u Hrvatskoj počeli klečati pred crncima
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: u Hrvatskoj počeli klečati pred crncima
Jel te boli neikrenost??Vrijedja Ego?'..jebiga..svakom po zasluzi..tre wrote:svetoje nije problem u različitosti mišljenja pa smo kaya i ja dosta često na suprotnim stranama. Ono što nas ovdje veže je to što ideš na kurac svima svojim budalaštinama i izmišljanjima, laganjem i drkanjem keru nogu. De se opameti više i dođi sebi dok imaš kome led te hebo manitog, pa nije ti 16 godina a još manje nama da bi sa tom idiotskom spikom pokušao sebi dizati moral a još manje nama tu priču prodati. Eto jebo me svak ako ti itko osim šojke vjeruje i jednu jebenu rečenicu koju si ovdje napisao! Što bi rekao pokojni Andrija Artuković na svom suđenju za jednog uštimanog svjedoka, pola svijeta sam obišo ali ovakvog lažova nikad nisam sreo!Legendovich wrote:vidis ti pametne glavice..uvijek sam dripcima ovdje govorio da je Kaya mudro progledala,cim se ovih boraca rjesila i njihove demagogije..Ti si u biti jako pametna cura,no ovi oko tebe ti ugusice britkost i svjetlo kojim zracis..de to Kayo,stiletom i rebra i sikter im reci..!!!kaya wrote:Ma znam, znam...nemoš ih snajperom otjerati od sebeLegendovich wrote:ma svew ti ja Kayo ispricam,a Kitonja ce ti doci,kao jack-pot,interesirao ili ne..znam ja takve "nezainteresirane2 a kad probaju,ne mos ih se poslije otresti..kaya wrote:
Tvoj pištolj je vjerojatno posljednja stvar na svijetu koja me zanima iskreno rečeno.
Više me zanimaju tvoje james bond avanture, nasmiju me da ti pravo kažem
Guest- Guest
i nakon ww2 su bucniji bili ovakvi kao Tre,samo da se izbore za pemziju i prava,a da uspiju i neku curu smotati,poljujuci po nekom..tipicni Beta luzeri koji u realno,nebi pravim muskim nacinom nikad curu osvojili..
Last edited by Legendovich on 5/6/2020, 15:52; edited 1 time in total
Guest- Guest
ma rekoh pustimo svetoja nek prica ako mu je tako lakse...mašta nije zabranjena...on je uvjeren u to i tu ne mo's nista...mozda jednom jedna padne na to..pa i on pogodi...upstre wrote:svetoje nije problem u različitosti mišljenja pa smo kaya i ja dosta često na suprotnim stranama. Ono što nas ovdje veže je to što ideš na kurac svima svojim budalaštinama i izmišljanjima, laganjem i drkanjem keru nogu. De se opameti više i dođi sebi dok imaš kome led te hebo manitog, pa nije ti 16 godina a još manje nama da bi sa tom idiotskom spikom pokušao sebi dizati moral a još manje nama tu priču prodati. Eto jebo me svak ako ti itko osim šojke vjeruje i jednu jebenu rečenicu koju si ovdje napisao! Što bi rekao pokojni Andrija Artuković na svom suđenju za jednog uštimanog svjedoka, pola svijeta sam obišo ali ovakvog lažova nikad nisam sreo!Legendovich wrote:vidis ti pametne glavice..uvijek sam dripcima ovdje govorio da je Kaya mudro progledala,cim se ovih boraca rjesila i njihove demagogije..Ti si u biti jako pametna cura,no ovi oko tebe ti ugusice britkost i svjetlo kojim zracis..de to Kayo,stiletom i rebra i sikter im reci..!!!kaya wrote:Ma znam, znam...nemoš ih snajperom otjerati od sebeLegendovich wrote:ma svew ti ja Kayo ispricam,a Kitonja ce ti doci,kao jack-pot,interesirao ili ne..znam ja takve "nezainteresirane2 a kad probaju,ne mos ih se poslije otresti..kaya wrote:
Tvoj pištolj je vjerojatno posljednja stvar na svijetu koja me zanima iskreno rečeno.
