Prekrasna Zenska Stvorenja
Page 11 of 15
Page 11 of 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Re: Prekrasna Zenska Stvorenja
venus wrote:Ma on je sav jak i sve je kod njega najveće, najbolje i najsisatije, nemoj sumnjati!
Guest- Guest
0 bodova...
Natalie Portman za siromašne, al bez damske note u sebi...
;)
Natalie Portman za siromašne, al bez damske note u sebi...
;)
Guest- Guest
Svak ima svoj ukus...
Nekome je Natalie Portman 0 bodova, a ja bi joj bija da svoju nevinost onda...
Samo da je pitala...
<3
Nekome je Natalie Portman 0 bodova, a ja bi joj bija da svoju nevinost onda...
Samo da je pitala...
<3
Guest- Guest
ne biš se branio?
Ja baš volim devojke koje nose haljine, rekao je jednom, dok smo sedeli u kafiću. Odmerih sebe od glave do pete, kao da se prvi put vidim. Ne, ja nosim farmerice. Uvek. Svaki dan. Bez greške. Nemam nijednu haljinu. Nikad nisam obukla haljinu. Šta uopšte znači – ja volim devojke koje nose haljine? Ja volim devojke koje imaju određeni izgled, baš takav i takav. (Ali ja ne verujem u izgled. I nemam poverenja u ljude koji tome pridaju neki naročit značaj.) To je kao kad neko kaže – ja volim devojke koje imaju plave oči. Šta tu devojku čini vrednom? Njene plave oči. Zašto je ona dobra, pametna i lepa? Zato jer ima plave oči. Zašto je volim? Volim je jer ima plave oči. Ali, i druge devojke imaju plave oči? Pa nema problema, i njih volim...
Ne sviđa mi se ta formulacija, definitivno – ja volim devojkE... Zar ne bi trebalo – ja volim devojkU? Onu jednu, jedinu, neponovljivu, koja ima ne znam kakve baš oči, plave ili smeđe, ali njene, i nisam siguran baš tačno šta oblači, ali je volim?
I to nakon petog orgazma koji si joj priuštija tu noć...kic wrote:fridrih_niche wrote:Kako te gleda...
<3
ko da se dobro naspavala
<3
Guest- Guest
Page 11 of 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Prekrasna Zenska Stvorenja
» Prekrasna Ženska Stopala
» prekrasna muška stvorenja
» ...ta savršena stvorenja...
» Ta divna stvorenja
» Prekrasna Ženska Stopala