Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
Ja navijam i za demonstrante i za muriju u isto vreme. Što jače то bolje. Samo udri i razbijaj.kaya wrote:Američki nogometaš je valjda nešto kao saudijski skijaš , pa nema veze.
Nego, ja jedine nasilnike ovdje vidim ovu rulju koja obara trgovine, ubija policiju i mlati se. Kažu da ne mogu disati al udaraju punim . Tako da ja njezin poziv shvaćam kao uvođenje reda - smiri bagru! a ne poziv na nasilje . Al dobro, možda sa mnom nešto nije u redu...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
Pa to si i ja mislim.Legendovich wrote:ufffff....ajd dobro..msm bolje on nego Trump..kaya wrote:Pa neka...meni je vladimir putin dečko.Legendovich wrote:ja doli kad dojdem,imam jednu finu cvrstoguzu Ustašicu...nek ona ustasuje,bitno da mi na usluzi kad dojdem doli..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
bravo...nek se anihiliraju uzajamno..dzango wrote:Ja navijam i za demonstrante i za muriju u isto vreme. Što jače то bolje. Samo udri i razbijaj.kaya wrote:Američki nogometaš je valjda nešto kao saudijski skijaš , pa nema veze.
Nego, ja jedine nasilnike ovdje vidim ovu rulju koja obara trgovine, ubija policiju i mlati se. Kažu da ne mogu disati al udaraju punim . Tako da ja njezin poziv shvaćam kao uvođenje reda - smiri bagru! a ne poziv na nasilje . Al dobro, možda sa mnom nešto nije u redu...
Guest- Guest
kaya wrote:Pa to si i ja mislim.Legendovich wrote:ufffff....ajd dobro..msm bolje on nego Trump..kaya wrote:Pa neka...meni je vladimir putin dečko.Legendovich wrote:ja doli kad dojdem,imam jednu finu cvrstoguzu Ustašicu...nek ona ustasuje,bitno da mi na usluzi kad dojdem doli..
Guest- Guest
debotoijusto wrote:ajde sad lipo priznaj da nisi procitao tekst
Guest- Guest
Da crni i smeđi poboju bele. Onda smeđi pobiju crne a crveni pobiju smeđe. Onda sa crvenima popušimo lulu mira i problem Amerike rešen za sva vremena.Legendovich wrote:bravo...nek se anihiliraju uzajamno..dzango wrote:Ja navijam i za demonstrante i za muriju u isto vreme. Što jače то bolje. Samo udri i razbijaj.kaya wrote:Američki nogometaš je valjda nešto kao saudijski skijaš , pa nema veze.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
srbija je zadnje utočište za sve hulje u bitange!debotoijusto wrote:Katai se ispričao putem Instagrama zbog postupka svoje supruge te iskazao namjeru vraćanja povjerenja stanovnika SAD-a. Ipak, brojni su komentari gdje ga pratitelji vrijeđaju i poručuju kako bi 'bilo bolje da se pakira i napusti državu jer više nije dobrodošao'
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/sport/zestoko-ga-vrijedaju-srbin-dobio-otkaz-za-sve-je-kriva-njegova-supruga-1407953 - www.vecernji.hr
nek ide u srbiju
aj što je brkata ali ona je i kurata uz to!!!jasambrend wrote:aben wrote:ako ti žena nekoga pregazi auton, možda je bolje kazniti muža, jer ni biro bolju ženu
nije loše
Jebat ga, kriv si kako god da okreneš, a sve je skrojeno s ciljem da svi postanemo ka Kic i ovaj Debo što živi s brkatom cimericom...
i debi je bero dečko pa šta onda, sad si ti kao važna a debo nijekaya wrote:Pa neka...meni je vladimir putin dečko.Legendovich wrote:ja doli kad dojdem,imam jednu finu cvrstoguzu Ustašicu...nek ona ustasuje,bitno da mi na usluzi kad dojdem doli..
vidim,tebe je odusevila.. ..neka neka,svakom njegova radost..tre wrote:aj što je brkata ali ona je i kurata uz to!!!jasambrend wrote:aben wrote:ako ti žena nekoga pregazi auton, možda je bolje kazniti muža, jer ni biro bolju ženu
nije loše
Jebat ga, kriv si kako god da okreneš, a sve je skrojeno s ciljem da svi postanemo ka Kic i ovaj Debo što živi s brkatom cimericom...
Guest- Guest
Takvr se stvari ne pisu po drustvenim mrezama.
Treba ga kaznit.
Jer je ovakvu ozenio. ;-D
Treba ga kaznit.
Jer je ovakvu ozenio. ;-D
zasto se ne bi pisalo??..
Guest- Guest
A on je onda još važnijitre wrote:i debi je bero dečko pa šta onda, sad si ti kao važna a debo nijekaya wrote:Pa neka...meni je vladimir putin dečko.Legendovich wrote:ja doli kad dojdem,imam jednu finu cvrstoguzu Ustašicu...nek ona ustasuje,bitno da mi na usluzi kad dojdem doli..
2015-08-15
bio bi da nije svetoja, njegove lovačk pardon jebačke putešestvije su nenadjebivekaya wrote:A on je onda još važnijitre wrote:i debi je bero dečko pa šta onda, sad si ti kao važna a debo nijekaya wrote:Pa neka...meni je vladimir putin dečko.Legendovich wrote:ja doli kad dojdem,imam jednu finu cvrstoguzu Ustašicu...nek ona ustasuje,bitno da mi na usluzi kad dojdem doli..
On je van konkurencije , on pa dugo dugo nitko pa onda dalje...tre wrote:bio bi da nije svetoja, njegove lovačk pardon jebačke putešestvije su nenadjebivekaya wrote:A on je onda još važnijitre wrote:i debi je bero dečko pa šta onda, sad si ti kao važna a debo nijekaya wrote:Pa neka...meni je vladimir putin dečko.Legendovich wrote:ja doli kad dojdem,imam jednu finu cvrstoguzu Ustašicu...nek ona ustasuje,bitno da mi na usluzi kad dojdem doli..
2015-08-15
vjerojatno drži neprikosnoveno prva tri mjesta, nešto kao čak noris koji je izbrojao do bezbroj i to čak dva putakaya wrote:On je van konkurencije , on pa dugo dugo nitko pa onda dalje...tre wrote:bio bi da nije svetoja, njegove lovačk pardon jebačke putešestvije su nenadjebivekaya wrote:A on je onda još važnijitre wrote:i debi je bero dečko pa šta onda, sad si ti kao važna a debo nijekaya wrote:
Pa neka...meni je vladimir putin dečko.
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Engleska: zbog političke korektnosti i izravnih napada tradicija stara preko 500 godina prisilno nestaje
» Bez lažne "političke korektnosti"
» SKANDAL U AMERICI: Ruski fudbaler dobio otkaz zbog POLITIKE! Nije slušao HIMNU kako treba!
» stipe mesic u 94 min. odbijancem u ledja zabio za pobjedu ni kriv ni duzan
» Ekstremni desničar Jurič dobio nogu nakon što je pozvao gledatelje da pozdravljaju kao ustaše
» Bez lažne "političke korektnosti"
» SKANDAL U AMERICI: Ruski fudbaler dobio otkaz zbog POLITIKE! Nije slušao HIMNU kako treba!
» stipe mesic u 94 min. odbijancem u ledja zabio za pobjedu ni kriv ni duzan
» Ekstremni desničar Jurič dobio nogu nakon što je pozvao gledatelje da pozdravljaju kao ustaše
Page 5 of 5