u Hrvatskoj počeli klečati pred crncima
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: u Hrvatskoj počeli klečati pred crncima
Hnk Gorica u vlasništvu stranca koji trpa strane igrače. Rekoh davno da je sport poput nogometa i košarke kriv za percepciju da je trpačina ok.AssadNaPodmornici wrote:http://www.kronikevg.com/hnk-gorica-kleknula-protiv-rasizma-mi-smo-jedna-momcad/
ahhahahaahhhhhhhhhhhhhhhhhahaahhahaahahahahhahahahahahahahahahahhahahaha
a rugali se amerima. čekaj malo da domoljubi iz HDZa prvo novim porezima isele još 200 000 hrvata, pa onda vas natrpaju sa 300 000 obojenih sa bliskog istoka i afrike, morat će te klečati svakog petka ujutro uoči molitve ispred njihove đamije
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jebes ga tiBrain32 wrote:Igrao sam ja košarku s jednim, frajer 190 a nemre zakucat, jebeš takvog crnca...marcellus wrote:jebote rasizam u hrvatskoj a imamo tri i pol crnca u državi, ono imamo hameda i antimona i kog još?
zasto da ga ja jebem :P
Ok, ti si moj idol.RayMabus wrote:Hnk Gorica u vlasništvu stranca koji trpa strane igrače. Rekoh davno da je sport poput nogometa i košarke kriv za percepciju da je trpačina ok.AssadNaPodmornici wrote:http://www.kronikevg.com/hnk-gorica-kleknula-protiv-rasizma-mi-smo-jedna-momcad/
ahhahahaahhhhhhhhhhhhhhhhhahaahhahaahahahahhahahahahahahahahahahhahahaha
a rugali se amerima. čekaj malo da domoljubi iz HDZa prvo novim porezima isele još 200 000 hrvata, pa onda vas natrpaju sa 300 000 obojenih sa bliskog istoka i afrike, morat će te klečati svakog petka ujutro uoči molitve ispred njihove đamije
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
...a to ovi iz nogometnog kluba gorica..pa pola momcadi im crnci..dovedu ih za 100 eura pa prodaju za 100 000 eura..oni klece zbog toga sto jeftino kupe skupo prodaju..pa zahvaljuju bogu na crncima...maminjo skola
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:...a to ovi iz nogometnog kluba gorica..pa pola momcadi im crnci..dovedu ih za 100 eura pa prodaju za 100 000 eura..oni klece zbog toga sto jeftino kupe skupo prodaju..pa zahvaljuju bogu na crncima...maminjo skola
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kako HDZ sada ne valja, kada je jos u Jugi bila euforija, ko da su
Roling Stonsi...
Roling Stonsi...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
kak sve nađete vrag vas odnio
i te kronike velike gorice
e pa tu na slici se vidi nekoliko crnih lica
i po vama nema potrebe dići glas protiv rasizma
e koji ste konji nemereš vjerovati
a da je širiti mržnju, je tu ste prvi
stvarno je taj internet živa gnojnica i septička jama
ko širi mrznju?...samo smo rekli istinu..evo ovi bisu klekli jer ljube crnce nego im za sada kmice donose najbolju zaradu i to je u stvari ropski odnos u klubu prema crncima po tipu..'kupiš ga za sto eura a prodaš za sto tisuća'...dakle kmice dobrim djelom hrane klub i ovo im je zahvala...a da bi kleknuli da nije ovog bi mua labudova...jos bi ih krečom prefarbaliSora wrote:kak sve nađete vrag vas odnio
2015-09-08
Legendovich wrote:Pa pitah ja lijepo Teja,st oje sa onih 500000 hrvatskih gradjana u svabiji..??AssadNaPodmornici wrote:a rugali smo se jebenim amerima.
ako bi se kladili, koliko % bi Hrvata klečalo, a koliko % bijelih Amera, moja oklada je da bi puuuno veći % bijelih Hrvata klečao da im se naredi, a budite bez brige naredit će se, mi smo dio toga sustava. HDZ i Plenki navijaju i mole boga da Trump izgubi izbore, a onda ide trpačina i za koju godinu klečanje
rece Tej...u smislu,ne trebaju nam...pa doooobro,posto nitko ne zeli drzavu urediti,nego povremeno potjerati vanka neuposljene,kao izraz protumjera za poticanje "zaposljavanja",eto,sam mu ja zelim arabe i camuge u punom kapacitetu...
Nije relevantno što ti želiš nego što oni žele.
A znaš li što oni žele?
Parazitirati na socijalnom sustavu NJEMAČKE. Ne Hrvatske.
U punom kapacitetu.
I najvjerojatnije će ostvariti takve svoje želje.
