:vjerujem da ne bi, a mozda bi me i skakljivost prosla :)Šandor Winnetou wrote:Noor wrote:ma, naravno :)Maggie19 wrote:Nemamo ti mi zene bas razumijevanje u ovakvim situacijama, ali sam sigurna da ce sada ucinit iznimku ;-&&Šandor Winnetou wrote:Ma neće norka praviti probleme, zna ona da sam ja potpuno bezopasan ali uvijek spreman priskočiti mladoj dami u pomoćMaggie19 wrote:Nista dosad. Dobro sam docekala ;-PŠandor Winnetou wrote:A jel ima kakav kavalir da namaže leđaMaggie19 wrote:Moze li se kupat i chatat..kako ja sve mogu ;-@
Pa, da..moze on to..neka poslije odmara ;-DNoor wrote:ma, naravno :)Maggie19 wrote:Nemamo ti mi zene bas razumijevanje u ovakvim situacijama, ali sam sigurna da ce sada ucinit iznimku ;-&&Šandor Winnetou wrote:Ma neće norka praviti probleme, zna ona da sam ja potpuno bezopasan ali uvijek spreman priskočiti mladoj dami u pomoćMaggie19 wrote:Nista dosad. Dobro sam docekala ;-PŠandor Winnetou wrote:A jel ima kakav kavalir da namaže leđaMaggie19 wrote:Moze li se kupat i chatat..kako ja sve mogu ;-@
Kab bi osjetile moje čarobne ruke nebi mi dale više ni sekunde odmora, prele bi ko mace i pjevale gdje si bio do sadMaggie19 wrote:Pa, da..moze on to..neka poslije odmara ;-DNoor wrote:ma, naravno :)Maggie19 wrote:Nemamo ti mi zene bas razumijevanje u ovakvim situacijama, ali sam sigurna da ce sada ucinit iznimku ;-&&Šandor Winnetou wrote:Ma neće norka praviti probleme, zna ona da sam ja potpuno bezopasan ali uvijek spreman priskočiti mladoj dami u pomoćMaggie19 wrote:Nista dosad. Dobro sam docekala ;-PŠandor Winnetou wrote:A jel ima kakav kavalir da namaže leđaMaggie19 wrote:Moze li se kupat i chatat..kako ja sve mogu ;-@
Ja vise ne smijem izazivat srecu ;-^^
Mozda me norka stiklom po glavi opali ili zadavi najlonkama ;-D
Hahaha, baš se sjetih jednog vica o ljubomoriMaggie19 wrote:Ja vise ne smijem izazivat srecu ;-^^
Dođe muž kući i žena počne tražiti dokaze muževe nevjere i kad nije ništa našla reče mu: Nemaš dlaka ni na kaputu! Koja ti je ta ćelava?!!???
ajme, štatije...pa zašto bi?Maggie19 wrote:Ja vise ne smijem izazivat srecu ;-^^
najlonke voli toten, pazi da se njemu ne zamjeriš
Page 39 of 45 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 45
Page 39 of 45