Engleska: zbog političke korektnosti i izravnih napada tradicija stara preko 500 godina prisilno nestaje
Page 1 of 1
Engleska: zbog političke korektnosti i izravnih napada tradicija stara preko 500 godina prisilno nestaje
http://www.telegraph.co.uk/news/2017/01/08/morris-dancers-forced-abandon-performance-accused-racism-threatened/
Kermit-
2014-04-17
Kermit-
2014-04-17
Re: Engleska: zbog političke korektnosti i izravnih napada tradicija stara preko 500 godina prisilno nestaje
group of Morris Dancers were forced to abandon a performance after they were accused of being racist and threatened over their traditional black face paint, it has been claimed.
The Alvechurch group were heckled by a handful of onlookers during performances on two city centre streets near the Bullring in Birmingham on Saturday, witnesses said.
The dancers were one of more than a dozen groups who were there to celebrate Plough Monday, the traditional start of the agricultural year.
The Alvechurch group were heckled by a handful of onlookers during performances on two city centre streets near the Bullring in Birmingham on Saturday, witnesses said.
The dancers were one of more than a dozen groups who were there to celebrate Plough Monday, the traditional start of the agricultural year.
Kermit-
2014-04-17
Re: Engleska: zbog političke korektnosti i izravnih napada tradicija stara preko 500 godina prisilno nestaje
"The issues began when they started dancing near to the Bull outside the Bullring and later near to Marks & Spencer. They were roundly abused and threatened with violence.
"One lady was particularly angry and a group of young men started to become very abusive and confrontational, accusing them of being racists, which of course they are not.
"They started jumping in between the dancers and knocking off their hats. The dancers tried to explain why their faces were painted black, but they would not listen.
"They tried in vain to explain but things took such a turn for the worse that the performances had to be abandoned."
"One lady was particularly angry and a group of young men started to become very abusive and confrontational, accusing them of being racists, which of course they are not.
"They started jumping in between the dancers and knocking off their hats. The dancers tried to explain why their faces were painted black, but they would not listen.
"They tried in vain to explain but things took such a turn for the worse that the performances had to be abandoned."
Kermit-
2014-04-17
Kermit-
2014-04-17
Equality group Fairness, Respect, Equality Shropshire (Fresh) said the ban showed sensitivity "to a changed social climate"
Kermit-
2014-04-17
retardacija
nema veze, ne treba njima uvoznih ni 50% , oni ce sami sebi uvesti sherijat da ovima ne bude neugodno u njihovoj kuci
al englezi su ionako retardi uglavnom
al englezi su ionako retardi uglavnom
Ne mogu se odluciti
dijagram-
2015-08-09
jadijagram wrote:Ne znam jesu li mi gori migranti, englezi il leviathan2
Ne mogu se odluciti
dijagram-
2015-08-09
aj prvi koji me procitaodijagram wrote:Leviathan2 wrote:jadijagram wrote:Ne znam jesu li mi gori migranti, englezi il leviathan2
Ne mogu se odluciti
skoro, u plemenu me zovu kuga i kolera, onak kad okrenem ledja :D
skoro, u plemenu me zovu kuga i kolera, onak kad okrenem ledja :D
dijagram-
2015-08-09
nego ... kad smo kod političke korektnosti ... sjeća li se netko filma "Demolition Man" ??
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
Similar topics
» Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
» Bez lažne "političke korektnosti"
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Stara Godina
» Demolirana beogradska poslastičarnica stara 70 godina FOTO
» Bez lažne "političke korektnosti"
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Stara Godina
» Demolirana beogradska poslastičarnica stara 70 godina FOTO
Page 1 of 1