Guest- Guest
Sora wrote:kak sve nađete vrag vas odnio
Odi si rajši spi jednega, naj biti huda tulike...
darth_vader-
2014-04-17
Hrvati ce i majmunima pusit kurac ako im gazde Ameri i Zapad narede
Sve za pripadnost Zapadnoeuropskpj uljudbi
Sve za pripadnost Zapadnoeuropskpj uljudbi
Last edited by Ringo10 on 5/6/2020, 10:31; edited 2 times in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ovo ce postati novi nacin modernog izrazavanja tolerancije.
Tako cool.
Posvuda ce se padati na koljeno, pogotovo pred kamerama:)
Koja seljacija majke ti mile.
Tako cool.
Posvuda ce se padati na koljeno, pogotovo pred kamerama:)
Koja seljacija majke ti mile.
dijagram-
2015-08-09
Ako me budu tjerali da klečim i pred Srbima, ja neću!
crvenkasti-
2014-04-17
majke ti mile ko bude klecao pred srbima ja mu dam osobno soma euracrvenkasti wrote:Ako me budu tjerali da klečim i pred Srbima, ja neću!
2015-09-08
Kakvo klecanje, od vas je dovoljno permanentno kmecanje:)crvenkasti wrote:Ako me budu tjerali da klečim i pred Srbima, ja neću!
dijagram-
2015-08-09
Brain32 wrote:Igrao sam ja košarku s jednim, frajer 190 a nemre zakucat, jebeš takvog crnca...marcellus wrote:jebote rasizam u hrvatskoj a imamo tri i pol crnca u državi, ono imamo hameda i antimona i kog još?
možda bar ima veliki kurac ili ritam u guzici...
..onog crnca kaj je bio u šatoru u savskoj na prosvjedu...i kad su skupovi desnice...li imas ih dosta..ja ih viđam dosta po zagrebu...sigurno migranti...ove koje si pobrojao ili su rođeni tu il imaju drzavljanstvo...marcellus wrote:jebote rasizam u hrvatskoj a imamo tri i pol crnca u državi, ono imamo hameda i antimona i kog još?
2015-09-08
Još nisi prebolio što si jučer ispao glup snajperistu na pištolj na vodu?!Legendovich wrote:a cuj,stanuje sa Ćukom..nije to toliko dalje od camuge u osnovi..nece biti shocka pri prijelazu..Ringo10 wrote:MA neće joj bit teško. To će joj bit jedinstveno iskustvoLegendovich wrote:uffff bit ce kokice i pifo ledeno...Kaya ce po zakonu morati...heheheheheheRingo10 wrote:PA moraju i Hrvati bit u skladu sa obožavanim Zapadom.
Ako treba pušit crncima ma ima da se puši, zapadna uljudba nema cijenu.
Pušit Crncu ... možda mnoge naše žene sanjaju o tome jer su čule svakakve priče o Crncima pa im golica maštu
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dobro, brend...dalmatinac si, pa odakle tako dobro poznaješ taj dijalekt?jasambrend wrote:Sora wrote:kak sve nađete vrag vas odnio
Odi si rajši spi jednega, naj biti huda tulike...
on je snaperist bio ka'k ja stipe miocickaya wrote:Još nisi prebolio što si jučer ispao glup snajperistu na pištolj na vodu?!Legendovich wrote:a cuj,stanuje sa Ćukom..nije to toliko dalje od camuge u osnovi..nece biti shocka pri prijelazu..Ringo10 wrote:MA neće joj bit teško. To će joj bit jedinstveno iskustvoLegendovich wrote:uffff bit ce kokice i pifo ledeno...Kaya ce po zakonu morati...heheheheheheRingo10 wrote:PA moraju i Hrvati bit u skladu sa obožavanim Zapadom.
Pušit Crncu ... možda mnoge naše žene sanjaju o tome jer su čule svakakve priče o Crncima pa im golica maštu
2015-09-08
šta sad, nije bio snajperist na kraju?kaya wrote:Još nisi prebolio što si jučer ispao glup snajperistu na pištolj na vodu?!Legendovich wrote:a cuj,stanuje sa Ćukom..nije to toliko dalje od camuge u osnovi..nece biti shocka pri prijelazu..Ringo10 wrote:MA neće joj bit teško. To će joj bit jedinstveno iskustvoLegendovich wrote:uffff bit ce kokice i pifo ledeno...Kaya ce po zakonu morati...heheheheheheRingo10 wrote:PA moraju i Hrvati bit u skladu sa obožavanim Zapadom.
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
» Klub iz Championshipa najavio kako neće klečati za Black Lives Matter pokret
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V
» Počeli izbori u istočnoj HercegBosni
» Počeli radovi u luci Rogač
» Klub iz Championshipa najavio kako neće klečati za Black Lives Matter pokret
» Merkel pred zidom : Kapitulacija pred Sputnikom V
» Počeli izbori u istočnoj HercegBosni
» Počeli radovi u luci Rogač
Page 2 of 7