Prije točno sto godina velika Mađarska je postala mala i obična
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Prije točno sto godina velika Mađarska je postala mala i obična
Ma ovo je neki trash,ja govorim o nečem drugom. Zanimljivo da je galaktički đeneral šutljiv oko toga.Legendovich wrote:סמאל wrote:Ima mnogo tajni u tom sektoru o kojima,zanimljivo,ama baš nitko ne govori,pa ni teoretičari zavjera,pa čak ni ovaj naš forumski galaktički đeneral.Legendovich wrote:i call of Pripyat
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ja govorim o konkretnom.te vas spejs opere prepustam vama..
Guest- Guest
Nemam ništa za reči.Legendovich wrote:ja govorim o konkretnom.te vas spejs opere prepustam vama..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nije to nikakva spejs opera,već nešto ovozemaljsko o čemu stanoviti kolobracionisti ćute i kriju kao zmija noge.Legendovich wrote:ja govorim o konkretnom.te vas spejs opere prepustam vama..
Ray možda doista i ne zna što ,,njegovi'' rade,no ukoliko i zna,ne očekujem da će bit iskren oko toga.
2015-07-23
Ne znam uopće o čemu pričaš.סמאל wrote:Nije to nikakva spejs opera,već nešto ovozemaljsko o čemu stanoviti kolobracionisti ćute i kriju kao zmija noge.Legendovich wrote:ja govorim o konkretnom.te vas spejs opere prepustam vama..
Ray možda doista i ne zna što ,,njegovi'' rade,no ukoliko i zna,ne očekujem da će bit iskren oko toga.
2014-04-11
Ili si jako nisko u toj GF hijerarhiji pa ne znaš,ili se bojiš.RayMabus wrote:Nemam ništa za reči.Legendovich wrote:ja govorim o konkretnom.te vas spejs opere prepustam vama..
2015-07-23
Orban opet opleo po Rumunjskoj
https://m.dw.com/hr/trianon-prakti%C4%8Dna-trauma-viktora-orbana/a-53680472
https://m.dw.com/hr/trianon-prakti%C4%8Dna-trauma-viktora-orbana/a-53680472
2014-04-11
Dobro,uzet ću to kao pretpostavku da ne znaš,jer i za onu organizaciju koju sam te prije nekog vremenena pitao,rekao si da ne znaš da su ,,galaktičari'' međutim,njihov naoko filantropski rad,puno je podmukliji.RayMabus wrote:Ne znam uopće o čemu pričaš.סמאל wrote:Nije to nikakva spejs opera,već nešto ovozemaljsko o čemu stanoviti kolobracionisti ćute i kriju kao zmija noge.Legendovich wrote:ja govorim o konkretnom.te vas spejs opere prepustam vama..
Nisu samo Bidenovi mutni poslovi u Ukrajni vezani isključivo uz ono što se odvija na njihovoj političkoj sceni,već su i neki od njegovih donatora,takođe ujedno donatori od one organizacije za koju sam te pitao a ta organizacija djeluje u Ukrajni preko drugih proxy organizacija,koje se opet dovode u svezu s ovima koji imaju svoje prste s muljažama u Pripjatu.
Trebalo bi mi pola dana da bih napisao i obrazložio kako dovesti u svezu Bidena,Pripijat,Jared Leta i njegove nestašluke u Hrvatskoj na stanovitom otoku,s tim tvojim galaktičarima iz GF-a a onda bi sve to zvučalo kao psihotična epizoda iz Doctor Who,te sve skupa nebi imalo smisla,izuzev ako zbilja ne znaš o čemu se tu radi ili se praviš da ne znaš.
2015-07-23
Šta,zar i ti tvoji Ashtari nastoje stvorit paraorganizaciju nalik na Iluminate,da bi utjecali i imali upljeva na političke ali i subkulturne tokove u svijetu.
2015-07-23
Dobro jutro.סמאל wrote:Šta,zar i ti tvoji Ashtari nastoje stvorit paraorganizaciju nalik na Iluminate,da bi utjecali i imali upljeva na političke ali i subkulturne tokove u svijetu.
Neki su čak i vanzemaljskog porijekla. Ljudi su al nisu s ove planete.
2014-04-11
DŽaba krečite,zar misliš da je moguće bilo što proć ispod radara a da to ovi moji ne primjete.RayMabus wrote:Dobro jutro.סמאל wrote:Šta,zar i ti tvoji Ashtari nastoje stvorit paraorganizaciju nalik na Iluminate,da bi utjecali i imali upljeva na političke ali i subkulturne tokove u svijetu.
