Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
e adamu svaka castaben wrote:prckov wrote:ma sport je biznisBrain32 wrote:Apsolutna sramota od kluba, sreća pa je američki nogomet na razini Krigistanske 3. lige pa ih niti gledam niti znam da postoje...
jebe se njih za sve osim love
kakvi principi ikurac
jesu li kosarkasi povukli izjavu o hong kongu kad je kina rekla da ce zavrnut pipu
samo sto nisu zaplakali od straha
ma izvinte dragi drugovi izletilo majmunu, nece vise nikad
plakali su, daryl morey je povuko izjavu, ali adam silver in je reko fuck you. obično zastupo pizdarije, ali vode me je ugodno iznenodi.
nisam znao za to
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
ne i nije bitnomutava baštarda wrote:Nisi se izjasnio... Da li je Srbin nogometaš morao nadgledati što žena objavljuje na tviteru? Ne znaš ni sam... em Srbi, em prava žena i na kraju politička korektnost...debotoijusto wrote:mutava baštarda wrote:Onda se slažeš da bi kao i u Saudijskoj Arabiji žene trebale imati staratelja koji bi odgovarao za ono što one kažu?debotoijusto wrote:to sam i rekao , s kim se ti svadjas ?mutava baštarda wrote:
Ne pizdi... Službena izjava kluba je da osuđuju ono što je rekla njegova supruga i zbog toga on više ne može igrati u LA...
Texas jedino, tamo bi mogao biti kapetan momčadi
nisi procitao tekst zatim potvrdio moj upis i sad igras na infantilne pizdarije
bitno da je poslodavcu nanio stetu u najgorem trenutku po percepciji javnosti , nema tu nasi/vasi nego ekonomija
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:Serbinho-3 wrote:Klub nije potpisao sa njom ugovor a ne znamo
ni sta pise u istom.
Covek ne zna gde se nalazi a ona jos manje, pritom
ni menadzer.
Trebao je da prepusti pricu advokatu.
Ovde su svi objavili pricu, realno ne treba vise nikome.
Kasnije ce ga ostaviti i zena, kada mu potroši novac.
Zatim i ostali zaboraviti.Zanimljivo, nakon ovog je Katai postao sedmi najtraženiji nogometaš na Transfermarktu.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/sport/zestoko-ga-vrijedaju-srbin-dobio-otkaz-za-sve-je-kriva-njegova-supruga-1407953 - www.vecernji.hr
nije sve crno , moze igrat u hrvatskom dragovoljcu ako se obrati na krscanstvo
Vi se zafrkavate, ali njemu realno takve opcije ostaju.
Okružen je glupim ljudima.
Ocrnili su ga svi kao ovcu i svalili krivicu za sve probleme u Americi.
Klub je isto reagovao komično.
Pitao bih Sud u Los Andjelesu,"Ako supruga Katai-ja likvidira NN lice, da li ce njen suprug
snositi krivicu za njene postupke, gde on nije imao nikakvo učešće"?
Prica je komična, gde su nekome spakovali probleme punoletne osobe, koja sama treba da
odgovara za svoje postupke.
Brak ne deli krivicu na pola, jedan od članova bračne zajednice napravi prekršaj,
cime se automatski prepisuje isto drugom članu.
Treba da se obrati Advokatima, obore to dok si rek'o keks.
Naivan je, potpisao sporazumni raskid, voda ga ta seljanka ko kera,
oblaci kako se oblaci ona, iste boje.
Sluzi da drugi istresaju onu stvar po njemu i nije okružen pravim ljudima.
Cim je cuo, javlja se jos jedna krvopija Terzić.
Neko, ko je okružen lošim društvom, sredinom, ljudima, ne moze daleko
u zivotu dogurati.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
ma koga briga za stetu, da tip nije pristo na sporazumni prekid ugovora taj bi mogo svirat fruludebotoijusto wrote:ne i nije bitnomutava baštarda wrote:Nisi se izjasnio... Da li je Srbin nogometaš morao nadgledati što žena objavljuje na tviteru? Ne znaš ni sam... em Srbi, em prava žena i na kraju politička korektnost...debotoijusto wrote:mutava baštarda wrote:Onda se slažeš da bi kao i u Saudijskoj Arabiji žene trebale imati staratelja koji bi odgovarao za ono što one kažu?debotoijusto wrote:
to sam i rekao , s kim se ti svadjas ?
bitno da je poslodavcu nanio stetu u najgorem trenutku po percepciji javnosti , nema tu nasi/vasi nego ekonomija
zajebo se igrac ako nije naplatio
a ako jest onda nije nista izgubio, naprotiv
2014-04-19
mutava baštarda wrote:onda bi ga napao feministički pokret...dzango wrote:Da joj je na vreme stavio brnjicu, ne bi ostao bez 650 hiljada dolara.
Gadna vremena za poštena radna čovjeka
Brnjica za ženu i feministički pokret za glupaču..ja ne mogu vjerovati koja razmišljanja.
Muž i žena trebaju zajedno voditi računa o imidžu svoje persone i njihove zajednice.
