u Hrvatskoj počeli klečati pred crncima
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: u Hrvatskoj počeli klečati pred crncima
ma cova istinu zborivuksadinare wrote:....ja ti vjerujem...zato sam i rekao da ti vjerujemo..ako ti pomazeLegendovich wrote:tk oveli pizda ti kobilja lazljiva,,ghovno usrano jedno..sto kazem stojim iza toga,sto ti bas i nisi sposovban,sendvicaru jedanvuksadinare wrote:....veli da je gađao sa posebno nastimanim AK..neke svoje sitnice je ugradio i poboljsao gamarcellus wrote:to sa snajperom smo davno riješili na jednoj staroj temi, jer i ja znam više o snajperima od njega a imo sam samo ak47 koja je ono, sto - dvjesto metara i doviđenja, na 400 ne moš s tim pogodit ni bivola u guzicu (a to joj je kao domet)... bar ja ne mogu
al evo on gađa precizno na kilometar i pol
100%
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ne ljutim se..no misljah samo da nisi coporativno pašće,ali hajde,ubuduce te tako budem i tretiraovuksadinare wrote:..sad se ti ljutis na mene a ja ti vjerujem..cudnog li svataLegendovich wrote:koje kurtza ti vjerujes..guzica ti na platnom spiku partije..karakter nula,ajd vozi tamo..sto kazem stojim iza toga,a a jako me boli kuratz za vjerovanje jedno polusrbina..vuksadinare wrote:....ja ti vjerujem...zato sam i rekao da ti vjerujemo..ako ti pomazeLegendovich wrote:tk oveli pizda ti kobilja lazljiva,,ghovno usrano jedno..sto kazem stojim iza toga,sto ti bas i nisi sposovban,sendvicaru jedanvuksadinare wrote:
....veli da je gađao sa posebno nastimanim AK..neke svoje sitnice je ugradio i poboljsao ga
Guest- Guest
ma pusti ih snajperista, zavide tiLegendovich wrote:ono st oje ocito da se skupe par likova sa atrofiranim mozgovima nesposobnih za dublje teme,i i ko oni mali pačcadi u grupi grickaju nekom gleznjeve..niste sposobni niti 4 recenice napisati bez dugotrajne pripreme..
2014-04-19
fuk,hoš ti doli na kolina ipopušiti Camugi,ako centrala tako kaze da je oke?
Guest- Guest
jbg stari sam si upao u zrenduLegendovich wrote:ne ljutim se..no misljah samo da nisi coporativno pašće,ali hajde,ubuduce te tako budem i tretiraovuksadinare wrote:..sad se ti ljutis na mene a ja ti vjerujem..cudnog li svataLegendovich wrote:koje kurtza ti vjerujes..guzica ti na platnom spiku partije..karakter nula,ajd vozi tamo..sto kazem stojim iza toga,a a jako me boli kuratz za vjerovanje jedno polusrbina..vuksadinare wrote:....ja ti vjerujem...zato sam i rekao da ti vjerujemo..ako ti pomazeLegendovich wrote:
tk oveli pizda ti kobilja lazljiva,,ghovno usrano jedno..sto kazem stojim iza toga,sto ti bas i nisi sposovban,sendvicaru jedan
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
odo ja da me se ne usluzavi, a ti snajperista im sad objasni kako si nenedjebiv i to
sta oni tebi tu
sta oni tebi tu
2014-04-19
prckov wrote:ma pusti ih snajperista, zavide tiLegendovich wrote:ono st oje ocito da se skupe par likova sa atrofiranim mozgovima nesposobnih za dublje teme,i i ko oni mali pačcadi u grupi grickaju nekom gleznjeve..niste sposobni niti 4 recenice napisati bez dugotrajne pripreme..
.pokacili se kao paraziti na drzavnu sisu,cicaju li cicaju,jbumatersebi,a glume neku pamet..ono,to bi vanka pokrepavalo od gladi doslovno..to je jednostavno umno deficitarno...kako to moze NE bITI zavidno,jalnusno i vjecito nesposobno,kad su u dusi leftard ikomjunisti..u rH jedino takovi mogu prezivjeti..partijski vojnici..
Guest- Guest
Kayu cu ja usluzaviti,ti si odhebao i od teta-sore..prckov wrote:odo ja da me se ne usluzavi, a ti snajperista im sad objasni kako si nenedjebiv i to
sta oni tebi tu
Guest- Guest
jahh..od 2-3 pascadi koji i ne znaju nish slozenije napisati osim trolanja..vuksadinare wrote:jbg stari sam si upao u zrenduLegendovich wrote:ne ljutim se..no misljah samo da nisi coporativno pašće,ali hajde,ubuduce te tako budem i tretiraovuksadinare wrote:..sad se ti ljutis na mene a ja ti vjerujem..cudnog li svataLegendovich wrote:koje kurtza ti vjerujes..guzica ti na platnom spiku partije..karakter nula,ajd vozi tamo..sto kazem stojim iza toga,a a jako me boli kuratz za vjerovanje jedno polusrbina..vuksadinare wrote:
....ja ti vjerujem...zato sam i rekao da ti vjerujemo..ako ti pomaze
Guest- Guest
sinko bojim se da si ti polugladan pa se ovim pricicama tjesis i prikrivasLegendovich wrote:prckov wrote:ma pusti ih snajperista, zavide tiLegendovich wrote:ono st oje ocito da se skupe par likova sa atrofiranim mozgovima nesposobnih za dublje teme,i i ko oni mali pačcadi u grupi grickaju nekom gleznjeve..niste sposobni niti 4 recenice napisati bez dugotrajne pripreme..
