Prije točno sto godina velika Mađarska je postala mala i obična
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Prije točno sto godina velika Mađarska je postala mala i obična
Nema religija na planetama GF.סמאל wrote:A Astari ne ?RayMabus wrote:Vole da ih se obožava.סמאל wrote:Zašto trebaju Allahu,Kali...?RayMabus wrote:Nemam šta. Ne tribaju nam nikakvi sljebenici. Ne vidim šta će nam to. Nama to ne triba.סמאל wrote:
razmisli
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Aštarima se sve vrti oko znanja. To je isto ko da pitaš treba li fakultet sljedbenike.
Treba li ?
Treba li ?
2014-04-11
Naj se pravit tuntlek.Znaš i sam da se Allah i ostali ekipa hrane energijom od molitve.Kad miljon muslića u transu klanja ,,Allahu akbar'' koliko energije puni njegove,,baterije'' međutim Ashtari se ,,hrane'' na druge načine koji su još maliciozniji od Allahova.RayMabus wrote:Nema religija na planetama GF.סמאל wrote:A Astari ne ?RayMabus wrote:Vole da ih se obožava.סמאל wrote:Zašto trebaju Allahu,Kali...?RayMabus wrote:
Nemam šta. Ne tribaju nam nikakvi sljebenici. Ne vidim šta će nam to. Nama to ne triba.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Zamjenio si Aštare sa internet stranicama o njima na kojima su duhovi pogreške.סמאל wrote:Naj se pravit tuntlek.Znaš i sam da se Allah i ostali ekipa hrane energijom od molitve.Kad miljon muslića u transu klanja ,,Allahu akbar'' koliko energije puni njegove,,baterije'' međutim Ashtari se ,,hrane'' na druge načine koji su još maliciozniji od Allahova.RayMabus wrote:Nema religija na planetama GF.סמאל wrote:A Astari ne ?RayMabus wrote:Vole da ih se obožava.סמאל wrote:
Zašto trebaju Allahu,Kali...?
2014-04-11
Trebaju agente , špijune , slušaće i radioveziste. Sljedbenike ne. Ne vidim šta će to Aštarima.
Kakakve nam koristi od sljedbenika ?
2014-04-11
Pa nisi ti Ashtar,a sve to što si nabrojao ne služi Astarima,već njihovim zemaljskim kolobracionistima a sljedbenici su za druge stvari,kao recimo,,hrana za Astare''RayMabus wrote:Trebaju agente , špijune , slušaće i radioveziste. Sljedbenike ne. Ne vidim šta će to Aštarima.
2015-07-23
Uporan si. Astar o kojem ja pričam i Astar o kojem ti misliš ( internet stranice o istom koje su kreirali ljudi ) nisu ista stvar.סמאל wrote:Pa nisi ti Ashtar,a sve to što si nabrojao ne služi Astarima,već njihovim zemaljskim kolobracionistima a sljedbenici su za druge stvari,kao recimo,,hrana za Astare''RayMabus wrote:Trebaju agente , špijune , slušaće i radioveziste. Sljedbenike ne. Ne vidim šta će to Aštarima.
Ako ja to prestanem zvat Astar a počmem majistori svjetlost jel to ttvome umu ppomaže da shvati il još ne možeš shvatiti da je Astar majistor svjetlosti.
2014-04-11
RayMabus wrote:Uporan si. Astar o kojem ja pričam i Astar o kojem ti misliš ( internet stranice o istom koje su kreirali ljudi ) nisu ista stvar.סמאל wrote:Pa nisi ti Ashtar,a sve to što si nabrojao ne služi Astarima,već njihovim zemaljskim kolobracionistima a sljedbenici su za druge stvari,kao recimo,,hrana za Astare''RayMabus wrote:Trebaju agente , špijune , slušaće i radioveziste. Sljedbenike ne. Ne vidim šta će to Aštarima.
Ako ja to prestanem zvat Astar a počmem majistori svjetlost jel to ttvome umu ppomaže da shvati il još ne možeš shvatiti da je Astar majistor svjetlosti.
Upravu si,pravi majstori za svjetlost,pogotovu kako izvuć svjetlost. Znam ja više nego što ti misliš,ali ono što ne znam jeli ti svjesno zamajavaš ili doista ne znaš pravu prirodu Astara.