Njen postupak je neviđeno glup u okolnostima koje su nastupile.
On ju je birao pobogu, ne znam jel joj gledao u sise ili mozaq.
Da sam joj muž, dobila bi papire za razvod u roku 24h i vozi, a on bi si vratio ugled.
Bi li dobio novi angažman, to je upitno u svijetu u kojem se na lešinama uzimaju politički poeni u ime zarade.
Guest- Guest
jos vise bi mu porasto ugled da je istucevenus wrote:mutava baštarda wrote:onda bi ga napao feministički pokret...dzango wrote:Da joj je na vreme stavio brnjicu, ne bi ostao bez 650 hiljada dolara.
Brnjica za ženu i feministički pokret za glupaču..ja ne mogu vjerovati koja razmišljanja.
Muž i žena trebaju zajedno voditi računa o imidžu svoje persone i njihove zajednice.
Da sam joj muž, dobila bi papire za razvod u roku 24h i vozi, a on bi si vratio ugled.
Bi li dobio novi angažman, to je upitno u svijetu u kojem se na lešinama uzimaju politički poeni u ime zarade.
2014-04-19
prckov wrote:jos vise bi mu porasto ugled da je istucevenus wrote:mutava baštarda wrote:onda bi ga napao feministički pokret...dzango wrote:Da joj je na vreme stavio brnjicu, ne bi ostao bez 650 hiljada dolara.
...
Guest- Guest
. Ok, da se iščitati iz odgovora da je trebao nadgledati što mu žena piše...debotoijusto wrote:ne i nije bitnomutava baštarda wrote:Nisi se izjasnio... Da li je Srbin nogometaš morao nadgledati što žena objavljuje na tviteru? Ne znaš ni sam... em Srbi, em prava žena i na kraju politička korektnost...debotoijusto wrote:mutava baštarda wrote:Onda se slažeš da bi kao i u Saudijskoj Arabiji žene trebale imati staratelja koji bi odgovarao za ono što one kažu?debotoijusto wrote:
to sam i rekao , s kim se ti svadjas ?
prckov wrote:ma koga briga za stetu, da tip nije pristo na sporazumni prekid ugovora taj bi mogo svirat fruludebotoijusto wrote:ne i nije bitnomutava baštarda wrote:Nisi se izjasnio... Da li je Srbin nogometaš morao nadgledati što žena objavljuje na tviteru? Ne znaš ni sam... em Srbi, em prava žena i na kraju politička korektnost...debotoijusto wrote:mutava baštarda wrote:
Onda se slažeš da bi kao i u Saudijskoj Arabiji žene trebale imati staratelja koji bi odgovarao za ono što one kažu?
vjerujem da bi platili i vise ne bi igrao + zagorcali zivot , to manji trosak
loptac je ocito svjestan trenutka i zakljucio da bolje malo se skloniti od javnosti a straca bude heroj u srbiji i kvazi desnicara HR , svi zadovoljni
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
mutava baštarda wrote:. Ok, da se iščitati iz odgovora da je trebao nadgledati što mu žena piše...debotoijusto wrote:ne i nije bitnomutava baštarda wrote:Nisi se izjasnio... Da li je Srbin nogometaš morao nadgledati što žena objavljuje na tviteru? Ne znaš ni sam... em Srbi, em prava žena i na kraju politička korektnost...debotoijusto wrote:mutava baštarda wrote:
Onda se slažeš da bi kao i u Saudijskoj Arabiji žene trebale imati staratelja koji bi odgovarao za ono što one kažu?
Jok, valja poć od početka.
Trebao je birat pametnu ženu.
Guest- Guest
Jebi ga ne igra u Reala da može izabrati manekenku s mozgom...venus wrote:mutava baštarda wrote:. Ok, da se iščitati iz odgovora da je trebao nadgledati što mu žena piše...debotoijusto wrote:ne i nije bitnomutava baštarda wrote:Nisi se izjasnio... Da li je Srbin nogometaš morao nadgledati što žena objavljuje na tviteru? Ne znaš ni sam... em Srbi, em prava žena i na kraju politička korektnost...debotoijusto wrote:
mutava baštarda wrote:Jebi ga ne igra u Reala da može izabrati manekenku s mozgom...venus wrote:
Bolje mu je živit sam nego sa glupom ženom (štetočinom).