Više me zanimaju tvoje james bond avanture, nasmiju me da ti pravo kažem
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
to je za njihovo dobro jer da znaju koji je svetoje ljubavnik ne bi mu samo grudnjake bacale nego bi tu bilo i gaća za dobar zepelin napraviti od njih!kaya wrote:On snajperom puca u grudnjake ženskama s balkona i onda gleda gole sise. One i ne slute da je ispod perunija na balkonu naš sveto hayha.tre wrote:ma nema ga u celu srbiju takvog!!!kaya wrote:..to nam je jasno već otprije, da ima superoko!tre wrote:kaya wrote:
Je, super vidiš ...pa zato i jesi snajperist
nego aj da skupimo (mi forumaši jel) neku paru pa da platimo jedno pola sata našem svetozaru u nekoj javnoj kući da napokon uživo vidi golo žensko. Može i sat ali na dva puta jer bi mu i ovih prvih pola sata bilo previše za prvi put!
ajd ajd grebatori,budem ovidjeli kad ne bude sjela iduca pemzija..cici-krep...
Guest- Guest
treba malo storovati onih pustih miljardi,za pomoc besposlicarima, iz EU-a..
Guest- Guest
ne budi lijen,trebamalo mejlova poslati gori,da vide kome bi oni slali pomoc..
Guest- Guest
evo lete divlje patke na tvoj vab...neodoljiv im je.Legendovich wrote:Kayooooo..Ljubavno te vabim....
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ajde ne lupaj više, odi patke zvati na balkon...ili čitaj malo onaj svoj priručnik za snajperisteLegendovich wrote:i nakon ww2 su bucniji bili ovakvi kao Tre,samo da se izbore za pemziju i prava,a da uspiju i neku curu smotati,poljujuci po nekom..tipicni Beta luzeri koji u realno,nebi pravim muskim nacinom nikad curu osvojili..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa t oje fakat..Kayo ako ti ne vidis da je tvoja drzava pokradena,a paraziti i uhljebi caruju na konto onog malog dijela ljudi sto redi,a upitna je isplata pemzija i placa za drzavne sluzbenike,ja ne znam stvarno ,sto tebi nije jasno,da vam je voda dosla do usta???kaya wrote:Ajde ne lupaj više, odi patke zvati na balkon...ili čitaj malo onaj svoj priručnik za snajperisteLegendovich wrote:i nakon ww2 su bucniji bili ovakvi kao Tre,samo da se izbore za pemziju i prava,a da uspiju i neku curu smotati,poljujuci po nekom..tipicni Beta luzeri koji u realno,nebi pravim muskim nacinom nikad curu osvojili..
Bash radi takh uljeba i parazita,lopova,treba stornirati eU pomoc,pa nek daju nekom tko se trudi nesh stvoriti i gradjane osigurati..
turizam se sad dogovara na dnevnoj bazi,..pusti ti menea,meni je dobro...no vama nece biti dobro..
ti dok lajuckas u interesu parazita i grebatora,oni se potkozavaju i sebe osiguravaju...
krenula si ti dobro,pa su ti opet poceli srati i praviti druck,ucjenjivati i iskosa prijetiti..to je njihov modus operandi...
Guest- Guest
Kazem..bacimo djelo ljubavno i na jastuku ti sve ispricam u detalje...dobra volja,ja te ne pritiscem da mislis kao ja..cisto prirodna razmjena...kaya wrote:evo lete divlje patke na tvoj vab...neodoljiv im je.Legendovich wrote:Kayooooo..Ljubavno te vabim....
Guest- Guest
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
» Klub iz Championshipa najavio kako neće klečati za Black Lives Matter pokret
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V
» Počeli izbori u istočnoj HercegBosni
» Počeli radovi u luci Rogač
» Klub iz Championshipa najavio kako neće klečati za Black Lives Matter pokret
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V
» Počeli izbori u istočnoj HercegBosni
» Počeli radovi u luci Rogač