Prije točno sto godina velika Mađarska je postala mala i obična
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Prije točno sto godina velika Mađarska je postala mala i obična
Cijela ideologija negativnih vanzemaljaca koji su formirala galaktička carstva leže na eliksiru mladosti koji se dobiva od ljudi.
Ne vjeruju u zagrobni život nego je šema tko duže živi taj je elita.
Dakle produžavanje fizičkog života.
Ne vjeruju u zagrobni život nego je šema tko duže živi taj je elita.
Dakle produžavanje fizičkog života.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
https://jupiter-ascending.fandom.com/wiki/RegeneX
2014-04-11
RayMabus wrote:Film je glupo napravljen , ko neka trash komedija al je savršeno opisao neke stvari npr eliksir mladosti koji se dobije izlučivanjem od ljudi itd.סמאל wrote:Mislim da sam gledao,ali se baš nešto i ne sjećam radnje.
Majko mila, čim se ti truješ.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Film je glupo napravljen , ko neka trash komedija al je savršeno opisao neke stvari npr eliksir mladosti koji se dobije izlučivanjem od ljudi itd.סמאל wrote:Mislim da sam gledao,ali se baš nešto i ne sjećam radnje.
Uostalom, to je na kraju krajeva samo film, proizvod pop trash kulture, a ne realnost.
Guest- Guest
Pa film je al je pogodio bit oko negativnih vanzemaljaca i trgovinom organima.Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Film je glupo napravljen , ko neka trash komedija al je savršeno opisao neke stvari npr eliksir mladosti koji se dobije izlučivanjem od ljudi itd.סמאל wrote:Mislim da sam gledao,ali se baš nešto i ne sjećam radnje.
Uostalom, to je na kraju krajeva samo film, proizvod pop trash kulture, a ne realnost.
2014-04-11
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Prije točno 27 godina rulja je uništila sve što su Srbi imali u Zadru
» Prije točno pet godina pogubljen Gadafi, njegovo jezivo proročanstvo proganja Europu i danas
» PRIJE TOČNO 27 GODINA Osnovano je Hrvatsko vijeće obrane bez kojeg bi Hrvati u BiH bili istrijebljeni
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Prije točno pet godina pogubljen Gadafi, njegovo jezivo proročanstvo proganja Europu i danas
» PRIJE TOČNO 27 GODINA Osnovano je Hrvatsko vijeće obrane bez kojeg bi Hrvati u BiH bili istrijebljeni
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
Page 6 of 6