Guest- Guest
ako ti žena nekoga pregazi auton, možda je bolje kazniti muža, jer ni biro bolju ženu
nije loše
nije loše
2014-04-16
Bolje je u KSA, tamo su muževi zabranili ženama da voze i nemaju problema... Veća sigurnost u prometu i nema odgovornosti kod nezgoda koje bi počinile žene...aben wrote:ako ti žena nekoga pregazi auton, možda je bolje kazniti muža, jer ni biro bolju ženu
nije loše
ma naplatio je ondebotoijusto wrote:prckov wrote:ma koga briga za stetu, da tip nije pristo na sporazumni prekid ugovora taj bi mogo svirat fruludebotoijusto wrote:ne i nije bitnomutava baštarda wrote:Nisi se izjasnio... Da li je Srbin nogometaš morao nadgledati što žena objavljuje na tviteru? Ne znaš ni sam... em Srbi, em prava žena i na kraju politička korektnost...debotoijusto wrote:
vjerujem da bi platili i vise ne bi igrao + zagorcali zivot , to manji trosak
loptac je ocito svjestan trenutka i zakljucio da bolje malo se skloniti od javnosti a straca bude heroj u srbiji i kvazi desnicara HR , svi zadovoljni
i neka je
nadam se da ih je rebno vise nego sto ugovor vrijedi
2014-04-19
aben wrote:ako ti žena nekoga pregazi auton, možda je bolje kazniti muža, jer ni biro bolju ženu
nije loše
Jebat ga, kriv si kako god da okreneš, a sve je skrojeno s ciljem da svi postanemo ka Kic i ovaj Debo što živi s brkatom cimericom...
darth_vader-
2014-04-17
ako je jedan bijelac ubio crnca svi bijelci su rasistiaben wrote:ako ti žena nekoga pregazi auton, možda je bolje kazniti muža, jer ni biro bolju ženu
nije loše
idemo tu pravdu razvit malo dalje
ako je jedan muskarac na planeti opljacko banku svi muskarci moraju u zatvor
ta ljevicarska logika je bas jednostavna
2014-04-19
aben wrote:ako ti žena nekoga pregazi auton, možda je bolje kazniti muža, jer ni biro bolju ženu
nije loše
Kako si ti povukao ovu paralelu, samo ti znaš
Ako želiš biti hrabro anoniman, možeš pisat gluposti po forumima, ti si NLO (djelomično ).
Ako pišeš pod svojim imenom i prezimenom na mrežama ili javno komentiraš, identificiran si leteći objekt.
Ako pišeš pod svojim imenom i prezimenom, a supružnik ti je poznata osoba i pišeš gluposti, e pa onda budali treba noga u dupe jer je i to korak naprijed za nju.
Guest- Guest
venus wrote:aben wrote:ako ti žena nekoga pregazi auton, možda je bolje kazniti muža, jer ni biro bolju ženu
nije loše
Ako želiš biti hrabro anoniman, možeš pisat gluposti po forumima, ti si NLO (djelomično ).
Ako pišeš pod svojim imenom i prezimenom na mrežama ili javno komentiraš, identificiran si leteći objekt.
Ako pišeš pod svojim imenom i prezimenom, a supružnik ti je poznata osoba i pišeš gluposti, e pa onda budali treba noga u dupe jer je i to korak naprijed za nju.
a ča je is njenin roditeljima? a i njegovin roditeljima? ne verujin da tote nemo neke odgovornosti...
2014-04-16
aben wrote:venus wrote:aben wrote:ako ti žena nekoga pregazi auton, možda je bolje kazniti muža, jer ni biro bolju ženu
nije loše
a ča je is njenin roditeljima? a i njegovin roditeljima? ne verujin da tote nemo neke odgovornosti...
Znam kamo ciljaš, mustro.. :D
U pravu si, istina je da je veća osobna odgovornost njezina. Njen muž nije kolateralna žrtva nego plaća posljedice svog izbora.
Kakav je to muž koji ne zna način razmišljanja svoje žene. A ako ga ne zanimaju njezini stavovi, ponavljam, bolje živit sam nego sa glupačom.
Guest- Guest
ča misliš o državnom popisu mišljenja koja supruge moru imati, da ljudi ne bi riskirali prilikon ženibe?venus wrote:aben wrote:venus wrote:aben wrote:ako ti žena nekoga pregazi auton, možda je bolje kazniti muža, jer ni biro bolju ženu
nije loše
Znam kamo ciljaš, mustro.. :D
U pravu si, istina je da je veća osobna odgovornost njezina. Njen muž nije kolateralna žrtva nego plaća posljedice svog izbora.
Kakav je to muž koji ne zna način razmišljanja svoje žene. A ako ga ne zanimaju njezini stavovi, ponavljam, bolje živit sam nego sa glupačom.
2014-04-16
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Engleska: zbog političke korektnosti i izravnih napada tradicija stara preko 500 godina prisilno nestaje
» Bez lažne "političke korektnosti"
» SKANDAL U AMERICI: Ruski fudbaler dobio otkaz zbog POLITIKE! Nije slušao HIMNU kako treba!
» stipe mesic u 94 min. odbijancem u ledja zabio za pobjedu ni kriv ni duzan
» Ekstremni desničar Jurič dobio nogu nakon što je pozvao gledatelje da pozdravljaju kao ustaše
» Bez lažne "političke korektnosti"
» SKANDAL U AMERICI: Ruski fudbaler dobio otkaz zbog POLITIKE! Nije slušao HIMNU kako treba!
» stipe mesic u 94 min. odbijancem u ledja zabio za pobjedu ni kriv ni duzan
» Ekstremni desničar Jurič dobio nogu nakon što je pozvao gledatelje da pozdravljaju kao ustaše
Page 3 of 5