.pokacili se kao paraziti na drzavnu sisu,cicaju li cicaju,jbumatersebi,a glume neku pamet..ono,to bi vanka pokrepavalo od gladi doslovno..to je jednostavno umno deficitarno...kako to moze NE bITI zavidno,jalnusno i vjecito nesposobno,kad su u dusi leftard ikomjunisti..u rH jedino takovi mogu prezivjeti..partijski vojnici..
2015-09-08
Klečat mogu samo u crkvi i nikako drukčije i ni pred kim osim Bogom
naravno...evo umirem od gladi...cak i nabio koju kilu u dva miseca...vuksadinare wrote:sinko bojim se da si ti polugladan pa se ovim pricicama tjesis i prikrivasLegendovich wrote:prckov wrote:ma pusti ih snajperista, zavide tiLegendovich wrote:ono st oje ocito da se skupe par likova sa atrofiranim mozgovima nesposobnih za dublje teme,i i ko oni mali pačcadi u grupi grickaju nekom gleznjeve..niste sposobni niti 4 recenice napisati bez dugotrajne pripreme..
no vidjeh da se prepozno,pa si reagirao..jebi ga-stos tak ojest
Last edited by Legendovich on 5/6/2020, 12:10; edited 1 time in total
Guest- Guest
to jer si bio na domacem pijetu u ataruLegendovich wrote:naravno...evo umirem od gladi...cak i nabio koju kilu u dva miseca...vuksadinare wrote:sinko bojim se da si ti polugladan pa se ovim pricicama tjesis i prikrivasLegendovich wrote:prckov wrote:ma pusti ih snajperista, zavide tiLegendovich wrote:ono st oje ocito da se skupe par likova sa atrofiranim mozgovima nesposobnih za dublje teme,i i ko oni mali pačcadi u grupi grickaju nekom gleznjeve..niste sposobni niti 4 recenice napisati bez dugotrajne pripreme..
2015-09-08
bog dao,na zalost nisam..jerbo ste okuzeni,pa nije za turizam ici doli..mirovo ovdjevuksadinare wrote:to jer si bio na domacem pijetu u ataruLegendovich wrote:naravno...evo umirem od gladi...cak i nabio koju kilu u dva miseca...vuksadinare wrote:sinko bojim se da si ti polugladan pa se ovim pricicama tjesis i prikrivasLegendovich wrote:prckov wrote:
ma pusti ih snajperista, zavide ti
Guest- Guest
Ringo10 wrote:PA moraju i Hrvati bit u skladu sa obožavanim Zapadom.
Ako treba pušit crncima ma ima da se puši, zapadna uljudba nema cijenu.
Eto ... i kod tebe cujem bijeli napredni Australci izasli na ulice.
Vele ''Aboriginal lives matter''.
Sad lijepo stavi stitnike na koljena i pripremi se za dursanje australskim kmicama.
Guest- Guest
Sovak wrote:Ringo10 wrote:PA moraju i Hrvati bit u skladu sa obožavanim Zapadom.
Sad lijepo stavi stitnike na koljena i pripremi se za dursanje australskim kmicama.
2015-09-08
ma u australiji su posebno jebani od leftarda i svih tih "progressivnih"..kako tamo zene guzlace muske na svakom koraku,cudo jedno..muski ima samo da skruseno spuste glavu..
Guest- Guest
marcellus wrote:Klečat mogu samo u crkvi i nikako drukčije i ni pred kim osim Bogom
Tam?
Tam pogotovo vise ne bum.
Ak bum trebal zbog nekoga/necega u crkvu ili bum se sel i sedil celo vreme ili bum stajal ak ne bu mesta za sest.
Ak ne niti to, odem van.
Guest- Guest
melburn je ljevicarska jazbinaSovak wrote:Ringo10 wrote:PA moraju i Hrvati bit u skladu sa obožavanim Zapadom.
ne daju na kinu nista rec a pripremaju za vikend prosvjede i ocekuju oko 40 000 prosvjednika
skupljanje odobrio leftard na vlasti a prije toga kaznjavali ljude ako izadu na plazu
radi virusa
2014-04-19
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
» Klub iz Championshipa najavio kako neće klečati za Black Lives Matter pokret
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V
» Počeli izbori u istočnoj HercegBosni
» Počeli radovi u luci Rogač
» Klub iz Championshipa najavio kako neće klečati za Black Lives Matter pokret
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V
» Počeli izbori u istočnoj HercegBosni