2015-07-23
Pozdrav s Kubeסמאל wrote:DŽaba krečite,zar misliš da je moguće bilo što proć ispod radara a da to ovi moji ne primjete.RayMabus wrote:Dobro jutro.סמאל wrote:Šta,zar i ti tvoji Ashtari nastoje stvorit paraorganizaciju nalik na Iluminate,da bi utjecali i imali upljeva na političke ali i subkulturne tokove u svijetu.
https://vijesti.hrt.hr/594305/kubanska-lijecnicka-brigada-dolazi-pomoci-italiji
2014-04-11
I na što se to konkretno implicira u odnosu na Galaktičku Federaciju ?RayMabus wrote:Pozdrav s Kubeסמאל wrote:DŽaba krečite,zar misliš da je moguće bilo što proć ispod radara a da to ovi moji ne primjete.RayMabus wrote:Dobro jutro.סמאל wrote:Šta,zar i ti tvoji Ashtari nastoje stvorit paraorganizaciju nalik na Iluminate,da bi utjecali i imali upljeva na političke ali i subkulturne tokove u svijetu.
https://vijesti.hrt.hr/594305/kubanska-lijecnicka-brigada-dolazi-pomoci-italiji
2015-07-23
Uffff kad je bila katastrofa u Černobilu GF je poslala svoje brodove da usisaju radioaktivni oblak i to ispuste van atmosfere kako vam ne bi sijale oči u mraku.
Isto tako radi na dobrobiti čovječanstva između ostalog i pomaganje u razvoju medicine.
Isto tako radi na dobrobiti čovječanstva između ostalog i pomaganje u razvoju medicine.
2014-04-11
Nije ljudska vrsta ta koju treba spasit,naprotiv,sve ostale vrste na planetu treba spasit od ljudi.
2015-07-23
Sledeći će virus više pogodit organe za reprodukciju,a ne dišne.Sterilitet raširen pomoću virusa,kao mjera protiv galopirajuće populacije.
2015-07-23
Tebi bi najbolje došao virus koji pogađa u glavu. Možda se i opametiš.סמאל wrote:Sledeći će virus više pogodit organe za reprodukciju,a ne dišne.Sterilitet raširen pomoću virusa,kao mjera protiv galopirajuće populacije.
Okani se više ljudi , životinja , prirode i koliko će koga i čega nastanjivat planetu. Svi smo mi ovdje podstanari.
Zemlja odlučuje oće li netko živit na njenoj površini.
2014-04-11
Ma vidi,boga ti.GF bi se trebala petljat u planetarne procese i tokove a drugi ne ?RayMabus wrote:Tebi bi najbolje došao virus koji pogađa u glavu. Možda se i opametiš.סמאל wrote:Sledeći će virus više pogodit organe za reprodukciju,a ne dišne.Sterilitet raširen pomoću virusa,kao mjera protiv galopirajuće populacije.
Okani se više ljudi , životinja , prirode i koliko će koga i čega nastanjivat planetu. Svi smo mi ovdje podstanari.
2015-07-23
Nisi dobro pročitao. ZEMLJA.סמאל wrote:Ma vidi,boga ti.GF bi se trebala petljat u planetarne procese i tokove a drugi ne ?RayMabus wrote:Tebi bi najbolje došao virus koji pogađa u glavu. Možda se i opametiš.סמאל wrote:Sledeći će virus više pogodit organe za reprodukciju,a ne dišne.Sterilitet raširen pomoću virusa,kao mjera protiv galopirajuće populacije.
PLANET JE ŽIVO BIĆE.
ANĐEO PLANETE JE GEJA.
ELEMENTALI RADE NA STVARANJU UVJETA ZA ŽIVOT NA PLANETI.
2014-04-11
gejo andjeod Zemljice??..kukala joj majka...
Guest- Guest
Pa i sama majčica Zemlja,mogla bi reducirat nametnike.Kao što se ljudski organizam protiv virusa bori povišenom temperaturom,isto tako može i majčica Zemlja.
Ljudska rasa za ovaj planet nije ništa bolja od virusa i loših bakterija koje napadaju organizam.
Ljudska rasa za ovaj planet nije ništa bolja od virusa i loših bakterija koje napadaju organizam.
2015-07-23
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Prije točno 27 godina rulja je uništila sve što su Srbi imali u Zadru
» Prije točno pet godina pogubljen Gadafi, njegovo jezivo proročanstvo proganja Europu i danas
» PRIJE TOČNO 27 GODINA Osnovano je Hrvatsko vijeće obrane bez kojeg bi Hrvati u BiH bili istrijebljeni
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Prije točno pet godina pogubljen Gadafi, njegovo jezivo proročanstvo proganja Europu i danas
» PRIJE TOČNO 27 GODINA Osnovano je Hrvatsko vijeće obrane bez kojeg bi Hrvati u BiH bili istrijebljeni
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
Page 2 of 6