2015-07-23
Ne pričamo o istoj stvari.
2014-04-11
Šta je,nije valjda da se i ti hraniš energijom ljudi ?
2015-07-23
Imaš svoje viđenje o Aštarima koje si kreirao čitajući o njima na internet stranicama ljudi koji imaju duhovi pogreške.
Samo ti nastavi pričat sam sa sobom. Ja ću se isključit.
2014-04-11
Ljudi koji su ,,galaktički generali''.Osim toga,oni uopće ne pišu o tim perverzijama,naprotiv,do podataka se došlo dubljim istraživanjima istih.RayMabus wrote:Imaš svoje viđenje o Aštarima koje si kreirao čitajući o njima na internet stranicama ljudi koji imaju duhovi pogreške.
Ljudi koji su uglednici u društvu,osnivači različitih fondacija(tobože dobrotvornih) sigurno nisu nikakvi klošari.
Ashtarski pomagači su najobičniji otrov u ljepoj ambalaži,a nešto mi govori da ni ti nisi ništa bolji.
I da,na tim stranicama,uopće se ne spominju Ashtari i GF,sve nešto,,utopijsko'' i oni prodaju maglu kao i ti,ali kad se malo zagrebe ispod površine.
2015-07-23
Jel pomaže da riječ Astar zamjenimo riječi Sirijus pošto je riječ Aštar očito kontaminirana ?
2014-04-11
Udaljenost od Zemlje 8,6 svjetlosnih godina
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Sirius
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Sirius
2014-04-11
Sirijusi su Aštar komanda.
2014-04-11
Riječ je potpuno nebitna.Bitno je samo ono što radite ljudima a govorite kako to rade negativni vanzemaljci.RayMabus wrote:Jel pomaže da riječ Astar zamjenimo riječi Sirijus pošto je riječ Aštar očito kontaminirana ?
2015-07-23
Pa izgleda da je bitna pošto je očito kontaminirana duhovima pogreške sa raznih internet stranica o istima.סמאל wrote:Riječ je potpuno nebitna.Bitno je samo ono što radite ljudima a govorite kako to rade negativni vanzemaljci.RayMabus wrote:Jel pomaže da riječ Astar zamjenimo riječi Sirijus pošto je riječ Aštar očito kontaminirana ?
Ako ti ne možeš shvatiti da su to Sirijusi nego ti je to apstrantno a još si pod dojmom internet stranica a stvar je jednostavna onda je to problem u komunikaciji između mene i tebe jer ne pričamo o istoj stvari.
Šta će rasi sa Sirijusa sljedbenici na Zemlji ?
2014-04-11
Pitaš me jel tribaju Aštarima sljedbenici i ja ti kažem da ne triba i onda ti meni pričaš o internet stranicama koje su kreirali ljudi.
Kakve to veze ima sa stvarnim Aštarima šta neka osoba je pod duhovima pogreške i krivo navođena itd.
Znači ako netko uzme tvoje ime i prezime i priča okolo nešto da je onda tto isto ko da i ti pričaš.
Ma nemoj molim te.
Kakve to veze ima sa stvarnim Aštarima šta neka osoba je pod duhovima pogreške i krivo navođena itd.
Znači ako netko uzme tvoje ime i prezime i priča okolo nešto da je onda tto isto ko da i ti pričaš.
Ma nemoj molim te.
2014-04-11
2015-07-23
2014-04-11
Znači,nisi nikad čuo(ni vidio) za ekstraktor esencije životne energije ?
2015-07-23
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Prije točno 27 godina rulja je uništila sve što su Srbi imali u Zadru
» Prije točno pet godina pogubljen Gadafi, njegovo jezivo proročanstvo proganja Europu i danas
» PRIJE TOČNO 27 GODINA Osnovano je Hrvatsko vijeće obrane bez kojeg bi Hrvati u BiH bili istrijebljeni
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Prije točno pet godina pogubljen Gadafi, njegovo jezivo proročanstvo proganja Europu i danas
» PRIJE TOČNO 27 GODINA Osnovano je Hrvatsko vijeće obrane bez kojeg bi Hrvati u BiH bili istrijebljeni
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
Page 4 of 6